ma keerasin oma diisli hommikuse -19ga naksti käima ja kaabitsesin seal kui mingi naaber tuli, et tema sharan täiesti tühi, uksed ka ei tulnud lahti. ajasime siis selle ka käima minu roika aku pealt.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Salongiventilaator on kurja juur. Kui mootor pole korralikku töösooja saavutanud pikema sõiduga siis salongiventika tugev puhumine jahutab päris korralikult.
Ma olen täheldanud, et kui akna peale puhumine kinni keerata, siis ei jahtu asi nii kiiresti maha.
Salongiventilaator on kurja juur. Kui mootor pole korralikku töösooja saavutanud pikema sõiduga siis salongiventika tugev puhumine jahutab päris korralikult.
Minu Opel on nii tark, et enne ei hakka kõvasti puhuma kuskile kui mootor piisavalt soe on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, enamik uuemaid kliimaga autosid peaks sellised olema.
Unustasin korraks ära, et siin ka seenior-klassi autosid liigub. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ma olen täheldanud, et kui akna peale puhumine kinni keerata, siis ei jahtu asi nii kiiresti maha.
igasugune puhumine on mootori töösooja arvelt ju. _________________
Võibolla see lihtsalt vale mulje jäänud Kaua muidu te autot soojendate hommikul ? Enamasti auto käima, kui vaja, siis klaasid jääst puhtaks kraapida ja siis minekut, kui ei (Nagu praegu on olnud, kojameestega pühib selle õrna lume esiaknalt maha) ja siis minekut.
Võibolla see lihtsalt vale mulje jäänud Kaua muidu te autot soojendate hommikul ? Enamasti auto käima, kui vaja, siis klaasid jääst puhtaks kraapida ja siis minekut, kui ei (Nagu praegu on olnud, kojameestega pühib selle õrna lume esiaknalt maha) ja siis minekut.
Ei soojenda üldse eraldi. Puhastan ära ja siis sõitu. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tuleb meeles pidada, et kangem aknapesuvedelik sisse saaks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
15 min kindlasti. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Kaua muidu te autot soojendate hommikul ? Enamasti auto käima, kui vaja, siis klaasid jääst puhtaks kraapida ja siis minekut, kui ei (Nagu praegu on olnud, kojameestega pühib selle õrna lume esiaknalt maha) ja siis minekut.
mis tast soojendada? kiirelt klaasid puhtaks ja minekut. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kaua muidu te autot soojendate hommikul ? Enamasti auto käima, kui vaja, siis klaasid jääst puhtaks kraapida ja siis minekut, kui ei (Nagu praegu on olnud, kojameestega pühib selle õrna lume esiaknalt maha) ja siis minekut.
mis tast soojendada? kiirelt klaasid puhtaks ja minekut.
Sõites läheb ju kiiremini soojaks. Ma ei tea, miks mõni nt 15 minutit laseb tiksuda.
Hilux käivtub külmaga paremini vist.
Mitte mingit tunnet pole, et nii külm oleks. Tegin video ka aga no pole midagi.
Diisel paras petuvärk, lased enne tükk aega eelsüüteküünaldel soojendada ju.
softis kirjutas:
Anti kirjutas:
Minu Opel on nii tark, et enne ei hakka kõvasti puhuma kuskile kui mootor piisavalt soe on.
Akna peale puhumise asendis ei järgita seda reeglit.
Mis maalt auto seeniorklassi kuulub?
ajuNolk kirjutas:
Kui praegu on autol suvine diisel sees(viimati sõitis enne jõule) siis mida ette võtta? Kas kahjustused on juba tekkinud või annab neid veel vältida?
Kahjustusi tekkinud pole tõenäoliselt, auto sooja ruumi (vedada või treileril), lasta süsteemil üles soojeneda ning siis tuleb kütus välja vahetada talvise vastu.
Et kindel olla, siis võib enne paagist vms proovi võtta, et kas on üldse külmunud kütus.
ajuNolk, käivita. hetkel on suht soe. enne jõule ei müüdud enam suvist. kui käima läheb siis tankima. enne varu mingit diisli lisandit, mis parafini kinni võtab.
kahjustusi ei teki. läheb klimpi lihtsalt. ravimiks on soojendamine. soojendammiseks tuleb ilmslet vedada pöäsku või kaubamaja sisemisse parklasse. tunniks lähed poodi ja hiljem peaks käima saama. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Ei saanud ka hommikul käima. Mingi kümme korda üritasin. Päeva peale kui paar kraadi soojemaks läks siis läks kohe aga esimesed 10sek
käisid pooled silindrid vist ainult. INPAga vaatasin siis ainult 1eelsüüteküünla viga oli. Võiks arvata et üks kuuest on p***ui aga ei. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Viimane tankimine jääb oktoobri keskele Tartu Nestes... ei tea, mis tollal pakuti
laurx kirjutas:
ajuNolk, käivita. hetkel on suht soe. enne jõule ei müüdud enam suvist. kui käima läheb siis tankima. enne varu mingit diisli lisandit, mis parafini kinni võtab.
kahjustusi ei teki. läheb klimpi lihtsalt. ravimiks on soojendamine. soojendammiseks tuleb ilmslet vedada pöäsku või kaubamaja sisemisse parklasse. tunniks lähed poodi ja hiljem peaks käima saama.
