|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
| Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 381 ] |
| Pigem ei |
|
27% |
[ 158 ] |
| Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
| Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
| hääli kokku : 580 |
|
| autor |
|
heretic666
HV Guru

|
29.12.2015 20:18:47
|
|
|
Nonii, esimene showstopper probleem ka minul - stardimenüü ei tule lahti. Google näitab et ma pole kaugeltki ainuke murelaps.
EDIT: mitteavava stardimenüü fixis powershell kaudu default appide reinstall mis aga keeras kõik appid tuksi, kaasa arvatud isegi kalkulaatori
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
30.12.2015 12:44:36
|
|
|
See on kasutusel ja erinevaid tugisofte on isegi alla sikutanud.
Probleem eelkõige selles, et T420 pole Lenovo poolt ametlikult Win10 supported (näiteks T430 juba on).
Väljenduseks on näiteks võimatus saada displayportist heli välja teleka HDMI'sse, muud asjad olen enam-vähem tööle saanud.
Tegemist siis Inteli HD3000 variandiga, mitte nVidia.
Erinevaid draivereid proovitud nii generic kui Lenovo lehelt, nii win7, 8 kui ka 10 versioone, kuid pole veel näkanud.
Seega lootsin, et keegi on ehk selle kadalipu juba läbi käinud (T420 saada puhta installiga win10 64bit jooksma) ja oskab soovitada kust ning mis versioon draiveritega oleks elu ilusam. Google abil pole sellist allikat õnnestunud leida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
30.12.2015 14:31:24
|
|
|
... see on mulle uudiseks, et T420 DP heli ei väljuta W10 puhul tuleval nädalal saan proovida T420s peal, sel sama video ja peaks idee poolest samuti toimima ...
|
 |
Draqula
HV Guru
|
30.12.2015 15:23:49
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
... see on mulle uudiseks, et T420 DP heli ei väljuta W10 puhul tuleval nädalal saan proovida T420s peal, sel sama video ja peaks idee poolest samuti toimima ... |
Kui toimib siis oleksin huvitatud täpsemast draiveri infost, mis versioon, kust hangitud jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
30.12.2015 16:03:10
|
|
|
... see on mulle uudiseks, et T420 DP heli ei väljuta W10 puhul tuleval nädalal saan proovida T420s peal, sel sama video ja peaks idee poolest samuti toimima ... |
Mul x220 ja sel küll tuleb. Ma ei tea kas päris sama chip on tho (IHD3k)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
30.12.2015 21:29:40
|
|
|
| Kas see on mingi kümne veidrus, et uuendmiseks peab windowsi enda tulemüür sisse olema lülitatud, kuna muidu annab errorit? Sama jama oli juba enne, tegin puhta installi, paar nädalat toimis, nüüd jälle sama jura. Süsteemis midagi näppinu ja kinni keeranud pole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
31.12.2015 03:20:56
|
|
|
| kasutaja01 kirjutas: |
| Kas see on mingi kümne veidrus, et uuendmiseks peab windowsi enda tulemüür sisse olema lülitatud, kuna muidu annab errorit? Sama jama oli juba enne, tegin puhta installi, paar nädalat toimis, nüüd jälle sama jura. Süsteemis midagi näppinu ja kinni keeranud pole. |
Kas sa ise pole tulemüüri välja keeranud ja on väljas?
Sul võib vabalt mingi koll arvutis istuda. Kui pirad, siis väga suur tõenäosus.
Keerasin endal firewalli just välja, panin uuendusi kontrollima ja mingit errorit küll ei tulnud - leidis defenderile uued definitsioonid ja tegi ära.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
31.12.2015 16:33:07
|
|
|
lillatäpp tuli
viimati muutis KrikU 31.12.2015 22:56:15, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
31.12.2015 18:20:09
|
|
|
| Comodo viirusetõrjega oli üsna hiljuti selline nukker lugu, et oli igal sammul nagu pain in ass küsis igal sammul kas oled kindel oma valikus ja kui söötsid valiku ette siis järgmisel korral hakkas sama ooper. Üsna ruttu sai sellest villand ja panin tagasi peale Avasti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.12.2015 19:04:21
|
|
|
Pange siis tasapisi juba ülikonnad-lipsud valmis - kui läheb nii nagu MS on lubanud, siis jaanuaris on oodata juba Redstone Prooviversiooni ja see hakkab tasapisi välja tõrjuma praegust Tresholdi.
Ja taas on siis palju rõõmu Prooviversioonide-Fännide õuel...
------------------------
Mis aga puutub Viirusetõrjesse siis tasuks kasutada ainult mõnda sellist mis ka Ransomwarede tõrjumise ja blokeerimisega hakkama saab. Vastasel juhul ootavad ees ärakrüptitud failid ja nende avamise eest tuleb kõvasti raha välja käia.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.01.2016 02:58:58
|
|
|
hakkab kergelt tüütuks muutuma, ennem tuli iga paari nädala tagant, siis nädal, siis 3-4 päeva. Nüüd viskab üle päeva seda silti
Spoiler 
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
01.01.2016 18:32:42
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
hakkab kergelt tüütuks muutuma, ennem tuli iga paari nädala tagant, siis nädal, siis 3-4 päeva. Nüüd viskab üle päeva seda silti
Spoiler 
|
Sama lugu, delli koduleht näitab, et Presticion M6500 ja M4600 ei sobi Win10. Samas igivanal lenovo T60-l on win7x64 ja seal seda ei näita.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.01.2016 19:54:33
|
|
|
Spoiler 
|
Arvuti- ja netiinsener , miks Sa küll internetti kardad, et ei julge seda netti lahti teha.
Kui julgeksid internetti avada, siis näeksid juba ammu järgmist pilti:
Download the “Get Windows 10” Removal Tool to Stay on Windows 7/8.1 Forever
http://news.softpedia.com/news/download-the-get-windows-10-removal-tool-to-stay-on-windows-7-8-1-forever-497966.shtml
Ainult väikseks hoiatuseks - mõningal juhul tuleb paar korda klikkida, alles siis sulgeb selle pildi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.01.2016 19:56:54
|
|
|
aga ma tahan, et ta juunis vms ajal uuesti kargaks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
01.01.2016 20:02:58
|
|
|
aga ma tahan, et ta juunis vms ajal uuesti kargaks  |
Siis juunis käivitad uuenduse pulga pealt (või teed kohe clean installi, kui võti käepärast).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.01.2016 03:53:59
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
Spoiler 
|
Arvuti- ja netiinsener , miks Sa küll internetti kardad, et ei julge seda netti lahti teha.
Kui julgeksid internetti avada, siis näeksid juba ammu järgmist pilti:
Download the “Get Windows 10” Removal Tool to Stay on Windows 7/8.1 Forever
http://news.softpedia.com/news/download-the-get-windows-10-removal-tool-to-stay-on-windows-7-8-1-forever-497966.shtml
Ainult väikseks hoiatuseks - mõningal juhul tuleb paar korda klikkida, alles siis sulgeb selle pildi.  |
Sellist asja oma masinas küll käima ei julgeks ajada
EDIT: Ka kodulehe usaldatavus jätab soovida:
http://www.pcpopper.com/
Ning digitaalselt allkirjastamata, verifitseerimata exe failid võiks jätta käima laskmata...
Parem teha ise käsitsi see registry muudatus ja elu on lill (või siis ära uuendada )
|
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
02.01.2016 12:08:53
|
|
|
aga ma tahan, et ta juunis vms ajal uuesti kargaks  |
siis lähed microsoft lehele ja tõmbad upgrade tooli ja sealt lasedki omale peale ja pärast clean installi siis ei küsi võtme kuna upgradega ta teeb seob sulle ise selle
Teine küsimus : Kas windows 10ga on natuke teistmoodi kui käivitada vaja Remote Desktop Connection(RDP) osa . Windows 7el oli see täiesti olemas kuid windows 10 ei leia seda ja mingi asi on aga tahab mingi url värki mis windows 7 polnud üldse
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
02.01.2016 14:34:22
|
|
|
Imelik. Ma ei taha kiita, aga tundub, eri masinates see W10 upgrade valu ja ilu on täiesti erinevad ja sõltuvad konkreetsest masinast. Mul oli probleeme, et omale see Get Windows 10 ikoon üldse saada . Kui sain ja upgrade ära tegin, on vaikus ja rahu majas. Updated ja värgid keerasin kinni niipalju kui see tavakasutaja tasemel GUI abil võimalik on no ja ei tule mulle mingeid uuendusi. Masin ei restardi iseenesest ja töötab kõik nii nagu peab. RAM on siiski soovitav upgradeda, kuna terve päev arvutit kasutades korjab masin kõik lahtivõetud apid sleepi. Kui liiga palju korjab siis juhtub, et mõni programm hakkab uimama. Natuke parandas probleemi fast startupi mahakeeramine, aga üldiselt, restart on W10 puhul siiski möödapääsmatu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.01.2016 14:46:03
|
|
|
| ab79 kirjutas: |
