Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
postitaja
Piiratud kasutaja
|
19.01.2016 15:16:44
|
|
|
Tere
Mul on selline problem Ominva tähitud kirjadega:
Saatsin suure koguse tähitud kirju selle firmaga Suurbritanniasse ja osa ei jõudnud kohale (www.royalmail.com all ei näitanud jälgimiskoodid midagi). Tegin järelotsimise avaldused Omniva kaudu ja Suurbritannia post vastas, et neil puuduvad andmed nende saadetiste kohta. No kuidas nad saavad nii saamatud olla seal UK-s ma aru ei saa? Siis Omniva lihtsalt hüvitas need saadetised mulle pangaarvele ja kõik. + lisaks veel Suubritannia post saamatu ei suutnud osadele kirjadele isegi 2 kuu jooksul neile vastata(Omniva annab UK postile kuni 2 kuud vastata) (kas neid kirju siis tõesti nii palju tuleb Suubritannia postile või??)!
|
|
tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
19.01.2016 17:53:48
|
|
|
sooty kirjutas: |
Neil on kohustus kiirelt ära vedada.
EMS saadetis tuuakse nädalavahetusel ka ära*
*kuigi Omniva kuller võib isetegevust harrastada ja omast tarkusest kontorisse mitte toimetada proovida (ega helistada), sest "nädalavahetusel ju kinni" (nagu minul juhtus)  |
Nädalavahetusel EMS ja EPG saadetisi ei toimetatagi firmade aadressidele (bürood, tehased vms). Niiet see ei ole omatarkus vaid firma poliitika. Kõik sellised saadetised toimetatakse kohale järgmisel tööpäeval.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
20.01.2016 11:04:21
|
|
|
Oleks tore, kui klient saaks ise valida postiteenuste pakkuja. Et pakid ei peaks kunagi Omniva-st läbi käima.
Mitu korda on pakid saadetud tagasi müüjatele (4-5 korda juba vähemalt), kuna ma ei käi pakkidel järel (mille kohta pole kunagi teavitust tulnudki).
Ning ma elan Tallinnas, mitte maal. Masendav.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
21.01.2016 19:32:10
|
|
|
Täna saavutas Omniva uue taseme, isegi tavalist kirjaümbrikku ei suuda nad niimoodi kohale toimetada, et ümbrik ja selle sisu kannatada ei saaks...

Sai siis nendega ühendust võetud, sealt väideti, et mul olevat ebastandartne postkast ning, et üleüldse see olevatki algsena sellisena mulle teele pandud...
See et ümbrikus olnud dokumendid on kahjustada saanud, neid samuti ei huvita, ma tõestagu et algne saadetis oli kahjustamata, siis nemad ehk uurivad.
Krt, kas tõesti ei ole absoluutselt mingit moodust, kuidas nendega asjaajamist vältida?
Et kogu posti tooks mulle keegi teine, viimased aasta aega ainult jamad nendega...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
21.01.2016 19:36:19
|
|
|
digidokumendid saab e-mailiga saata
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
21.01.2016 20:12:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
Krt, kas tõesti ei ole absoluutselt mingit moodust, kuidas nendega asjaajamist vältida?
|
See küsimus on minul ka tekkinud. Aegajalt.
Kuigi ....
Toda ettevõtet pidavat riigisad tahta maha müüa.
Osta ära ja pane korralikult tööle või pane kinni.
Või kui üksipäini hammas peale ei hakka, teeme HinnaVaatluse foorumis korjanduse, ostame raisa ära ja siis paneme kinni!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.01.2016 20:31:49
|
|
|
kolm päeva Hollandist ja.....o****a
Spoiler 
Millegipärast sms nad ka ei saatnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
21.01.2016 20:35:33
|
|
|
Mnator kirjutas: |
digidokumendid saab e-mailiga saata |
Sorry, aga ookeani taga pole see digimajandus veel nii levinud nagu siin, teatud asjad liiguvad siiani ainult paberkandjal.
Või üritad niisama tark välja paista?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
21.01.2016 20:40:58
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Millegipärast sms nad ka ei saatnud  |
Jo ununes kiiruga.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.01.2016 20:48:40
|
|
|
Postkontoreid sulgetakse hoolega ja asemele tulevad nn. postipunktid, millel pole postiteenusega mingit pistmist.
Tavaliselt väikekoha pood või muu väikeäri, kes üritab seal mingit teenust pakkuda.
