|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
| Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 381 ] |
| Pigem ei |
|
27% |
[ 158 ] |
| Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
| Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
| hääli kokku : 580 |
|
| autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
14.01.2016 08:38:32
|
|
|
sai siis win10 peale. eelnevalt tegin selle ketta, kus 7 peal oli, lagedaks.
esmamulje põhjal peab vist hakkama sõnu sööma. start menüü on tibakene teistmoodi ja 7'ga võrreldes kohmakam, näiteks steam võiks store jms jama asemel viimati mängitud ja pinnitud mänge näidata, ikoonide all võiks nimi olla ja recent ja mostly used asemel võiks saada pinnida, aga vast elab üle. ei ole midagi sellist, mille pärast peaks eraldi mingit jura installima hakkama.
lockscreeni ja pini küsimisest sai vähese googeldamisega hakkama, mängud tunduvad et ei viska teist ekraani pimedaks, mis on väga hea, FB jaoks on mingi spets äpp, mis ennast teadmata põhjusel ennast kinni paneb (crash), võiks töötada, aga saab ilma ka, dvb-t pulk hakkas kohe toimima, kahju ainult et wmc enam pole, tundus kõige töökindlam olema tv vaatamiseks, aga sain vlc'ga vaadatud, tundub, et töötab. edge on veidi imelik, hakkab kohe downloadima täiesti iseseisvalt ja ei küsi ka, kuhu salvestada, mis on tüütu. pc settings on veica arusaamatu ja control panel vist peidus ja asju jälle ringi tõstetud, peab jälle otsima ja uurima, kuidas süsteemi seadeid torkida, tüütu, aga saab hakkama. eks paistab, kuidas üleval peab ennast, ehk ei olegi nii loll see 10, kui pre-release järgi oletada võis.
win7 storage managementiga tehtud soft raid-0 jäi ilusti töösse, mis mõnes mõttes on hea, teisest küljest jälle mitte niiväga... oleks tahtnud täiesti nullist alustada, aga kui nüüd nägin, et kõik asjad alles, siis enam ei viitsinud tühjaks ka teha, las olla. installi käigus ei saand volüümi hävitada ka, aga mis seal ikna, las jääda praegu, ei ole midagi sellist, mille üle nuriseda, pigem positiivne teadmine, et asjad jäävad alles ja pole tarvis terabaitide jagu asju kuskile ajutiselt paigutama hakata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
14.01.2016 10:24:16
|
|
|
| tsitaat: |
edge on veidi imelik, hakkab kohe downloadima täiesti iseseisvalt ja ei küsi ka, kuhu salvestada, mis on tüütu.
|
Sama jabur nagu Chrome ja FF aga see on harjumise asi, ma harjusin ära, kui kodus hakkasin Chromet kasutama primaarsena.
Muidu IE all the way, aga Edge vastu ma teda ei vaheta, kui siis Chrome.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.01.2016 10:28:05
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
edge on veidi imelik, hakkab kohe downloadima täiesti iseseisvalt ja ei küsi ka, kuhu salvestada, mis on tüütu.
|
Sama jabur nagu Chrome ja FF aga see on harjumise asi, ma harjusin ära, kui kodus hakkasin Chromet kasutama primaarsena.
