|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.01.2016 18:22:57
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
Mul üks tuttav kurtis et Samsungi äpp ei toimi enam. Oli Elioni esinduses käinud ja sealt oli öeldud et järk järgult ei tööta varsti enam kellelgi kuna Elion ei maksa enam Samsungile vms? Oli soovitatud digiboks osta.
Mis jutt see selline on? Ma loodan et ta sai millestki väga valesti aru? |
1. Elion ei maksa Samsungile, Samsung ei maksa elionile - hm... Info, mida teab keegi, kes teab minust paremini. Info ei vasta tõele ja kuulub kuulujutu kategooriasse
2. Varsti ei tööta järk-järgult kellelgil. Info ei vasta tõele! Toetatud TV'd on edaspidi toetatud. Infot, et see katkestatakse varsti, pole.
3. Oli soovitatud digiboks osta - Soovitus on asjalik, kuid ost pole nõue ega vajalikkus. Kasutagu julgelt edasi.
Soovitan pigem teh toe poole pöörduda. Ma ei tea, mis juttu keegi kusagil ajas, kuid minule teadaolevalt pole info sisul alust.
Pikemalt polegi mõtet arutada.
viimati muutis armjan 12.01.2016 18:31:39, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.01.2016 18:24:13
|
|
|
| pppd kirjutas: |
| salatoimik kirjutas: |
| mina neid telereid elioni äpi järgi parem ostma ei hakkaks. See tundub olevat neil ikka jõle kahtlane äri. |
Enam muidugi mitte, samas tuleks arvestada et praeguseks on juba mitu aastat müüdud kõigepealt Samsungeid ja nüüd LG-sid lubadusega "... saab kasutada nutiTVd ilma digiboksita", ilma mingi hoiatuseta et see omadus võib päevapealt lõppeda. Piinlik tunnistada, aga olen isegi kaks telekat puhtalt selle alusel ostnud (ot: muidu oleks ilmselt Pana koju toonud, aga mugavus kaalus pildi üles). Aga tundub et see on Elioni tava, hakka aga teenust tarbima ja siis hakkab tulema - osta uus pult (digiboksiga vanalt nutitv-lt uuele, mitte mingit tehnilist põhjendust), osta uus ruuter (LG app), osta lisaks veel uus digiboks (sest paljureklaamitud Samsungi app ikkagi ei tööta). Tüütu ja jätab väga labase mulje. Seda muidugi just siis kui sai hakatud mõtlema et äkki peaks ühes kohas vanast ajast jäänud Starmani ikka Elioni vastu vahetama, nüüd vähemalt läksid lollid mõtted peast ära, DVB-C on jäänud DVB-C'ks ja töötab sama ilusasti ka ürgse LCD-ga ning lisateenuste osas pole kunagi mingit lolli joga aetud ega lubadusi jagatud, kui tahad siis võta boks, punkt. |
Kui see teooria peaks paika
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.01.2016 18:26:54
|
|
|
| armjan kirjutas: |
Mul üks tuttav kurtis et Samsungi äpp ei toimi enam. Oli Elioni esinduses käinud ja sealt oli öeldud et järk järgult ei tööta varsti enam kellelgi kuna Elion ei maksa enam Samsungile vms? Oli soovitatud digiboks osta.
Ei vasta tõele. Pikemalt polegi mõtet arutada. |
Jääme lootma
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2016 19:58:18
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Kohe tuleb siia indrekp kes raporteerib, et tegemist ongi selle ammuigatsetud Samsungi Appi uuendusega mis likvideerib kõik salvestustega seotud probleemid.  |
Ei tule, armjan, ütles nii nagu asjad on, mitte nii nagu arvamusrubriik ennustab.
Minu arvamus ei huvita niikuinii kedagi kuid mulle on mulje jäänud, et koostöölepingu eesmärk on tuua kliente nii Telekomile kui Samsungile kui LG'le. Kas see ei tundu loogilisem?