Selline reklaambrossüür on postkastis, et pannakse veebruarist asutus kinni ja saab kusagil poes neid teenuseid teha.
"Saadetise tasuline kättetoimetamine.
Tasulise kättetoimetamise saad tellida ka kullerpakkidele, kui kättetoimetamiskatsed on luhtunud"
Ärimudel
Me ju omame kõik kogemust sellest kättetoimetamiskatsest.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.01.2016 20:56:30
|
|
|
Varsti lähete ise sorteerima sinna hunnikute keskele
Uut moodi iseteenindus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
21.01.2016 20:59:04
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Postkontoreid sulgetakse hoolega ja asemele tulevad nn. postipunktid, millel pole postiteenusega mingit pistmist.
Tavaliselt väikekoha pood või muu väikeäri, kes üritab seal mingit teenust pakkuda.
|
Võibolla terasemad foorumikasutajad mäletavad veel siingi teemas pisikesi laineid löönud postkontori/-punkti saagat Ristil Läänemaal.
Ehk oleks huvitav teada, mis on tänaseks saanud sest postipunktist, mis justkui pidi kõik probleemid lahendama?
Aga olge lahked:
http://online.le.ee/2016/01/19/risti-rahvas-on-sugisest-saadik-postipunktita/
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.01.2016 21:10:31
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Varsti lähete ise sorteerima sinna hunnikute keskele
Uut moodi iseteenindus  |
Aga arendame siit edasi
eestis 15 maakonda.
Jätame igasse maakonda 1 kandekeskuse kuhu kaup kokku lükatakse. Suuremal osal peab ise järgi käima.
Lisaks on igas maakonnas 1 postiljon ja 1 kuller, kes siis kaupa/lehti ja muud jura laiali veavad.
Iga maakond on jaotatud omakorda 6-ks sektoriks. Igat sektorit teenindatakse vaid 1 päeval nädalas.
Seega näiteks kui tellid lehte sektoris, mida teenindatakse vaid reedeti, siis saadki terve nädala lehed kätte reedel.
Aga kokkuhoid oleks missugune. Terve riigi peale 45 töötajat - not bad. Mingi 5 tk kuskil tallinnas lisaks veel ja läheb. 50 töötajat praeguse mingi 1000 (või palju iganes neid on) asemel.
Mine või ja müü see äriplaan neile maha
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.01.2016 21:11:46
|
|
|
Probleem on tegelikult suur. Nimelt ei oska inimesed väljastpoolt postiasutusi midagi teha ei paki saatmise ega vastuvõtmisega. Perioodika tellimustega tegelemine jne.
Burgeriputkas on tööl üks inimene, või ka väikepoes, ning kui näljaseid kiente ikka palju siis postiteenus jääb pigem tahaplaanile.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
21.01.2016 21:18:40
|
|
|
frenzo kirjutas: |
sooty kirjutas: |
Neil on kohustus kiirelt ära vedada.
EMS saadetis tuuakse nädalavahetusel ka ära*
*kuigi Omniva kuller võib isetegevust harrastada ja omast tarkusest kontorisse mitte toimetada proovida (ega helistada), sest "nädalavahetusel ju kinni" (nagu minul juhtus)  |
Nädalavahetusel EMS ja EPG saadetisi ei toimetatagi firmade aadressidele (bürood, tehased vms). Niiet see ei ole omatarkus vaid firma poliitika. Kõik sellised saadetised toimetatakse kohale järgmisel tööpäeval. |
Mulle toodi ära igatahes peale postkontoris ja infoliiniga kemplemist.
Eelmine päev olin ka eraldi üle küsinud ja infoliinilt öeldi, et tuuakse.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
21.01.2016 21:26:56
|
|
|
Sorry, aga ookeani taga pole see digimajandus veel nii levinud nagu siin, teatud asjad liiguvad siiani ainult paberkandjal.