Muidu IE all the way, aga Edge vastu ma teda ei vaheta, kui siis Chrome. |
Ma tahtsin esimese asjana hakata Internet Explorerit ja Operat tirima, aga siis kogemata leidsin IE11 Program Filesi alt. Microsoft on ainult Edge'i ikoonid igale poole välja toppinud
Pikalt seda uut brauserit uurida ei viitsinud. 10-tollisel netbooki ekraanil võtab ikka rõvedalt palju ruumi ära ja see muudab selle täiesti kasutuks.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.01.2016 10:28:45
|
|
|
| WäntWõll, ff ja chrome mäletamist mööda pidi settingutes ringi vaatama, seal oli olemas, mis alla laadimisega teha ja sai ka kohta küsima panna... vb mäletan valesti. edge settingutes sellist asja ei leia, samuti nagu ka clear browsing history o exit vms. aga jah, muidu IE on olnud põhikasutuses aegade algusest peale. idukaart edge peal ei pidavat toimima, niiet ongi õigem üldse IE üles otsida ja sellega majandama hakata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
karts3
HV kasutaja

|
14.01.2016 10:39:14
|
|
|
| FF oli brauseris about:config sealt sai palju asju muuta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.01.2016 10:53:15
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Firefoxis on see allalaadimise viisi ja asukoha seadistamine kohe esimesel lehel, kui Options lahti võtta. Pole vaja kaugelt otsida. Chrome'il samamoodi seadistuste all olemas.
Internet Explorer on ainus pervert, kus peab eraldi allalaadimise akna avama, et saaks asukohta valida. |
mul oli ie sätitud nii, et hkkasid alla laadima, siis küsis et kas run, save, või save as, save as valikuga said salvestada sinna, kuhu ise tahtsid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.01.2016 11:06:24
|
|
|
Seal minu meelest muud varianti polegi. Ma muutsin allalaadimiskohaks Desktopi ja pärast seda litsusin vaid Save. Säästis mind sellest valikuaknast ja kõik läks ühte kohta.
Kui ilma kindlaksmääratud allalaadimiskohata Save vajutada, siis pidi alati mõistatama, kas läks Downloads kausta või sinna, kuhu Save as viimati valitud sai.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.01.2016 12:39:05
|
|
|
Sealt poleks ma küll never-ever seda otsida osanud  |
see habemega nali ju, ma ei mäleta kas isegi xp's olid osad kaustad, mida sai teisele kettale migreerida, et os ketast täis ei pasandataks. 7's olid mul samuti documentsid ja shmokumentsid D:\ kettale suunatud. vastasel juhul oleks mu 80GB ssd hakand füüsiliselt andmeid korpusesse .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
14.01.2016 12:42:34
|
|
|
Tõesti sai juba XP-s dokumendid teisele kettale suunata.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
14.01.2016 13:55:29
|
|
|
Sealt poleks ma küll never-ever seda otsida osanud  |
Ja iseenesest pole midagi väga katki, kui ei oska vahetada - teoorias peaks suht lihtne olema allalaetud faile leida
ornot?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
14.01.2016 16:15:47
|
|
|
| Asi pole leidmises. Minu jaoks on Desktop mugavam, kuna enamus asju, mida ma alla laen, lähevad veidi aja pärast kustutamisele. |
Kusjuures, päris hea mõte - peaks vb ka hakkama sama tegema.
Muidu mul on desktop suht tühi, peamiselt hoian paari ajutist faili millega parasjagu töö käimas on...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.01.2016 20:09:44
|
|
|
Trummid ja fanfaarid "hüüavad" .... Kuulake kõik Microsofti Rõõmusõnumit, et Redstone on saabunud teie koju ja kontorisse ning ootab Teiepoolset Lahket Vastuvõttu!
1. Alustuseks pilt mis ütleb selgesti, et Redstone on väljas, tõsi esialgu küll alles Eelvaate-variandis.
Ja pärast pilti läheb jutt edasi.
2. W10 Redstone Eelvaateid on väljas kaks:
A. Detsembrikuus välja tulnud ja paar päeva väljas olnud Build 11082.
On olemas nii Fast Ringi Update kui ka allalaaditav ISO.
B. siis Ja jaanuaris välja tulnud, Buildi 11082 edasiarendus Build 11099.
Esialgu on ainult olemas Fast Ringi Update ja pole teada kas ametlikku ISO-t tuleb või ei tule.
