Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1446, 1447, 1448 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2016 14:19:24 vasta tsitaadiga

armjan, on arenduse poole pealt ehk õigem inimene jah, kui timshift tuleb, siis sarnaselt täna toimivale ajamasinale, vaatad algusest juba teleris käivat saadet, siis edasi kerides jõuad reaalaega kus pakutakse otse telekanalile lülitamist. Ilmselt võiks paus välja näha teistpidi, et vajutad telerit vaadates paremale ja paus, OK, ning tagasi tulles vajutad OK mille peale pannakse käima salvestus.

Salvestuse jätkamine erineves telerites peaks olema võimalik juhul kui, .. oled salvestuse või filmi jätnud pooleli saate keskel. Kui oled hetkeks käivitanud salvestuse ühes boksis ja kinni pannud, siis teises pakub kohe uuesti algusest vaatamist, sama ka siis kui oled saate peaaaegu lõpuni vaadanud, pakub teises boksis uuesti algusest vaatamist.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Six
HV veteran
Six

sõnum 05.02.2016 14:22:05 vasta tsitaadiga

No täitsa alguses või lõpus kaob asjal ka point ära.

indrekp kirjutas:

Salvestuse jätkamine erineves telerites peaks olema võimalik juhul kui, .. oled salvestuse või filmi jätnud pooleli saate keskel. Kui oled hetkeks käivitanud salvestuse ühes boksis ja kinni pannud, siis teises pakub kohe uuesti algusest vaatamist, sama ka siis kui oled saate peaaaegu lõpuni vaadanud, pakub teises boksis uuesti algusest vaatamist.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 05.02.2016 17:50:56 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Just testisin ja võin kinnitada, et samsungi äpiga vaadates saab jätkata nii KordusTV kui ka salvestuse vaatamist teisest telekast (millel samsungi äpp).
Arrise ja Motorola kohta ei oska kommenteerida.

Mul mõlemal telekal Arrise boksid. Nendega küll pole seni õnnestunud.

Timesifti teema kohta niipalju, et kui tahan reaalajas pikemaid saateid vaadata ja on karta, et Timesifti võiks vaja minna, olen alustanud vaatamist kohe kordusest minut paar peale ametlikku saate algust. Pole just päris see aga ajab parema puudusel ka asja ära.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2016 18:18:48 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Six kirjutas:
Just testisin ja võin kinnitada, et samsungi äpiga vaadates saab jätkata nii KordusTV kui ka salvestuse vaatamist teisest telekast (millel samsungi äpp).
Arrise ja Motorola kohta ei oska kommenteerida.

Mul mõlemal telekal Arrise boksid. Nendega küll pole seni õnnestunud.

Timesifti teema kohta niipalju, et kui tahan reaalajas pikemaid saateid vaadata ja on karta, et Timesifti võiks vaja minna, olen alustanud vaatamist kohe kordusest minut paar peale ametlikku saate algust. Pole just päris see aga ajab parema puudusel ka asja ära.

Sama kasutan ka ise. Paar vajutust ja salvestus käib.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Azex
HV vaatleja

sõnum 05.02.2016 19:55:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Aga see selleks, foorumis avastatakse alles kodi/plexi mugavusi, airplay/screenshare võimalusi. On ka neid kes alles kineskooptelerist kinni hoiavad, sest töötab ju jne. Seda ei saa pahaks panna, iga ühe personaalne soov ja arvamus.

PS. Vaatasin mitmel erineval aadressil kanalit 25 ja see oli mitmes kohas täiesti erinev kanal. Enam ei mäleta ühtegi kanali numbrit peale ETV kuni TallinnaTV. Üljuhul vaatan ennem mis saated käivad ja mida vaadata, siis käivitan OKga kanali.

Mul sarnased vaatamisharjumused siis, kasutan juba aastaid raspberry pi-d koos xmbc/kodiga. Airplay, dlna, miracast ja mis iganes on samuti abiks kui vaja. Telia põhikanalitelt enamus vaadatavast tuleb loomulikult mitte otse, vaid salvestusteenuse kaudu. Aga minu lemmilistis on numbri all 25 Discrovery Science HD, üks väheseid kanaleid mida minu meelest sünnib alati ka otse vaadata.

Tulin mõttele, et kui puldil numbreid ei oleks, siis ilmselgelt telliksin ma tunduvalt vähem live tv kanaleid, pole ju mõtet 15+ kanalil milleni tavapärase menüüsurfi käigus kunagi ei jõuagi. Minul jääks raha rohkem alles ja Telia teeniks siis vähem. Ei välista, et sellise sammu millalgi ka ette ka võtan, kui mõni teine VoD teenus veel atraktiivsemaks muutub. Näitek Netflix pärast geoblokeeringute kaotamist, nagu Ansip sellest unistab.

