Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1435, 1436, 1437 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2016 15:59:36 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
woo456 kirjutas:
jägaja kirjutas:
Kus need rohelised nupud on?

Selline roheline
Spoiler Spoiler Spoiler

Mulle pigem meeldib see roheline endise lilla kõrval.

Eks ma kodus kogen seda kogemust. Pole tööl aega telerit vaadata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tompa
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 16:50:39 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Reaalselt peaks tuge pakkuma 7ndale platformile. Arvestades olemsolevat segadust vananuti/uusnuti. Tänan, EI.

Ma ei saa aru millest sa räägid? Mis vananuti/uusnuti? Ma räägin minuTV'st!

jaakjaak22 kirjutas:

Lase AirPlayga AppleTV-sse ja olemas icon_wink.gif

Seda ma tean jah, aga lihtsam on ju telekas puldi kaudu otse kanaleid vahetada. Kui juba Arrise boksi see minuTV tuleb siis võiks ja Apple TV kah selle saada.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2016 17:14:53 vasta tsitaadiga

Igasugu boksid võiksid selle TV vaatamise toe saada. icon_rolleyes.gif
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.01.2016 17:27:27 vasta tsitaadiga

Eks see üks tüütu arendus ole ja mõneti võib ka Teliast aru saada.
nt. isegi selline monstrum nagu BBC tegi oma iPlayeri alles viimase AppleTV jaoks kättesaadavaks ja sedagi alles peale seda kui entusiastid kirjutasid hobi korras prototüübi ca nädalavahetusega valmis.

avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 17:38:07 vasta tsitaadiga

Kumb see piiramatu mahuga ühele aadressile fikseeritud 4G-nett on siis lõpuks:
mobiilne nett või siis "Koduinternet"?
Kui viimane, miks siis ei täideta enda seatud teenuse tingimusi?
tsitaat:
Internetiteenuse kasutamiseks eraldab
Telia
Kliendile ühe dünaamilise avaliku IP
aadressi.
Klient saab soovi korral selle asemele tellida täiendava tasu eest staatilise IP
aadressi.

https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_koduinternet_est.pdf

Sel lahendusel on nimelt aadressiks 10.xxx.xxx.xxx, mis teadupärast on sisevõrkudele reserveeritud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 20.01.2016 17:52:31 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Kas Telia uue Apple TV jaoks ei plaani minuTV appi teha? iOS juba on, sellest on väga lihtne ka tvOS jaoks see app teha. Siis saaks suvilas mahupiiranguta 4G'ga seda kasutada.

Minuarust ka oleks see väga hea mõte. Navigeerimine on ikka väga hästi ehitatud Apple TV peal, pole numbriklahve vajagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 20.01.2016 18:38:40 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
A.S. kirjutas:
Oot-oot, kas need krdi ahvid on oma järjest suurenevas ahnuses normaalse telekava ka juba kinni keeranud? Seda kõike selleks, et kliendilt mõni euro kuus juurde saada?
http://vana.minutv.ee/
Või on see kava mõne teise nurga taha peidetud? Ja ma ei pea silmas mitte http://www.minutv.ee/#/epg/2016-01-20/57/ kava, vaid kasutuskõlblikku versiooni.

E:
Vaatasin, et teleris on "meelespead" alles, seega kava justkui peaks siiski kusagil veel olemas olema? Võiks selle kava siis jälle ilusasti nähtavale tuua. Päriselt ka.

Vana.minutv.ee tähendab eoses, et tegu on vana versiooniga. monkey.gif Uus ei saagi kõigile meeldida. Tagasi ei tule, küsisin juba.

No ***** küll, ainuke kastatav kava oli (sobis kasutada nii tahvlis kui arvutis) ja nüüd pole enam sedagi icon_evil.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2016 18:47:30 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
ivokas kirjutas:
woo456 kirjutas:
jägaja kirjutas:
Kus need rohelised nupud on?

Selline roheline
Spoiler Spoiler Spoiler

Mulle pigem meeldib see roheline endise lilla kõrval.

Eks ma kodus kogen seda kogemust. Pole tööl aega telerit vaadata.

No teler mängib ja ikka sinine. icon_rolleyes.gif Teil ilmselt mingi error- Helistage 123 icon_biggrin.gif

Pailaps
HV Guru

sõnum 20.01.2016 18:48:08 vasta tsitaadiga

tcumen kirjutas:
tsitaat:
Telia
aadressi.
Klient saab soovi korral selle asemele tellida täiendava tasu eest staatilise IP
aadressi.

Sel lahendusel on nimelt aadressiks 10.xxx.xxx.xxx, mis teadupärast on sisevõrkudele reserveeritud.

Sa loed kaablineti tootetingimusi. F4G on mobiilne internet. APN on "fix", mitte internet.emt.ee Seega välist ip aadressi ei ole elik reserveeritud.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 18:59:16 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
tcumen kirjutas:
tsitaat:
Telia
aadressi.
aadressi.