Käsi peseb kätt kuid lihtsalt kusagil on seoses Samsungiga käsi pesemata jäänud, ei süüdista pigem kedagi, äkki arvamusrubriik avaldab oma arvamuse siis minust
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
12.01.2016 21:48:01
|
|
|
1. Elion ei maksa Samsungile, Samsung ei maksa elionile - hm... Info, mida teab keegi, kes teab minust paremini. Info ei vasta tõele ja kuulub kuulujutu kategooriasse
2. Varsti ei tööta järk-järgult kellelgil. Info ei vasta tõele! Toetatud TV'd on edaspidi toetatud. Infot, et see katkestatakse varsti, pole.
3. Oli soovitatud digiboks osta - Soovitus on asjalik, kuid ost pole nõue ega vajalikkus. Kasutagu julgelt edasi.
Soovitan pigem teh toe poole pöörduda. Ma ei tea, mis juttu keegi kusagil ajas, kuid minule teadaolevalt pole info sisul alust.
Pikemalt polegi mõtet arutada. |
Tänud armjan! See maksmise jutt tundus mulle ka uskumatu. Aga tore kuulda et see järk järgult kadumise jutt ka tõele ei vasta.
Igaljuhul ma sain aru et tal äpp ei võta üldse pilti ette enam. Soovitan tal siis tehnilise toe poole pöörduda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
12.01.2016 21:53:28
|
|
|
Muidugi vastas armjan ka väga ümmarguselt - see varsti on nii suhteline termin - kelle jaoks on varsti homme, kelle jaoks järgmine kuu või järgmine aasta...
|
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.01.2016 10:38:17
|
|
|
| Samsungi osas on selgunud ka tõsiasi, et kui Smarthub saab uuenduse siis resetitakse see ära ning peale seda peab teadmata aja ootama, millal äpid taastuvad, senikaua kuvatakse nutitv äpi käivitajale viga “funktsioon ei ole toetatud”.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2016 10:41:58
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Samsungi osas on selgunud ka tõsiasi, et kui Smarthub saab uuenduse siis resetitakse see ära ning peale seda peab teadmata aja ootama, millal äpid taastuvad, senikaua kuvatakse nutitv äpi käivitajale viga “funktsioon ei ole toetatud”. |
Teadmata aeg on 1minut, 10minutit, nädal?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.01.2016 10:52:20
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Samsungi osas on selgunud ka tõsiasi, et kui Smarthub saab uuenduse siis resetitakse see ära ning peale seda peab teadmata aja ootama, millal äpid taastuvad, senikaua kuvatakse nutitv äpi käivitajale viga “funktsioon ei ole toetatud”. |
Teadmata aeg on 1minut, 10minutit, nädal? |
Ei süüdista, aga seda teab vaid Samsung.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.01.2016 10:54:17
|
|
|
Tore siis
Mul see smarthub on end uuendanud, vähemalt näeb teistsugune välja juba ca kuu aega vms
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevku
HV kasutaja
|
13.01.2016 11:45:36
|
|
|
SmartTV ongi selleks et sa iga aasta omale uue teleka peaksid ostma sest vana on häkkerid üle võtnud või uue tarkvara poolt lagfestiks tehtud
Jään ootama elioni poolt teenust "Alati Uus" telekatele.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
13.01.2016 19:10:32
|
|
|
Väärt lühendus!
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
13.01.2016 19:49:01
|
|
|
Vahelduva eduga jääb kõrva, et Elion annab tasuta HD kiirema ühenduse kasutajatele.
Kas 60/10 VDSL käis ka sinna alla või ainult 3 kuu proovikas VDSL kasutajatele?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.01.2016 20:53:20
|
|
|
Olaf, sellest on ka varasemalt juttu olnud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
14.01.2016 10:32:46
|
|
|
Kas keegi on kokku puutunud sellega, et Motorola digiboxi adapter segab voolumõõtjate kauglugemist?
Meil kortermajas tihe boxide rägastik aga väidetavalt üks segab ja sellepärast ei edastu voolumõõtja näit.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.01.2016 10:38:54
|
|
|
Meil juba pool aastat kauglugejad, pool maja kindlasti elioni all ja paljudel kindlasti motorola (mul ka). Pole kuulnud, et näite ei saadetaks.