Sellegipoolest olen Telia teenustega vägagi rahulolev klient thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.02.2016 20:57:42 vasta tsitaadiga

Azex, Sul on sulaselge õigus, ka minu puhul vähendas algselt ilmanumbriteta pult telekanalite vaatamist. Sestap kasutangi neid teenuseid mida eelnevalt kirjeldasin.
Samas Kodile ongi seel TeliaTV sobiv täiendus, et tarbida nii välis, kui eesti sisu, omale sobival ajal. Netflix saab pigem konkurendiks Kodile, kui seal hakkab olema värske, subtiitritega ja ka Ameerikaga võrdne sisu, siis olen kahtlemata Netflix klient.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.02.2016 23:55:40 vasta tsitaadiga

No näed nüüd, mis peal kahte ja poolt aastat uue nutiTV turuletulekut välja koorub.
Ilma numbrinuppudeta pult polnud nii mugav midagi. Õigemini siis polnud teleri vaatamine enam mugav ja vaatajanumbrid igal järgneval kanalil hakkasid kahanema.
ETV ruulis ilmselt icon_cool.gif

Lehes ka kirjutavad hilinenult, et..
http://tehnika.postimees.ee/3572863/tuli-kriitikale-vastu-telia-tv-lubas-toonivaliku-vabaks
..mida me siin juba teame.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.02.2016 00:05:49 vasta tsitaadiga

jägaja, õiget tooni siiski pole thumbs_down.gif Küllap ma olen värvisegaduses, aga roosa näiteks minu telkus on täitsa punane icon_lol.gif
Parim värvilahendus teksti kontrasti mõttes minule on oranž. Parem kindlasti kui too neoonroheline thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.02.2016 00:17:11 vasta tsitaadiga

olafsand, noh, vaevalt et nüüd saab hakata huvigrupp skinne omale kõige meelepärasema välimuse saavutamiseks, aga too sinine on kõige neutraalsem, mis silma ei kriiska.
Keegi vast leiab mõne muu tooni seat oma lemmiku. See on suuresti kinni teleri värviedastuse seadistustes, mida ja kuidas miski ekraan täpselt kuvab.v On suht palju nähtud, et suht suur värviküllastus on pildi puhul eelistatud.
Punased näod jne. Igal oma maitseeelistus pildi loomulikkuse osas. Eks sealt tuleb ka see vahe, et roosa on punane jne.

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 06.02.2016 11:35:24 vasta tsitaadiga

Siinset arvamusvahetust lugedes jäin tahtmatult mõtlema oma eelistustele ja käitumisele. Numbrinuppudega pult. Ei kujutanud varem teleka vaatamist selleta ettegi nüüd aga pean ütlema, et kuna vaatan telekat peaasjalikult kordusest siis kui on selleks sobivalt aega, siis ei kasuta neid numbrinuppe praktiliselt üldse. Aga samas on siiski hea tunne, kui need ikkagi igaks juhuks olemas on! Värvidest. Kohutavalt häirib kui mingi harjumuspärane kujundus vahel muutuma peaks. Mõne aja pärast häirib aga samamoodi jälle, kui keegi seda uut kujundust taas muutma peaks. Ning nii ka seekord kõnealuse värvivahetusega. Algul ajas lausa vihale nüüd ei pane enam tähelegi. Seega on tegu paljuski harjumusega, mitte, et uus kujundus oleks ilmtingimata vanast tohutult parem või halvem, sest see kuidas inimolendid midagi vastu võtavad ei rajane kaugeltki ainult matemaatiliselt korrektsele ratsionaalsusele mistõttu öeldaksegi, et niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi või et ilu peitub vaataja silmades!
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2016 13:42:30 vasta tsitaadiga

Jätkuvalt on probleem, et kui lülitada mõni lamp või föön vooluvõrku majas, siis hangub digitv pilt mõneks ajaks.

Kunagi kui helistasin Elioni, siis öeldi, et digiboks saadab vahepeal mittekriitilisi erroreid ja neid peaks kuskilt saama ka ise vaadata. Kas keegi oskab öelda, kust sellist logi näha võiks, kus on kirjas ruuteri ja digiboksi saadetavad veateated?

E: kuna probleem on vaid Motorola digiboksiga ja mitte LG teleka sisseehitatud appiga, siis tõenäoliselt on viga kas digiboksis või kaabelduses. Kuidas diagnoosida?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.02.2016 14:00:34 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
Kuidas diagnoosida?

Vaheta alustuseks välja digiboksi toiteadapter.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2016 16:16:16 vasta tsitaadiga

Katsetasin veidi ja hetkel tundub, et sain asja korda.