3. Kes tahab katsetada oma arvutis uut W10 Redstonet, mitte eelmise W10 Upgradet, see peab siis:
A. Alla laadima Redstone Buildi 11082 ISO.
B. Ja siis kas kasutama ainult seda või siis hiljem Upgradema Build 11099-ks.
C. Seda ISO-t on saada mitmetelt linkidelt, üks link näitena kus on nii juttu kui on olemas ka Buildi 11082-e allalaadimine:
http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-10-pro-redstone-build-11082-x64-iso-free-download/
Nii, et head katsetamist ja taas millegi uue õppimist - luban, et vähemalt pool aastat igav juba ei hakka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.01.2016 20:30:20
|
|
|
tahanteada, 11099 installis just fast ring kaudu peale ja mitte mingit vahet ma ei näe võrreldes eelmisega
Copy/paste staatuse nö näit on korras nüüd, muud vahet pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.01.2016 22:09:29
|
|
|
| Mille poolest see Redstone uuendus nii eriline on? |
see on pälvinud tahanteada tähelepanu
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
karusloom
HV kasutaja
|
14.01.2016 22:17:37
|
|
|
Suurt ei midagi erilist
Change blog
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
14.01.2016 22:35:23
|
|
|
Pean vist oma varasemaid sõnu sööma.
Kastiks I7 4gen, 12GB rammu ja GT860M 4GB, SSD ketas.
Kuna oli palju aega ja pole erilist vajadust miskit hullu lähiajal teha, siis võtsin testiks ligi.
Tegin oma W7'st tõmmise tagavaraks ning lasin W10 selga.
Kohe alguses avastatud:
+
Liiklus võrguketastega tunduvalt kiirem.
-
Vajas ümberseadistamisi.
Start menüü harjumatu ja mõttetut tilulilu täis.
Käepärane mugavust võrreldes W7ga kadunud.
Nüüd nädalakene selle taga tiksunud, saanud mõned tunnid googeldada, kuidas ebavajalike asju ära kaotada (explorer vasakud fovored vmt täis lollus minu jaoks) jne.
Hetke seisuga väga vahet ei tee, et kas kasutaks W7 või W10't.
Jäänud ongi see kiire võrguketaste liiklus, mida pea igapäevaselt kasutan.
Ja lasin mustalt selga, midagi ära ei kaotatud, miskised õigused kusalgi segi ei läinud ning install käis väga kiirelt ja valutult
Hetkel ainult üks teema on, et see nende pood on seotud mu emailiga (ei oma hotmaili vaid sidusin kunagise hot.ee kontoga. Sisuliselt pikalt ei sanud molutada kui taheti juba mu mobiili numbrit, et ennem sealt midagi alla sikutada ei saa - "Someone may have used your account xxxxx@hot.ee send out a lot of junk messages or done something else that violates the Microsoft Services Agreement."
Nagu wtf. Numbrit neile küll jagama ei hakka ja keegi pole sellele meilile ligi saanud (eriti veel nii lühikese ajaga).
Mingi lihtne trikk infot välja pommida?
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
14.01.2016 22:48:05
|
|
|
Mobiilinumbrit tahetakse tõenäoliselt two-factor authenticationi jaoks.
Pmst MS ütleb sulle, et su konto on ebaturvaline ja turvalisuse tõstmiseks seo konto moblaga.
Üpris tavaline ja väga soovitatav lahendus, et vältida oma kontode häkkimist.
Google, Facebook, Microsoft jpt kasutavad seda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
14.01.2016 22:56:10
|
|
|
| Forss kirjutas: |
Pmst MS ütleb sulle, et su konto on ebaturvaline ja turvalisuse tõstmiseks seo konto moblaga.
Google, Facebook, Microsoft jpt kasutavad seda. |
Seal on kirjas küll teist moodi. Lisaks ei jaga lambist sellistele institutsioonidele oma telefoni numbrit (sisuliselt HV on ainuke koht, kus selline asi on mul ära märgitud).
