Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 31.01.2016 08:17:33 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Romet aga pane samas vaimus edasi. Head on vaadata, suudaks ise ka ühel päeval sarnast skoori saada oleks päris lahe.

No kui sa mängid nii, nagu ma videos mängisin, siis peaks olema võimalik mingi 40/0 ikka kokku saada. NPedro rääkis midagi campimisest, kuid tegelikult sõitsin ma pidevalt erinevate lippude vahet ja vallutasin ise korduvalt F, E ja D lippe (videos näitasin ma ainult kille, kuna muidu oleks video liiga pikaks läinud) ja kuigi vahepeal olime me 100 ticketiga maas, siis lõpuks tuli võit ikka ära. Ka squad-i kaaslane mainis midagi selle kohta, et ma sain hea skoori lippe vallutades, kui üks vastane mind "häkkimises" süüdistas. Ühes teises serveris on mul siiamaani bänn, kuna üks 140 level admin leidis, et 29/0 KD 300 ticketi jooksul on kindel tõestus "häkkimisest." LOL icon_smile.gif

NPedro kirjutas:
Mulle meeldiks vaadata su progressi HC rush serveris as attacker on foot.
Mõne masinaga safe konditsioonis on kerge skoorida.
FAIL videosi ei taha ka üles panna ?

Mul on selles mängus üle 1000 tunni koos ja niisama jalgsi ringi jooksmisest on juba ammu siiber (ma olen seda kõike palju teinud, kuid see ei tundunud huvitava video materjalina). Mulle meeldib pidevalt uusi asju proovida, nagu see noaga ringi jooksmine või lihtsalt vastaste alla ajamine (3 vastast lennukiga, viis vastast SUAV-ga) või raketiga, UCAV-ga ja snaiperi relvaga lennukite ning kopterite alla laskmine, C4-ga masinate ja suurte sõdurigruppide jahtimine jne. Sellised videod lähevad inimestele rohkem peale kui suvalised "FAIL videod," mida ma pole alles hoidnud. Ma võib-olla panen kunagi lihtsalt mõned veidrad klipid üles näiteks treppidel "ujuvast" sõdurist või tagurpidi jooksvast vastasest ja muust sellisest, kuid ma ei tea kui väga see inimestele huvi pakuks.

Mulle vast mõneks ajaks aitab mängimisest, kuid ma võin varem salvestatud klippe veel ülesse panna.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmel
HV veteran
madmel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.01.2016 11:58:05 vasta tsitaadiga

Olen MaitK ühel arvamusel. Kui mäng annab sulle võimalused ja vahendid , miks neid siis kasutama ei peaks. Jutt , et õige BF mängija on see, kes jala HC ainult mängib on BS icon_smile.gif
Selleks on teised mängud, näiteks CS. Isiklikult mängin ka BF parajasti kuidas viitsin, jala, masinaga või üldse noobtoobitan icon_biggrin.gif . KD minu jaoks ka täitsa savi, mängin lihtsalt meelelahutuseks.
Ainuke asi millele ma mängus tähelepanu pööran on tiim. Kui on hea tiim siis lausa lust mängida ja tiimi tööd arendada. Kahjuks, kui just sõpradega ei mängi, head tiimi BF`s kohtab arva. Ja minu jaoks ei ole hea tiim ka tingimata hea KD lõpus aga, et tiimis on mehi, kes oma naha turule toovad vajadusel tiimi eest. Mida ma ka ise teen kui vaja.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Slinky
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 31.01.2016 21:14:12 vasta tsitaadiga

Vaatasin just et mul on 72 avamata battlepacki icon_razz1.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 01.02.2016 00:58:05 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
NPedro kirjutas:
Rometl6 kirjutas:
Mulle tundub, et sulle võib-olla meeldiks rohkem see video, kus ma tavalises mängus ainult noa või jääpurikaga ringi jooksin icon_smile.gif
https://www.youtube.com/watch?v=RVTTCv6jxMI

Mulle meeldiks vaadata su progressi HC rush serveris as attacker on foot.
Mõne masinaga safe konditsioonis on kerge skoorida.
FAIL videosi ei taha ka üles panna ?

