praegune kellaaeg 20.06.2025 21:18:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
yerba
HV Guru

|
10.02.2016 16:53:38
|
|
|
No kurat, algajast on asi valgusaastate kaugusel...
Töölahingud, pärislahingud, õppelahingud jms kamarajura, mida siia kirjutad - päriselt mis jama see on?
Pooltuhat eurot oli panna konto alla ja edasi siitmaalt on kogu asjas süüdi 7 eurone hiir? Päriselt, ise ka saad aru, mis ila see on?
Mitu tuhat lahingut ja ei tea kuidas meeskondasid tankide vahel ringi tõsta? Ja mismoodi meeskonna oskused toimivad?
Ja neid vasturääkivusi on päris palju. Algajaks ei saa nimetada inimest, kes sihilikult ja meelevaldselt ei saa aru oma tegevusest. Isegi mitte tegevusetusest, vaid tegevusest.
Ütle välja, kui oled diagnoosiga. Siis on selge, miks selline jutt ja tegevused. Ja siis rohkem ei nori enam.
mirko28 kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Tankirahvas, ae, tulge mõistusele! Tegu on ilmselgelt lootusetu (trolli) juhtumiga. Sellist ajukeppi ei saa ju päriselt olemas olla. Siinkohas peaks lühidalt kenderlikult ütlema: et käi p**si.
Ja oma eluga edasi minema. |
ma ei näe küll alust lootusetusele.
Aga siin foorumis tundub olema suhtumine välja kujunenud lihtsalt selliseks, et pole algajatega harjutud.
Kui teid algajate statistika ärritab, siis ärge tooge seda välja ega pange tähele lihtsalt. |
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
10.02.2016 16:58:40
|
|
|
Mauno Lurbe kirjutas: |
Tankirahvas, ae, tulge mõistusele! Tegu on ilmselgelt lootusetu (trolli) juhtumiga. Sellist ajukeppi ei saa ju päriselt olemas olla. Siinkohas peaks lühidalt kenderlikult ütlema: et käi p**si.
Las kirjutab, vähemalt lõbus lugeda (isegi kui trollib). Kui reaalselt igast asju "testib" siis tore hiljem replaysid vaadata. Samas see Bigi83 konto on olnud vist pikemalt testimiseks, statsid on seal konstantselt viimased 10k lahingut langustrendis olnud. |
Ma testin mitmesuguseid asju ja on ka muud asjaolud, millest kõigest olen rääkinud siin.
Olen toonud screenshotte jne- selles ei ole midagi trollivat.
Võtame näiteks eilsed postitused. Küsin seal screenshotiga, et miks Hertser tank viga ei saa ja mida soovitate, et saaks. Täiesti adekvaatne normaalne küsimus ju. Pole midagi trollivat.
Töölahingud, pärislahingud, õppelahingud jms kamarajura, mida siia kirjutad - päriselt mis jama see on?
|
Mul on algaja terminoloogia.
Pooltuhat eurot oli panna konto alla ja edasi siitmaalt on kogu asjas süüdi 7 eurone hiir? Päriselt, ise ka saad aru, mis ila see on?
|
Aga nii on reaalsus, võin ka pilttõestuse õhtul sellest tuua. Ma mängin läptopiga ja monitoriga ja odava hiirega, võin õhtul pilti teha kõigest. Hiir on tõesti vahel takistav ja peagi teen upgrade'i talle.
See on tegelikkus, miks peaksin valetama? Investeerisin esmalt kontosse kui kõige keerukamasse soetus asja, hiir on lihtsam asi upgradeda hiljem kui korraliku konto soetamine.
Mitu tuhat lahingut ja ei tea kuidas meeskondasid tankide vahel ringi tõsta? Ja mismoodi meeskonna oskused toimivad?
|
Jah, ei teadnud, nüüd tean.
Ja neid vasturääkivusi on päris palju. Algajaks ei saa nimetada inimest, kes sihilikult ja meelevaldselt ei saa aru oma tegevusest. Isegi mitte tegevusetusest, vaid tegevusest.
