Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
12.01.2016 16:43:49
|
|
|
ot: |
Samsungil ka siis nupud eluaeg valesti olnud ju? Ometi seda ostetakse jõhkralt palju. |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
12.01.2016 16:47:11
|
|
|
ny21k kirjutas: |
krist2an kirjutas: |
hippokrates kirjutas: |
Jälgin huviga! Kahju, et soovides microSD kaarti kasutada hõivab see teise sim-kaardi koha endale. Ja oleks võinud olla 4.7" ekraan olla nagu eelmiselgi Redmil. Aga tuleb ilmselt proovimiseks tellida kui võimalus avaneb, oma silm on kunn! |
Redmi 2'l olid nii suured servad, et ta on peaaegu sama suur kui mu 5" ekraaniga Mi4c, seega see suurusevahe õnneks pole vast väga suur. |
Redmi 3 - 139.3 x 69.6 x 8.5mm ,Mi4c- 138.1 x 69.6 x 7.8 mm
Mi4i on omad plussid, Mi4c omad. Korraga olid mõlemad käes, kuid alles jäi Mi4i. Võitis hea ekraan (JDI), Mi4c ei kannatanud sinist värvi Teemasid (Sharp). Pilt hakkas värelema nagu vesi. Mida suuremaks tootja müüginumbrid lähevad, seda suuremaks lähevad Praagi numbrid, Kahjuks. |
Kas mitte mõlemal pole samad ekraanid?
http://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi-4i,xiaomi-mi4c
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
12.01.2016 20:17:05
|
|
|
pyrex kirjutas: |
krist2an kirjutas: |
Jälgin huviga! Kahju, et soovides microSD kaarti kasutada hõivab see teise sim-kaardi koha endale. Ja oleks võinud olla 4.7" ekraan olla nagu eelmiselgi Redmil. Aga tuleb ilmselt proovimiseks tellida kui võimalus avaneb, oma silm on kunn! |
Redmi 2'l olid nii suured servad, et ta on peaaegu sama suur kui mu 5" ekraaniga Mi4c, seega see suurusevahe õnneks pole vast väga suur. |
Redmi 3 - 139.3 x 69.6 x 8.5mm ,Mi4c- 138.1 x 69.6 x 7.8 mm
Mi4i on omad plussid, Mi4c omad. Korraga olid mõlemad käes, kuid alles jäi Mi4i. Võitis hea ekraan (JDI), Mi4c ei kannatanud sinist värvi Teemasid (Sharp). Pilt hakkas värelema nagu vesi. Mida suuremaks tootja müüginumbrid lähevad, seda suuremaks lähevad Praagi numbrid, Kahjuks. |
Kas mitte mõlemal pole samad ekraanid?
http://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi-4i,xiaomi-mi4c |
Ekraanid on samad, aga tootjad on erinevad. Mi4C kasutatakse Sharp, AUO, LG
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
raatz
HV vaatleja
|
13.01.2016 17:55:07
|
|
|
Tere!
Arutelu on siin nii kuum selle 800 mhz pärast ja otsustasin ennast kasutajaks teha, et oma sõna sekka öelda. Stiilis Ei saa mitte vaikki olla!
Soetasin endale Leagoo elite 1 telefoni. Tundub hea, töötab nagu muiste. Pole endal nii head telefoni veel olnudki... Aga see selleks. Point on selles, et elan maal (kõik ei ela Tallinnas ja kõik ei tule sinna elama ka!) ja neti kiirus on mul ulmeline. Vedas lihtsalt kohaga, kus elan ja kus töötan. Kuigi, mul on mingi mint basic pakett, mis peaks tähendama max kuni 5 mega alla vms, aga võta näpust. Minu hiinlane kisub kodus alla 17 ja enam. Maksimum olen saanud 21,5 mega alla. Naisel sama pakett ja tingimused, aga tema Huawei P7 ei saa ligilähedalegi...
Küsin, kuidas on see võimalik?
Seniks Cheers!
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
13.01.2016 19:01:28
|
|
|
raatz kirjutas: |
Arutelu on siin nii kuum selle 800 mhz pärast ja otsustasin ennast kasutajaks teha, et oma sõna sekka öelda. Stiilis Ei saa mitte vaikki olla!