Kehvalt tehtud elektrisüsteem äkki? Ja millest nad järeldavad, et just motorola adapter süüdi on?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
14.01.2016 10:42:57
|
|
|
EE tegelane oli käinud millegagi mõõtmas. Aga ma ei tea millega, sest see juhtus naabril.
PS: Meil renoveeriti kortermaja aga elektrisüsteemi mitte. Lisati ainult soojuspumpade kaitsemed jms. Eeldan, et ehitaja siis ikka vussis midagi seal kapis.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.01.2016 10:43:15
|
|
|
| aks kirjutas: |
| EE tegelane oli käinud millegagi mõõtmas. Aga ma ei tea millega, sest see juhtus naabril. |
Võttis kõik seadmed ühekaupa ette?
Pigem on siis elektrisüsteemis kusagil viga, kehvad kaablid/varjestus vms. (pole elektrik, ei tea täpselt )
Aga kui see adapter segaks, siis oleks sellest siin ehk juba ammu kuulda olnud
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.01.2016 10:50:30
|
|
|
| tsitaat: |
PS: Meil renoveeriti kortermaja aga elektrisüsteemi mitte. Lisati ainult soojuspumpade kaitsemed jms. Eeldan, et ehitaja siis ikka vussis midagi seal kapis.
|
No kui kappi juhtmed valesti ühendada, siis või sealt tõesti mingeid anomaaliaid tekkida. Valesti ühendamine alati ei tähenda, et asjad ei töötaks
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McSilmus
HV kasutaja
|
14.01.2016 11:00:12
|
|
|
| Tuttava juures vahetati ruuteri toiteplokk välja (TG585), kuna kauglugeja sai häireid.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.01.2016 12:39:09
|
|
|
Kõlab BS jutuna. Ainus mida veel oletada võiks, äkki on tegemist mõne PLC seadmega mis nö teatud sagedustel läbi elektrivõrgu andmesidet kasutab.
Kui aus olla, pole uurinud mis tehnoloogial voolumõõtja alajaamani andmeid saadab kuid eeldan, et see liiklus toimub suunaga alajaam ning kõik mis puudutab kliendi sisevõrgu osa on teadlikult voolumõõtjas ära filtreeritud, et just välistada sisevõrgus erinevate adapterite, säästupirnide jms genereeritav müra.
Teadupärast ei töötagi tänu sellele PLC seadmed naabrite vahel, kui siis "punaselt" ja läbi nulli. Faasid käivad läbi voolumõõtja ja sealt PLC ehk Comtrend ja Zyxel läbi ei poe.
Seega vastus on, et las Elektrilevi poisid ise selgitavad mis neil probleemiks on.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.01.2016 21:58:05
|
|
|
indrekp, EMI.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McSilmus
HV kasutaja
|
15.01.2016 00:56:52
|
|
|
| Ruuter asub elektrikilbist, milles paikneb kaugloendur, ca 1,5 m kaugusel. Toiteploki vahetuse kohta tehti ka akt. Nii, et asi ametlik.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.01.2016 01:14:26
|
|
|
Selle häirete jutu peale tuleb meelde saate "Kaua Võib" episood, kus üks tädi ei saanud toas korralikult raadiot kuulata, sahistas mis hirmus.
Käisid ka algul keskid asjapulgad kontrollimas ja väitsid, et "shit happens" - on nigu on. Lõpuks tuli kellegi kolmanda targa abil välja, et raadiohäireid põhjustas Elioni ruuteri poolpeetis toide! (või oli see digiboksi oma - kurjam seda mäletab)
|
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
15.01.2016 02:13:19
|
|
|
Huvitav, mis häält tuu raadiu tegi..
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.01.2016 08:23:48
|
|
|
Olen isegi ruuteri ja digiboksi vahelist võrgukaablit vahetanud varjestatud kaabli vastu, see lahendas ka raadio sahisemise mure.
Samas pole vahet millise ruuteri lauale paned, 2 meetrit raadiost saad alati sahinat. Ruuter on ju reaalselt raadioside ja ka häirete tekitaja .
Mis veelkord voolumõõtjasse puutub, siis mul tekib küsimus, miks peaks alajaama ja voolumõõtja vaheline suhtlus läbi sisevõrgu käima, et seal olevad seadmed selle tööd häirivad.