Või üritad niisama tark välja paista? |
mis sa meerikast räägid - meil isegi saksast tuleb kõik paberil ja veel nii, et kaubaga koos on paberist saateleht, ning paar päeva hiljem tuleb eraldi paberil arve
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
21.01.2016 23:41:42
|
|
|
Sain täna detsembri alguses UK-st tellitud paki kätte - krt peab hakkama sellel teemal poega jälle suhtlema, kuna nad kuulutasid selle kadunuks ja tagastasid juba ostusumma...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.01.2016 01:11:35
|
|
|
Ma isegi ei kujuta ette kuidas see postipunkt pisikeses kohas toimiks. Isegi kui seal on Rimi, Konsum, A&O vms. ketipood, siis infoletti nagu suuremates kohtades seal ei ole. Lähen siis oma pakki kassapidaja käest nõudma ja terve järjekord ootab? I don't think so. Arusaadav, miks ETK sellest huvitatud pole kuna tõenäoliselt survestavad nad ka hinnaga ja majanduslikult see infoleti tekitamine ennast ka ei õigustaks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
22.01.2016 01:20:33
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Sain täna detsembri alguses UK-st tellitud paki kätte - krt peab hakkama sellel teemal poega jälle suhtlema, kuna nad kuulutasid selle kadunuks ja tagastasid juba ostusumma... |
suht tihti on vastus, et neid ei koti, kuna nad kindlustuselt juba rahad kätte saanud.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
22.01.2016 01:40:20
|
|
|
jaank kirjutas: |
beastbeats kirjutas: |
Sain täna detsembri alguses UK-st tellitud paki kätte - krt peab hakkama sellel teemal poega jälle suhtlema, kuna nad kuulutasid selle kadunuks ja tagastasid juba ostusumma... |
suht tihti on vastus, et neid ei koti, kuna nad kindlustuselt juba rahad kätte saanud. |
See on nende otsus kuid mina saan öösel rahulikult magada
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
22.01.2016 09:16:28
|
|
|
Või üritad niisama tark välja paista? |
Kuna sa üksikasju ei täpsustanud, siis ma lihtsalt tuletasin sulle meelde ühte potentsiaalselt võimalikku varianti
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
22.01.2016 12:12:07
|
|
|
Täna saavutas Omniva uue taseme, isegi tavalist kirjaümbrikku ei suuda nad niimoodi kohale toimetada, et ümbrik ja selle sisu kannatada ei saaks...

Sai siis nendega ühendust võetud, sealt väideti, et mul olevat ebastandartne postkast ning, et üleüldse see olevatki algsena sellisena mulle teele pandud...
See et ümbrikus olnud dokumendid on kahjustada saanud, neid samuti ei huvita, ma tõestagu et algne saadetis oli kahjustamata, siis nemad ehk uurivad.
Et kogu posti tooks mulle keegi teine, viimased aasta aega ainult jamad nendega...  |
Minu teada on neil kohustus saadetise vastuvõtmisel/üleandmisel kirjalikult ära fikseerida, kui neile antaks üle rikutud saadetis.
Vastav akt vormistatakse saadetise peale. On olemas sptsiaalne kleebitav vorm, kuhu linnukesi märkida, mis viga on.
Kui Sulle anti üle rikutud saadetis ja sellele ei ole eelnevalt akti vormistatud, siis tuleb ja saab eeldada, et see on rikutud nende poolt.
Seega nende viga ja vastutus. Nõua oma õigused välja!
Juhul, kui Sul tõepoolst on ebastandardne ja mitteobiv postkast, mis ei võimalda posti rikkumata kujul edastada, siis peaks Omniva
posti selle kaudu edastamata jätma. Aga kui nad posti selle postkasti kaudu ikkagi edastavad, siis võtavad nad sellega ka vastutuse.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
23.01.2016 16:08:53
|
|
|
Sain täna siis kätte 05.11.2015 teele pandud pakki
Uus trakingu kleeps omniva poolt peale tõmmatud ja "saadetise andmed registreeriti süsteemi 21.01.2016 19:25 Sorteerimiskeskus (kirjad) "
Vana tracking näitas pakki kohta "2015-09-28 10:13 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to ESTONIA"
Väga kiire tegutsemine OMNIVA poolt
Pakk näeb ka selline välja, et oleks peksa saanud. Õnneks midagi kergesti purunevat seal pole ja ammu saatjaga arved klaarinud.
Nüüd loodan, et saan äkki kunagi novembris 2015 teele pandud pakki ja alates 23 november 2015 resideeruvad saadetise kätte saada
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.01.2016 16:17:00
|
|
|
ma sain eile sõnumi, et pakk postkontoris. kohale minnes selgus, et suisa 2 pakki. 2. ja 7. jaanuaril Hiinast tellitud kumbki ei näinud kui vägistusohver välja
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|