Pigem rõve selga lendamine, et saaks veel viimastki informatsiooni kätte
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
14.01.2016 23:10:03
|
|
|
peale seda, kui mu twitter hakkas lollitama, on kõik, mis võimalik topelt autentimisega ja sisselogimisest antakse emailiga teada. enne seda oli ka, et tra nad seda tel numbrit tahavad saada.
w10 alguses tahab ja veidi mudimist saada, aga see on ka umbestäpselt 30 sekundit google otsingut ja ongi korras.
ülimõnus on see, et mul 2 monitori, ja taskbar mõlema peal.
3d marki jooksutades sain samal ajal teisel keraanil asju toimetada, niiet 3dmark ei kaotanud fookust, nagu 7'ga pidevalt oli, kus rõõmsalt süsteem teatab, et kas ma võin basicu peale desktopi asjad lükata, sest et noh, miljon korda võimsam pc, kui 7 tulekul välja tuli, jääb äkki aero jaoks nõrgaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
14.01.2016 23:29:58
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Seal on kirjas küll teist moodi. Lisaks ei jaga lambist sellistele institutsioonidele oma telefoni numbrit (sisuliselt HV on ainuke koht, kus selline asi on mul ära märgitud).
Pigem rõve selga lendamine, et saaks veel viimastki informatsiooni kätte  |
MS annab endast parima, et hoida kontod turvalisena.
Aga uskumuste vastu ei saa, Perekooli või Nõia-Intsu poole pead pöörduma järgmiste muredega
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.01.2016 23:37:25
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Pigem rõve selga lendamine, et saaks veel viimastki informatsiooni kätte  |
MS annab endast parima, et hoida kontod turvalisena.
Aga uskumuste vastu ei saa, Perekooli või Nõia-Intsu poole pead pöörduma järgmiste muredega  |
nõia ints on pokris, seega külastusajad peaksid avalikult saadaval olema, paraku ei tea, kus too täpsemalt paigutati
krt two-factory jaoks ei julge telefoninumbrit jagada - hakatakse järsku helistama ja sõnumineerima - hirmul on suured silmad
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.01.2016 00:51:12
|
|
|
| karusloom kirjutas: |
Suurt ei midagi erilist
Change blog |
Meite jaoks vast ikka üks suur uuendus on, et Edge saab lõpuks lisade toe ja siis suure tõenäosusega ka ID-kaardi tarkvara toimima!
Siis võib IE lõplikult maha kanda
Kusjuures huvitav, et Swedbank on teinud kenasti süsteemi, kus Edge'ga lehele minnes pakutakse kohe leht IE'ga avada. SEB aga ei kõssagi ning pangale lähenedes saab kohe vastu näppe..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
15.01.2016 01:10:36
|
|
|
| pinTero, täna üritasin swedis asju ajada. sama jama, mis koguaeg olnud: paned oma kasutaja tunnuse sisse, viskab selle sertifikaadi asja ette, laseb vist pin koodi ära panna ja siis paneb brauser pange ja siis hakkab mitu korda mingit tsüklit tegema, et page not found, vajutad sertifikaadi peale okei ja paned pini ja jälle page not found.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.01.2016 01:24:04
|
|
|
Proovisin praegu, testi mõttes , esimest korda Win10 all IE'ga ID-kaarti kasutada - Swedi logis küll hetkel paugust esimese korraga Igapäevaselt on Chrome/Edge kasutuses - IE'd ei torgi üldse.
Sul IE mingis karmimas režiimis ei käi, mis küpsiste vms vastu liialt karm äkki on?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
15.01.2016 01:32:40
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
Proovisin praegu, testi mõttes , esimest korda Win10 all IE'ga ID-kaarti kasutada - Swedi logis küll hetkel paugust esimese korraga Igapäevaselt on Chrome/Edge kasutuses - IE'd ei torgi üldse.