Ehk siis CAT kaabel mis digiboksi jookseb on otstest poolitatud, ehk ühest kaablist jookseb 2 ühendust. Kunagi kasutasin teist ühendust selle jaoks, et teler oleks koduvõrguga ühenduses, kuid enam pole seda vaja. Vahetasin lihtsalt kaabli otsad ära ja tundub, et see aitas. (ehk siis kasutatakse nüüd kaabli teist poolt piltikult öeldes).
Spekuleerides võib öelda, et ehk oli see pool mida enne kasutati kuskilt veidi vigane või siis jooksis mõne elektrijuhtme lähedusest, mis tekitas kaabli kasutatavas pooles häireid.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 07.02.2016 01:24:33 vasta tsitaadiga

Ei tea, mis seal vahepeal tehtud on, tahtsin äsja telekat vaadata ja kõik tuleb mingi olematu resolutsiooniga. Pilt oleks umbes nagu 200x300 pikslit. Menüüd, HD kanalid ühesõnaga kõik. Või siis nagu edastataks kogu kompotti mingi täiesti nullilähedase bitratega. See eest pakuvad menüü värvi vahetamise võimalust. Ei tea on see kuidagi sellega seotud? Seadetes aga 1080p samal ajal nagu peab paigas ega aidanud ka restart. Huvitav on mõnel veel selline probleem?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 10:54:29 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Ei tea, mis seal vahepeal tehtud on, tahtsin äsja telekat vaadata ja kõik tuleb mingi olematu resolutsiooniga. Pilt oleks umbes nagu 200x300 pikslit. Menüüd, HD kanalid ühesõnaga kõik. Või siis nagu edastataks kogu kompotti mingi täiesti nullilähedase bitratega. See eest pakuvad menüü värvi vahetamise võimalust. Ei tea on see kuidagi sellega seotud? Seadetes aga 1080p samal ajal nagu peab paigas ega aidanud ka restart. Huvitav on mõnel veel selline probleem?

Muuda 720p peale ajutiselt ja vaata, kas see muudab asja. Ilma pildita mis ekraani peal kuvatakse on raske oletada.

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 07.02.2016 12:36:53 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Muuda 720p peale ajutiselt ja vaata, kas see muudab asja. Ilma pildita mis ekraani peal kuvatakse on raske oletada.

Ei aita. Ega saagi tegelikult aidata, kuna mul on järel kaks telekat ja pilt on mõlemal ühtmoodi nagu kehvapoolne halvasti pakitud YouTube video. Kusjuures kui varem olid kehva pildi korral vähemalt menüüd ilusad silutud tekstiga, siis nüüd näevad ka need välja kuidagi kahtlaselt nurgelised ja kräbused. Kuna ka ruuter telepildi kvaliteeti ei mõjuta siis jääbki ikkagi üle vaid Telia ise aga paraku on klienditeeninduses hetkel poole tunnine ooteaeg nii, et ei usu, et sealgi õnnestub liinile saada, et küsida, mida nemad ka asjast teavad. Mõnel väiksemal ekraanil ei pane seda ehk kohe tähelegi aga suurel ekraanil näeb asi välja ikka kaunis kole.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 13:02:41 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Ei aita. Ega saagi tegelikult aidata, kuna mul on järel kaks telekat ja pilt on mõlemal ühtmoodi nagu kehvapoolne halvasti pakitud YouTube video. Kusjuures kui varem olid kehva pildi korral vähemalt menüüd ilusad silutud tekstiga, siis nüüd näevad ka need välja kuidagi kahtlaselt nurgelised ja kräbused. Kuna ka ruuter telepildi kvaliteeti ei mõjuta siis jääbki ikkagi üle vaid Telia ise aga paraku on klienditeeninduses hetkel poole tunnine ooteaeg nii, et ei usu, et sealgi õnnestub liinile saada, et küsida, mida nemad ka asjast teavad. Mõnel väiksemal ekraanil ei pane seda ehk kohe tähelegi aga suurel ekraanil näeb asi välja ikka kaunis kole.

Ma vahetaks digiboksid omavahel ära. Jääb mulje, et oleks digiboksi ja teleri vahelises ühenduses probleeme.

bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 07.02.2016 13:15:40 vasta tsitaadiga

Kas ruuterivahetusega saab ise hakkama? Tahaks 12/1 ühenduse 20/5 peale vahetada aga nõuab uut ruuterit (Thomson TG789vn 20 eurine on väidetavalt sobilik? või soovitate DG301-te?)

On mingi manual ka olemas või lihtsalt plug-n-play?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 13:15:48 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:
Kas ruuterivahetusega saab ise hakkama? Tahaks 12/1 ühenduse 20/5 peale vahetada aga nõuab uut ruuterit (Thomson TG789vn 20 eurine on väidetavalt sobilik?)