Miks ma sinu viimastest postidest ainult kibestumust välja suudan lugeda? Igaüks, kes on mängu soetanud, mängib seda enda eesmärkide, mitte võõraste pärast. Minu arust pole see teiste arvustada. Kui sa paremini ei suuda, ei tähenda, et ta ei tohiks enam sedasi mängida. Mäng on karm ja ebaõiglane, aga ega elu teistsugune pole.

Romet aga pane samas vaimus edasi. Head on vaadata, suudaks ise ka ühel päeval sarnast skoori saada oleks päris lahe.

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 02.02.2016 04:08:01 vasta tsitaadiga

Panin ühe video vanematest klippidest kokku:

Link
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 02.02.2016 11:12:13 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Nägin mingit tüüpi täna ingames kellel oli F35 jet fighter dog tag üle 100k kill countiga ..
See ei tähenda midagi, kui palju kellelgi kille on. See ei näita mingit taset. Võin tuua näite mida kogesin kui eelemisel hooajal sai BNL liigas mängitud. TAF klanniga ühines mängija, kes statistika järgi polnud mingi tegija, kuid lenduri piloodina oli ta tase üle mõistuse hea ja kõik nn profid teadsid teda väga hästi. Paar korda isegi juhtus, et kui antud tegelane mängis siis vastased esitasid kaebuse või loobuti mängimisest. Antud mängija mängib enamus ajast privat serverites teiste tuntud BF4 pilootide vastu. Armastavad teha 1vs1 dog fighte. Kellel huvi vaadake ise millesed oskused tõelistel pilootidel on "https://www.youtube.com/channel/UCuVXU236uaytJEAOsFpwxMA", https://bf4db.com/players/433254.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.02.2016 12:59:28 vasta tsitaadiga

Isegi kui tegu on dogfightis totaalse noobiga ning mitte "tõelise piloodiga" siis sellest hoolimata kill count ise on ikkagi impressive. Ma ei rääkinudki skill tasemest.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 02.02.2016 13:08:28 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Isegi kui tegu on dogfightis totaalse noobiga ning mitte "tõelise piloodiga" siis sellest hoolimata kill count ise on ikkagi impressive. Ma ei rääkinudki skill tasemest.

Täiesti nõus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 02.02.2016 18:18:22 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:

Link

mnjaa, neid videosid on lausa lust vaadata! icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 03.02.2016 22:22:38 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on port 3659 probleemile mingit toimivat lahendust? Ruuterit sai konfitud, Smart Port Forwarding töötab ja netstat -a tulemuste listis on UDP 3659 kenasti olemas, aga BF4 mängimise ajal saan ikkagi "ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open." teate icon_rolleyes.gif

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.02.2016 23:00:06 vasta tsitaadiga

arvutisõber kirjutas:
Kas kellelgi on port 3659 probleemile mingit toimivat lahendust? Ruuterit sai konfitud, Smart Port Forwarding töötab ja netstat -a tulemuste listis on UDP 3659 kenasti olemas, aga BF4 mängimise ajal saan ikkagi "ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open." teate icon_rolleyes.gif

Proovi helistada teenusepakkujale ja las avab pordid. Ehk aitab või proovi siit mingisugust lahendust link
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 04.02.2016 20:50:37 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
Rometl6 kirjutas:

Link

mnjaa, neid videosid on lausa lust vaadata! icon_smile.gif

Jah..lendamine heliga v veel enam..lennukiga pole minu ala,kuid neid aparaate alla võtta on juba natuke minu teema..siiski aga noobina,nagu mind tavaliselt sõimataxe..v on see komplimendi avaldus..ei teagi kohe icon_smile.gif
Lennukiga olen vist saanud yhe killi ja seegi semuga proovides 1 vs 1..mäng ei lugenud. icon_smile.gif

Tore on vaadata küll,kuidas vennad annavad minna icon_smile.gif
Kuigi tankimine on rohkem meelepärane .

Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 05.02.2016 08:28:11 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:
Lennukiga olen vist saanud yhe killi ja seegi semuga proovides 1 vs 1..mäng ei lugenud. icon_smile.gif

No eks see on harjutamise asi ja vahel on võimalik maapealsetele sihtmärkidele keskenduda, kui teine lennuk saab üksinda vaenlase lennukitega hakkama.

