Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.01.2016 06:09:44
|
|
|
2FA on mul juba eelmise aasta algusest sisse lülitud igal pool kus võimalik. Küll aga mäletan, et PayPal-l oli see miskipärast nii katki, et mina seda tööle ei saanudki eelmine aasta. Võibolla nüüd on see tööle saadud?
See on kah asjalik:
tsitaat: |
12. Just say NO...
I will not purchase or recommend any laptops with the following specs:
MS-Windows 10 only lock down.
RAM or CPU soldered to motherboards (hard to find in ultrabook though).
4GB or less ram (8GB is minimum or 16 GB is must).
Storage with moving parts (spinning hard disk).
Laptop with horrible screens.
Wireless whitelist in BIOS (it is my device I should able to install any wifi card). |
Eriti punktid 1 (ainult üks OS toetatud - you're screwed kui tuleb uuem ja parem välja).
Punkt 4 - SSD võiks olla by default ja ei - mitte üüratu hinnalisaga. Selle asemel on enamus HDD-ga (ja veel aeglase 5400rpm-ga).
Punkt 5 - Jep. Nüüd mingi areng juba on toimumas, aga 1366x768 võiks küll juba tuleriidal põleda või tasuta arengumaadele jagada tänasel päeval. Kammoon...
EDIT:
LastPass puhul sain 2FA tööle. Suht arusaadav ja lihtne. Paypal puhul sain kah lõpuks tööle aga see on ainult SMS põhine ja see on korralik kadalipp. Aja säästmiseks logige sisse: https://www.paypal.com/signin ja seejärel minge otse https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=%5fsecurity%2dtoken ja tehke mobiilinumbriga sidumine.
Seejärel logige välja: https://www.paypal.com/ee/cgi-bin/webscr?cmd=_logout
Ja uuesti sisse logides peaks küsima kuuekohalist turvakoodi mis peaks saabuma SMS-ga. Tasub tähele panna, et üks kood kehtib 5 minutit, seega kui eelmise koodi saamisest (2FA aktiveerimisel) pole 5 min möödunud, siis uut ei saabu.
Jumal hoidku selle eest, et kuskil oleks ka selged juhised ja hoiatused. Help infos on üldse vana link 2FA sisselülimiseks.
Ja eBay puhul ma 2FA tööle ei saanudki. eBay omab PayPal-i, seega peaks nagu olema tegu ühe firmaga aga PayPal-i 2FA ei toimi eBay-s, sest mõlemal peab selle eraldi aktiveerima aga mina ei leidnudki kohta kust seda teha saaks eBays. Täiesti ajuvaba
Jep ja Twitch pole suutnud isegi meili saata siiamaani. Perab vist x tundi ootama.
^ Ja siis imestatakse miks inimesed ei viitsi turvalisusega vaeva näha. Noh kui te suutsite minu teksti läbi lugeda ilma järge kaotamata, siis võibolla te olete keskmisest targem ja suudate ka ise 2FA sisse lülida lõpuks. Tavainimesed aga ei tea sellest midagi ja ei leia ilmselt linkigi kust seda sisse lülitada, sest asi on ajuvabalt keeruliseks ja aeglaseks tehtud.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
linux
HV vaatleja

|
04.01.2016 00:34:53
|
|
|
Hey Tomorrow,
yldiselt foorumis ei käi ning veel vähem viitsin kirjutada, aga tuhat tänu sulle PP 2FA sisselylitamise 6petuse eest. Mäletan, et aasta tagasi tahtsin seda sisse lylitada, aga j6udsin ainult nii kaugele, et sain aru, et tuleb mingi kaart tellida vms. Mobiili v6imalust ma ei märganud mitte kuskilt. nüüd aga tänu Sinu 6petusele sain sellega 30 sec hakkama.
Aitäh!
Mis puutub krypteeritud liiklusse siis mind häirib kui vebilehed takistavad Tor ip'si kasutades nende lugemist. HV on yks nende hulgast. Reklaamist saan ma aru, aga content blokist mitte. Mille pärast ei ole v6imalik "bannitud" olles foorumit lugeda? Sisselogimise keeld etc on loogiline, see mind ei huvita.
Tomorrow kirjutas: |
2FA on mul juba eelmise aasta algusest sisse lülitud igal pool kus võimalik. Küll aga mäletan, et PayPal-l oli see miskipärast nii katki, et mina seda tööle ei saanudki eelmine aasta. Võibolla nüüd on see tööle saadud?
