Mõtlesin veidi ja ostsin selle ZZR1400 ära. Homme toon koju. Kannatab vaikselt sõita küll ma arvan _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kuna eelmisel aastal mõned huvilised ikka olid, siis pakun võimaluse ka sel aastal. Kui kellelgi siit on plaanis Soome messile minna, ning sinna kontorisse ei viitsi jalutada, saab ka mu käest piletid ( huvikorral PS! ):
Mõtlesin veidi ja ostsin selle ZZR1400 ära. Homme toon koju. Kannatab vaikselt sõita küll ma arvan
Nüüd on vaid see jama, et kui lahjaks jääb siis dalshe nekuda.
Ei usu, et jääb selline asi lahjaks (140 Kw ja 152Nm). Ega mu vanake Fazer ka lahjaks jäänud. Kahekesi ja mägedes koos kohvritega oli ainult jõudu vähe.
Võtsin ZZR-i ka koos kohvritega. Aga ZZR-ile polnud tagumist väga saadagi. Lõpuks ikka leiti ja tellimise peale saan kunagi kätte _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
viimati muutis Cb4 07.01.2016 15:03:58, muudetud 1 kord
On. Aastaid tagasi oli omal selline "tonnine Honda veeneli". Kohvrid olid eelmise omaniku sam-kompunn, aga kuradima hea oli. Muidu alati ruumipuudus kaasavõetava kola osas, seal jäi tihti ruumi ülegi.
Mõtlesin veidi ja ostsin selle ZZR1400 ära. Homme toon koju. Kannatab vaikselt sõita küll ma arvan
Nüüd on vaid see jama, et kui lahjaks jääb siis dalshe nekuda.
Baikerist tuleb kohe vähemalt 2 meest silme ette, kes väikese vile lisamise projektiga aidata saavad. Üks neist ongi peamiselt neid rohelisi kapsausse teinud.
Ma ei vaja elu sees nii palju võimsust kui sellel on, kuid lihtsalt lahe on see teadmine, et mul on
Tõin täna koju, valasin paagi bensiini täis ja ärkas ellu. Päris vahvat häält teeb. Summutid ka korralikud. DB killerid keerasin juba ennem käivitust ära
Tuli isu suve järele. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
viimati muutis Cb4 08.01.2016 00:05:14, muudetud 1 kord
öh.. meenub kuidas me primo ktm i jaanuaris käima tagusime toas peale mõningast walterit.. efendi juures pandi asjad suht kohe käöima kui õllejoomaks läks. oma esikus panin pässas elades ka korda kaks vfr i käima ikka.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
öh.. meenub kuidas me primo ktm i jaanuaris käima tagusime toas peale mõningast walterit.. efendi juures pandi asjad suht kohe käöima kui õllejoomaks läks. oma esikus panin pässas elades ka korda kaks vfr i käima ikka..
ajapuusa jah.... Meenub ühelt ürituselt sell, kes kirus, et uuel Hayabusal on elektrilised piirajad peal, vana olla parem olnud, seal sai ikka "lõpuni" lahti keerata ilma, et keegi su eest "muretsema" ja "otsustama hakkaks.
Samas muidugi peale SMASHi on sellise asjanduse omamine siin maal ressursiraiskamine.
Ma ei oskaks sedasi. Mõistus paneks ilmselt piiri ette ka.
Fazeri l sain kunagi pikal sirgel spido üsna põhja. Oli vaja R1 võidu teha. Aga maha jäin. Kellele tuli miski 270 ja viimase käiguga pöörded pm. Piirajas. Aga see oli ka peale pikka kisamist. Õues oli kena 7 kraadi sooja ainult.
Oli üsna karm olla juba rattal. Ei kujuta ette, et kiirus on 300 ja keeraks nüüd kurvi sedasi😀
Tegime sõbraga väikse teema arenduse mõned päevad tagasi saunas õllese peaga, et peaks tsiklid tuppa vedama.