Auto asub sellises Eestimaa punktis kus puuduvad kaubanduskeskuse sisemised parklad
Millist diisli lisandit lisama peaks, käivitamiseks lihtsalt lisandist ei piisa, vaja enne talvist peale kallata?
Hetkel on -24. Vaevalt et Tartuski palju soojem on.
Ja mitte mingi lisand ei sulata külmunud kütust. Talvise lisamine ka ei aita.
Tuleb lasta soojas ruumis ära sulada, paak tühjaks lasta ja talvine kütus asemele panna.
Kui see paagist välja lastud suvine hea lisandiga korralikult ära segada ja paaki tagasi valada, siis võib ka juhtuda, et jääb vedelaks, aga ei pruugi, _________________ Müüa igasugu asju
von Wu, -15,2 on aknataga. käisin just õues, enam vähem sedasi tundub kah. hommikune -19 ja hiljem türi -22 olid krõbedamad. Max Powers, oktoobris olid öökülmad ja siis ärplesid tanklad, et neil on juba üleminekuküte.
ma teeks nii, et segaks selle lisandi (neil, mis parafini ära võtma peavad, pole vist väga vahet) viieliitrisse või 10 liitrisse ja hoiaks seda segu toasoojal või võimalikult soojal temperatuuril kuni kallamiseni. kui torus on sült, ongi ilmselt sült aga enne ei saa teada. kui ikka ei taha katsetada, tasub mõelda , kust saaks lähima soojaks tehtava garaasži ning masina sinna tundideks sulama. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Minu Opel on nii tark, et enne ei hakka kõvasti puhuma kuskile kui mootor piisavalt soe on.
Akna peale puhumise asendis ei järgita seda reeglit.
Mis maalt auto seeniorklassi kuulub?
Mu Opel majandab ise aknale puhumisega, hoian kliimat automaatse peal lihtsalt. Kui mootor soojenema hakkab, siis kõigepealt läheb põhiline puhe eesmistele akendele, vaikselt võtab salongiventid ka pöördesse. Niisama pole mõtet käsitsi jahedat õhku suunata klaasidele.
Seeniorklassi jaoks peab HV konsiiliumi kokku kutsuma vist. Muidu võib teravaks minna. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
no mul on sama (insignia ja autokliima), aga mu point oli selles, et selliste külmadega hakkab auto puhuma sooja siis, kui natuke juba kannatab puhuda ja hakkab juba seda niigi vähe soojenenud mootorit uuesti jahutama. Või sul ootab auto kenasti ära kuni 90 kraadi ja alles siis hakkavad puhurid tuure üles võtma? Mul hakkab juba siis sooja uhama ja vent üsna kõvasti puhuma, kui seier gramm üle 50 kraadi on liikunud. Ja kui veel ummikutes ka venid -22-ga siis ega sealt naljalt üle 60-70 kraadi välja lõpuks ei tulekski, kui normaalse tempoga fooi all sitsides sõita ei saaks.
viimati muutis Anti 06.01.2016 22:17:45, muudetud 2 korda
Kui ma ei eksi, siis eesti riigis on kohustatud 1. detsembrist müüma talvist diiselkütust. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
no mul on sama (insignia ja autokliima), aga mu point oli selles, et selliste külmadega hakkab auto puhuma sooja siis, kui natuke juba kannatab puhuda ja hakkab juba seda niigi vähe soojenenud mootorit uuesti jahutama. Või sul ootab auto kenasti ära kuni 90 kraadi ja alles siis hakkavad puhurid tuure üles võtma? Mul hakkab juba siis sooja uhama ja vent üsna kõvasti puhuma, kui seier gramm üle 50 kraadi on liikunud. Ja kui veel ummikutes ka venid -22-ga siis ega sealt naljalt üle 60-70 kraadi välja lõpuks ei tulekski, kui normaalse tempoga fooi all sitsides sõita ei saaks.
Mul on Astra. Ei ole suur mootor (1.4T) aga ei jahuta maha. Üsna kõvasti puhub. Suht siis hakkab kütma kui temperatuuriseier liikuma hakkab. Linnatingimustes. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mu omal on eest nokk kõik kinnine va opeli märk kust turbo õhku saab..
Läheb suht normaalselt soojaks ja ei jahtu ka aeglaselt sõites maha.
Parklas tühikäigul "max" kütte ja vendiga hakkas jah mootori tempi alla kiskuma aga see pole vast ka ime
krt, öösel läks -25 peale ja aku tühi. 2 aastat tagasi ostetud
Jaga siis, et mis aku on ? Teab eemale hoida.
Trane 57412SMF
Pole kuulnudki aga see minu probleem. Kas siis hind tasus ära vs niiöelda tuntud aku ? _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.