Imelik. Ma ei taha kiita, aga tundub, eri masinates see W10 upgrade valu ja ilu on täiesti erinevad ja sõltuvad konkreetsest masinast. Mul oli probleeme, et omale see Get Windows 10 ikoon üldse saada . Kui sain ja upgrade ära tegin, on vaikus ja rahu majas. Updated ja värgid keerasin kinni niipalju kui see tavakasutaja tasemel GUI abil võimalik on no ja ei tule mulle mingeid uuendusi. Masin ei restardi iseenesest ja töötab kõik nii nagu peab. RAM on siiski soovitav upgradeda, kuna terve päev arvutit kasutades korjab masin kõik lahtivõetud apid sleepi. Kui liiga palju korjab siis juhtub, et mõni programm hakkab uimama. Natuke parandas probleemi fast startupi mahakeeramine, aga üldiselt, restart on W10 puhul siiski möödapääsmatu. |
palju sul mälu on?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.01.2016 15:12:41
|
|
|
| estdata kirjutas: |
| Teine küsimus : Kas windows 10ga on natuke teistmoodi kui käivitada vaja Remote Desktop Connection(RDP) osa . Windows 7el oli see täiesti olemas kuid windows 10 ei leia seda ja mingi asi on aga tahab mingi url värki mis windows 7 polnud üldse |
Remote Desktop on küll samasugune nagu Windows 7 puhul ja toimib sama põhimõttega. Aadressireale sisestad IP, veebiaadressi või lihtsalt nime.
Spoiler 
Spoiler 
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.01.2016 16:19:56
|
|
|
| R A T kirjutas: |
Mul x220 ja sel küll tuleb. Ma ei tea kas päris sama chip on tho (IHD3k) |
Aga mis draiver kasutusel, mis versioon ja kust pärineb?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
02.01.2016 16:24:10
|
|
|
Kas keegi on oma hübriidi (tahvel ja klaviatuur) windows 10 peale uuendanud?
Ise just uuendasin ja hetkel häirib, et asi ei vaheta enam ise tableti ja tavalise režiimi vahel kui klaviatuur eemaldada.
Sätetest leidsin "Tablet mode" ja seal on valik olemas, et ta ise vahetaks nende vahel, aga kui klaviatuur eemaldada või külge panna siis ei vahetada mode'i.
Kui tablet mode sisse lülitada, siis lülitub see ka siis sisse kui klaviatuur küljes on.
Kas peangi nüüd käsitsi seda iga kord sealt sätetest valima hakkama?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
02.01.2016 16:32:25
|
|
|
warkriss, siinpool töötab küll mõlemal profiilis oleval tahvlil...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
02.01.2016 16:49:39
|
|
|
Nojah, võibolla on siis Microsofti arvates Surface'd ainukesed hübriidlahendused mis olemas on.
Endal on Acer Switch.
Veel muresid- avades start menüüst "settings" kui klaviatuur pole ühendatud, registreeritakse küll puudutused ekraanile, kuid nupud ei reageeri seal menüüs.
Eelnevalt kui olid Microsofti enda display driverid, siis ei vahetanud ekraan orientatsiooni ja automaatse vahetamise nupp oli hall. Nüüd kui installisin Inteli driverid, mida installides kurtis windows, et need on ju vanemad, mis sa neist ikka topid, hakkas tööle.
E: peab vist mingi Aceri tööriista tõmbama, et tablet mode korralikult tööle saada
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.01.2016 17:17:42
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
Aga mis draiver kasutusel, mis versioon ja kust pärineb? |
Mul tegelikult olid DP to HDMI üleminek ka ja läks arvutist philipsi kodukinno.
draiver:
hetkel kontrollida ei saa, kolisin veits vahepeal...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.01.2016 17:28:07
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
Aga mis draiver kasutusel, mis versioon ja kust pärineb? |
Mul tegelikult olid DP to HDMI üleminek ka ja läks arvutist philipsi kodukinno.
draiver:
hetkel kontrollida ei saa, kolisin veits vahepeal... |
Tänud, katsetan Inteli lehelt selle versiooniga.
Üks variant on ka probleemne kaabel - hetkel mul kaabel, mille üks ots DP ja teine HDMI, hetkel laseb läbi vaid pildi (töötas kenasti DELL E6400'ga = pilt + heli).
Veebi sirvides jääb mulje, et T420 on ehk pirtsakam ühenduskaabli suhtes.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.01.2016 18:25:48
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| estdata kirjutas: |
| Teine küsimus : Kas windows 10ga on natuke teistmoodi kui käivitada vaja Remote Desktop Connection(RDP) osa . Windows 7el oli see täiesti olemas kuid windows 10 ei leia seda ja mingi asi on aga tahab mingi url värki mis windows 7 polnud üldse |
Remote Desktop on küll samasugune nagu Windows 7 puhul ja toimib sama põhimõttega. Aadressireale sisestad IP, veebiaadressi või lihtsalt nime.
