Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
04.02.2016 21:58:25
|
|
|
Olude sunnil teen selle etapi klaviatuuriga - ütleks, et julm kangi väänamine ikka.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
05.02.2016 01:06:38
|
|
|
rocky-b kirjutas: |
Olude sunnil teen selle etapi klaviatuuriga - ütleks, et julm kangi väänamine ikka.  |
Mis nime alt?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
05.02.2016 01:21:38
|
|
|
martin33322, hetkel neljandal katsel. Nädalavahetusel rohkem aega, siis sõidan ka lõpuni.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
05.02.2016 09:41:17
|
|
|
Kas replayd saab otse mängust ka kuidagi kuskile salvestada? Mängin puldiga, ei pannud nagu tähele. Või te salvestade mingi muu asjaga omal ekraani?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.02.2016 09:50:20
|
|
|
ShadowPlay (Nvidia) või siis Gaming Evolved (AMD) näiteks.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
05.02.2016 10:47:27
|
|
|
a see sädõuplei mul täitsa olemas. sposibo.
Eniveis - mängin puldiga ise ja vaikselt hakkab B grupp kätte tulema juba (olen mänginud ala reaalselt vb 5-6 tundi). Dualshock 3. Settingutest pidin vedrustusest tuleva feedbacki/vibra keerama ca 5% peale, muidu tahtis pult käest lennata ja peale ühte kruusakatset oli kätes selline vibra sees nagu parkinson oleks. 5% on normaalne - konarusi tunneb jne.
M3-ga oli päris jube mängida. Rootsi rajal ainult hanges.
Aga vaikselt harjutada siis tuleb käppa, klaviatuuriga ei kujuta ettegi mängimist, puldiga hea gaasi sättida ja joystickuga pöörata. Kreekas suudan championshipi arvuti vastu juba teiseks sõita (default seaded)
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
05.02.2016 12:04:29
|
|
|
Junior WRT on nüüd kahe eventiga test hooaeg, uute seadistuste proovimiseks. Seadistused on näha siin: http://imgur.com/a/OPGcn
_________________ minu lugupeetus |
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.02.2016 20:42:47
|
|
|
Nonii, 5 katsel vaatasin, ohoo, mis sellest et paar korda üle katuse panin, ikka tõusinhea 5 kohta.
6 katsel enne lõppu panin mäest alla, autol 80% dmg ja ralli minujaoks läbi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.02.2016 00:15:44
|
|
|
Jama värk ikka, et ei saa endiselt seadistada WRT Estonia liigas.
Spoiler 
38:04 peal sai ka üks uperkuut korraldatud.
Ja kuhu kõik lubatud R4-klassi sõitjad jäid?
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
m161
HV vaatleja
|
09.02.2016 10:43:37
|
|
|
alustasin ka WRT lammutamist hetkel küll klaveriäss, aga olen rooli otsinguil, kui kellelgi pakkuda g25/g27 siis pm!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
09.02.2016 13:50:03
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
|
See on jah üks neist pop-idest kohtadest Ise kipun ka seal koguaeg ära unustama, et ei tohi lõigata aga teine asi on muidugi see, et seal tuleb auto üsna halva nurga all sisse ja legend muidugi ei räägi sellest kohast midagi. See on üks neist ilmekatest kohtadest kus oleks vaja enda legendi koostada. Aga ilus sõit muidu
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
09.02.2016 14:23:12
|
|
|
mikk36, mina pidin tulema R4, aga hetkel koguaeg tööl ja õhtul ei ole viitsimist barankat veel väänama hakata. Üritan viimaste rallidega ka ikka kaasa lüüa.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
MartinKa
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
markukku
HV vaatleja
|
09.02.2016 18:55:44
|
|
|
Equinox kirjutas: |
|
See on jah üks neist pop-idest kohtadest Ise kipun ka seal koguaeg ära unustama, et ei tohi lõigata aga teine asi on muidugi see, et seal tuleb auto üsna halva nurga all sisse ja legend muidugi ei räägi sellest kohast midagi. See on üks neist ilmekatest kohtadest kus oleks vaja enda legendi koostada. Aga ilus sõit muidu  |
Dirti legendi põhiprobleem on see, et legend ise on liiga inforikas. Kui teatud aja jooksul antakse edasi mõne rajaosa kohta tohutult lisainfot (kohati täiesti mõttetut), siis võib mõni järgnev lõik olla ilma olulise lisainfota või sootuks välja jäetud, kuna selle aja peale on juba too lõik läbitud. See teeb ka sõitja jaoks legendi teadvustamise ning ka uskumise keerulisemaks, kuid see on juba iga indiviidi puhul erinev. Minu arvates ei oleks seal legendis vaja üldse mitmeid fraase/väljendeid. Näiteks: kui sõidan mööda sirget ja kaardilugeja ütleb, et ristmikust otse, siis sõitja jaoks on tegu täiesti mõttetu infoga, kuna varasemalt on juba öeldud, mitme meetri pärast järgmine kurv on.