Ütle välja, kui oled diagnoosiga. Siis on selge, miks selline jutt ja tegevused. Ja siis rohkem ei nori enam.
|
Need ei ole vasturääkivused. Diagnoosi ei ole. Jutt on algajale tavapärane. Sa ka ju alguses e iteadnud, kuidas herterit maha lasta? Ainult, et sa ei julgneud küsida abi selle kohta, kuna polnud foorumit, kus algajad saaks vabalt küsida asju- ma arvan nii.
viimati muutis mirko28 10.02.2016 17:05:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
10.02.2016 17:10:22
|
|
|
Jep, kas troll või siis tuulest viidud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
10.02.2016 17:12:52
|
|
|
Tead mis värki.
Esmalt - Hetzer. See selleks.
Aga kusjuures, kuna ma olen ise oma tankiliinides Hetzerit mänginud, siis ma teadsin, kuidas selle aparaadi vastu saab. Mis on tema tugevad ja nõrgad küljed ja nii edasi. Tanki arendades ja läbi mängides saab temast päris kenasti aru ja aimu, mis loom ta on ja kuidas tema vastu saab.
Sind huvitas vaid T10 tankidega WNGaziljon konto. Ja tänu sellele on tankid ise läbi mängimata. Ja tänu sellele Sa ei tea neist mitte sittagi. Päriselt.
Ja siis tuled mingi umbluu jutuga, et sellest ega tollest ei saa jagu ja topid endale weakspot skinne ja imelisi asju peale. Kõik see oleks olemata kui Sa päriselt need tankid ise läbi mänginud oleks.
Mauno Lurbe kirjutas: |
Las kirjutab, vähemalt lõbus lugeda (isegi kui trollib). Kui reaalselt igast asju "testib" siis tore hiljem replaysid vaadata. Samas see Bigi83 konto on olnud vist pikemalt testimiseks, statsid on seal konstantselt viimased 10k lahingut langustrendis olnud. |
Ma testin mitmesuguseid asju ja on ka muud asjaolud, millest kõigest olen rääkinud siin.
Olen toonud screenshotte jne- selles ei ole midagi trollivat.
Võtame näiteks eilsed postitused. Küsin seal screenshotiga, et miks Hertser tank viga ei saa ja mida soovitate, et saaks. Täiesti adekvaatne normaalne küsimus ju. Pole midagi trollivat.
|
Mul on algaja terminoloogia.
|
Aga nii on reaalsus, võin ka pilttõestuse õhtul sellest tuua. Ma mängin läptopiga ja monitoriga ja odava hiirega, võin õhtul pilti teha kõigest. Hiir on tõesti vahel takistav ja peagi teen upgrade'i talle.
See on tegelikkus, miks peaksin valetama? Investeerisin esmalt kontosse kui kõige keerukamasse soetus asja, hiir on lihtsam asi upgradeda hiljem kui korraliku konto soetamine.
|
Jah, ei teadnud, nüüd tean.
|
Need ei ole vasturääkivused. Diagnoosi ei ole. Jutt on algajale tavapärane. Sa ka ju alguses e iteadnud, kuidas herterit maha lasta? Ainult, et sa ei julgneud küsida abi selle kohta, kuna polnud foorumit, kus algajad saaks vabalt küsida asju- ma arvan nii. |
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollkoll87
HV vaatleja
|
10.02.2016 20:17:34
|
|
|
Ega ei saa ju inimesele pahaks panna süüdimatust...noormees võiks parem onaneerima õppida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
10.02.2016 20:36:17
|
|
|
Aga võibolla ta tegigi käsipattu mängimise ajal, siis läks silma ning see seletab halvad tulemused. Nii terve nädal.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
10.02.2016 20:54:50
|
|
|
antikondor kirjutas: |
Aga võibolla ta tegigi käsipattu mängimise ajal, siis läks silma ning see seletab halvad tulemused. Nii terve nädal. |
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rändur_000
HV kasutaja
|
10.02.2016 20:59:04
|
|
|
Vaadates liitumiskuupäeva, siis ei ütleks küll, et ta nüüd ei tea mis noor on, kes maailmast ei ööd ega mütsi jaga.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
10.02.2016 21:58:28
|
|
|
Huumor liigitub küpse käitumise alla.
