Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
hobihall
Kreisi kasutaja
|
04.01.2016 11:42:49
|
|
|
jägaja, Samsal ei aita ükski kanalivahetus, ainult teleka taaskäivitus
Six, paraku pole salvestusi tellitud.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
04.01.2016 13:01:14
|
|
|
Six kirjutas: |
Kui juba kurtmiseks läks, siis kas keegi kinnitab veel sellist probleemi samsa äpiga, et FOX pealt salvestusi vaadates on subtiitrid umbes 3-4 sekundit ajas ees?
Teeb salvestuste vaatamise üpris ebamugavaks.
Otse reaalajas vaadates on supakatega kõik korras. |
Ma juba pool aastat teenust ei kasuta enam aga enne seda oli see küll väga pikka aega nii. Kas vahepeal peaks olema ära parandatud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
04.01.2016 13:11:07
|
|
|
Võiks ju.
Vahepeal mitu updatet äpil olnud ning "töö käib" ju pidevalt.
pulse kirjutas: |
Six kirjutas: |
Kui juba kurtmiseks läks, siis kas keegi kinnitab veel sellist probleemi samsa äpiga, et FOX pealt salvestusi vaadates on subtiitrid umbes 3-4 sekundit ajas ees?
Teeb salvestuste vaatamise üpris ebamugavaks.
Otse reaalajas vaadates on supakatega kõik korras. |
Ma juba pool aastat teenust ei kasuta enam aga enne seda oli see küll väga pikka aega nii. Kas vahepeal peaks olema ära parandatud? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
04.01.2016 14:34:58
|
|
|
hobihall kirjutas: |
Pildil olev telekas on tööle pandud hommikul 9 ja 10.40 vahel ja kava jääb sellesse hetkesse kinni. |
Täiesti võimalik. Miks ma seda siis varem ei märganud... Ahjaa, telekas töötas päeva esimesel poolel hoopis antennist tuleva signaaliga.
Kui juba probleemide loetlemiseks läks, siis mainin ära ka muud veidrused, mida varem polnud ja mis näivad olema uuendustega lisandunud.
1. Vahetevahel juhtub et telekas (äpp) ei reageeri nupuvajutustele, pärast mõne hetke möödumist jälle reageerib.
2. Vahetevahel (mõned korrad nädalas ehk) juhtub nii et pilt jääb lihtsalt seisma. Et sellest situatsioonist üle saada, tuleb vahetada kanalit.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
04.01.2016 16:07:11
|
|
|
-parun- kirjutas: |
1. Vahetevahel juhtub et telekas (äpp) ei reageeri nupuvajutustele, pärast mõne hetke möödumist jälle reageerib. |
See mitte reageerimise probleem on eksisteerinud juba pikka aega, vähemalt nii kaua kui mäletan. Umbes kord nädalas tuletab ennast ikka meelde. Ei saa isegi hääletugevust reguleerida. Mina pole oodanud ja olen sisendi pealt valinud uuesti Elioni äppi, siis on ellu ärganud. Ehk ei saa süüdistada telekat ja pulti, kuna teised rakendused töötavad edasi. Vähemalt ei vaja teleka restarti
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
04.01.2016 16:23:55
|
|
|
Kui juba probleemide loetlemiseks läks, siis mainin ära ka muud veidrused, mida varem polnud ja mis näivad olema uuendustega lisandunud.
1. Vahetevahel juhtub et telekas (äpp) ei reageeri nupuvajutustele, pärast mõne hetke möödumist jälle reageerib. |
Kasutad Samsungi (bluetooth) nutipulti? Kui jah, see see on selle puhul üsna tavaline ja ei sõltu sellest kas või mis äppi kasutada.
Ma üldiselt arvan et see probleem pole Elion'i äpiga seotud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
04.01.2016 16:33:50
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Kasutad Samsungi (bluetooth) nutipulti? Kui jah, see see on selle puhul üsna tavaline ja ei sõltu sellest kas või mis äppi kasutada.
Ma üldiselt arvan et see probleem pole Elion'i äpiga seotud. |
Mina ei kasuta Samsungi nutipulti, vaid tavalist Samsungi pulti. Nagu kirjutasin, minul kõik Elioni äppi väline samal ajal töötab, ainult äpp mitte. Nii et mina midagi muud ei kahtlusta
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
04.01.2016 18:09:36
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Ma üldiselt arvan et see probleem pole Elion'i äpiga seotud. |
Kasutan LG magic remote pulti. Pole täheldanud mittereageerimist nende nuppude puhul, mis otse telekat mõjutavad.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.01.2016 19:38:05
|
|
|
hobihall, Samsung 2014 ehk H seeria?
Omaenda töökaaslane kirub maani (Telekomi tehnik lisaks teine oli tuttav kes just sai teenuse, nädal kannatas siis tellis Arrise ära, peale seda mured nurgas.