Nagu ma aru saan eelolevalt oli ühel probleemseks seadmeks ruuteri toitepliokk, ja kellelgi teisel "kuuldavasti" digiboksi toiteplokk? See tähendab ainult head, et elektriarveid saab tulevikus kenasti edasi lükata
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.01.2016 09:21:46
|
|
|
| Mis veelkord voolumõõtjasse puutub, siis mul tekib küsimus, miks peaks alajaama ja voolumõõtja vaheline suhtlus läbi sisevõrgu käima, et seal olevad seadmed selle tööd häirivad. |
Oled sa ikka päris kindel, et voolmõõtjas tarbija poole filter sees on? Mina küll ei ole, pole juhust olnud säherdust arvestit lammutada.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.01.2016 13:22:18
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Mis veelkord voolumõõtjasse puutub, siis mul tekib küsimus, miks peaks alajaama ja voolumõõtja vaheline suhtlus läbi sisevõrgu käima, et seal olevad seadmed selle tööd häirivad. |
Oled sa ikka päris kindel, et voolmõõtjas tarbija poole filter sees on? Mina küll ei ole, pole juhust olnud säherdust arvestit lammutada.
|
Mitte milleski ei saa kindel olla, PLC seadmeid häirisid ka mõned vanad nokia telefoni laadijad, säästupirnid ja muud pisielektroonikaga seadmed.
Praktikas, võiks ju olla sellega arvestatud. Tahaks täpsemalt teada, mis ühes toiteplokis siis toimub, mis teeb sellest nö rikkis toiteploki kuid toidab siiski vajalikku seadet edasi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
15.01.2016 21:09:58
|
|
|
Kas kellelgi veel sellist mure esineb, et digiboks hakkab korra "laadima" kui mõni teatud seade võrku ühendada?
Elan ridaelamus ja ruuterist kõrvaltoas asuvas köögis suurem lamp sisse lülitades hakkab ruuteri teisel pool kõrvaltoas digiboks "laadima", laeb ~7 sekundit ja töötab jälle. Sama on siis kui teisel korrusel näiteks föön tööle panna jms.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.01.2016 21:17:55
|
|
|
| Ju siis tekib pisikene pingekõikumine, ruuteri või digiboksi toiteadapter ehk reageerib sellele? Või jookseb mõni sidekaabel vahetult elektrikaabli kõrval?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 12:33:01
|
|
|
Selge.
Teine mure, nimelt miks on LG Elioni appis vasakul üleval mingi must nooleke?
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.01.2016 14:24:02
|
|
|
| warkriss kirjutas: |
Selge.
Teine mure, nimelt miks on LG Elioni appis vasakul üleval mingi must nooleke? |
Tee pilti. Praegu ei saa aru, mis nuppu mõtled.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 14:59:22
|
|
|
Elioni appis siis on LG's selline nooleke igal kanalil.
Spoiler 
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.01.2016 15:06:50
|
|
|
Spoiler 
|
Pole õrna aimugi, äpis endas ei ole ridagi noole tekitamise tarbeks. Proovi reinstallida äppi.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 15:23:47
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Spoiler 
|
Pole õrna aimugi, äpis endas ei ole ridagi noole tekitamise tarbeks. Proovi reinstallida äppi. |
Mul ka see nooleke. Ilmub kui vajutada elioni äpis "nool vaskule" nuppu, justkui kinnituseks et seda nuppu on vajutatud. Mõtlesin ka et koodimeistrid on selle sinna debugimiseks üllitanud Aga olgu kuidas on, mind ta ei häiri.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 15:26:38
|
|
|
Reinstall ei aidanud.
Mind ka väga ei häiri, aga kui juhtun seda nägema teine kord, siis mõtlen küll, et no mida asja..
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.01.2016 16:30:15
|
|
|
| Huvitav nähtus, annan pildi arendajatele. Senini pole seda olnud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 17:28:43
|
|
|
| tsitaat: |
| Huvitav nähtus, annan pildi arendajatele. Senini pole seda olnud. |
indrekp, see nooleke on kogu aeg olnud LG telekas. Vähemalt sellest ajast saadik, kui mina möödunud aasta juunikuus uue teleka ostsin. Ma pole lihtsalt tundnud vajadust sellest probleemi teha
| ot: |
Võib ju ka vandenõuteooria välja mõelda et see on mingisugune Elioni identifikaator, mille järgi saab määrata signaali päritolu Mitte ainult digiboksid, vaid isegi printerid luuravad teie järele:
https://www.youtube.com/watch?v=sit6zUQKpJc
|
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
17.01.2016 18:18:31
|
|
|
Mis krdi jama samsa äpi ja ETV salvestuste subtiitritega on?
Ajas ees ja ainult korraks vilksatavad ekraanile.
Kas ainult samsa äpiga nii või arrisega ka?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
20.01.2016 10:12:05
|
|
|
Oot-oot, kas need krdi ahvid on oma järjest suurenevas ahnuses normaalse telekava ka juba kinni keeranud? Seda kõike selleks, et kliendilt mõni euro kuus juurde saada?
http://vana.minutv.ee/
Või on see kava mõne teise nurga taha peidetud? Ja ma ei pea silmas mitte http://www.minutv.ee/#/epg/2016-01-20/57/ kava, vaid kasutuskõlblikku versiooni.
E:
Vaatasin, et teleris on "meelespead" alles, seega kava justkui peaks siiski kusagil veel olemas olema? Võiks selle kava siis jälle ilusasti nähtavale tuua. Päriselt ka.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.01.2016 10:40:10
|
|
|
indrekp, kui edasi klikkida, siis tv vaatamisest pole enam juttu
Bug?
Spoiler 
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.01.2016 10:55:27
|
|
|
jeesus188, anna aega atra seada, nupp on küll tegelikult koduinternet, eraldi on ülal ka tv menüü.
seal on ka teisi bugisid nagu üks banner sisaldas veel kirja Elioni nutiTV jms.
Kahe nädalaga peaks suuremad bugid kadunud olema.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2016 11:00:31
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
Oot-oot, kas need krdi ahvid on oma järjest suurenevas ahnuses normaalse telekava ka juba kinni keeranud? Seda kõike selleks, et kliendilt mõni euro kuus juurde saada?
http://vana.minutv.ee/
Või on see kava mõne teise nurga taha peidetud? Ja ma ei pea silmas mitte http://www.minutv.ee/#/epg/2016-01-20/57/ kava, vaid kasutuskõlblikku versiooni.
E:
Vaatasin, et teleris on "meelespead" alles, seega kava justkui peaks siiski kusagil veel olemas olema? Võiks selle kava siis jälle ilusasti nähtavale tuua. Päriselt ka.
|
Vana.minutv.ee tähendab eoses, et tegu on vana versiooniga. Uus ei saagi kõigile meeldida. Tagasi ei tule, küsisin juba.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.01.2016 11:01:05
|
|
|
jeesus188, anna aega atra seada, nupp on küll tegelikult koduinternet, eraldi on ülal ka tv menüü.
seal on ka teisi bugisid nagu üks banner sisaldas veel kirja Elioni nutiTV jms.
Kahe nädalaga peaks suuremad bugid kadunud olema. |
Aga kui nüüd helistada ja küsida tv teenust üle mobiilise ühenduse, siis saab seda?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.01.2016 11:02:05
|
|
|
Piiramatu mahuga 4G koduinternet ja minuTV teenused teleri ekraanil läbi Arrise boksi, mingil ajal kindlasti ka Samsung ja LG äpp mis töötab suvalise eesti interneti otsas.
Ehk sisuliselt avanes Telia TV teenus kogu eestis sõltumata kaabli olemasolust.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.01.2016 11:03:25
|
|
|
Ok, see hea uudis
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
20.01.2016 11:07:43
|
|
|
Olemasoleva Arrise digiboksi softi saab kaabli otsas samuti üle kirjutada, et tööle hakkaks.
Motorola peal on ilgelt aeglane. EI soovita.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
20.01.2016 11:08:22
|
|
|
| Kas uue nutiTV menüü värv lilla on asendunud osaliselt rohelisega? Või on see minu süsteemi mingi anomaalia?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|