Lihtsalt ei saa aru kuidas saab mapi eest küsida mängu hinda, nii nagu ma alustasin siin postitusi, nuubstein.
Hind oleks.10€ siis veel mõeldav ostmine.
Märgin ära et oman arma3-me sellest ajast kui see maksis vähem kui see map. Ja ka kõik dlc- olemas.
Aga ka varsti saab sellist nalja näha kui kui sull dlc pole, siis iga natukese aja tagant tuleb mõnusat reklaami üle eksrani, eriti sell hetkel kui põmevaks kisun
Ära saa aru.
Ära mõtle ostmisele.
Arma 3 pole kunagi nii odav olnud. Mõtled Arma 3 Alpha (Stratis)?
Jätkuvalt - kasutamine on valikuline. Kui ei kasuta, siis pole ka reklaami.
Mõtle ka enne kui midagi kirjutad ja postitad _________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA
Kui siin juba "tulistamiseks" läks siis ega need arma mapid ei ole päris võrreldavad ka bf mappidega. Ja kui ma nii umbes peast mõtlen siis bf`i kama kokku tuleb ikka tunduvalt kallim kui arma. Samas ega need mängud ka otseselt võrreldavad ei ole. Bf ka täitsa norm mäng aga täitsa omas võtmes.
Ja antud juhul ei näe ma, et see hind, mis nad küsivad kuidagi ülekohtune oleks. Ja ma saan aru, et seda raha ei küsuta ainult selle mapi eest aga uut muud kola seal hulgas. Ja kui seni vaadata, mis dev on ise loonud siis need ikka korralikud , viimistletud vidinad. On ka modijate poolt loodud lahedaid vidinaid aga päris vanilla stuffi kvaliteeti nad veel välja ei pigista. Aga nagu fragile ütles, igaleühele oma. Ma näitkes maksaks enne selle 30 armale kui 15 BF`i miski lisapaki eest. Lihtsalt näen armas suuremat järelväärtust.
King of the Hill peaks täitsa modivaba olema, mingi 40-60 mängijaga serveris täitsa OK mängida. Suuremates kisub FPS üsna koledaks.
Mis Apexi pre-orderit puudutab, siis tunub et see sisaldab ka seniseid DLCsid, mis on suht inetu lüke BI poolt. Nii mõnedki meist on varasemalt nende eest juba maksnud.
- Vaatasin uuesti ja tundub, et tänaseks on see jutt ära kaotatud ja arma3+dlc+apex pakett ilusti saadaval
Üleeile, kui BI kirja saatis, oli seal veel kirjas et saab kõik DLCd ka kaasa Apexiga.
lauri23, ja kõik teised tõsisema elamuse huvilised, endiselt julgen soovitada ESTF punti: http://www.estf.eu/arma/
Ise küll olen lapseJaMuuElupuhkusel ja pole pikalt ühegi mängu jaoks aega suutnud leida. Aga kui oleks, siis kindlasti käiks suure osa ajast ESTFi tüüpidega missiooni(de)l. _________________ Twitch.tv/allavett
Kas kuskil veel normaalselt ka mängida annab? Igal pool mingid krdi zombi ja rollimängud, kus vaja sadat modi, et üldse sisse saada serverisse.
Mina soovitaks: Arma 3 Epoch serverit Vajab ainult Epoch olemasolu. Paneb võimed proovile ja ei ole lihtne ellu jääda.
Teised serverid, mida olen hostinud - arendanud, vajavad juba rohkem addon-e. Relvapakid, masinad, üksused jms. Arma 3 Overpoch katsetamisel - arendamisel.
Testisin jõudlust. Kõik neli tuuma on üsna sarnaselt koormatud.
-Kaivo-, mõtled seda samust vana Operation Flashpointi? Codemasters'i ja Bohemia Interactive'i vahel oli kunagi kaua aega tagasi mingi tüli ja selle pärast võetigi nendele mängudele uus nimi, milleks on ArmA. Kui sa nii väga tahad mängida Operation Flashpoint'i neid esimesi osasi, siis parim viis oleks osta omale ArmA: Armed Assault või lihtsalt ArmA: Gold. See ei anna küll seda sama feelingut, aga näiteks campaign on täpselt sama mis Cold War Crisis'el ja Resistance'l.
End game pole mod.
Inimesi ei koti eriti BIS enda tehtud gamemoded, mängitakse ikka mingit sissetöötatud community toodetud missiooni.
Kas keegi teab mõnda arma2 domination sarnast missiooni arma3-le?
Olen otsinud, aga pole leidnud. Imelik, nõudlus ju olemas, aga keegi ei taha toota. DOM oli päris popp asi.
-Kaivo-, mõtled seda samust vana Operation Flashpointi? Codemasters'i ja Bohemia Interactive'i vahel oli kunagi kaua aega tagasi mingi tüli ja selle pärast võetigi nendele mängudele uus nimi, milleks on ArmA. Kui sa nii väga tahad mängida Operation Flashpoint'i neid esimesi osasi, siis parim viis oleks osta omale ArmA: Armed Assault või lihtsalt ArmA: Gold. See ei anna küll seda sama feelingut, aga näiteks campaign on täpselt sama mis Cold War Crisis'el ja Resistance'l.
Mul nii plaadid ,kui ArmA nad olemas Kahjuks kadus Gamespy serverite kadumisega ka sealne neti võimalus.
mis sellest ofp konvertemisest arma 3-le saanud on ?
-Kaivo-, mnjaaa.. Aga kunagi sai tegelt isegi mängitud sõpradega seda nõnda, et master server oli mingi kellegi teise oma hoopis. Ma tean seda, et näiteks http://ofp-faguss.com/fwatch/download võimaldab sul muuta master serveri aadressi. Samuti pidavat olema selline projekt nagu https://github.com/Poweruser/OFPMonitor/releases mis pidi päris korralikult töötama. Eks sa proovi neid naljapärast ja muljeta, et kas said tööle või mitte. Mis puudutab konvertimisest, siis sellest ma kuulen esimest korda.
Tõenäoliselt on see ehk siit läbi käinud, aga küsin uuesti - kuidas Arma 3 PC'le optimeeritud on?
Tekkis korraga huvi selle mängu järele, aga mäletan et kui kunagi Arma 2 välja tuli ning mul oli tolle aja kohta suhteliselt hea arvuti, mis vedas kõik mängud ilma probleemita ULTRA peal välja, siis ARMA 2 sama rauaga ULTRA peal nii hästi ei jooksnud.
Oleneb ikka mis rauaga lasta, mul näiteks 30-40FPSi ja rohkem ei tule küll kuskilt. Seda siis ainult, kui mäng igatpidi ära on näpitud, mitte stock settingutega.
Oleneb ikka mis rauaga lasta, mul näiteks 30-40FPSi ja rohkem ei tule küll kuskilt. Seda siis ainult, kui mäng igatpidi ära on näpitud, mitte stock settingutega.
3D editor hea asi aga, miks ta ei lase opfor üksustele ligi ? FIA ja Blufor üksused hetkel vaid kättesaadavad
Koguaeg on lasnud opfor-ile ligi. Mine editori sisse ja süvene asja natukene rohkem. Youtubes on ka päris palju videosi mis näitavad kuidas miski käib. Hea mugav on see kui sul on peas erinevad klahvikombinatsioonid mida miski teeb siis pole vaja hiirega menüüdest otsida erinevaid asju.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.