Romet aga pane samas vaimus edasi. Head on vaadata, suudaks ise ka ühel päeval sarnast skoori saada oleks päris lahe.
No kui sa mängid nii, nagu ma videos mängisin, siis peaks olema võimalik mingi 40/0 ikka kokku saada. NPedro rääkis midagi campimisest, kuid tegelikult sõitsin ma pidevalt erinevate lippude vahet ja vallutasin ise korduvalt F, E ja D lippe (videos näitasin ma ainult kille, kuna muidu oleks video liiga pikaks läinud) ja kuigi vahepeal olime me 100 ticketiga maas, siis lõpuks tuli võit ikka ära. Ka squad-i kaaslane mainis midagi selle kohta, et ma sain hea skoori lippe vallutades, kui üks vastane mind "häkkimises" süüdistas. Ühes teises serveris on mul siiamaani bänn, kuna üks 140 level admin leidis, et 29/0 KD 300 ticketi jooksul on kindel tõestus "häkkimisest." LOL
NPedro kirjutas:
Mulle meeldiks vaadata su progressi HC rush serveris as attacker on foot.
Mõne masinaga safe konditsioonis on kerge skoorida.
FAIL videosi ei taha ka üles panna ?
Mul on selles mängus üle 1000 tunni koos ja niisama jalgsi ringi jooksmisest on juba ammu siiber (ma olen seda kõike palju teinud, kuid see ei tundunud huvitava video materjalina). Mulle meeldib pidevalt uusi asju proovida, nagu see noaga ringi jooksmine või lihtsalt vastaste alla ajamine (3 vastast lennukiga, viis vastast SUAV-ga) või raketiga, UCAV-ga ja snaiperi relvaga lennukite ning kopterite alla laskmine, C4-ga masinate ja suurte sõdurigruppide jahtimine jne. Sellised videod lähevad inimestele rohkem peale kui suvalised "FAIL videod," mida ma pole alles hoidnud. Ma võib-olla panen kunagi lihtsalt mõned veidrad klipid üles näiteks treppidel "ujuvast" sõdurist või tagurpidi jooksvast vastasest ja muust sellisest, kuid ma ei tea kui väga see inimestele huvi pakuks.
Mulle vast mõneks ajaks aitab mängimisest, kuid ma võin varem salvestatud klippe veel ülesse panna.
Olen MaitK ühel arvamusel. Kui mäng annab sulle võimalused ja vahendid , miks neid siis kasutama ei peaks. Jutt , et õige BF mängija on see, kes jala HC ainult mängib on BS
Selleks on teised mängud, näiteks CS. Isiklikult mängin ka BF parajasti kuidas viitsin, jala, masinaga või üldse noobtoobitan . KD minu jaoks ka täitsa savi, mängin lihtsalt meelelahutuseks.
Ainuke asi millele ma mängus tähelepanu pööran on tiim. Kui on hea tiim siis lausa lust mängida ja tiimi tööd arendada. Kahjuks, kui just sõpradega ei mängi, head tiimi BF`s kohtab arva. Ja minu jaoks ei ole hea tiim ka tingimata hea KD lõpus aga, et tiimis on mehi, kes oma naha turule toovad vajadusel tiimi eest. Mida ma ka ise teen kui vaja.
Mulle meeldiks vaadata su progressi HC rush serveris as attacker on foot.
Mõne masinaga safe konditsioonis on kerge skoorida.
FAIL videosi ei taha ka üles panna ?
Miks ma sinu viimastest postidest ainult kibestumust välja suudan lugeda? Igaüks, kes on mängu soetanud, mängib seda enda eesmärkide, mitte võõraste pärast. Minu arust pole see teiste arvustada. Kui sa paremini ei suuda, ei tähenda, et ta ei tohiks enam sedasi mängida. Mäng on karm ja ebaõiglane, aga ega elu teistsugune pole.
Romet aga pane samas vaimus edasi. Head on vaadata, suudaks ise ka ühel päeval sarnast skoori saada oleks päris lahe.
