Ahjaa. Krt. Seepärast google ei aidanud. Loll ikka vahest _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Hommikul oli -24.5. Auto käivitus ilusti. Sidur oli natuke kange. Touch screen venis nagu tatt. Samuti kõlarid olid jube plekise häälega.
ma täna hommikul ka ei ampsanud ära, kuhu küll see bass kadus. panin pisut rohkem tümakat ja sound oleks nagu vanast sangast.
tõenäoliselt on membraanid nõnda plastiks läinud, et ei suuda normaalselt vibreerida
Kusjuures mul sama teema. Mõtlesin, et Dynaudio subwoofriga külma pärast midagi lahti, sest bassi polnud. Kui -20 lähedale, siis bassi pole ja heli nagu mono.
Päris külmaks on ilmad minema hakanud. Hommikul oli +4 aga Skoda Superb läks ikka käima. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Kohe-kohe saab talv otsa, viimane aeg küsida
On olemas jahutusvedeliku eelsoojendus 230 V, salongi eelsoojendus 230 V. Defa ja Caliks. Autonoomne jahutusvedeliku ja salongi eelsoojendus nii bensiini kui ka diislikütte pealt. Webasto ja Eberspächer. Aga ega kellelgi ole mootoriõli eelsoojendit? Või koguni diislikütte eelsoojendit?
Niipalju kui ma olen neid offroadi saateid jälginud kus nad siberi kandis ringi müttavad siis neil kütuse soojendid olemas. Vaata offroad foorumis ringi.
Nad juhtisid jahutusvedeliku läbi paagi mingi spiraaliga aga see ei toiminud hästi ning siis leiutasid mingi elektrilise variandi. Kuskil motorsis oli video ka selle kohta. "Enne reisi" vms. Paari aasta tagune
Ma arvan, et Her. yerba, juba omab maailma parimat. See on ainus mis pole veel katki läinud. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ei, aga Drehmoment on sama ja sellest piisab linna jaoks.
Ja no tõesti pole veel katki läinud ja käivitub ka +4 kraadiga kenasti. Järgmine nädal on esimene 30 000 km hooldus ka. Mingi õlivahetust ja värki tehakse.
Tahtsin ka ououou videot teha. Aga läks nii pikaks vägistamiseks, et ei viitsinud telefoni enam hoida. Väljas kraadiklaas näitas -29c, Olerexi diisli külmakindlus olevat -30c. Enne talv jäi kütusefilter vahetamata ka, enda rumalus rsk. (Töö)autoks Citroen Jumper 2.2hdi.
Meil siin maja ees käiati hommikul ühte mersu bussi. Kaubik. 5 korda hakkas käima see aeg kui välja olin ja siis ikka suri ära. Hommikul hakkasid pihta. Lõuna paiku härrad vist loobusid. Buss sesisab igatahes lumisena samal kohal.
Fumetsu, mul vend olevat ka olerexist võtnud ja ei käi mitte enam länkar. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Jep jep, esimese hooga läks mul ka käima, kohe suri ära. Kahjuks valikut mul kütuse suhtes pole firmakaart olerexis.
Ülemus muidu kolmapäeval ostis endale uue pirukaauto, see olevat paugupill olnud. Ilmselt seal mingi parema tankla kütus sees
Sõber käis külas, 3a vana X5, aku läbi. Ehh sakslased ma ei või.
3 aastat on ka päris omajagu. Ma vahetan iga 2 aasta tagant autol aku ära, siis on kindel värk ikka. Peabki Skodal ka hakkama juba akuvahetusele mõtlema
Originaal akud kestavad 5-7a. igas asendis. Venna Lc 120 2003a oma. Vahetas kaks aastat tagasi akud esimest korda ära. Ehk siis 2013a.
Lexus oli 2006a. oma ja aku originaal, kui 2014 müüsin.
Skoda nii kehva nüüd ka pole ma arvan _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Tegelikult ma aiman juba kergelt milles asi. Paistab, et sakslane ei oska generaatoreid arvutada või siis arvutab spetsiaalselt piiri peale ja lühikeste otstega, ei jää korraliku varustusega masinatel kuigi palju voolu aku laadimiseks, kui kütted ja asjad talviti sees. Nii see aku pidevalt tühjenebki ja sureb alalaetuse kätte ära lõpuks. Tegelikult, kui nüüd laiemat pilti vaadata, siis sakslane toodabki masinaid väga enesekeskselt, ei arvesta, et mujal pole siledaid teid (probleemid sildadega), autobahne (probleemid aku laadimisega, kübemefiltri ummistumisega jne), suhteliselt sooja kliimat, st võib esineda lund ja jääd (probleemid külmumisega, uksed, lingid, kapotialused voolikud jne).
Bmw oleks pidanud küsima tojota käest geneka arvutamise algoritmi, kui tegid tegid diiselmootorite diili.
Panin juba Münhenisse peakorterisse maili teele, ja lisasin marko kontakid. Bmw insenerid võtavad varsti suga ühendust, et kuidas õigesti arvutada generaatoreid.
Bmw oleks pidanud küsima tojota käest geneka arvutamise algoritmi, kui tegid tegid diiselmootorite diili.
Panin juba Münhenisse peakorterisse maili teele, ja lisasin marko kontakid. Bmw insenerid võtavad varsti suga ühendust, et kuidas õigesti arvutada generaatoreid.
Ära jama, kui nüüd sakslane hakkab tegema lexuse kvaliteediga masinaid, siis on igal teisel mehel-naisel peagi lexusega samaväärne toode õue peal. Ja pärislexused kaovad pildilt nagu odavad õunad.
Siiani kõik ilusti käima läinud. Vaid vanad on lõuna eestis -30-ga hommikul kerge paarisekundilise ouou teinud, aga neil see, et akud vanad peal. Probleemsel autol näiteks just 5 aastat vana Exide Premium (vms) aku peal, heal päeval sees 12,3V, halval 11,8V. Lae palju tahad laadijaga. Uus juba tellitud, ootan. Aga isegi selle poolpidusega vedas -30-ga käima. Enam Exide jama ei osta peale.
TDI-d samuti plõksti käima. Nii V6 kui V8-d.
Isegi traktorid läksid käima ilusti millega lund sai lükata, ilma et oleks pidanud karterit leeklambiga alt soojendama
Miskit pole, lund võiks rohkem olla, külmem või soojem?
Ristmikke võiks mitte umbe sõita ja kohalt minnes võiks osata oma autoga ikka kohalt ära minna, mitte nii, et suss käib all ringi foori taga.
Pätu on ikka tõsiselt kade et lexust ei jaksa osta?
Muud sõna viimasel ajal siin teemas ei maini..
Pätul on raudselt kadeduse uss sisse läinud. Samas ta ei paista olevat ka nii madalale langenud, et Skoda autolaadse tootega sõidaks.
Ei ole kadeduse uss. Ei meeldi japsid. Salongi kvaliteet (N). Lihtsalt paneb imestama, kuidas mõned ikka kiidavad oma leksust siin taevani, et maailma parim auto jne jne Naer tuleb peale Endal on olnud VAG grupi toodang. Eelmine auto oli 2014 Octavia. Pole ühtegi paha sõna öelda. 3300km peal sõitis lihtsalt üks päevinäinud vectra ette linnas.
VAG grupp on ju samasugune peldik nagu see lhjessus.
No materjali kvaliteet on ikka kõvasi etem. Palun ärge tulge nüüd võrdlema mingit 20k golfi ja 90k leksust. Räägime siiski samast hinnaklassist japs vs saks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.