Sul IE mingis karmimas režiimis ei käi, mis küpsiste vms vastu liialt karm äkki on? |
ei oskagi nii öelda. enda teada pole väga näppind midagi. äkki hoopis kaardilugejas mingi jama. SEB peale kirjutatud, äkki see ei meeldi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
15.01.2016 03:40:10
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| pinTero kirjutas: |
Sul IE mingis karmimas režiimis ei käi, mis küpsiste vms vastu liialt karm äkki on? |
ei oskagi nii öelda. enda teada pole väga näppind midagi. äkki hoopis kaardilugejas mingi jama. SEB peale kirjutatud, äkki see ei meeldi. |
Igasugused veebibrausimise antiviirused ja antiexploitid võivad ka mõjutada sellist liiklust.
Mul ei ole probleeme olnud ID kaardi ja IE-ga Win 10 all.
LHV pank, ARK ja võimalik, et miskit veel...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
15.01.2016 03:52:56
|
|
|
| karusloom kirjutas: |
Suurt ei midagi erilist
Change blog |
Ma olen ka aru saanud, et mingeid nähtavaid uuendusi selles ei ole ja sisuliselt töö alles algab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
15.01.2016 10:40:30
|
|
|
Windows 10 on nüüd juba mõnda aega töös olnud ja eks esimesed sünnivead ära fixitud läbi uuenduste. Kui siin paar kuud tagasi kasutasin, siis toimis id kaart ja kõik asjad kenasti. UUendasin seitsmelt ehk puhast installi ei teinud. igasugused behringeri driverid toimivad jne. id kaardi puhul tasub muidugi korraks maha installi ja siis uuesti peale peale win10 upgrade'i
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.01.2016 16:09:05
|
|
|
| R A T kirjutas: |
| jaanus- kirjutas: |
| R A T, parem lahendus on ainult win 7/8.1 peale tagasi minek või kui veel vanem op systeem lemmik siis tollele, aga kui päris tõsiselt 10'ga jätkata soovid siis miski peale puhta installi ei aita praegu win 10't, igasugu komponentide mudimine on õudus kuubis! |
Tundud tõesti väga asjatundlik inimene olevat, sisuliselt soovitad kas clean installi teha või (kui ma oleks xp-s kinni) xp peale minna
Kahjuks ma naudin uue windowsi featuure ja ei nostalgitse vanade windowsitega.
Õnneks on internet abivalmis:
https://eksith.wordpress.com/2015/08/06/how-to-remove-flash-from-windows-10/
Mina isiklikult soovitaks igal vana OS-iga inimesel 10 peale üle minna, edasiareng on meeletu...
Lihtsalt tasub seadistus üle käia (nagu seda tuleb igal OS-il teha)
Õudus kuubis oleks hakata aastal 2016 kasutama XP-d (latest release 2008), 7t (latest release 2011) või 8ndaid versioone, mis on poolkõvad kümned...
Paljud asjad, mis 10 peal out of the box olemas on, tuleb vanade peal asju "mudima" hakata.
Saa üle oma vanadest, ajale jalgu jäänud, operatsioonisüsteemidest... |
Saa üle oma windows 10 luuludest. Näed seda unes ka juba?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
15.01.2016 16:32:37
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| R A T kirjutas: |
| jaanus- kirjutas: |
| R A T, parem lahendus on ainult win 7/8.1 peale tagasi minek või kui veel vanem op systeem lemmik siis tollele, aga kui päris tõsiselt 10'ga jätkata soovid siis miski peale puhta installi ei aita praegu win 10't, igasugu komponentide mudimine on õudus kuubis! |
Tundud tõesti väga asjatundlik inimene olevat, sisuliselt soovitad kas clean installi teha või (kui ma oleks xp-s kinni) xp peale minna
Kahjuks ma naudin uue windowsi featuure ja ei nostalgitse vanade windowsitega.
