No loomuliku kulumise võtab ju telekom ikka arvesse? A la mõned kriimud ekraanil või täkked korpusel? Kui ei siis küll jabur...
Jah võtab küll arvesse kui just päris kaheksasse pole telefon väänatud. See oli ka täna jutuks Telekomis. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
No loomuliku kulumise võtab ju telekom ikka arvesse? A la mõned kriimud ekraanil või täkked korpusel? Kui ei siis küll jabur...
Jah võtab küll arvesse kui just päris kaheksasse pole telefon väänatud. See oli ka täna jutuks Telekomis.
Huvitav arvatavasti jälgida kustmaalt see nö loomuliku kulumise piir läheb. Eks kui teenus töötand esimese aasta jagu siis hakkab kommentaare vb rohkem tulema ka...
Kes siin jälle mõne uue 6S-i ostnud, lisage juurde kust ja võimalusel mis chipiga mudel? Kuigi eks see loterii ole nagunii... Geekbench 3 peaks vist seda kõige lihtsamini näitama?
Lisan siis enda poolt ka ühe mudeli - iPhone 6s Plus - N66AP / Samsung @ EMT
Tundub, et asi on nii tõsine, et varsti mängib telefoni müümise juures rolli, mis kiibiga see on 😄. Nagu olid mõne aja eest kuulutused: Müüa iphone emt võrgulukuga või võrguvaba (hinnaerinevus oli märgatav). Varsti näeme kuulutusi: müüa iphone TSMC kiibiga võ samsungi omaga 😄
Anti, mõtlesin seda pigem irooniaga ka mina pole sellest erinevusest aru saanud. Aga kui siiski on selle kiibi pärast aku kestvuse erinevus ligi 3h, siis tekitab ilmselt nii mõneski tuska, et "loteriiga" ei vedanud ja sai samsungi prosega telefoni.
TSMC ja Samsungi A9 kohta veel niipalju, et teoorias võiks voolutarbimine 14 ja 16nm puhul erineda täiesti arvestataval määral, aga praktikas pole suudetud märgatavaid erinevusi välja tuua. Ühe ekstreemse testi korral oli tulemus hoopis vastupidine, kus 16nm oli parem kui 14nm.
Samas enda 6S sees on TSMC kiip ning aku kestvusega olen vägagi rahul
Endal see loll probleem tekkinud, et enne Iphone 5 panin laadima iga õhtu, aga nüüd 6S Plus-iga hakkab aku tühjaks saama täiesti valedel hetkedel, sest laen telefoni iga kahe või kolme päeva tagant( kõik kellad viled sees). Lihtsalt ei näe pointi otsida seda laadijat kui mingi 70% akut alles, sest tean, et sellega saan ilusti ühe või kaks päeva läbi. Mul see mitte samsa prosega variant
Lappa taustalt kõik kinni ja tee reboot. Kõik küll üritavad jutustada, et need task manageris tiksuvad asjad on täiesti külmunud ja ei mängi mingit rolli, tegelikkus on aga teistsugune.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.