Sa loed kaablineti tootetingimusi. F4G on mobiilne internet. APN on "fix", mitte internet.emt.ee Seega välist ip aadressi ei ole elik reserveeritud.

Täpsustan enda näitel (mul on F4G 20/5 kasutusel)
Pakett: Koduinternet I <-- selliselt on teenus nimetatud
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2016 19:16:43 vasta tsitaadiga

Tere, armjan, tore näha eti kka veel meiega oled.

Mul üks mure ja pagana tõsine ka teine.
Nimelt viis, kuidas uues menüüs saateinfot saab vaadata. paljunupulisel puldil olid selleks vastavad nupud ja asi lihtne.

Kuna mulle meeldib alati vaadata, et mis film või seriaal hetkel jookseb ja mis sisuks siis on paras piin selle teadasaamine.
Kui liigud saatekavas kanalile ja sellel hetkel käesolev saade, siis sõltuvalt kanalite lisavõimalustest (salvestus, kordusTV jmt.) liigub saateinfo valik alati kuhugi suvalisse kohta.
Üldse ei ole mugav sirvida pilk ekraanil järjest mööda kümmet filmi+ (Viasati omi on juba hulgim, Filmzone jm sellised) seriaalikanalid, et teada saada, mis hetkel jookseb ja kas tasub vaatama asuda.

Ehk siis minu jaoks (kindlasti on minuga sama arvamust pooldavaid icon_wink.gif ) oleks ideaalne, et saatainfo oleks esimene valik, kui saatekavas kerid kanalilt kanalile. Vaata ja vaata salvestust ja vaata kordust oleks järgmised sammud edasi.

PS. Räägin saatekava vaatest, kust inimene ammutab täpsemat infot saadava sisu kohta.
Vasak klahv oma menüüga võib ka samaks jääda.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 19:46:36 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Nimelt viis, kuidas uues menüüs saateinfot saab vaadata. paljunupulisel puldil olid selleks vastavad nupud ja asi lihtne.

Kuna mulle meeldib alati vaadata, et mis film või seriaal hetkel jookseb ja mis sisuks siis on paras piin selle teadasaamine.
Kui liigud saatekavas kanalile ja sellel hetkel käesolev saade, siis sõltuvalt kanalite lisavõimalustest (salvestus, kordusTV jmt.) liigub saateinfo valik alati kuhugi suvalisse kohta.
Üldse ei ole mugav sirvida pilk ekraanil järjest mööda kümmet filmi+ (Viasati omi on juba hulgim, Filmzone jm sellised) seriaalikanalid, et teada saada, mis hetkel jookseb ja kas tasub vaatama asuda.

Ehk siis minu jaoks (kindlasti on minuga sama arvamust pooldavaid icon_wink.gif ) oleks ideaalne, et saatainfo oleks esimene valik, kui saatekavas kerid kanalilt kanalile. Vaata ja vaata salvestust ja vaata kordust oleks järgmised sammud edasi.

PS. Räägin saatekava vaatest, kust inimene ammutab täpsemat infot saadava sisu kohta.

Asjalik soov, mida oleme arutanud arenduses. Sellel aastal teeme loogikat nuppude asukohaga paremaks. Saate info soovi võtan kaasa. Mõtteid on. Igal juhul nõustun su hinnanguga. Mul endal sama soov. Kasutaja vaade peab olema see, mille nimel tööd teeme. Teenus on siiski teile, mitte ettevõttele.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2016 20:00:32 vasta tsitaadiga

armjan, ma tänan.

Kas sellest mitmekanali helist (Dolby Digital/DTS, misiganes kanali edastaja pakub), õigemini selle puudumisest uues menüüs saab ka käesoleval aastal midagi muuta.
Ma filme ja paari HD kanalit selletõttu olen sunnitud vaatama vana menüüga. icon_neutral.gif

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 20:22:14 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
armjan, ma tänan.

Kas sellest mitmekanali helist (Dolby Digital/DTS, misiganes kanali edastaja pakub), õigemini selle puudumisest uues menüüs saab ka käesoleval aastal midagi muuta.
Ma filme ja paari HD kanalit selletõttu olen sunnitud vaatama vana menüüga. icon_neutral.gif

Jah, ka 5.1 heli ja CEC saavad samuti tähelepanu. CEC osas lubadusi ei anna. Vaatame, mida FW meile võimaldab ja seda osa kasutada. Lisaks subtiitrite kuvamise loogika läheb uuendamisele. Meil on need mured teada ja pole kaugeltki mitte ununenud.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 20:49:08 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Jah, ka 5.1 heli ja CEC saavad samuti tähelepanu. CEC osas lubadusi ei anna. Vaatame, mida FW meile võimaldab ja seda osa kasutada.

thumbs_up.gif teistpidi CEC oleks väga oodatud.
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 20.01.2016 20:55:17 vasta tsitaadiga

Kas selle 4G MinuTV lahendusega saab lisa bandwithi ka?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 20.01.2016 21:30:57 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Pailaps kirjutas:
tcumen kirjutas:
tsitaat:
Telia
aadressi.
aadressi.