Õnneks on internet abivalmis:
https://eksith.wordpress.com/2015/08/06/how-to-remove-flash-from-windows-10/
Mina isiklikult soovitaks igal vana OS-iga inimesel 10 peale üle minna, edasiareng on meeletu...
Lihtsalt tasub seadistus üle käia (nagu seda tuleb igal OS-il teha)
Õudus kuubis oleks hakata aastal 2016 kasutama XP-d (latest release 2008), 7t (latest release 2011) või 8ndaid versioone, mis on poolkõvad kümned...
Paljud asjad, mis 10 peal out of the box olemas on, tuleb vanade peal asju "mudima" hakata.
Saa üle oma vanadest, ajale jalgu jäänud, operatsioonisüsteemidest... |
Saa üle oma windows 10 luuludest. Näed seda unes ka juba? |
Kellel luulud, kellel kogemus.
Paar artiklit neile, kes rohkem arvavad, kui teavad:
http://www.trustedreviews.com/opinions/windows-10-vs-windows-7
http://www.digitaltrends.com/computing/do-you-use-windows-7-dont-be-stubborn-upgrade-to-windows-10/
"Don’t be afraid of progress"
viimati muutis R A T 15.01.2016 17:02:27, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.01.2016 00:27:11
|
|
|
Windows 10-s pole midagi sellist, et sinna peaks praegu üle minema.
Küll aga on hunnik asju, miks sinna ei ole vaja minna.
Jah tühja masina peal oma lõbuks katsetamiseks ja peale ja maha installimistega tegelemiseks käib küll kui isu peale tuleb.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.01.2016 09:44:06
|
|
|
Jah tühja masina peal oma lõbuks katsetamiseks ja peale ja maha installimistega tegelemiseks käib küll kui isu peale tuleb. |
Täiesti töötav asi ja kuna saab tasuta ja ehtsa Windows 10 uuendamise käigus siis puhtam ja kuivem tunne ka kui mõnda piraat koopiat kasutades.
W8 ja W8.1 on W10 tunduvalt parem, ja ega ka W7 puhul midagi sellist pole, et seda W10 asemel eelistada, XP on ainuke kus on tohutud eelised arvutis olevate failide õiguste üle, teisiti öeldes XP puhul on kõik failid mis su arvutis ka sinu omad ja avatavad, alates W7 tuleb aga õigusi hakata üle võtma, aga mis õigusi sa üle võtad kui W7 ja uuemad Windows versioonid võivad võõraste kaustade sisu tühjana näiata ja sa ei teagi, et seal sees mingid tähtsad reisipildid võivad olla.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
16.01.2016 12:31:16
|
|
|
| Marie kirjutas: |
| K3891 kirjutas: |
Peale viimast automaatset uuendust jookseb arvuti kokku juhuslikel hetkedel. Eriti olen seda täheldanud videode käima panmisel.
Arvutiks Lenovo T510 ja originaal Windows 10 Version 1511 (OS Build 10586.36) |
Parim ja kiireim lahendus on uus puhas W10 paigaldus teha, kas see olemas-olev Windows 10 sai sinna uuenduse käigus või tegid hiljem puhta paigalduse ka. |
Täna öösel oli taas windows uuendus tulnud ning arvutit käima pannes pilt hangus, kui viskas paremasse alla nurka teate koos heliga, et windows on uuendatud. Tegin siis taas julmalt restardi ja siis pilt jälle hangus, kui arvuti oli nii umbes 15 sekundit peale kasutaja sisse logimist käinud. Taas tugev taaskäivitus. Kolmandal korral enam ei hangunud, aga youtube videod ei mängi, vaid pilt lihtsalt seisab videos.