Nägin mingit tüüpi täna ingames kellel oli F35 jet fighter dog tag üle 100k kill countiga ..
See ei tähenda midagi, kui palju kellelgi kille on. See ei näita mingit taset. Võin tuua näite mida kogesin kui eelemisel hooajal sai BNL liigas mängitud. TAF klanniga ühines mängija, kes statistika järgi polnud mingi tegija, kuid lenduri piloodina oli ta tase üle mõistuse hea ja kõik nn profid teadsid teda väga hästi. Paar korda isegi juhtus, et kui antud tegelane mängis siis vastased esitasid kaebuse või loobuti mängimisest. Antud mängija mängib enamus ajast privat serverites teiste tuntud BF4 pilootide vastu. Armastavad teha 1vs1 dog fighte. Kellel huvi vaadake ise millesed oskused tõelistel pilootidel on "https://www.youtube.com/channel/UCuVXU236uaytJEAOsFpwxMA", https://bf4db.com/players/433254.
Isegi kui tegu on dogfightis totaalse noobiga ning mitte "tõelise piloodiga" siis sellest hoolimata kill count ise on ikkagi impressive. Ma ei rääkinudki skill tasemest.
Isegi kui tegu on dogfightis totaalse noobiga ning mitte "tõelise piloodiga" siis sellest hoolimata kill count ise on ikkagi impressive. Ma ei rääkinudki skill tasemest.
Kas kellelgi on port 3659 probleemile mingit toimivat lahendust? Ruuterit sai konfitud, Smart Port Forwarding töötab ja netstat -a tulemuste listis on UDP 3659 kenasti olemas, aga BF4 mängimise ajal saan ikkagi "ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open." teate _________________ ...
Kas kellelgi on port 3659 probleemile mingit toimivat lahendust? Ruuterit sai konfitud, Smart Port Forwarding töötab ja netstat -a tulemuste listis on UDP 3659 kenasti olemas, aga BF4 mängimise ajal saan ikkagi "ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open." teate
Proovi helistada teenusepakkujale ja las avab pordid. Ehk aitab või proovi siit mingisugust lahendust link
Jah..lendamine heliga v veel enam..lennukiga pole minu ala,kuid neid aparaate alla võtta on juba natuke minu teema..siiski aga noobina,nagu mind tavaliselt sõimataxe..v on see komplimendi avaldus..ei teagi kohe
Lennukiga olen vist saanud yhe killi ja seegi semuga proovides 1 vs 1..mäng ei lugenud.
Tore on vaadata küll,kuidas vennad annavad minna
Kuigi tankimine on rohkem meelepärane . _________________ Ma olen telekas.
Harjutamise jutt mulle meeldib..
Ma tavaliselt AA'ga toimetan ja on tore vaadata,kui meie helid v lennukid toimetavad nii,et mulle vaenlaste õhujõudude viha ei lange kogu kupatusega,nagu seda ikka juhtud.
Lancan Dam's on tihti nii,et põrutan paar korda yhele vennale sumpsi helis ja siis kutt hakkabki jahtima mind..no heliga v kahega saan hakkama tavaliselt,kui kui jet'd ka neil liituvad..läheb tuugax _________________ Ma olen telekas.
