Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nolifer
Kreisi kasutaja
|
12.01.2016 17:09:00
anomaalia ja hd tune pro |
|
|
kas hd tune pro 5.6 on usaldusväärne programm et kõvakettalt vigu leida? kugani lasin kõvatta üle kuna too tegi tiksuvat häält mingit teatud interneti lehekülge avades and ja pärask käivitust, ja programmleidis vigu, mingil hetkel installisin värke windosi ja vead kadusid, kas sofware võib tekitada minisuguseid anomaaliaid ad ja HD TUNE programm loeb et kõvaketas vigane aga teglkult viga softis? eile õhtul paninarvuti käima ja ei sanud sisse internetti, ei vasak nupp ei avanud start menüüd, pidid tegema 3 kiiret hiireklõpsu, kui avasin my computeri siis einäidanud ühteki ketast, kuigi olin võimeline avama kaustasid. siis restartisin arvuti ja kõvaketas tegi käivitudes imelikku heli, ja pärast kolmandatretarti kõik vead kadusid, läksibn poodi ja ostis uue ketta igaks juhuks , kuna too mis mul on on 8 aastat vana.
installisin hd tune pro ja 50% mingeid vigu ei ole leidnud hetkel
kõvaketas mingi samsung hd 320gb sata
kas viga võib olla kõvaskettas softis või siis milleski muus? aga mingid anomaaliad lööb sisse aegajalt ja windows 10 on värskelt installitud..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
12.01.2016 17:21:01
|
|
|
vaata programmis hdd health tabi, current pending sectors ja reallocated sectors count numbreid, a pigem tee ja pane screenshoti siia.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
12.01.2016 18:44:29
|
|
|
õpi kirjutama
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
12.01.2016 21:23:42
|
|
|
nexus4 kirjutas: |
õpi kirjutama |
see siin on foorum mitte mingi emakeelekool, said aru küll mida ma küsisin ja kui eisaaanud siis oled lihtsalt loll, kobi tagasi kontorisse raamatupidamist tegama ja äitah et mu probleemile lahenduse leidsid!
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
12.01.2016 23:14:20
|
|
|
nolifer kirjutas: |
nexus4 kirjutas: |
õpi kirjutama |
see siin on foorum mitte mingi emakeelekool, said aru küll mida ma küsisin ja kui eisaaanud siis oled lihtsalt loll, kobi tagasi kontorisse raamatupidamist tegama ja äitah et mu probleemile lahenduse leidsid! |
Ma pole küll mingi keele pedant ja teen ka ise vigu, aga sinu paska on lausa valus lugeda.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|