On mingi manual ka olemas või lihtsalt plug-n-play?

Juhtmete positsioonid jäävad varasema seadmega endiselt v.a ühe erandiga. Lauatelefoni poole viiv juhe läheb rohelisse Phone1 auku. Filtri võtad vahelt ära ja tood DSL juhtme otse halli auku.

https://www.elion.ee/eraklient/abiinfo/telefoni-abiline/telefonijuhtmete-uhendamine-uleminekul-internetitelefonile

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 07.02.2016 13:59:15 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Ma vahetaks digiboksid omavahel ära. Jääb mulje, et oleks digiboksi ja teleri vahelises ühenduses probleeme.

Mõlemal teleril äkki ühekorraga? See on kõike muud kui usutav, ehkki kui kasutaksin üht telekat ja SCARTi mõelnuks vast isegi seda. Kahel telekal ei saa aga korraga kohe kuidagi sama viga tekkida. Pealegi telekad näitavad teistest allikatest tulevat sisu ideaalselt. Kuid ei hakka rohkem väga oma pead vaevama. Nii eile kui täna on puhkepäevad aga kui probleem järgmisel töönädalal ei lahene, karistan Teliat rahaliselt. Nii kui nii väga suur telekanalite vaataja pole, seega võin selle teenuse vajadusel ka midagi väga olulist kaotamata 5 eurosele miinimumvariandile keerata.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 14:51:38 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Mõlemal teleril äkki ühekorraga? See on kõike muud kui usutav, ehkki kui kasutaksin üht telekat ja SCARTi mõelnuks vast isegi seda. Kahel telekal ei saa aga korraga kohe kuidagi sama viga tekkida. Pealegi telekad näitavad teistest allikatest tulevat sisu ideaalselt. Kuid ei hakka rohkem väga oma pead vaevama. Nii eile kui täna on puhkepäevad aga kui probleem järgmisel töönädalal ei lahene, karistan Teliat rahaliselt. Nii kui nii väga suur telekanalite vaataja pole, seega võin selle teenuse vajadusel ka midagi väga olulist kaotamata 5 eurosele miinimumvariandile keerata.

LOL. icon_lol.gif Sa esiteks ei anna mure lahendamiseks isegi mitte piisavalt infot ja ootad, et asi laheneks automaagiliselt iseenesest?

Mul on nii 32" magamistoa teleril ja 43" suure toa teleril kõik OK. Kasutusel vastavalt LG ja Arrise digiboks.

Nagu enne ütlesin, reaalne fotosüüdistus "karvasest" pildist oleks abiks. Pane teele tugi@telia.ee

1080p24 kasutan mina filmide vaatamise ajal. Sel hetkel on algmaterjal digiboksi väljundiga sünkroonis. Vastasel juhul väreleb logo 50 Hz juures pisut.

Edit: PBK ja Ren TV vilgutasid pilti. Ilmsed lätlased taas signaali algallikaga mängimas.

Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 07.02.2016 14:54:11 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Nagu enne ütlesin, reaalne fotosüüdistus "karvasest" pildist oleks abiks. Pane teele tugi@telia.ee

Paraku puudub mul võimalus minuni jõudvast Telia telepildist ekraanitõmmist teha ja nii pole võimalik ka paremini asja kirjeldada kui kui juba teinud olen. Mingi hägune foto telekast nüüd vast väga abiks oleks. Ja teiseks ei otsinud ma siit mitte abi vaid küsisin lihtsalt kas mõnel veel selline probleem on. Ilmselt siis pole vähemalt neil kes mu esialgset postitust seni lugenud on. Sellega olen saanud juba ka soovitud vastuse ja nagu ütlesin, ei viitsi rohkem hetkel teemaga tegeleda.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 14:57:50 vasta tsitaadiga

Your loss then. Ma oleks aidanud kaasa mõelda, milles viga. Võtsin VLC abiga pildi arvuti ekraani peale. Isegi bitikiirus pole muutunud. Vaevalt teist signaali saadetakse teistele klientidelegi.
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 07.02.2016 15:18:01 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Your loss then. Ma oleks aidanud kaasa mõelda, milles viga. Võtsin VLC abiga pildi arvuti ekraani peale. Isegi bitikiirus pole muutunud. Vaevalt teist signaali saadetakse teistele klientidelegi.

Ok. saatsin siis foto kah. Sellel näha nii menüü kui taustal Tallinna Tv HD. PS. Lisaks veel niipalju, et speedtest näitab samal ajal internetikiirused igati normis olevat, et seal ka viga olla ei saa, et vilets kiirus või midagi sellist.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.02.2016 15:24:15 vasta tsitaadiga

Kui tüli ei tee paiska siia ka spoileriga.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1446, 1447, 1448 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.