praegune kellaaeg 23.06.2025 18:30:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
11.02.2016 20:55:40
|
|
|
ivokas kirjutas: |
indrekp, lõpetame ära selle "iga klient saab küsitluse" jutu. Kaugeltki ei saa. Ja ma mitte ei arva, vaid tean seda.
Kiunu otsa tõmbame kokku siis, kui pole põhjust kiunuda enam. |
Kui see on kõige kehvem nutitv turul, siis palun väga. Usume Ansipit.ee
Mina võtan foorumist puhkuse, loodame, et naised saunast oskavad vastata kui küsimusi on.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.02.2016 21:14:23
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Spoiler 
indrekp, lõpetame ära selle "iga klient saab küsitluse" jutu. Kaugeltki ei saa. Ja ma mitte ei arva, vaid tean seda.
Mina võtan foorumist puhkuse, loodame, et naised saunast oskavad vastata kui küsimusi on. |
Ma seda puhkuse aja tahaks kohe näha, vähemalt Telia teemades ära käi.
Kuhu sa siis lendad või sõidad ka, kui küsida tohib? Nädalaks, kaheks..
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
11.02.2016 21:31:05
|
|
|
Mina võtan foorumist puhkuse, loodame, et naised saunast oskavad vastata kui küsimusi on. |
Minu jaoks ei puhu pilli, milline see teistega võrreldes on.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Majavamm99
HV vaatleja
|
12.02.2016 00:11:58
|
|
|
Seega vaadake suuremat pilti, võrrelge turul saadavat ja pole mõtet öelda saast ja punkt, ma sooviks näiteid turul olevatest teenustest mis on paremad kui uus Telia TV |
Testides hetkel erinevate teenusepakkujate tooteid tuleb tõdeda, et selgelt parim on Vana NutiTV. Kiirus, lihtsus, mugavus. Ainsateks puudusteks on ETV HD salvestuse puudumine ja kanalite valik, mida juurde tellida tahaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
12.02.2016 10:06:51
|
|
|
Teeme ühe asja veel selgeks ja tõmbme teemas kiunu otsa kokku.
See rahulolu, mida me siin teemas viimaste postituste kaudu näeme, ei ole päris see mida kliendid Teliale otse annavad.
Iga klient saab peale tarnet või tootevahetust rahuloluküsitluse. Uue nutitv rahulolu on vanaga võrreldes märksa kõrgem, suurem enamus klientidest on juba uue nutitv kasutajad. Kui me räägime rahulolust siis skaalal 1-10 on aktsepteeritavad hinded ainult 9 ja 10. Nende piiresse ka põhiline klientuur jääb.
Seega vaadake suuremat pilti, võrrelge turul saadavat ja pole mõtet öelda saast ja punkt, ma sooviks näiteid turul olevatest teenustest mis on paremad kui uus Telia TV
Nagu korduvalt on mainitud, konstruktiivne tagasiside on oodatud ja nagu te näete, kõige paremini vastab armjan kohe, tehtav, lauale arutamiseks või mitte tehtav. Otsus jääb Telia teha. |
WTF, dude??? Kas tööandja ei maksa enam suuvooder olemise eest, et kriitika keelatud on?
Ma küll peamiselt siin teemas lugeja rollis kuid olen mõningate viimaste ettepanekutega täitsa päri. Mõtle nüüd hüpoteetilist olukorda, kus sarnane teenus on piirkonnas ainsana pakutav vaid Telia poolt. Kas klient peaks nüüd sellega rahul olema või tahaks, et asjad läheksid paremaks? Kirjeldan oma maapiirkonnas elamist, kus ainuke arvestatav teenusepakkuja ongi Telia. Mulle ka meeldib kompaktsus, mitte üle ekraani ulatuvad kastid. Meeldib ülevaatlik informatsioon, aga ainus mida menüü annab valida, on suur ja väike kiri. Tahaks kasutajaliidest oluliselt pisemaks ja kompaktsemaks saada hoopis. Küsimus pole ju selles, et inimesed poleks head tööd teinud. Küsimus on selles, et mugavalt tagumikule istuma ei tasu jääda. Lähtekoht on valmis, nüüd tuleks see ära ka lõpetada viisakalt. Minu pärast tootku kasvõi 20 miljonit erinevat skini sellele boksile, peaasi, et leiaksin ka oma vajadustele sobiva. Sellest, et tekstid nurgataha kaovad, rääkisin juba varem ning midagi pole siiani muutunud. Ausalt öeldes ärritab see, et käsed kliendil vait olla ja edasi teenida. Armjan annab vähemalt konkreetse tagasiside asjade kohta.
Pilt kuidas tekst kaob nurga taha ära... boksi väljundi sätted 720p50.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
12.02.2016 10:13:26
|
|
|
MaitK, kas see nurgataha kadumine mitte teleka enda seadete taga pole?
Ala, et tõmbabki pildi laiemaks.
Edit: Ahjah, mõtlesid paremat külge. Ma ise pole antud viga tähele pannud, muidugi kasutan 1080p.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2016 10:16:21
|
|
|
Keegi mingi 65 tollisega ka teliat piilub, seal on kuvasuhe sama mis 32 tollisel , ses suhtes, et saatekava üle ekraani?
Või siis HD vs UHD telerid?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.02.2016 10:17:02
|
|
|
Pigem on tegu teleka sätete veas. SuperZoom või mis ta nimi ongi. Tootjatel erinevalt nimetatud. Tundub nagu see oleks aktiveeritud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
12.02.2016 10:19:23
|
|
|
Mu telekas on nii loll, et mingisugusest pildiparandusest ja zuumist siin rääkida ei kannata. Hea, et piltigi näitab. Kuna paralleelselt kasutan ka seda ühe arvutimonitorina, siis videokaardi sätetest pean küll overscan-underscan heebliga mässama, et asjad nurga tagant välja tuua. Telekal endal säärased võimalused puuduvad. Your move!
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.02.2016 10:23:30
|
|
|
MaitK, mis teleri täpne mudel on?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
12.02.2016 10:29:40
|
|
|
Ma olin Samsungi äpi (telekas H5500) ja Uue nuti teenusega vahepeal päris rahul. Kõik toimis (salvestused, kerimine, pausimine), sain kasutada Samsungi orinaalpulti koos kõigi nuppudega ja puha, kuid igaks juhuks hoidsin siiski teises toas asuvat Motorola boksi vana menüüga edasi. Ja see oli mõistlik otsus. Sest juba mõnda aega on uus jälle täiesti perses. Lisaks kõigile tuntud ja eelpool juba mainitud probleemidele on tulnud ka uusi lisaks. Vahest hakkab heli hakkima ja on sünkroonist väljas. Kui mul on ikka vaja mingit saadet kindlasti tagantjärgi vaadata, siis vana menüüga on null probleemi. Päris haige värk tegelikult ju, kas pole?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
12.02.2016 10:32:11
|
|
|
olafsand kirjutas: |
MaitK, mis teleri täpne mudel on? |
Kogu info siin:
E: Krooniajal Elioni poest ostetud kõige odavam variant.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.02.2016 10:38:41
|
|
|
MaitK, reso on sellel vist 1366x768? Äkki sellest tingituna on selline "kala"
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
12.02.2016 10:47:22
|
|
|
olafsand kirjutas: |
MaitK, reso on sellel vist 1366x768? Äkki sellest tingituna on selline "kala" |
Pole aimugi, arvuti taga pakub resolutsiooniks (ühenduseks HDMI) 1280*720. Sellega on parim pilt. Miski BEKO toodetud paneel on sees, lubab kohati ka 1080p sätteid menüüst valida, kuid siis praktiliselt pilt kasutuskõlbmatu.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.02.2016 10:53:39
|
|
|
Saated ise ei ole nurga taga osaliselt?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
12.02.2016 10:57:21
|
|
|
Üldiselt videopildilt pole aru saada. Kanalite logod on nähtavad kenasti. Ma muidugi umbes korra nädalas lülitan boksi sisse, pole suurem asi telekavaataja. Täna oli selle nädala teine kord. Aga samale veale olen ka eelnevalt tähelepanu juhtinud. Miskit pole juhtunud.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.02.2016 11:34:54
|
|
|
See rahulolu, mida me siin teemas viimaste postituste kaudu näeme, ei ole päris see mida kliendid Teliale otse annavad.
Iga klient saab peale tarnet või tootevahetust rahuloluküsitluse. Uue nutitv rahulolu on vanaga võrreldes märksa kõrgem, suurem enamus klientidest on juba uue nutitv kasutajad. Kui me räägime rahulolust siis skaalal 1-10 on aktsepteeritavad hinded ainult 9 ja 10. Nende piiresse ka põhiline klientuur jääb.
Seega vaadake suuremat pilti, võrrelge turul saadavat ja pole mõtet öelda saast ja punkt, ma sooviks näiteid turul olevatest teenustest mis on paremad kui uus Telia TV
Nagu korduvalt on mainitud, konstruktiivne tagasiside on oodatud ja nagu te näete, kõige paremini vastab armjan kohe, tehtav, lauale arutamiseks või mitte tehtav. Otsus jääb Telia teha. |
Jeebus küll, äkki läheks tagasi ja loeks uuesti ja mõttega mu juttu kommunikatsioonist. Ise veel halad siin aeg-ajalt et sind siin põhjuseta pekstakse...
Aga asjast. Esiteks, see ei ole sul siin Elioni või Telia foorum, see nn "kiun" saab siit otsa siis, kui selleks enam põhjust ei näe, mitte siis kui härra käsib. Oleks soovitanud puhkust võtta, aga selle vajadusest said ilmselt ise aru.
Teiseks.. mõtlesin siin et kuidas ma täpselt sellele vastan, aga arvestades pöördumise robustsust, vastan sama stiiliga - mees, sa VALETAD. Ise olen vahetanud eelmise aasta jooksul kahes kohas vana-nuti uue vastu, null rahuloluküsitlust, seega väide et kõik vahetajad saavad rahuloluküsitluse, tundub olevat puhas vale, nagu järelikult ka su tsiteeritud protsendid ja hinded.
Kolmandaks - uue nutiTV aktsepteerinute arv ei saa selles kontekstis olla mingi näitaja, kuna vana on teil tahtlikult sandistatud ning teatud asjade saamiseks on lihtsalt vaja uue peale üle minna, ükskõik kui väga Sa seda uut liidest ka ei salliks. Jah, ma saan aru et see sandistamine on ettevõtte poolt vaadates isegi mõistlik, et saada kõik kliendid lõpuks uue peale, aga selle juures keksida et vaadake, inimesed muudkui lähevad uuele üle sest see on nii palju vanast parem, on jällegi avalik ja alatu vale.
Tagasisidet saate te täpselt sellist nagu te ise väärite. Minu poolt siiralt müts maha armjani ja Pailapse ees, kelle jutust on reaalselt näha et neile räägitu ei ole mahavisatud aeg ja baidid (isegi kui mõni asi rohkem aega võtab), Sul endal on ka mõningaid helgeid hetki, aga kui hakkab ikka tulema juttu et me oleme ikka tegelikult kõige ilusamad ja targemad ja teame teist palju paremini, mida teil vaja on ja üleüldse, möla maha.. mis konstruktiivset tagasisidet sa sel puhul ootad, saadki hoopis suure sitakoorma selle kohta, mis teil kõik valesti on.
viimati muutis pppd 12.02.2016 12:39:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.02.2016 12:36:50
|
|
|
pppd,
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.02.2016 14:55:33
|
|
|
MaitK kirjutas: |
WTF, dude??? Kas tööandja ei maksa enam suuvooder olemise eest, et kriitika keelatud on?
Ma küll peamiselt siin teemas lugeja rollis kuid olen mõningate viimaste ettepanekutega täitsa päri. Mõtle nüüd hüpoteetilist olukorda, kus sarnane teenus on piirkonnas ainsana pakutav vaid Telia poolt. Kas klient peaks nüüd sellega rahul olema või tahaks, et asjad läheksid paremaks? Kirjeldan oma maapiirkonnas elamist, kus ainuke arvestatav teenusepakkuja ongi Telia. Mulle ka meeldib kompaktsus, mitte üle ekraani ulatuvad kastid. Meeldib ülevaatlik informatsioon, aga ainus mida menüü annab valida, on suur ja väike kiri. Tahaks kasutajaliidest oluliselt pisemaks ja kompaktsemaks saada hoopis. Küsimus pole ju selles, et inimesed poleks head tööd teinud. Küsimus on selles, et mugavalt tagumikule istuma ei tasu jääda. Lähtekoht on valmis, nüüd tuleks see ära ka lõpetada viisakalt. Minu pärast tootku kasvõi 20 miljonit erinevat skini sellele boksile, peaasi, et leiaksin ka oma vajadustele sobiva. Sellest, et tekstid nurgataha kaovad, rääkisin juba varem ning midagi pole siiani muutunud. Ausalt öeldes ärritab see, et käsed kliendil vait olla ja edasi teenida. Armjan annab vähemalt konkreetse tagasiside asjade kohta.
Pilt kuidas tekst kaob nurga taha ära... boksi väljundi sätted 720p50.
 |
Aitäh tagasiside eest. Saan öelda, et pöörame sellel aastal rõhku välimuse vigade, süsteemsete vigade parandustele, samuti kasutajakogemuse parandamisele. Pilt on hea, vaatan selle ka üle ja läheb kiirelt parandusse.
EDIT:
Näib, et see võib olla TV's kinni. Kas teistel sama? Vaata: Peamenüü->Minu teenused->Tellitud teenused->Salvestamine
MaitK, kas saad teha sellise pildi, kus TV ise kah näha ja siis sama pilt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
12.02.2016 15:44:39
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Keegi mingi 65 tollisega ka teliat piilub, seal on kuvasuhe sama mis 32 tollisel , ses suhtes, et saatekava üle ekraani?
Või siis HD vs UHD telerid? |
Kasutan 65" UHD'd. Pilt on täpselt sama, vaid suurem.
Probleemiks ongi, et kogu menüü võiks nüüd väiksem olla, kuna nii vana ma veel pole, et 10cm kõrguseid tähti vaja oleks. Sama kehtib ka tiitrite kohta.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2016 15:46:52
|
|
|
anryo kirjutas: |
Probleemiks ongi, et kogu menüü võiks nüüd väiksem olla, kuna nii vana ma veel pole, et 10cm kõrguseid tähti vaja oleks. Sama kehtib ka tiitrite kohta. |
Vot seda ma kartsingi.....
Pm peaks seadete alla mingi teleka suuruse valiku tekitama vms, sest telekad lähevad aastatega/kuudega suuremaks.
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.02.2016 16:10:27
|
|
|
anryo kirjutas: |
Probleemiks ongi, et kogu menüü võiks nüüd väiksem olla, kuna nii vana ma veel pole, et 10cm kõrguseid tähti vaja oleks. Sama kehtib ka tiitrite kohta. |
Vot seda ma kartsingi.....
Pm peaks seadete alla mingi teleka suuruse valiku tekitama vms, sest telekad lähevad aastatega/kuudega suuremaks. |
Puhtalt huvist...kas on üldse mõni teenuse pakkuja, kes UI suurust vastavalt TV ekraani suurusest (resost) erinevana pakub?
Omal pole sellist näidet ette tulnud (võtame või Netflix). Kasutan UHD 55" TV'd ja saan sama pildi, mis nt HD 42" TV'l
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2016 16:17:32
|
|
|
Ei oska öelda, ma eluaegne elioni ori olnud
Aga te olete ju innovatiivsed, alati esirinnas ja eestlased alati olnud betatestijad ehk teete selle ära
Ses suhtes ei tohiks see ju eriti raske olla seadete alla see valik lisada.
24"-47" suurus 1
48"-85" suurus 1/2
vms
Ma ei tea, mis telekate peal te testite seal, kindlasti olemas väiksed ja suured, aga teid see ei häiri?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.02.2016 16:19:15
|
|
|
jeesus188, küllap eeldatakse, et mida suurem, seda kaugemalt vaadatakse ja seetõttu ei ole oluline.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.02.2016 16:22:50
|
|
|
Ei oska öelda, ma eluaegne elioni ori olnud
Aga te olete ju innovatiivsed, alati esirinnas ja eestlased alati olnud betatestijad ehk teete selle ära  |
Mõte on ise hea aga teostus oleks paras nightmare. Liiga suur sõltuvus pilti kuvatava seadmega ei kujuta ette, et boks, tv (ja ka ressiiver) alati asja õigesti näitavad ja siis on kõnesid, mille puhul ei saa me kasutajat abistada, sest meil pole pildiseadmetest piisavat infot või pole see üldse mõne puhul toetatud. Niigi on tavapärane kui mõni teenuse osa on otseselt sõltuv välispartnerist, siis kasutajat see ei koti. Telia TV näitab asja valesti kui mu pointile pihta saate. Omalt poolt saan spetsialistidega veidi aru pidada.. Kasvõi "võimalik, ei ole võimalik" info saamiseks.
Ise kasutan 55 tollist UHD. Arenduses on igat suurust. Küsimus ongi pigem, kuidas suudaks boks või äpp tuvastada TV ekraani suuruse
Üldiselt on see nii küll, et see, millist TVd kasutaja kasutab, on kasutaja asi. Igal oma eelistus (ja vastavalt finantsvõimalusele)
viimati muutis armjan 12.02.2016 16:24:02, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|