Täpsustan enda näitel (mul on F4G 20/5 kasutusel)
Pakett: Koduinternet I <-- selliselt on teenus nimetatud

Igaljuhul kasutatakse Carrier-grade NATi. Seega väline ip on jagatud, kuid siiski olemas. Lepingud on uue logo saanud, kuid mitte uut sisu.

See on samuti puudu:
"Kvaliteedinõuded Toote raames võimaldatavale internetiteenusele
Elion garanteerib Kliendile Toote raames pakutava internetiühenduse kiiruse lähimast Elioni
tugijaamast Kliendi suunas ulatusega kuni 25% maksimaalsest lubatud ühenduse kiirusest ja
ühenduse loomise 95%-lise tõenäosusega.
Ühenduse kiiruse mõõtmiseks kasutatav metoodika on kättesaadav Kodulehelt."

EML
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 22:13:11 vasta tsitaadiga

Tere

Sai siin ka hangitud omale LG telekas ja Nutitv töötab ilusti ainuke probleem on salvestused.
Kerimine ei tööta, pilt jääb seisma ja kõik, kas LG-l ei toimigi või on seal mingi nipp.
Pole viitsinud arrist külge ühendada uuesti, seal pole seda asja täheldanud.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.01.2016 22:27:27 vasta tsitaadiga

EML kirjutas:
Tere

Sai siin ka hangitud omale LG telekas ja Nutitv töötab ilusti ainuke probleem on salvestused.
Kerimine ei tööta, pilt jääb seisma ja kõik, kas LG-l ei toimigi või on seal mingi nipp.
Pole viitsinud arrist külge ühendada uuesti, seal pole seda asja täheldanud.

Tegemist ikka Inteno internetiruuteriga mis enne LG telerit on?
LG vajab Intenot.

LG äpp ise peaks ikka igast asendist antud kirjelduse järgi töötama, hoia kasvõi kerimisnuppu all, jookseb kiirelt, kord kaks vajutades aeglaselt, ok paus ja play.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 20.01.2016 22:58:32 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jägaja kirjutas:

Asjalik soov, mida oleme arutanud arenduses. Sellel aastal teeme loogikat nuppude asukohaga paremaks. Saate info soovi võtan kaasa. Mõtteid on. Igal juhul nõustun su hinnanguga. Mul endal sama soov. Kasutaja vaade peab olema see, mille nimel tööd teeme. Teenus on siiski teile, mitte ettevõttele.

Mul on sama soov, juba algusest peale, kunagi isegi rääkisin sellest siin icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
anryo
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 23:18:27 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Lisaks subtiitrite kuvamise loogika läheb uuendamisele. Meil on need mured teada ja pole kaugeltki mitte ununenud.

Kirjutasin Elioni (vabandust, Telia) foorumisse ka aga võin vast siia ka mainida, et kuna paljudel on uued ja SUURED telekad, milledel on nüüd subtiitrid reaalselt 10cm kõrguste tähtedega. Ma veel nii vana ei ole, et nii suuri tähti vaja oleks ja sooviks, et subtiitrite fonti või vähemalt suurust oleks võimalik valida. Ei tohiks väga keeruline ka olla teha?
Või isegi kogu kasutajaliidese suurust väiksemaks. Praegu vist oli valikus "tavaline" ja "suur" - aga võiks olla ka veel "väike".
Ette tänades!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 20.01.2016 23:42:43 vasta tsitaadiga

See roheline taustavärv on häiriv ja kole, samuti menüü on muutunud aeglaseks. Loodetavasti tuleb varsti Telia versioon 6 välja:)
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 23:55:56 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
See roheline taustavärv on häiriv ja kole, samuti menüü on muutunud aeglaseks. Loodetavasti tuleb varsti Telia versioon 6 välja:)

Mulle tundub ka, et iga järgmise versiooniga läheb see menüü justkui uimasemaks.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Halls
HV vaatleja

sõnum 20.01.2016 23:57:53 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Sellisest funktsioonist tunnen ka puudust, nagu hetkel oleva saate pausile panemist. Nagu kanalinimekiri, nool paremale paar korda ja siis paus vms ja siis jätkaks kordustvs vaatamist.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.01.2016 00:14:19 vasta tsitaadiga

Halls, jah, live tv paus ehk timeshift jm. toredad nimed, aga selline võimekus oleks vägagi teretulnud.
Lisaks oleks meeldiv üllatus kokkulepe ka viasati kanalite salvestamiseks. icon_razz.gif

PS. Mul ikka menüü sinine, mitte roheline. icon_rolleyes.gif Et mis asja te puhute?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1435, 1436, 1437 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.