El-Fuego, suur tänu! Ma küll mängin peaaegu iga õhtu tunnike või nii, aga pihta saamine/suremine on suurusjärgus 5/15 TDM tehes, siis pikalt nii vast serveris olla ei lasta eestlaste poolt? Muudest serveritest ma pole seetõttu välja visatud saanud kunagi muidugi. Mitte et ma suvalt lahmiks ja seetõttu seis selline halb on, aga no lihtsalt ma ei saa nii kiirelt sihikule ja teine jõuab vabalt mu maha võtta. Ju pole igaüks loodud osav olema, aga ajaviite mõttes ma pole ka loobunud proovimisest
El-Fuego, suur tänu! Ma küll mängin peaaegu iga õhtu tunnike või nii, aga pihta saamine/suremine on suurusjärgus 5/15 TDM tehes, siis pikalt nii vast serveris olla ei lasta eestlaste poolt? Muudest serveritest ma pole seetõttu välja visatud saanud kunagi muidugi. Mitte et ma suvalt lahmiks ja seetõttu seis selline halb on, aga no lihtsalt ma ei saa nii kiirelt sihikule ja teine jõuab vabalt mu maha võtta. Ju pole igaüks loodud osav olema, aga ajaviite mõttes ma pole ka loobunud proovimisest
KDR on nüüd küll viimane, millepärast muretseda mängudes. Kuni endal on lõbus, on muu maailma mured tühised. Ma usun, et ega nendes promotud serveriteski teistmoodi pole.
Ise kuulun sellesse gängi, kuni viisakas oled chatis ning ei ropenda ega kõiki häkkimises ei süüdista, siis välja ei visata. Idioodid ja noobideks kutsujad kutsutakse kiirelt korrale, kes aru ei saa, lendab välja/ saab bänni. Igasugu skilliga rahvas oodatud. Iseasi, kui meeldiv muidugi HC on.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/60ef705b-6a7e-4059-9eb1-94c707f3a167/KoG-Korrupted-Gaming-HARDCORE-TDM-Locker-Noshahr-60Hz/ _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Meie serverist sind kindlasti halva k/d pärast välja ei visata ja pole kedagi minu teada sellel põhjusel kunagi välja visatud. Seega seda sa küll kartma ei pea.
Premium mäpid pole meil kogu aeg valikus ja vahel on aegu kus ainult vanilla mapid ka aga hetkel jah on Caspian Border ka valikus, kuna soovijaid oli palju sellele mapile.
Seega kui võimalik siis veelkord soovitan osta Premium, et saaks nautida mängu kogu võlu igas serveris.
kaido163, ulafsand
Ja tänud, et kutsute/vastu võtate. Suvalistes serverites TDM täristada on põnevuse minetanud juba kui aus olla. Ja kaasmaalaste käest saan ehk alguses juhtnööre ka küsida ju, et mida täpsemalt üks või teine gamemode tähendab jne.
pole enam kaua aega seda mängu mänginud, peaks õhtul kusagil kampa lööma
Ostsin ise ka premiumi, kuna mõni mängukaaslane mängis ka nendes mappides. Siiamaani ei ole ostu kahetsenud, meeletu valik, kus kaardil mängida _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
pole enam kaua aega seda mängu mänginud, peaks õhtul kusagil kampa lööma
Ostsin ise ka premiumi, kuna mõni mängukaaslane mängis ka nendes mappides. Siiamaani ei ole ostu kahetsenud, meeletu valik, kus kaardil mängida
Mis ma oskan öelda, et ilusad killid, kuid tegelt väga lihtsad tabamused SRAW relva kasutades. Tegelt SRAW kasutamine vajab oskust ja ette planeerimist. Peale viimast uuendust SRAW'l puudub automaatne jälitus ja pead vägagi oskuslikult sitima ja planeerima. Kuid siiski vahest on õnne ka vaja. Ise lõpetasin SRAW kasutamise peale seda kui damage % karmilt vähendati ja helikate maha võtmiseks on vaja nüüd 2 edukat lasku. Viimase nerfi tõttu tegin ka koomilise kallakuga video. Eks neid parimaid klipe on veel arvutis olemas, kuid ei ole viitsinud uut videot valmistada. Peale SRAW relva nerfi hakkasin kasutama SMAW'd rohkem. Koom oli kui lasin EBV vs DEF lahingus transport helika alla, ei uskunud ise ka omi silmi kui raisale pihta sain. Kui viitsin siis võin ka video kunagi teha. . Ah video mis kunagi sai tehtud leiate siit: https://www.youtube.com/watch?v=zfQfHjqCcMQ
Nii, saabub jälle see aeg mil saab BF4 mängida u. 3-4 pärast. Nii palju kui lugenud olen, et uuendused eriti toredad ei ole mis selle poole aasta jooksul tulnud on, eks asi tahab jälle harjutamist.