Ma üritan nüüd ükshaaval kõik vanemad klipid ära kasutada ja siin on mõned klipid, mis eelmisse C4-ja videosse ei jõudnud:

Link

See oli eelmine video: https://www.youtube.com/watch?v=Cd0Dedc16Lc
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 05.02.2016 10:33:56 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
mcjaaxon kirjutas:

No eks see on harjutamise asi ja vahel on võimalik maapealsetele sihtmärkidele keskenduda, kui teine lennuk saab üksinda vaenlase lennukitega hakkama.

Ma üritan nüüd ükshaaval kõik vanemad klipid ära kasutada ja siin on mõned klipid, mis eelmisse C4-ja videosse ei jõudnud:

Link

See oli eelmine video: https://www.youtube.com/watch?v=Cd0Dedc16Lc

Harjutamise jutt mulle meeldib..
Ma tavaliselt AA'ga toimetan ja on tore vaadata,kui meie helid v lennukid toimetavad nii,et mulle vaenlaste õhujõudude viha ei lange kogu kupatusega,nagu seda ikka juhtud.
Lancan Dam's on tihti nii,et põrutan paar korda yhele vennale sumpsi helis ja siis kutt hakkabki jahtima mind..no heliga v kahega saan hakkama tavaliselt,kui kui jet'd ka neil liituvad..läheb tuugax icon_smile.gif

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 14:25:16 vasta tsitaadiga

Meeldetuletuseks eestlastest mänguhuvilistele!

Viimastel päevadel on EBV Battlefield 4 server olnud õhtuti rahvast täis ja mäng käimas. Kui kellelgi on huvi ja tahtmist teiste eestlastega tulla mängima siis serveri leiate siit: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cbfed712-55fc-4918-ab56-0268a9dd5282/EBV-MAXIMUM-BATTLEZONE-HC-Zavod-Day-Night-Caspian-1200-Tic/

Et mängimine mõnusam oleks on meil kasutada ka teamspeak: ebv.teamspeak3.com

Kohtumiseni mängus.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.02.2016 14:29:58 vasta tsitaadiga

kaido163, rumal küsimus, aga Premium pakett peab olemas olema vist?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 11.02.2016 14:39:48 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Pole olemas rumalaid küsimusi. Kuid vastus su küsimusele jah peab olema. Siin on server kus on ainult põhikaardid ja ei pea omama Premiumi. Kohtad palju eestlasi samamoodi http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6bdaabc8-25b5-4e9e-8cef-f21919b866de/Dead-Friends-CLASSIC-Squadplay-Vanilla-FF-ON-nitrado-net/

ts 3. aadress on ts.dead-friends.co.uk ja iga õhtu istuvad eestlased ka sees.
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 14:49:12 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Hetkel peab jah olema, kuna enamusel mängijatel see juba on.

Aga seda saab juba suhteliselt odavalt näiteks siit: https://www.instant-gaming.com/en/243-buy-key-origin-battlefield-4-premium-without-game/
Ja see on seda raha kindlasti väärt. Palju huvitavaid mäppe ja muud head kraami.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.02.2016 14:50:11 vasta tsitaadiga

El-Fuego, suur tänu! Ma küll mängin peaaegu iga õhtu tunnike või nii, aga pihta saamine/suremine on suurusjärgus 5/15 TDM tehes, siis pikalt nii vast serveris olla ei lasta eestlaste poolt? Muudest serveritest ma pole seetõttu välja visatud saanud kunagi muidugi. Mitte et ma suvalt lahmiks ja seetõttu seis selline halb on, aga no lihtsalt ma ei saa nii kiirelt sihikule ja teine jõuab vabalt mu maha võtta. Ju pole igaüks loodud osav olema, aga ajaviite mõttes ma pole ka loobunud proovimisest icon_smile.gif
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 11.02.2016 14:54:42 vasta tsitaadiga

olafsand, pump-püsse oled proovinud?
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 11.02.2016 14:55:19 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
El-Fuego, suur tänu! Ma küll mängin peaaegu iga õhtu tunnike või nii, aga pihta saamine/suremine on suurusjärgus 5/15 TDM tehes, siis pikalt nii vast serveris olla ei lasta eestlaste poolt? Muudest serveritest ma pole seetõttu välja visatud saanud kunagi muidugi. Mitte et ma suvalt lahmiks ja seetõttu seis selline halb on, aga no lihtsalt ma ei saa nii kiirelt sihikule ja teine jõuab vabalt mu maha võtta. Ju pole igaüks loodud osav olema, aga ajaviite mõttes ma pole ka loobunud proovimisest icon_smile.gif