Hommikul saatis pildi, tsikkel kamina kõrval. Ma ei saanud ka siis kehvem olla ja tõin ka tuppa sooja. Kaminat küll pole aga... jäljendasin:D
Spoiler
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Teen igaks juhuks märke siia, et teema kustu ei läheks _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
mnja. naljakaid juhtumisi elust seoses motade ja tubadega.
2006 sai käidud pärnus neidisel neljandalt korruselt magamistoast väikest viragot alla toomas. oli selle kaks korda seal käima pannud talvel. (mufista)
efendi veel põllu põigus elas siis oli tal ühel aastal köögis aprilia mopp.. teisel aastal nii see sama mopp kui ka pegaso.. mõned õlled sees olid, tuli nendega motahäält teha..
mul omal seisis 2008 / 2009 talvel pääskülas vfr koridoris. kevadeks sai aku tühjaks. kaks kolm korda sai käima pandud talve jooksul.
primol oli KTM LC4 pirital " vitriinis " 6 (2008) jaanuaril tagusime kickist käima selle.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Laupäeval tuleb kuni 5c sooja. Võib tsiklid varakult välja vist ajada _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Laupäeval tuleb kuni 5c sooja. Võib tsiklid varakult välja vist ajada
Kuule jah, peale nädalat aega väikeseid miinuseid on täna juba +14. Tsikkel müdisema.
Ai kurja, sul nii soe
Me siin +14 näme heal juhul märtsi lõpus. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
No vahepeal sai kuuaega dets-jaan vahes sõidetud ja temp ikka 30c ja kõrgem
Aknast välja vaadates seda pläga ei teki isu isegi piikidega ratast välja ajada
Rahu rahu. Ma tegin siiski nalja. Kui 5C sooja nädal aega järjest oleks siis vb. Teeks 1 km tiiru
3C temp lubaks vaikselt sõita küll. Eelmise aasta sügisel sai jahedaga sõidetud küll. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ei tea kuidas sa siin lumeplögas selle rehvi leigeks saad?
Tuleta nüüd meelde eelmist kuud ja leiad oma vastuse. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
tuleb külka osta. sellise pehme lumega on külkaga päris fun.. jupiteri 5 (12v) peaks parim lahendus olema. 4t on liiga raske ja sellist kuumutamist ei kannata. jawa on liiga hinnas ja raske montida kui käigukastiga juhtuma peaks midagi. jupiteri ainus keerulisus on väntvõllide lahutamine kui karterit lahti tuleb võtta. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Assa...see tahtis ju ümber minna _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ega ta nii kergelt ei lähe ümber, tunne selline tekib oluliselt varem kui tegelikult juhtuma hakkab.
Omad talvefunnid sai sellisega tehtud, üks esimesi Planetse,
Spoiler
. Talvist läbitavust suurendasid taga 8 jaffi ketti ümber rehvi, juhitavuse parendamiseks jääl oli ees iz-i kett piki rehvi peal, M-i kummipeal pidas ilusti küljes.
Tänaseks on peaaegu renoveeritud, nipetnäpet veel ja uus kast teha.
Kalalkäigu pill pöhiliselt....
Kui vanaks jään ehitan ehk isegi omale midagi taoist
Freddy on palju ilusaid rattaid teinud
See ehk jääb 99% tõenäosusega vaid unistuseks. Kui tõsine huvi, siis praegusel ajahetkel juba liiguks selle poole ja ilmselt oleks ette näidata ka väiksemaid nokitsemisi. Lisaks, mida Sa vanast peast enam mootorrattaga teed? Vähemalt ma ise loodan küll, et ala 60+ on mul nii palju oidu, et enam mootorratta selga ei roni. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
See ehk jääb 99% tõenäosusega vaid unistuseks. Kui tõsine huvi, siis praegusel ajahetkel juba liiguks selle poole ja ilmselt oleks ette näidata ka väiksemaid nokitsemisi. Lisaks, mida Sa vanast peast enam mootorrattaga teed? Vähemalt ma ise loodan küll, et ala 60+ on mul nii palju oidu, et enam mootorratta selga ei roni.