Nädal tagasi proovisin PS4 peal mängida, no ei sa mina aru kuida selle puldiga täpselt sihtida saab? _________________ Battlelog: eesti38
Konsoolipuldiga fps mängimine on nagu p*rse kaudu mandliopi tegemine.
Mis see update siis oli mis sinu meelest mängu nii ära rikkus. Mul endal mäng muutunud poolmängitamatuks peale win 10 peale minemist mil metsikud stutterid sisse tulid.
Konsoolipuldiga fps mängimine on nagu p*rse kaudu mandliopi tegemine.
Mis see update siis oli mis sinu meelest mängu nii ära rikkus. Mul endal mäng muutunud poolmängitamatuks peale win 10 peale minemist mil metsikud stutterid sisse tulid.
Veider, et paljud keksivad, et Win10 tegi neil mängu 10% kiiremaks.. Mingil põhjusel ma väga sellesse ei usu..
Just, mul ka nüüd win 10 ja mänguilu rikkus mul ära mu katkine arvuti:). Uuendustest olen lugenud siin foorumis mis selle aja jooksul tulnud on. Nii, et ... _________________ Battlelog: eesti38
Just, mul ka nüüd win 10 ja mänguilu rikkus mul ära mu katkine arvuti:). Uuendustest olen lugenud siin foorumis mis selle aja jooksul tulnud on. Nii, et ...
Tere tulemast tagasi.
Oled oodatud jätkuvalt ka meie teamspeaki: ebv.teamspeak3.com
Lühidalt, kes vene keelt ei mõista, hacker valib omale suvalise ohvri välja OMA meeskonnast ja heal-ib konstantselt ohvrit tulistates.
Hoidke silmad lahti, kui näete ebanormaalset aktivitit, salvestage võimalusel olukord enda kaitseks.
Lühidalt, kes vene keelt ei mõista, hacker valib omale suvalise ohvri välja OMA meeskonnast ja heal-ib konstantselt ohvrit tulistates.
Hoidke silmad lahti, kui näete ebanormaalset aktivitit, salvestage võimalusel olukord enda kaitseks.
Jees..
Ma ei saa päris mitmes normaalses serveris pelada..iga kord tuleb mingi haige reason,mix ei saa.. _________________ Ma olen telekas.
Jees..
Ma ei saa päris mitmes normaalses serveris pelada..iga kord tuleb mingi haige reason,mix ei saa..
Local ban ja metabans sheering ei haaku kuidagi minu postitusega. Ma räägin punkbuster global bannist ehk siis konto kaotamisest, mitte suvalisele adminnile silma jäämisest.
Inglise keeles siis lahti seletatuna:
No nii memmepojad, mõne päeva pärast hakkan teid lintšima nii, et olge valmis, tina saama kilode kaupa:))
Spoiler
http://bf4stats.com/pc/eesti38
Spoiler
Kui see vastab t6ele, siis sul on t6esti suured s6nad aga tegusi ja tulemusi pole ette n2idata. Aga edu, eks tulevikus v6ibolla yllatad BF4 rahvast parema tulemusega.
Oh teid naivitaare:)) acc ei näita mitte essugi, mäng on mängimiseks mitte tabeli/kabeli seadmiseks. Usun ikka, et eestlaste seas olen mina parim:) Tean, et teile ei mahu see hinge aga olete suht haledad. _________________ Battlelog: eesti38
Oh teid naivitaare:)) acc ei näita mitte essugi, mäng on mängimiseks mitte tabeli/kabeli seadmiseks. Usun ikka, et eestlaste seas olen mina parim:) Tean, et teile ei mahu see hinge aga olete suht haledad.
Kadedad ikka kuidas siis muidu. Teisiti poleks ju lihtsalt voimalik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.