KDR on nüüd küll viimane, millepärast muretseda mängudes. Kuni endal on lõbus, on muu maailma mured tühised. Ma usun, et ega nendes promotud serveriteski teistmoodi pole.
Ise kuulun sellesse gängi, kuni viisakas oled chatis ning ei ropenda ega kõiki häkkimises ei süüdista, siis välja ei visata. Idioodid ja noobideks kutsujad kutsutakse kiirelt korrale, kes aru ei saa, lendab välja/ saab bänni. Igasugu skilliga rahvas oodatud. Iseasi, kui meeldiv muidugi HC on.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/60ef705b-6a7e-4059-9eb1-94c707f3a167/KoG-Korrupted-Gaming-HARDCORE-TDM-Locker-Noshahr-60Hz/

tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 14:57:26 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Meie serverist sind kindlasti halva k/d pärast välja ei visata ja pole kedagi minu teada sellel põhjusel kunagi välja visatud. Seega seda sa küll kartma ei pea.
Premium mäpid pole meil kogu aeg valikus ja vahel on aegu kus ainult vanilla mapid ka aga hetkel jah on Caspian Border ka valikus, kuna soovijaid oli palju sellele mapile.

Seega kui võimalik siis veelkord soovitan osta Premium, et saaks nautida mängu kogu võlu igas serveris.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.02.2016 15:11:29 vasta tsitaadiga

Suured tänud kõigile vastajatele! Teen selle Premium ostu ära siis thumbs_up.gif
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 15:16:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Suured tänud kõigile vastajatele! Teen selle Premium ostu ära siis thumbs_up.gif

Ütle palun oma battlelogi kasutajanimi siis saadan sulle kutse ka meie EBV platooni
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.02.2016 15:22:02 vasta tsitaadiga

kaido163, ulafsand
Ja tänud, et kutsute/vastu võtate. Suvalistes serverites TDM täristada on põnevuse minetanud juba kui aus olla. Ja kaasmaalaste käest saan ehk alguses juhtnööre ka küsida ju, et mida täpsemalt üks või teine gamemode tähendab jne.
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 11.02.2016 15:23:51 vasta tsitaadiga

pole enam kaua aega seda mängu mänginud, peaks õhtul kusagil kampa lööma icon_smile.gif
Ostsin ise ka premiumi, kuna mõni mängukaaslane mängis ka nendes mappides. Siiamaani ei ole ostu kahetsenud, meeletu valik, kus kaardil mängida thumbs_up.gif

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 16:04:03 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:
pole enam kaua aega seda mängu mänginud, peaks õhtul kusagil kampa lööma icon_smile.gif
Ostsin ise ka premiumi, kuna mõni mängukaaslane mängis ka nendes mappides. Siiamaani ei ole ostu kahetsenud, meeletu valik, kus kaardil mängida thumbs_up.gif

Olete mõlemad oodatud õhtul meiega ühinema.
tagasi üles
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 11.02.2016 16:28:32 vasta tsitaadiga

Võtan päevaplaani
mul BF seerias sama nimi, mis siingi. Usun, et nii mõnigi teab icon_lol.gif

Edit: mis ajal põhitrall pihta hakkab, kus eestlasi rohkem kui 2.. ?

kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 11.02.2016 17:39:10 vasta tsitaadiga

smurfar kirjutas:
Võtan päevaplaani
mul BF seerias sama nimi, mis siingi. Usun, et nii mõnigi teab icon_lol.gif

Edit: mis ajal põhitrall pihta hakkab, kus eestlasi rohkem kui 2.. ?