Oleks olnud mure ainult lisateenustega, oleks hakkama saanud, aga hommikul panevad TV käima, mõni minut, pilt must ja teler hangunud, pult ei reageeri. TV saba seinast aitab alati.
2012 ja 2013 seeriad nagu oleks natuke asisemad aga seal ei anna pead millisel seerial võib muresid olla.
nagu ütlesin, kanalinimistu pildi saatsin arendusele pureda, kui nad just sellest juba teadlikud pole.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
04.01.2016 19:57:11
|
|
|
indrekp, anna varajaste supakate probleemist FOX salvestustel ka palun arendajatele teada, sest tundub, et see pole ainult minu probleem.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris003
HV vaatleja
|
04.01.2016 20:12:36
|
|
|
Tere, kas keegi oskab öelda milles võib probleem seisneda. Nimelt ostsin täna omale uue Arrise digiboxi kuid peale algseadistust on ees ainult must pilt, ka menüüd ei näe. Menüüd oli ainult nii palju kui alguses on need õpetus videod. Ka seal oli must pilt taga ning valisin, et neid videosid enam ei näitaks ja nüüd ongi must pilt ja rohkem midagi ei toimeta. Proovisin ka teise teleriga, mitte midagi. Kas viga võib seisneda selles, et digiboks on vigane või on probleem kuidagi teenuses? Tegu on siis teise digiboxiga minu võrgus. "Täiendav vaatamise koht" on ka nagu tellitud, kui see üldse midagi loeb....
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
04.01.2016 21:05:27
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Pilt edastatud arendusele. Arrisega ise pole märganud. |
Kas tõesti juba reageeriti?
Hetkel tundub äppi vasaku klahviga kõik korras olevat ja saated vastavalt kavale.
_________________ ...---... |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fate
HV kasutaja

|
04.01.2016 23:11:29
|
|
|
Vist on siis vedanud, et mul on H-seeria samsung ja "nutipult" ning igapäevaselt erilisi probleeme ei teki (v.a. need, mis ma siin maininud, osa nendest lahendatud) ehk see, et 16x kerimiskiirusel reklaamid mõnikord võivad ajada äpi lolliks. Käima pannes ei saa sekundiga kanalit ka vahetada, kuid seejärle tekivad alla Elioni äpi mummud, kui need ära laadinud 1 korra, siis töötab nagu muiste. Arvan, et seegi probleem on pigem see, et telekas vajab veidike bootimist nagu arvutigi.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
04.01.2016 23:21:40
|
|
|
Kusjuures ka minul H seeria, aga mingist puldi anomaaliast küll midagi kuulnud pole.
_________________ ...---... |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.01.2016 09:22:52
|
|
|
kris003 kirjutas: |
Tere, kas keegi oskab öelda milles võib probleem seisneda. Nimelt ostsin täna omale uue Arrise digiboxi kuid peale algseadistust on ees ainult must pilt, ka menüüd ei näe. Menüüd oli ainult nii palju kui alguses on need õpetus videod. Ka seal oli must pilt taga ning valisin, et neid videosid enam ei näitaks ja nüüd ongi must pilt ja rohkem midagi ei toimeta. Proovisin ka teise teleriga, mitte midagi. Kas viga võib seisneda selles, et digiboks on vigane või on probleem kuidagi teenuses? Tegu on siis teise digiboxiga minu võrgus. "Täiendav vaatamise koht" on ka nagu tellitud, kui see üldse midagi loeb.... |
Nende andmete põhjal, raske öelda.
Hea oleks teada mis ruuter on ja kui see vanem on, mis tarkvaraversioon on. Tehniliselt on Arrisel mitmeid mac aadresse ja viimased neist vajavad ruuteri värskeimat tarkvara.
Kiiremini saad ilmselt selguse 123 toest. Usun, et digiboks ise on korras, peale ruuteri uuendamist vajab digiboks ainult restarti.
Fate, linni, siis paistab, et teie olete paremas seisus, kui need kes mulle nende teleri seeriatega ette on jäänud.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
05.01.2016 11:29:09
|
|
|
hobihall, Samsung 2014 ehk H seeria?
Omaenda töökaaslane kirub maani (Telekomi tehnik lisaks teine oli tuttav kes just sai teenuse, nädal kannatas siis tellis Arrise ära, peale seda mured nurgas.
Oleks olnud mure ainult lisateenustega, oleks hakkama saanud, aga hommikul panevad TV käima, mõni minut, pilt must ja teler hangunud, pult ei reageeri. TV saba seinast aitab alati.