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
16.01.2016 13:18:51
|
|
|
huvitav, mul pole ühtki update tulnud peale seda, kui installisin windowsi, ehk siis 13.01 viimane kord kui update sai.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
16.01.2016 13:32:12
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
huvitav, mul pole ühtki update tulnud peale seda, kui installisin windowsi, ehk siis 13.01 viimane kord kui update sai.  |
win10 teeb enamus uuendused nii vaikselt ära,et ei saa arugi. Üldjuhul ei taha isegi restarti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
16.01.2016 13:37:37
|
|
|
firemark, kas need sinna installed updates'i alla ei ilmu? mul sealt vaatab vastu 3 update:
security update for microsoft windows (KB3124263)
update for microsoft windows (KB3133431)
update for microsoft windows (KB3116278)
kõigil kuupäev 13.01.2016
ei tea kas ma olen jälle suutnud midagi ära vusserdada? kuigi omateada pole nagu midagi õieti torkinudki üldse.
e:
aa, selge
| Most updates automatically download and install when they're available. However, if it has been less than a month since you upgraded to Windows 10 from a previous version of Windows, you may not be able to get some updates right away. This is so you can go back to your previous version of Windows. |
e2:
kummaline on samas see, et ma ei upgradenud, vaid tegin puhta installi. kas siis ikkagi nüüd kuuaega paljusi uuendusi ei tule?
viimati muutis NATAS999 16.01.2016 13:43:47, muudetud 3 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
16.01.2016 13:40:06
|
|
|
Jah tühja masina peal oma lõbuks katsetamiseks ja peale ja maha installimistega tegelemiseks käib küll kui isu peale tuleb. |
oled sa viimasel ajal w7t mis on ilmselt peamine alternatiiv installind? kas sa tead kui kaua võtab aega, et ca 220 uuendust MS i käest kätte saada? allalaadimine on poh, kuniks WU kontrollib, mida sul pole, kulub väga mitmeid tunde.
enne xp lõppu käis samasugune keberniit. minu jaoks lahendas wsus offline selle probleemi ära... hetkel on tunne, et w7 jaoks tuleb ka wsusi poole pöörduma hakata. w7 e uuenduste hulgas on ka uus WU agent. piisab vaid WU teha selliseks, et kallale saavad ainult uue WUA ga masinad ja bizdets..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
16.01.2016 14:37:44
|
|
|
| Marie kirjutas: |
Peale viimast automaatset uuendust jookseb arvuti kokku juhuslikel hetkedel. Eriti olen seda täheldanud videode käima panmisel.
Arvutiks Lenovo T510 ja originaal Windows 10 Version 1511 (OS Build 10586.36) |
Parim ja kiireim lahendus on uus puhas W10 paigaldus teha, kas see olemas-olev Windows 10 sai sinna uuenduse käigus või tegid hiljem puhta paigalduse ka. |
Täna öösel oli taas windows uuendus tulnud ning arvutit käima pannes pilt hangus, kui viskas paremasse alla nurka teate koos heliga, et windows on uuendatud. Tegin siis taas julmalt restardi ja siis pilt jälle hangus, kui arvuti oli nii umbes 15 sekundit peale kasutaja sisse logimist käinud. Taas tugev taaskäivitus. Kolmandal korral enam ei hangunud, aga youtube videod ei mängi, vaid pilt lihtsalt seisab videos. |
Panen puusalt, aga disable igalpool flash ära (edges optionitest, programsite alt uninstall).
Äkki HTML5 versiooniga on asi parem.
Kas kasutad mingeid "internetiturvalisuse" äppe? Antiexploit või muud asjad mis veebiliiklust filtreerivad? Proovi neid disableda...
Üks variant on viimased uuendused uninstallida ja vaadata, kas asi laheneb või mitte...
Lisaks Event Vieweri läbiskrollimine võib anda aimu, mis pidureid peale tõmbab...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
17.01.2016 04:15:01
|
|
|
Eks seda lihtsam on arendada, supportida ja võimalusi probleemideks, mida vähem on raua/softi kooslusi.
Mingi OS-i tasemel jälitamise kartmine on suht imelik, kardetaks seda siis firmware tasemelt aga ei...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|