Samuti kasutatakse Dirti legendis liialt siduvaid sõnu, eriti hakkab kõrva sõna "continue", mis muudavad legendi veel pikemaks.
Põhiliselt nende probleemide tõttu tekibki olukordi, kus ühel hetkel antakse info kurvi kohta ette liiga pikalt, kuid juba mõne kurvi pärast jääb kaardilugeja totaalselt hiljaks.
Kõik see on minu isiklik subjektiivne arvamus, kuna legend ja selle koostamine põhineb isiklikel soovidel ja kogemustel, seega ei imestaks, kui mõnele sobib hetkel Dirt Rally legend nagu rusikas silmaauku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
09.02.2016 21:54:22
|
|
|
Vot nii kiire tuleb olla juba esimeses splitist alates!
Spoiler 
Just oli siis värske DiRT Show - Console Preview
Spoiler 
Huvitavat juttu on seal. Küsiti kas DR saab DLC-sid või tuleb DR2? Vastus oli muidugi väga mitte midagi reetev aga vaadatakse ning oodatakse kuidas konsooli peal mäng müüb (rõhutati, et PC peal on mäng väga hästi vastu võetud) ja siis tehakse lõplik otsus. Codemaster ise tahaks väga teha ja näeb mitmeid kohti mida parandada DR-is aga ei saanudki täpselt aru, kelle või mille tagasi siis ikkagi kindel otsustamine on. Kui tuleb siis esimeses järjekorras tahaksid nad lisada Austraalia ja Uus Meremaa. Hmm. Vähemalt lubati peale konsooli release-i, et mängu bugfiximisi ja patchimisi jätkatakse, vähemalt mingi aeg, hea uudis seegi, sest eks neid vigu seal ikka on mõningaid. Üldiselt väga palju tulevikuga seotud küsimusi küsiti (jummalale tänu) aga selliseid konkreetseid vastuseid kahjuks Codemasters ei andnud, kuigi läbi video kostub koguaeg "we want to make in future", võta nüüd kinni.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
09.02.2016 22:23:06
|
|
|
Ja kuhu kõik lubatud R4-klassi sõitjad jäid? |
Ise sõitsin klaviatuuriga ja suures mängus kaasa ei löönud, viimati olin eelviimane.
Saksamaa saan õnneks rooliga sõita ja paremat aega näidata.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
09.02.2016 23:23:04
|
|
|
üks asi mida mainiti oli rajalegendi võimalik modifitseerimis võimalus. Väidetavalt on keegi ettevõtnud poola k. legendi koostamise. Kuna legend ei ole Dirtis lihtsalt erinevad sisseloetud märgid, mida vastavalt rajale järjestatakse, vaid n.ö lõigud rajalt mida käivitatakse vastavalt ajastatud variandile, siis vaadatakse üle võimalust, kas kuidagi on võimalik legende (arvatavasti) workshopi kaudu importida. Ilmselt tuleks terve legend uuesti sisse lugeda, aga eesti k. legendist ära küll ei ütleks. Eriti magus oleks Kuldar Siku või Raigo Möldri esituse.
Edit: CM foorumis kirjutas üks arendaja:
Alongside the Steam Leaderboard clean up we're looking at putting the data into the Steam Client, so you can see times without the need to finish a Custom Event.