2012 ja 2013 seeriad nagu oleks natuke asisemad aga seal ei anna pead millisel seerial võib muresid olla.
nagu ütlesin, kanalinimistu pildi saatsin arendusele pureda, kui nad just sellest juba teadlikud pole. |
Mul on 2013 telekas. See kavajama algas kuu aega tagasi kui uuele nutile üle läksin, muidu oli live tv täiesti vaadatav. Lisateenuseid pole meelega tellinud, et närvirakke säästa. Niipalju kui kordustv-d olen vaadanud, siis see on nagu on. Kohati töötab siis jälle mitte. Tundub et ei tohi eriti pausitada ja kerida, siis hakkab jamama. Tekivad iga mõne sekundi järel heliaugud jne. Kui kiirkerimisega õigest kohast mööda kimada, siis tagasiteed enam ei ole. Tagasi kerida ei saa, tuleb otsast alata. Aga ega sealt kordusest eriti midagi vaadata niikuinii ei ole, neid nn omasaateid on vähe
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris003
HV vaatleja
|
05.01.2016 19:07:48
|
|
|
kris003 kirjutas: |
Tere, kas keegi oskab öelda milles võib probleem seisneda. Nimelt ostsin täna omale uue Arrise digiboxi kuid peale algseadistust on ees ainult must pilt, ka menüüd ei näe. Menüüd oli ainult nii palju kui alguses on need õpetus videod. Ka seal oli must pilt taga ning valisin, et neid videosid enam ei näitaks ja nüüd ongi must pilt ja rohkem midagi ei toimeta. Proovisin ka teise teleriga, mitte midagi. Kas viga võib seisneda selles, et digiboks on vigane või on probleem kuidagi teenuses? Tegu on siis teise digiboxiga minu võrgus. "Täiendav vaatamise koht" on ka nagu tellitud, kui see üldse midagi loeb.... |
Nende andmete põhjal, raske öelda.
Hea oleks teada mis ruuter on ja kui see vanem on, mis tarkvaraversioon on. Tehniliselt on Arrisel mitmeid mac aadresse ja viimased neist vajavad ruuteri värskeimat tarkvara.
Kiiremini saad ilmselt selguse 123 toest. Usun, et digiboks ise on korras, peale ruuteri uuendamist vajab digiboks ainult restarti.
Fate, linni, siis paistab, et teie olete paremas seisus, kui need kes mulle nende teleri seeriatega ette on jäänud. |
Uuendusest oli kasu. Tänud
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
06.01.2016 17:44:34
|
|
|
Samsung 2014 6400H vahel jamab jah selle kavaga - kõik barid on põhjas ja ei lae hetkel näidatavat kraami. Äpp kinni lahti / telekas kinni lahti teeb asja korda (mõtlesin, et ma olen üks väheseid, kes seda kohanud on - ei ole ju mõtet säutsatada, kui ruuteriks Asus...).
Reklaamide kerimisete / pausitamistega ei ole probleeme kohanud. Kuid siiski selline trikk, et paned pausi paeale, siis vahetan teleka source HDMI peale, siis tagasi Elioni äppi peale minnes on asi suhteliselt kotis - aitab ainult restart.
Veidi pinda nende Samsungi telekate juures käib ka see, et mul on Headphone augus veidi asisemad kõlardi (miskised 15 aastat vanad 2.1 Logitec), kuhu tuleb heli mõttes päris korralik "pauk", kui telekas kokku jookseb... Kokku selles mõttes, et pult ei reageeri ja telekas teeb ise reboodi kuskil 1-2 minutit hangunud olekust. Juhtub harva - eriti miskid vanemad järelvaatamised, mis on peaaegu kustutatud (võibolla ongi juba kustutatud, aga nimekirjast saab veel valida).
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
06.01.2016 18:46:40
|
|
|
Tellisin endale discovery paketi. Vähekene pusimist oli, aga nüüd töötab. Peale tellimist tegi asja ära, aga pilt jäi selliseks halliks/tumedaks. Aitas digiboxi(arris) välja/sisse lülitamine.
Ei tea, kas siin läbi käinud see küsimus/teema, aga kas nendel IDx ja IDxHD subtiitrid ongi paigast ära? Enne räägib ära ja siis tuleb subtiiter järgi. Umbes ~1-1.5 sekundit on viide sees.
Televusser on UE40ES7000SXXH.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.01.2016 19:27:59
|
|
|
IDx HD subtiitrid on küll paigast ära olnud pikka aega.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
06.01.2016 22:54:48
|
|
|
Kellelgi veel täna ETV salvestused hakivad?
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.01.2016 23:14:52
|
|
|
Vahur kirjutas: |
Kellelgi veel täna ETV salvestused hakivad?  |
minul, minul
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
06.01.2016 23:50:13
|
|
|
hakib sajaga
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
06.01.2016 23:56:38
|
|
|
freestyler kirjutas: |
hakib sajaga  |
Elion läks Netflixi tuleku pärast paanikasse, tundub nii.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
07.01.2016 00:31:29
|
|
|
Netflixi 4K pilt on muide ülisuper, igasugused artefaktid puuduvad täielikult. Ja mis kõige hämmastavam - keskmine striimi kiirus ei olegi eriti suurem kui Elioni HD-signaalil. Võlusõna on siin ilmselt VBR
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |