Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-vodafone-
HV Guru

|
11.01.2016 22:30:12
|
|
|
Nendin fakti.
Sama telefon, tehtud sama uuendus, OTG sisselülitatud, erinevate appidega proovides tunneb kaamera küll ära aga pilti ei näita.
Samsung S3 taga töötab probleemideta.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
12.01.2016 09:34:18
|
|
|
Ei tea jah, see õige OTG kaabel jõudis samuti ebay_st pärale, tavalise mälupulga tundis kenasti ära, juhtmevaba klaviatuur koos puuteplaadiga mul, selle tundis samuti ja hakkas tööle, lisasin veel naljapärast usb hub-i ja hubile sappa klaviatuur ja hiir ning hakkasid mõlemad tööle korraga, aga see paganama kaamera. Mul meenus, et kapis vedeleb mingi vana veebikaamera ka, toppisin selle ka agaralt järgi sinna, jällegi küsis automaatselt selle USBweb nimelise softiga avada, aga tööle endiselt ei hakanud ka see.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
12.01.2016 10:15:52
|
|
|
new1, OT - kui sul on see hiina ~10$ maksev endoskoop, siis võta see usb otsiku küljes olev korpus lahti ja lase hotglue´d täis. Jootekohad ja kaabel on nii sita kvaliteediga, et murduvad lahti.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
12.01.2016 10:24:45
|
|
|
Mul ta arvuti taga toimib, seega kaameras endas viga ei saa olla. Ja kui ma seda telefonis tõõle ei saa, siis mul teda nagunii kusagil kasutada eriti ei ole. Ja kui kunagi peakski miski ühendus seal katkema, siis mul püsib kolb kenasti käes.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
12.01.2016 10:53:27
|
|
|
Kui sul kolb käes püsib ja mujal kaamerat kasutada ei ole, siis tee üks loomkatse - jooda lahti LED valgusti + ja vaata kas siis toimib.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.01.2016 16:45:31
|
|
|
-vodafone-, telefoni taga võib elektrist puudu jääda tänu led lambile?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
12.01.2016 17:01:19
|
|
|
olafsand kirjutas: |
-vodafone-, telefoni taga võib elektrist puudu jääda tänu led lambile? |
Võimalik. S3 käitub näiteks selliselt, et LED saab põlema panna max ~60% valgustugevusea, muidu viskab kaamerapildi tasku. Juu see OTG väljundvool ei ole nii tugev, et mõlemat ära toita.
|
|
   |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
16.01.2016 11:04:54
|
|
|
Endoskoobil on küljepeal valguse reguleerimise pote, saan sealt ka täiesti välja lülitada LED-i, ikka midagi ei muutu.
Ahjaa ja kas sellel telefonil see andmemahuloendur ongi selline, et näitab ainult päevade kaupa seda kulunud mahtu? Tahaks näha palju kuus kokku on kulunud näiteks, aga seda nagu ei näe sealt kuidagi. Proovisin mingit andmemahu loenduri äppi ka, aga see töötab ainult siis, kui niiöelda sisse lülitatud on, ei olnud kuigi hea.
Proovisin Samsung S4 ja mingisuguse HTC-ga, nende sabas toimis kaamera. Kui kellelgi huvi, siis võin ära müüa selle.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanus-
HV kasutaja

|
29.01.2017 21:20:40
Huawei honor 4x-ga tehtud kõnet ei kuule teine pool |
|
|
Tere,
probleem antud mudelil jube kahtlane, riistvaraliselt on heli süsteemid korras aga kui see signaal jõuab üle mobiilivõrgu telefonikõne kaudu teise pooleni siis kaob nagu peaaegu kõik heli ära
EDIT: tuleb välja et üks kviseinasem ruum oli veidi leviaugus ja teine põhiline koht kus kõnesid sai tehtud oli seadmete kõrval mis "summutasid" kuid ainult see mudel suudab lasta sellest end häirida
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|