_________________ minu lugupeetus
viimati muutis hannes36 09.02.2016 23:44:08, muudetud 1 kord |
|
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.02.2016 23:34:11
|
|
|
Equinox kirjutas: |
|
See on jah üks neist pop-idest kohtadest Ise kipun ka seal koguaeg ära unustama, et ei tohi lõigata aga teine asi on muidugi see, et seal tuleb auto üsna halva nurga all sisse ja legend muidugi ei räägi sellest kohast midagi. See on üks neist ilmekatest kohtadest kus oleks vaja enda legendi koostada. Aga ilus sõit muidu  |
No 38:04 peale kerides on lausa kuulda, kus ütleb "Left 6 keep in".
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
09.02.2016 23:59:29
|
|
|
No 38:04 peale kerides on lausa kuulda, kus ütleb "Left 6 keep in". |
Ta võiks ka öelda, järgmise kurvile, et don't cut või kurvi aeglasemalt, seal samas tegin ma ka ise korraliku katuse. Btw, 22:50'l on üks ilus pääsemine, ma tavaliselt lõpetan seal kivis
_________________ minu lugupeetus |
|
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.02.2016 00:25:35
|
|
|
Vaatasin uuesti üle ja tõsi, ütleb jah. Samas muidugi see on nii vara, mingi 10 sekundit vist pea varem, ta jõuab juba 2 uut kurvi ennem seda õiget kurvikohta ette lugeda, see on "tu mats information vor mi" ja ei lähe kuidagi, ma jõuan selle 10 korda ennem juba ära unustada kui kurv tuleb Muidugi see on seal jah, et kiirus viskab auto sealt eelmisest paindest väliskurvi aga kohe tuleb uus terav kurv sisse ning auto lihtsalt läheb ninaga kurvi apeksist läbi. Halb koht, mul oleks see legendis eriti rõhutatult välja toodud. Minu enda mugavustsooni legend on ikka nii, et 1 kurv ette ja vahetult ennem kurvi (no nii, et reageerida ka jõuaks muidugi, õigemini see koht mida ma ise ei näe, et kuhu tee läheb) ning kurvi nurk tähendab käiku millega seda kurvi läbida + ohukohad muidugi, ülejäänu lihtsalt on segav jutt mida mul vaja ei ole teada.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.02.2016 17:06:13
|
|
|
hannes36 kirjutas: |
Ta võiks ka öelda, järgmise kurvile, et don't cut või kurvi aeglasemalt, seal samas tegin ma ka ise korraliku katuse. Btw, 22:50'l on üks ilus pääsemine, ma tavaliselt lõpetan seal kivis  |
Too võttis jah junni jahedaks natukeseks, tavapäraselt ise suudan seda siiski vältida, aga polnud mingi 3 nädalat juba puutunud Dirt Rally't ja viimased sõidud olid WRC Pologa tehtud, seega tunnetus oli natukene mööda. Harjumatult raske oli taas auto.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
markukku
HV vaatleja
|
11.02.2016 20:08:33
|
|
|
Saksa etapp läbitud. Oma tempost ja kuhu, võrreldes oma meistrivõistluste lähirivaalidega, asetun, polnud mul aimugi enne rallit, seega sai esimesed katsed võetud mõistlikult, aga mitte liialt parkides. Sai selgeks, et tempo on nendega võrdväärne. Plaanisin hakata väikseid riske ja aega tagasi võtma kuivadel katsetel, kuna vihmasajus polnud väga pidamises kindel. Siiski tegin ise kuuendal katsel kaks eksimust kui jäin mahapööretesse pidurdamisel hiljaks ja pidin tagurdama ning vahe suurenes ees olevate klassisiseste konkurentidega. Siiski olin ilmselt tänu kahe konkurendi eksimustele enne viimast katset mõnesekundilise eduga nende ees, kuid üpriski tugevalt pingutades tegin viimase katse teisel poolel kolm viga, sain lisa- ning esituledest lahti ja kaks kohta kaotanud.
Kahetised tunded on: oma stabiilse kiiruse üle sel rallil on hea meel, kuid pettumust valmistab viimase katse läbipõlemine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.02.2016 20:13:41
|
|
|
Mul läks totaalselt rappa.
Krt ma ei tea kas asi mängus vms, aga kiiruse tunnetus on maru juust ausaltöelda. Nii mõnigi kord vaatasin et suht aeglaselt läheb, pidurdamisega aega. Kurv kätte jõudis siis panin rattad blokis sirgelt edasi, hoog oli liiga räme. Ning nagu naksti penalt kukkus jälle. Eriti hull on mäest alla minek enne kurvi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|