Õhtuti meid 5-10 tavaliselt
Tavaliselt kuskil peale 20 või 21:00
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 12.02.2016 05:48:49 vasta tsitaadiga

Viimased videod:

Link

UCAV Multi Kills and UCAV vs Heli, Boat and Jet:
https://www.youtube.com/watch?v=0pl_GfCuPkM

Jet Multi Kills:
https://www.youtube.com/watch?v=ySc5X0WiNfo [youtube.com]

Sniper:
https://www.youtube.com/watch?v=D-fEeXPHiRQ [youtube.com]
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 12.02.2016 11:57:53 vasta tsitaadiga

Rometl6 kirjutas:
Viimased videod:

Link

UCAV Multi Kills and UCAV vs Heli, Boat and Jet:
https://www.youtube.com/watch?v=0pl_GfCuPkM

Jet Multi Kills:
https://www.youtube.com/watch?v=ySc5X0WiNfo [youtube.com]

Sniper:
https://www.youtube.com/watch?v=D-fEeXPHiRQ [youtube.com]

Mis ma oskan öelda, et ilusad killid, kuid tegelt väga lihtsad tabamused SRAW relva kasutades. Tegelt SRAW kasutamine vajab oskust ja ette planeerimist. Peale viimast uuendust SRAW'l puudub automaatne jälitus ja pead vägagi oskuslikult sitima ja planeerima. Kuid siiski vahest on õnne ka vaja. Ise lõpetasin SRAW kasutamise peale seda kui damage % karmilt vähendati ja helikate maha võtmiseks on vaja nüüd 2 edukat lasku. Viimase nerfi tõttu tegin ka koomilise kallakuga video. Eks neid parimaid klipe on veel arvutis olemas, kuid ei ole viitsinud uut videot valmistada. Peale SRAW relva nerfi hakkasin kasutama SMAW'd rohkem. Koom oli kui lasin EBV vs DEF lahingus transport helika alla, ei uskunud ise ka omi silmi kui raisale pihta sain. icon_smile.gif Kui viitsin siis võin ka video kunagi teha. beer_yum.gif . Ah video mis kunagi sai tehtud leiate siit: https://www.youtube.com/watch?v=zfQfHjqCcMQ
tagasi üles
Puutumatus
HV vaatleja

sõnum 13.02.2016 00:52:31 vasta tsitaadiga

Nagu tavaliselt, muhevana kütab seal kus kütta pole vaja.
aim17
HV kasutaja

sõnum 13.02.2016 14:07:48 vasta tsitaadiga

Nii, saabub jälle see aeg mil saab BF4 mängida u. 3-4 pärast. Nii palju kui lugenud olen, et uuendused eriti toredad ei ole mis selle poole aasta jooksul tulnud on, eks asi tahab jälle harjutamist.
Nädal tagasi proovisin PS4 peal mängida, no ei sa mina aru kuida selle puldiga täpselt sihtida saab?

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 13.02.2016 14:19:11 vasta tsitaadiga

Konsoolipuldiga fps mängimine on nagu p*rse kaudu mandliopi tegemine.

Mis see update siis oli mis sinu meelest mängu nii ära rikkus. Mul endal mäng muutunud poolmängitamatuks peale win 10 peale minemist mil metsikud stutterid sisse tulid.
tagasi üles
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 13.02.2016 14:27:30 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Konsoolipuldiga fps mängimine on nagu p*rse kaudu mandliopi tegemine.

Mis see update siis oli mis sinu meelest mängu nii ära rikkus. Mul endal mäng muutunud poolmängitamatuks peale win 10 peale minemist mil metsikud stutterid sisse tulid.

Veider, et paljud keksivad, et Win10 tegi neil mängu 10% kiiremaks.. Mingil põhjusel ma väga sellesse ei usu..
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 13.02.2016 14:32:41 vasta tsitaadiga

Ilmselt neil oli siis vana win nii ära räsitud ja igasugune bloatware backgroundis kadus peale formatit kui win10 peale lasid icon_biggrin.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 13.02.2016 14:37:04 vasta tsitaadiga

Just, mul ka nüüd win 10 ja mänguilu rikkus mul ära mu katkine arvuti:). Uuendustest olen lugenud siin foorumis mis selle aja jooksul tulnud on. Nii, et ...
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 14.02.2016 00:38:46 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
Just, mul ka nüüd win 10 ja mänguilu rikkus mul ära mu katkine arvuti:). Uuendustest olen lugenud siin foorumis mis selle aja jooksul tulnud on. Nii, et ...

Tere tulemast tagasi.
Oled oodatud jätkuvalt ka meie teamspeaki: ebv.teamspeak3.com
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 17.02.2016 14:01:55 vasta tsitaadiga

Nüüd on siis võimalus langeda enese teadmata hackeri staatusesse ja saada global ban.
Spoiler Spoiler Spoiler

Lühidalt, kes vene keelt ei mõista, hacker valib omale suvalise ohvri välja OMA meeskonnast ja heal-ib konstantselt ohvrit tulistates.
Hoidke silmad lahti, kui näete ebanormaalset aktivitit, salvestage võimalusel olukord enda kaitseks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 17.02.2016 16:06:15 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
Nüüd on siis võimalus langeda enese teadmata hackeri staatusesse ja saada global ban.
Spoiler Spoiler Spoiler

Lühidalt, kes vene keelt ei mõista, hacker valib omale suvalise ohvri välja OMA meeskonnast ja heal-ib konstantselt ohvrit tulistates.
Hoidke silmad lahti, kui näete ebanormaalset aktivitit, salvestage võimalusel olukord enda kaitseks.

Jees..
Ma ei saa päris mitmes normaalses serveris pelada..iga kord tuleb mingi haige reason,mix ei saa..

NPedro
HV kasutaja

sõnum 19.02.2016 04:34:11 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:

Jees..
Ma ei saa päris mitmes normaalses serveris pelada..iga kord tuleb mingi haige reason,mix ei saa..

Local ban ja metabans sheering ei haaku kuidagi minu postitusega. Ma räägin punkbuster global bannist ehk siis konto kaotamisest, mitte suvalisele adminnile silma jäämisest.
Inglise keeles siis lahti seletatuna:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 24.02.2016 16:26:29 vasta tsitaadiga

No nii memmepojad, mõne päeva pärast hakkan teid lintšima nii, et olge valmis, tina saama kilode kaupa:))
NPedro
HV kasutaja

sõnum 24.02.2016 16:43:17 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
No nii memmepojad, mõne päeva pärast hakkan teid lintšima nii, et olge valmis, tina saama kilode kaupa:))

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 24.02.2016 17:11:25 vasta tsitaadiga

Haha, kui see tema acc siis good luck nooby icon_biggrin.gif
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 24.02.2016 18:36:02 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
aim17 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

"Ainult" 1000h mänguaega minust rohkem icon_lol.gif

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 25.02.2016 03:14:13 vasta tsitaadiga

NPedro kirjutas:
aim17 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui see vastab t6ele, siis sul on t6esti suured s6nad aga tegusi ja tulemusi pole ette n2idata. Aga edu, eks tulevikus v6ibolla yllatad BF4 rahvast parema tulemusega.
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 25.02.2016 13:27:09 vasta tsitaadiga

Oh teid naivitaare:)) acc ei näita mitte essugi, mäng on mängimiseks mitte tabeli/kabeli seadmiseks. Usun ikka, et eestlaste seas olen mina parim:) Tean, et teile ei mahu see hinge aga olete suht haledad.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2016 13:34:45 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
Oh teid naivitaare:)) acc ei näita mitte essugi, mäng on mängimiseks mitte tabeli/kabeli seadmiseks. Usun ikka, et eestlaste seas olen mina parim:) Tean, et teile ei mahu see hinge aga olete suht haledad.

Kadedad ikka kuidas siis muidu. Teisiti poleks ju lihtsalt voimalik icon_razz.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 25.02.2016 13:36:55 vasta tsitaadiga

>Eestis parim
>tapmiste/surmade suhe 0.7

vali üks
tagasi üles
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 25.02.2016 14:13:12 vasta tsitaadiga

Selline trollilmine käib ja kõik vahivad tuima näoga ja imestavad sõnavõtu üle thumbs_up.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.