0 küttesse, 0 hooldusele, 0 kasko ja muud kindlustused 0 remondile. Klaasipesu vett ostan ainult
Miski alla 5.- kuus kulub hetkel autole _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Muidu saab kaasa võtta küll jah. Aga midagi peab ikka ise ka maksma.
Anti, töö autot ei plaani müüa/ei saa müüa.
Hooldab tööandja.
Ja ära hakka jälle peale.
Avensis ikka saanud hoolt. Aga remonti pole vajanud. Hooldust olen kaks korda juba teinud/lasknud teha. Ning kindlustust maksan.
Keegi ära ei taha osta. Seisab ikka kurvalt katuse all. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
viimati muutis Cb4 05.01.2016 14:55:09, muudetud 2 korda
Tagantjärele mõeldes oleks võinud teha küll, auto soetusmaksumuse juures on see märkamatu pisiasi, õnneks kuhugile sõitma ei pea, esindus ise pakub analoogset asja.
0 küttesse, 0 hooldusele, 0 kasko ja muud kindlustused 0 remondile. Klaasipesu vett ostan ainult
Miski alla 5.- kuus kulub hetkel autole
Olerexis saab seda ka tasuta, viimati sai vähemalt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Avensise panin eelmine aasta detsembri alguses täis ja pole siiani vaja olnud tankida.
Huvitav kas siis ikka oli külma kindel diisel
Juu oli, paar km ikka olen sõitnud külmaga. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Avensise panin eelmine aasta detsembri alguses täis ja pole siiani vaja olnud tankida.
Huvitav kas siis ikka oli külma kindel diisel
Juu oli, paar km ikka olen sõitnud külmaga.
alexela müüs juba oktoobris pooltalvist (kuni -16 vms) Novembrist oli juba -32 mahutites _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
võiks olla.
homme saab veel "õu" tada. hetkel on akna taga -19, mul on vaja hommikul kell 10 türil olla. hommikul võiks -26 ära olla, ma pole diislit selle külmaga pidanud seni käima ajama. bensukas vast ikka läheb. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Ma kogu aeg imestan, et mis diisli ja mittekäivitumise teema on kogu aeg? Kui auto korras, siis käivitub hästi ka külmaga ja kütus ei mängi rolli. _________________ Rakvere parasiit
Statoil Fuel & Retail Eesti ASi mootorikütuste tootejuhi Indrek Sassi sõnul on talvisel ajal soovitatav kütusepaak võimalikult täis hoida kondensvee tekke ennetamiseks ja see soovitus kehtib ühtviisi nii bensiini- kui ka diiselmootoriga autode kohta.
«Kondensvee tekke oht on eriti tõenäoline just praegu, kui temperatuur kõigub suurtes piirides – nädal-kaks tagasi oli õhutemperatuur plusskraadide juures, neljapäevaks ennustatakse kuni 26 külmakraadi, kuid järgmisel nädalal taas plusskraade,» märkis Sassi.
Ta ütles, et selliste temperatuurikõikumiste juures on soovitatav hoida auto kütusepaak võimalikult täis, sest nii on kütusepaagis vähem tühja ruumi ning seetõttu väiksem võimalus kondensvee tekkeks.
Rasmus, suve diisiga vaevalt su auto -20 juures käima läheb.
Suvi on ammu läbi ju
Jah, aga ta kirjutas, et kütus ei mängi rolli. Siiani meeles seik, kus isa tööjuurde toodi suvist kütust viimane hulk veel. Järgmine hommik oli väljas -20 ja 9-al MB vitol külmusid paagid lõhki
Keegi saaks soovitada Tartus auto plekkseppa? Täna Raadil läks asi käest (kokkupõrge teise juhiga) ja nüüd kapott kõver, esistange ja vasak esituli katki.
Keegi saaks soovitada Tartu auto plekkseppa? Täna Raadil läks asi käest (kokkupõrge teise juhiga) ja nüüd kapott kõver, esistange ja vasak esituli katki.
Sa poleks pidanud siia põhjust, miks sa plekkseppa otsid kirjutama. Nüüd hakkab sinu suunas sellist heiti tulema, et vähe. Varju
Keegi saaks soovitada Tartu auto plekkseppa? Täna Raadil läks asi käest (kokkupõrge teise juhiga) ja nüüd kapott kõver, esistange ja vasak esituli katki.
Sa poleks pidanud siia põhjust, miks sa plekkseppa otsid kirjutama. Nüüd hakkab sinu suunas sellist heiti tulema, et vähe. Varju
Elab üle Mõlemad üritasime kokkupõrget vältida, aga edutult. Õnneks kõik elus, tema autos oli laps ka.
Mul sama mure kõrvalistujal. Lülitab välja ja vahel haruharva jääb toimima.
Ainuke lahendus on elemendid istmes vahetada, sest katkestuse kohta on leida sisuliselt võimatu ja parandamine ei ole jätkusuutlik.
Opel isegi vahetas garantiiväliselt neid ära, aga ei mäleta enam, mis nõuded seal auto vanusele või läbisõidule olid. Mulle see igatahes enam ei laienenud (2011a auto).
Võtsin mõned hinnapakkumised mitte-esindustest:
tsitaat:
Alumine osa maksab 145€ ja seljatoe matt 75€. Töö mõlema osa peale ca 144€.
tsitaat:
Istmematt 120€ ja seljatugi 60€. Töö umbes 90€.
Plaanin ise ka selle vahetuse millalgi lähiajal ära teha.
~3a vana ja 35tuh sõitnud, garantii napilt ei kehti enam, aga eks paneb teenindusse aja ja uurib.
Mis imelik garantii see selline on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.