Soetasin endale Leagoo elite 1 telefoni. Tundub hea, töötab nagu muiste. Pole endal nii head telefoni veel olnudki... Aga see selleks. Point on selles, et elan maal (kõik ei ela Tallinnas ja kõik ei tule sinna elama ka!) ja neti kiirus on mul ulmeline. Vedas lihtsalt kohaga, kus elan ja kus töötan. Kuigi, mul on mingi mint basic pakett, mis peaks tähendama max kuni 5 mega alla vms, aga võta näpust. Minu hiinlane kisub kodus alla 17 ja enam. Maksimum olen saanud 21,5 mega alla. Naisel sama pakett ja tingimused, aga tema Huawei P7 ei saa ligilähedalegi...
|
Mõlemad telefonid toetavad võrdselt Eestis kasutatavaid sagedusi. Ju on sul kuskil Elisa sätetes mingi "onupojanupuke" kogemata sisse lülitaud, et sinu nett nii hästi lippab. Kindlasti on ka telefonidel mingi vahe olemas - lae mõni vastav äpp mõlemale telefonile ja vaata, mis too signaalitugevusteks näitab.
EDIT: Siin ka väike video sellest, mille arendamisega Ulephone'i garaages parajasti tegeletakse. Võiks arvata, et tegu ilmselt JDI ekraaniga.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
raatz
HV vaatleja
|
13.01.2016 19:56:52
|
|
|
|
Mõlemad telefonid toetavad võrdselt Eestis kasutatavaid sagedusi. Ju on sul kuskil Elisa sätetes mingi "onupojanupuke" kogemata sisse lülitaud, et sinu nett nii hästi lippab. Kindlasti on ka telefonidel mingi vahe olemas - lae mõni vastav äpp mõlemale telefonile ja vaata, mis too signaalitugevusteks näitab.
EDIT: Siin ka väike video sellest, mille arendamisega Ulephone'i garaages parajasti tegeletakse. Võiks arvata, et tegu ilmselt JDI ekraaniga.
Spoiler 
|
Mnjh. Vastav äpp? Kiiruse testid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
13.01.2016 20:28:06
|
|
|
Mnjh. Vastav äpp? Kiiruse testid? |
Eiei, kiirusega on sul ju selge kuid soovid teada, et millest see vahe tuleneb.
Signaali tugevuse kaemises aitab näiteks see äpp: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet&hl=en
Ja üht-teist näeb ilma äpitagi, teekond selleni on Settings->About phone->Status.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
raatz
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
14.01.2016 02:21:52
|
|
|
raatz,
Mul ka enamasti kõik paketid mida ~5a jooksul kasutanud ilma kiiruse piiranguta, kuigi piirang oleks pidanud olema.
Ehk meelega ja loodetakse, et GB-did saavad ruttu otsa ja ostan juurde.
Pole muidugi aus nende suhtes kes suurem kiiruse eest rohkem maksavad.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
15.01.2016 19:23:32
|
|
|
Ulefone Paris - Kas kellelgi kogemusi? Kaua aku vastu peab mõistliku kasutamise piires?
Enda tellitud peab 100% pealt aku vastu ~15h (GPS ei kasuta, wifi on aegajalt sees, mõistlikult FB chat jne).
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
16.01.2016 15:59:56
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Ma nüüdsest Doogee F5 16GB omanik.
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234309.html?wid=3
Tellisin Preorderina Gearbestist, eeltellimus lõppes 9.2015, kätte sain täna
Aga oli ootamist väärt. Selle raha eest selline püss, wow.
Mul läks kokku 134€
Korralik kvaliteet, hea funktsionaalsus.
Väga asjalik igastahes, soovitan soojalt, parima hinna-kvaliteedi-performance suhtega nutikas üldse!
 |
Kuda aku peab? Korpus libe? Käes mugav? On esinenud mingeid puudujääke? Kaamera teeb ilusat pilti?
jnt kirjutas: |
Mul on absoluutselt kõik viled 24/7 sees, netist loen uudiseid iga päev ~2h, kõikvõimalikud asjad sünkroniseerivad (kontaktid, kalendrid, e-mailid), "automate" app'iga lokatsioonipõhiselt pannakse hääletuks automaatselt jmt, kõnesid on päevas 20-30min.
