Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muff
Kreisi kasutaja

|
12.12.2014 18:47:52
The Talos Principle |
|
|
http://store.steampowered.com/app/257510/
Peaks olema parim puzzler peale Portal 2`te ülevaadete järgi.
Mul näpud kihelevad. Kas keegi siin juba pelab seda? Pange oma kogemused
kirja ja andke mulle põhjus, et see KOHE osta mitte oodata pool aastat mingit alet
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
06.03.2015 23:50:13
|
|
|
Hetkel on Steamis soodukas, ise võtsin ära! Natuke olen toksinud ja esmamulje on väga hea.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
02.04.2015 15:01:19
|
|
|
Päris korralik mäng oli. Sai toweri lõpuga läbi tehtud. Nüüd peaks tähekesed ja hallid klotsid kokku koguma ja messengeri lõpu ka tegema. Kahju ainult, et multiplayerit ei ole.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
05.04.2015 14:40:27
|
|
|
Serious Sami DLC tasuta veel paar päeva. Elohimi asemel siis tögav Sam ja ka robotil väiksed kosmeetilised muudatused.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
02.02.2016 13:11:43
|
|
|
päris kaua möödas juba, alles hakkasin ise seda mängima... korralik ajukas ikka tundub. palju seal see terminaliga mölisemine üldse mõjutab midagi? ma suht suvalt toksin seal neid vastuseid
kuskil kas oli 7. maailmani jõudsin, siis oli liiga hilja juba ja ei jäksand väga mõelda, kuidas neid laseriasju paigaldada, et tetrise tükk kätte saada
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.02.2016 19:38:59
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
päris kaua möödas juba, alles hakkasin ise seda mängima... korralik ajukas ikka tundub. palju seal see terminaliga mölisemine üldse mõjutab midagi? ma suht suvalt toksin seal neid vastuseid
kuskil kas oli 7. maailmani jõudsin, siis oli liiga hilja juba ja ei jäksand väga mõelda, kuidas neid laseriasju paigaldada, et tetrise tükk kätte saada  |
Mingi achievmendi saab lähtuvalt vestlustest. Aga see peaks alles lõpupoole teemasse tulema.
Ma ise pole suutnud lisapakki üldse esimesest levelist edasi teha. Seal vaja veel rohkem mõelda
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
03.02.2016 09:39:08
|
|
|
neid tähekesi ma küll ei viitsi otsida ikka väga pikalt ja väga tuimalt peab kõik nurgatagused läbi käima selleks... liiga püsimatu selleks, et kümneid tunde tühja ringi kõmpida ja 1 tähekest otsida. need teen küll yt videote järgi.
hetkel siis jõudsin B maailma niiöelda ja ei saa öelda, et ülemõistuse veel midagi oleks, aga järjest huvitavamaks lähvad küll need n.ö. labürindid.
kas portal oli ka miski taoline mõistatusvärk? hetkel tundub, et selline teema isegi huvitavam, kui püssi või mõõga või maagiaga mingeid kolle/pahasi tappa.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|