Vanast peast on Sul igav olla. Lapsed suured ja elu suurelt osalt elatud. Siis võtad oma LT seeria BMW ja kamba omasuguseid ning lähed Euroopat avastama näiteks.
Viimati Aplides hotellis ööbisin, siis hommikul ärgates ja õue vaadates oli põnevaid tsikleid ja traike ridamisi hotelli ees. Veel põnevamaks läks siis, kui hommikusöögilaudadest kogunes a la vanadekodu tsiklite peale. Kepiga või raamiga sellid läksid traikide peale. Julgeks oletada, et seltskonna ( ca 30 tegelast ) keskmine vanus jäi 60+ peale. Aga jumala rõõmsa ja tegusa olemisega hallid habemikud ja suuremat sorti motomemmed.
See ehk jääb 99% tõenäosusega vaid unistuseks. Kui tõsine huvi, siis praegusel ajahetkel juba liiguks selle poole ja ilmselt oleks ette näidata ka väiksemaid nokitsemisi. Lisaks, mida Sa vanast peast enam mootorrattaga teed? Vähemalt ma ise loodan küll, et ala 60+ on mul nii palju oidu, et enam mootorratta selga ei roni.
Vanast peast on Sul igav olla. Lapsed suured ja elu suurelt osalt elatud. Siis võtad oma LT seeria BMW ja kamba omasuguseid ning lähed Euroopat avastama näiteks.
Viimati Aplides hotellis ööbisin, siis hommikul ärgates ja õue vaadates oli põnevaid tsikleid ja traike ridamisi hotelli ees. Veel põnevamaks läks siis, kui hommikusöögilaudadest kogunes a la vanadekodu tsiklite peale. Kepiga või raamiga sellid läksid traikide peale. Julgeks oletada, et seltskonna ( ca 30 tegelast ) keskmine vanus jäi 60+ peale. Aga jumala rõõmsa ja tegusa olemisega hallid habemikud ja suuremat sorti motomemmed.
See võis huvitav vaatepilt olla Aga eks mõistetav jah, kui lapsed suured, siis tahaks oma elu elama hakata _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
seda on rohkem euroopas käinud inimesed varem ka rääkinud, et kui tatikad on suureks tehtud, otsitakse omale kahele rattale väljund mitte nagu meil, et enne sikkel ja siis auto kui vaja rohkem kui kahte vedada. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
seda on rohkem euroopas käinud inimesed varem ka rääkinud, et kui tatikad on suureks tehtud, otsitakse omale kahele rattale väljund mitte nagu meil, et enne sikkel ja siis auto kui vaja rohkem kui kahte vedada.
No aga võttes reaalselt. Miks on eestis üldse autot vaja, kui elad linnas? Ainuüksi kindlustusmakse eest saad juba päris palju taksosõite endale lubada.
Mul endal oli mingi suvi auto katki ala paar nädalat. Kõik sõidud sain tsikliga kenasti ära teha. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
See 99% on ehk sinu unistus
Ma sõidan hetkel siiski Bike tüüpi ratastega ja HD peale hetkel isegi ei mõtle veel vähe vara siis
ranel kirjutas:
No aga võttes reaalselt. Miks on eestis üldse autot vaja, kui elad linnas? Ainuüksi kindlustusmakse eest saad juba päris palju taksosõite endale lubada.
Mul endal oli mingi suvi auto katki ala paar nädalat. Kõik sõidud sain tsikliga kenasti ära teha.
Minul tallinnas ei ole autot ja elangi suht kesklinnas reaalselt ei ole vaja ka eriti taksoga sõita enamus kohti käin jala talvisel ajal
selles mõttes on point, et kui linn on nii kompaktne, saab vähemalt ühistransaga asjad aetud.
Pisikeste murukannidega eriti mitte. Ja kui vaja Eestis perega ringi sõita...
IMO tsikkel sobib vaid täienduseks autole, üksikutele (lasteta) huntidele või siis vanematele inimestele, kellel lapsed juba pesast välja lennanud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.