Õhtul laadima pannes on enamasti 80%+ akust alles, mõnikord on ka 7X%. (Mulle meeldib hommikul 100% akuga uksest välja minna) |
Mis telefoniga tegu?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
interes
HV kasutaja

|
17.01.2016 01:47:43
|
|
|
Elephone Ivory ei lähe tootmisesse, kui keegi seda telefoni ootas siis peab midagi muud otsima.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Acel
HV kasutaja
|
17.01.2016 15:02:04
|
|
|
interes, kust selline info?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
17.01.2016 15:23:11
|
|
|
Acel kirjutas: |
interes, kust selline info? |
Vastan kasutaja interes'i eest kui sobib - info pärineb Elephone'i üleeilselt pressikonverentsilt. See firma on ikka paras naljanumber.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
17.01.2016 16:04:13
|
|
|
Acel kirjutas: |
interes, kust selline info? |
Vastan kasutaja interes'i eest kui sobib - info pärineb Elephone'i üleeilselt pressikonverentsilt. See firma on ikka paras naljanumber.  |
Ja see on tõsi, 4pda foorumis kinnitavad seda samuti.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
17.01.2016 16:06:27
|
|
|
Ja see on tõsi, 4pda foorumis kinnitavad seda samuti. |
Su jutust jääb mulje nagu 4pda foorum oleks kuidagi pädevam allikas kui Elephone pressikas.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ny21k
HV kasutaja
|
17.01.2016 16:27:16
|
|
|
Ja see on tõsi, 4pda foorumis kinnitavad seda samuti. |
Su jutust jääb mulje nagu 4pda foorum oleks kuidagi pädevam allikas kui Elephone pressikas.  |
4pda omas infot juba 15 jaanuaril , kas ma võin ka nüüd naerda
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
17.01.2016 16:46:49
|
|
|
4pda omas infot juba 15 jaanuaril , kas ma võin ka nüüd naerda  |
Siis klapib ju, polnud nendel idanaabritel miskit siseinfot, sest pressikas oligi 15. jaanuaril.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
17.01.2016 18:57:16
|
|
|
interes kirjutas: |
Elephone Ivory ei lähe tootmisesse, kui keegi seda telefoni ootas siis peab midagi muud otsima. |
Elephone osas foorumites jah räägitakse, et nad lubavad kogu aeg midagi uut ja imelist aga vot tootmisesse need lubadused ei jõua. Nende kodukal Ivory -l polnud isegi mõõtmeid kirjas. Ka tehniliste üksikasjade osas oli erinevaid arvamusi ja ei ühtegi ametlikku kinnitust. Kahju, Ivory -t oleks täitsa testinud. Analoogi raske leida:(
Huvi pärast ootan asjalikku Bluboo X9 ülevaadet. Bluboo ka ajab segast, koduka andmetel on wifi 5GHz, nende ametliku FB andmetel on wifi 2,5 GHz, ametlik telefoni treiler näitab, et telefonil on ekraani nupud, FB andmetel neid pole. Kirjadele nad muidugi ei vasta.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
17.01.2016 23:16:15
|
|
|
Ma hetkel oma elephonega ülirahul aga jah, kuuldes erinevaid jutte, enam ma ei julgeks sealt midagi osta
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
17.01.2016 23:27:40
|
|
|
Hiinakate omanikud, pange omale mängupoest Noroot firewall rakendus peale ja hakake järjest rakendusi netti lubama. Vähemalt Meizul oli süsteemirakendusi, mis IP järgi Beijingi helistada tahtsid, ikka kõvasti, kell, klaviatuur, ilm, mingid hääldamatu nimega asjad...
NoRoodiga blokkides töötavad rakendused edasi, aga nende signaal kuhugi ei jõua.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
eastsider
HV kasutaja

|
18.01.2016 17:13:35
|
|
|
Olen ka veidi hiinakaid uurinud, Silma on jäänud Xiaomi redmi note 3, BLUBOO XTOUCH ja Letv Le 1s x500, ehk hinnaklass on ubmes 200 eurot. Kuna praegune telefon on esimese generatsiooni Moto G, siis edasiminek peaks olema korralik igal juhul. Kaamerad tunduvad võrreldes moto G 5MP kaameraga (mis on täiesti kasutu) oluliselt paremad. Pilte vaatan enamasti telefoni ekraanilt, vahel laen ehk facebooki üles.
Letv on parema disainiga, samas on aku oluliselt väiksem, BLUBOOl samuti väiksem, 3000mAH aku.
Mu põhiküsimus on see, et kas see LeTv 3000 mAh aku veab välja 10 tundi muusika striimimist ning ~1h interneti browsimist, Moto G saab sellega hakkama ja see on oluline kriteerium, sest põhiline kasutusala ongi muusika kuulamine töö juures.
viimati muutis eastsider 18.01.2016 18:08:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
18.01.2016 17:36:34
|
|
|
Kuulamine ja striiminime on kaks eri asja. Mõni mõtleb veel muusika kuulamise all taustal mille kellelegi vajamineva juutuubi video pidevat sikutamist ja jooksutamist.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|