See on kah asjalik:
tsitaat: |
12. Just say NO...
I will not purchase or recommend any laptops with the following specs:
MS-Windows 10 only lock down.
RAM or CPU soldered to motherboards (hard to find in ultrabook though).
4GB or less ram (8GB is minimum or 16 GB is must).
Storage with moving parts (spinning hard disk).
Laptop with horrible screens.
Wireless whitelist in BIOS (it is my device I should able to install any wifi card). |
Eriti punktid 1 (ainult üks OS toetatud - you're screwed kui tuleb uuem ja parem välja).
Punkt 4 - SSD võiks olla by default ja ei - mitte üüratu hinnalisaga. Selle asemel on enamus HDD-ga (ja veel aeglase 5400rpm-ga).
Punkt 5 - Jep. Nüüd mingi areng juba on toimumas, aga 1366x768 võiks küll juba tuleriidal põleda või tasuta arengumaadele jagada tänasel päeval. Kammoon...
EDIT:
LastPass puhul sain 2FA tööle. Suht arusaadav ja lihtne. Paypal puhul sain kah lõpuks tööle aga see on ainult SMS põhine ja see on korralik kadalipp. Aja säästmiseks logige sisse: https://www.paypal.com/signin ja seejärel minge otse https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=%5fsecurity%2dtoken ja tehke mobiilinumbriga sidumine.
Seejärel logige välja: https://www.paypal.com/ee/cgi-bin/webscr?cmd=_logout
Ja uuesti sisse logides peaks küsima kuuekohalist turvakoodi mis peaks saabuma SMS-ga. Tasub tähele panna, et üks kood kehtib 5 minutit, seega kui eelmise koodi saamisest (2FA aktiveerimisel) pole 5 min möödunud, siis uut ei saabu.
Jumal hoidku selle eest, et kuskil oleks ka selged juhised ja hoiatused. Help infos on üldse vana link 2FA sisselülimiseks.
Ja eBay puhul ma 2FA tööle ei saanudki. eBay omab PayPal-i, seega peaks nagu olema tegu ühe firmaga aga PayPal-i 2FA ei toimi eBay-s, sest mõlemal peab selle eraldi aktiveerima aga mina ei leidnudki kohta kust seda teha saaks eBays. Täiesti ajuvaba
Jep ja Twitch pole suutnud isegi meili saata siiamaani. Perab vist x tundi ootama.
^ Ja siis imestatakse miks inimesed ei viitsi turvalisusega vaeva näha. Noh kui te suutsite minu teksti läbi lugeda ilma järge kaotamata, siis võibolla te olete keskmisest targem ja suudate ka ise 2FA sisse lülida lõpuks. Tavainimesed aga ei tea sellest midagi ja ei leia ilmselt linkigi kust seda sisse lülitada, sest asi on ajuvabalt keeruliseks ja aeglaseks tehtud. |
[/b]
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
dino
HV vaatleja
|
04.01.2016 12:18:01
|
|
|
Nii üllatav, kui see ei ole siis PayPal's ei ole võimalik 2FA'd aktiveerida 7 kohalise Eesti numbriga nt. 5212345 (8 kohalisega toimib nt. 52123456)
Müstika
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.01.2016 12:27:26
|
|
|
dino, see ka näiteks Aasias tavaline, et lennujaama wifisse ei saa sisse, kuna autentimiseks number liiga lühike.
Kuna neid nii palju, siis selliseid lühikeseid numbreid seal ei eksisteerigi. Aga nõme jah, et niimoodi hardcoded.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusjev
HV vaatleja

|
04.01.2016 12:33:03
|
|
|
Tänud selle eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.01.2016 12:41:28
|
|
|
dino kirjutas: |
Nii üllatav, kui see ei ole siis PayPal's ei ole võimalik 2FA'd aktiveerida 7 kohalise Eesti numbriga nt. 5212345 (8 kohalisega toimib nt. 52123456)
Müstika  |
Saatsin PayPalile selle kohta kirjakese.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
05.01.2016 16:41:01
|
|
|
Tanel kirjutas: |
dino kirjutas: |
Müstika  |
Saatsin PayPalile selle kohta kirjakese. |
Hah, komistasin sama kivi otsa...
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
05.01.2016 16:44:08
|
|
|
Mul on nendega ticket lahti sel teemal tükk aega, telefoniga vestelnud suppordiga ( helistasid laupäeva varahommikul )
Aga siiani jauratakes et proovide teha clear cookies and history ja teist arvutit..
Kusjuures ei ole ainus, ka blizzard ei võta lühemat telefoninumbrit vastu..
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|