Seega tore, et enam negatiivset vimma vms keegi ei pea
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.02.2016 01:59:49
|
|
|
Kahju et sa mingi kahtlase laptopiga mängid, tegelikult me tahaks siin paljud näha sind oma live gameplay'd striimimas ja kommenteerimas. Saaksid oma kanalile kohe paarkümmend vaatajat, peale sellist promokampaaniat nagu sa siin korraldanud oled.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
11.02.2016 09:44:02
|
|
|
Mirko, ma ei taha Sind alavääristada ega ammugi mitte solvata, kuid enamusel kordadest tundub Sinu jutt trollimisena.
Esiteks, mina isiklikult olen tüdinud nendest nn euroopalikest väärtustest. Ausalt! Kas eestlane ei või olla eestlane? Vaata ise kuhu me oleme nende euroopalike väärtustega jõudnud. Migratsioonijamad, üldine pehmostumine, koolis õpetatakse kurat teab mida (Pisa testid), pedenduse propageerimine, jne. Mina olen eestlane ja mingi euroopa ei tule mulle ütlema, milline ma peaksin olema, mida mõtlema ja kuidas arvama.
Teiseks, kui Sa ei püüagi olla oma tiimile kasulik, vaid tegeled lahingu aeg kurat teab millega, siis sõna otseses mõttes keerad käru oma kaasvõitlejatele. Siis pole mitte 15 vs 15, vaid 14 vs 15. Kui veel juhtud tiimis top tier olema, siis on ikka masendav.
Kolmandaks, kuidas saab olla fun surra esimestel minutitel või kaotada või olla kasutu oma tiimile?
Neljandaks, palun loe algaja tankijuhend läbi. Ja siis veel korra vähemalt. Ja siis proovi sealt õpitule seda rakendada ja Sa näed, et see, kui asi toimima hakkab on palju rohkem fun.
Viiendaks, kõiksugused hüppamised ja muud trikid... neid saad ju harjutada treeninglahingutes, kus tanki parandamiseks krediiti ei kulu ja igasugusele lollitamisele keegi tähelepanu ei pööra.
Igatahes olen ma jätkuvalt optimist ja kuna tundud haritud inimene olevat, siis soovin jätkuvalt edu!
P.s. P6kk...Palun säästa meie mõlema närve
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
11.02.2016 11:04:52
|
|
|
Läptopi videokaart on "GT 640M" ja protsessor on i7. Nendega mängin Low graafika setingutega, sest kõrgemate setingutega läheb Ping kõrgeks ja mäng aeglaseks.
Aga ega mulle ei meeldigi kõrge graafika, pealegi olen osaliselt värvipime (palun mitte interpreteerida trollimisena seda, vaid võtta reaalsusena).
Patareiga 6-8 eurone hiir Rimi'st, hiirematti pole, laud on konarlik.
Klaviatuur patareiga ka ca 6 eurone okidoki'st.
Monitoriks "ASUS VS239NV 23inch IPS" 124.70 eur.
Starmani "Small 5 Mbit/s" internet.
Tool 10 eur okidoki'st, tavaline laud, 2 stereo aktiiv kõlarit.
Ise arvan, et esmajärjekorras teen upgrade'i hiirele ja ostan hiiremati, teisena teen upgrade'i arvutile.
Seejärel ka saab striimima hakata jne. Esmalt aga proovin teha päeva, kus 24h statistika näitab üle 50% võite, seejärel panen siia video analüüsimiseks, seejärel striimkanal.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.02.2016 11:16:07
|
|
|
Ajad vist midagi segamini, ping peab olema sama sõltumata graafikaseadetest, see lihtsalt näitab kui kiiresti info sinu arvutist serverisse ja tagasi jõuab. Ehk pidasid silmas fps-i ehk frames per second?
Igal juhul striimimine nõuab ainult korralikku protsessorit ja netiühendust, isegi läpaka i7 võiks sellega päris kenasti hakkama saada, aga 5Mbit/s allalaadimiskiirusega pakett jääb nõrgaks võibolla, oleks vaja ütleme 4-5MBit/s üleslaadimiskiirust. Aslain'i modpackis on muide ka värvipimedate mod, mis muudab puna-rohelised kasutajaliidese elemendid sini-lilladeks.
Kui see liigselt isiklik küsimus pole, ehk võib uurida, mis haridus/töökäik sul on? Loomulikult ma ei eelda detailset vastust et mis koolid ja töökohad konkreetselt, aga haridustase/eriala ja amet oleks küll huvitavad teada.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2pe
HV kasutaja
|
11.02.2016 11:31:53
|
|
|
Seejärel ka saab striimima hakata jne. Esmalt aga proovin teha päeva, kus 24h statistika näitab üle 50% võite, seejärel panen siia video analüüsimiseks, seejärel striimkanal. |
24h liiga lühike periood, sul on juba last 7 days ilusasti üle 50% võite. Jään videosi ootama
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
11.02.2016 11:32:42
|
|
|
Pakun, et sul jääb kitsaskohaks netiühendus. Mul endal on ka läpakas, 620M graafika ja i3 prosega, seega sinu omast veidi nõrgem isegi. Sellega saab täiesti viisakalt mediumi peal mängida ja seejuures hoida FPS 40-50 kandis. Ega sul läpakal mingi "energy-saving" režiim peal pole, kui on, pane kohe "high performance" peale. Endal olen paar korda avastanud selle vea kui mäng uimab nagu ei tea mis asi...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
QLIMAX
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
11.02.2016 13:08:44
|
|
|
erick kirjutas: |
mis haridus/töökäik sul on? |
Olen õppisin matemaatikat 141 AP eest, olen töötanud IT sektoris 15 aastat peamiselt tarkvara arendajana, viimased aastad on hobiks olnud võõrkeele õppimine ja plaan minna ülikooli diplomit vormistama sellel erialal, pisike huvi on robootika, olen aastaid väitluse hobi harjutanud ja muid selliseid kõnekunsti vorme (sh ka nn trollimist harjutnaud, NLP-meetoditega brainfuck'imist harjutanud, demagoogia ja filosoofia meeldib jne).
Ses mõttes selline küllalt lai profiil kuid sügavuti midagi nagu ei oska, pigem kõigest natuke.
Aga arvutimängudest tankide teema on alati meeldinud mulle. Juba televiisori-põhine tankidega 2D telekamäng pakkus pinget kunagi, seejärel Tankionline.com, nüü WoT.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.02.2016 16:26:36
|
|
|
No sellise tausta juures peaksid aru saama allolevatest asjadest:
1. statistika on ainus usaldusväärne mõõdik, mis
a) näitab ära mis taktikad töötavad ja millised mitte
b) näitab su jooksvat taset võrreldes ülejäänud mängijatega. Sinu puhul sa liigitud hetkel kõige alumisse mängijategruppi, 7% kõige nõrgemate sekka.
2. nii nagu (programmeerimis)keelel on süntaks, on ka WoT'il reeglid. Kuna need on koodi raiutud, siis nihverdamisruumi ei ole (penetratsioonimehhaanikad, lisavarustuse ja skillide pealt tulevad boonused, camo/spot mehhaanika). Tuleb lugeda ja meelde jätta.
3. weakspot skinnid sellisel kujul nagu sina kasutad, on mõttetud. Igal tankil on peaaegu universaalsed nõrgad kohad, ja see nimekiri on suht lühike:
a) esisoomuse alaplaat
b) küljesoomus (eriti see osa, mis jääb ülemise pardasoomuse ja kettide vahele)
c) esiratas ja tagaratas
d) tagaots
e) tornis asuv komandöri kuppel
Kui tekib küsimusi, siis www.tanks.gg on sait, kus saab soomuse 3D mudeleid vaadata iga tanki kohta ja näha, millist penet millise jupi jaoks vaja on.
4. WoT'is on oma metagame, ehk tarkvaraterminoloogias nn best practice'id. Metagame'i sisse kuulub näiteks teadmine, millise tankiklassiga millisele positsioonile sõita ja kuhu sealt tulistada tasub. Samuti see, millal tasub baasi cappida (nt arvulises vähemuses) ja millal peaks ise hakkama enda baasi poole liikuma, et vältida kaotust läbi cappimise (kui minimapil on näha et terve liin on langenud ja sealtkaudu ei seisa enam keegi vastaste ja sõbraliku baasi vahel). Neid tarkusi on muidugi veel, et neid mõista, on kõige kergem vaadata striime.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
12.02.2016 22:15:25
|
|
|
erick kirjutas: |
No sellise tausta juures peaksid aru saama allolevatest asjadest:
1. statistika on ainus usaldusväärne mõõdik, mis
a) näitab ära mis taktikad töötavad ja millised mitte
b) näitab su jooksvat taset võrreldes ülejäänud mängijatega. Sinu puhul sa liigitud hetkel kõige alumisse mängijategruppi, 7% kõige nõrgemate sekka.
|
Midagi nii rumalat ja sinisilmset saab väita vaid väga matemaatika kauge inimene, kes päris täpselt statistika olemust ei hooma.
Mark Twainile kuulub ütlus - "on kolme sorti valesid, väiksed valed, suured valed ja statistika." Umbes nii tulebki statistikat võtta.
Põhja - Kore ametliku statistika andmetel käib neil valimas 99.97 % elanikest ja kõik toetavad võimul olevat režiimi.
Ainuke usaldusväärne mõõdik saab olla vaid isiklik kogemus!
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
12.02.2016 22:32:26
|
|
|
andrez3d, seda väidet statistika kohta ütlevad need, kes ei mõista, mida see väide tähendab. See ei tähenda, et statistikat uskuma ei peaks.
Iseasi on see, kui oluline on kellegi jaoks võrdlus teiste mängijatega vs enda õnnetunne või kogemus, mis mängust saadakse.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
12.02.2016 22:36:25
|
|
|
maatriks kirjutas: |
andrez3d, seda väidet statistika kohta ütlevad need, kes ei mõista, mida see väide tähendab. See ei tähenda, et statistikat uskuma ei peaks.
Iseasi on see, kui oluline on kellegi jaoks võrdlus teiste mängijatega vs enda õnnetunne või kogemus, mis mängust saadakse. |
Jälle mingi filoloog on sõna võtnud!
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
13.02.2016 01:24:52
|
|
|
andrez3d, Põhja-Korea statse WoTi omadega võrrelda on muidugi väga tark
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
13.02.2016 12:14:38
|
|
|
Statistikaga saab tulemust teisiti esitada aga WOT puhul on statistika suhteliselt läbipaistev ja enamjaolt esitavad statistikat kolmanda osapoole kodulehed.
Mis peaks üldse olema põhjus, et WOT-is valet statistikat esitada?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.02.2016 12:37:56
|
|
|
"Isiklik kogemus" pole väärt mitte midagi, kuna inimene on oma loomult ebausaldusväärne, talle jäävad meelde vaid parimaid ja halvimad hetked, esimestega ülekaalus. Üks väga hea mäng kümne halva vahel tekitab tunde, et oled ikkagi äss, üks one-shot lask artyst paneb eelnevad 10 möödalasku unustama jne. Statistika on objektiivne. Isegi kui WN8 mitte vaadata, saab võrrelda keskmist dämmi, kille ja võiduprotsenti.
Muide, sama loogika kohaselt mõtleb terve hulk halbu-keskpäraseid mängijaid, kes sõimavad siniseid ja lillasid mängijaid häkkeriteks, sest nad on enda "isikliku kogemuse" põhjal väga head mängijad, järelikult kes neist parem on, on seda ebaausate võtetega.
Hiljuti sõimasin mingit tomatit randomis, ta hakkas duelli nõudma, tegime siis. Esimese muidugi võitsin, tüüp hakkas chatis ulguma, et lasid kulda kindlasti, endal oli Pz 1C, mille efektiivne soomus 30mm. Ütlesin, et ei lasknud, milleks, mul 48mm+ pen, iga nurga alt läheb läbi ju. Siis tegime heavydega, arvake, kes lasi puhast kulda seekord? Mitte mina. Kui tüüp lõpuks võitis ühe lasu vahega, ja läksin siis ütlema, et mees, sa ju lasid ise kulda, mille eest sa enne mind sõimasid, siis vend ütles, et meil polnud mingeid reegleid, ma võitsin sind, järelikult olen sama hea, rematchi ei tee ja tõmbas minema.
Nii palju siis sellest jutust, et uunikumid on gold noobid ja häkkerid, samas kui keskmine tomat on aususe ja fair play mängu võrdkuju ning seepärast viletsamate stattidega.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
13.02.2016 14:35:46
|
|
|
See kulla laskmise sõim on küll täiesti BS. Kui mängus on see võimalus, siis miks peaks selle kasutamine halb olema? On mõni kes seda reaalse kulla eest ostab? Lihtsalt kallim tavamoon ja kõik.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|