Spoiler 
Spoiler 
|
kasutan oma masina puhul remote desktopi nii telefonis, kui teistes arvutites ja toimib nagu muiste
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
02.01.2016 19:12:26
|
|
|
Mis asi see täpsemalt on? Ei saa sellele väga pihta
Edit: postimage.org ei ole suuteline pilti kuvama
viimati muutis liiv 02.01.2016 20:28:05, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
02.01.2016 19:31:25
|
|
|
Imelik. Ma ei taha kiita, aga tundub, eri masinates see W10 upgrade valu ja ilu on täiesti erinevad ja sõltuvad konkreetsest masinast. Mul oli probleeme, et omale see Get Windows 10 ikoon üldse saada . Kui sain ja upgrade ära tegin, on vaikus ja rahu majas. Updated ja värgid keerasin kinni niipalju kui see tavakasutaja tasemel GUI abil võimalik on no ja ei tule mulle mingeid uuendusi. Masin ei restardi iseenesest ja töötab kõik nii nagu peab. RAM on siiski soovitav upgradeda, kuna terve päev arvutit kasutades korjab masin kõik lahtivõetud apid sleepi. Kui liiga palju korjab siis juhtub, et mõni programm hakkab uimama. Natuke parandas probleemi fast startupi mahakeeramine, aga üldiselt, restart on W10 puhul siiski möödapääsmatu. |
palju sul mälu on? |
RAM on 4GB ja masinas Intel I3 3120M CPU, Intel HD4000 + 1GB Radeon 8570M eraldi graafika.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.01.2016 19:48:44
|
|
|
Kas Windows 10 on mingid piirangud teatud arvutitele või ekraanitüüpidele, et seadistustes puudub Start Menu tab? Tahaks menüüstiili muuta, aga mida pole, seda pole.
Tegemist 10-tollise ekraaniga netbookiga.
Spoiler 
|
see oli varasemates versioonides, mingi uuendusega kandus see settings alla
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.01.2016 20:50:54
|
|
|
Aga selliseks, nagu minu toodud kuvapaugul, seda enam ei saa?
Spoiler 
|
mis seal paremat on?
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
03.01.2016 22:30:00
|
|
|
Vasakpoolset osa muuta ei saa, käib automaatikaga. (va. kaustade lisamise võimalus aka Music, Downloads jms) Mingi kolmanda partei utiliidiga ilmselt saaks selliseks, nagu soovid.
Start menüüd ausalt öelda kasutan ise väga vähe - enamus vajalikku on taskbarile pinnitud või leian otsinguga. Seda Most Used valikut ei olegi vist kunagi klikkinud, aga noh, las ta siis olla seal... Paremale poole on mõned App'id ka pinnitud, seegi rohkem moe pärast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
04.01.2016 00:34:47
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
Vasakpoolset osa muuta ei saa, käib automaatikaga. (va. kaustade lisamise võimalus aka Music, Downloads jms) Mingi kolmanda partei utiliidiga ilmselt saaks selliseks, nagu soovid.
Start menüüd ausalt öelda kasutan ise väga vähe - enamus vajalikku on taskbarile pinnitud või leian otsinguga. Seda Most Used valikut ei olegi vist kunagi klikkinud, aga noh, las ta siis olla seal... Paremale poole on mõned App'id ka pinnitud, seegi rohkem moe pärast. |
ma kasutan ka otsingut... põhjusel, et piisab kahest või kolmest esimeset tähest või numbrist, kui juba tuleb õige valik . uues start menüüs on programmid All Apps>tähestikulises järjekorras no ja tüütu on alla kerida, kui vaja mingit nt Y-ga algavat appi avada. Taskbaril on jah enimavatud äpid. Eks see pigem maitseasi on. Aga nii tundub optimaalne olevat, sest kõiki appe taskbarile panna pole ka mõistlik.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
04.01.2016 09:45:06
|
|
|
| Tegin tähelepaneku, et kui win. ülesse äratan talveunest siis ei ole peale ärkamist kuulda helisid näitkeks kui panen youtube käima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
05.01.2016 01:24:49
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
| Tegin tähelepaneku, et kui win. ülesse äratan talveunest siis ei ole peale ärkamist kuulda helisid näitkeks kui panen youtube käima. |
Süüdistan helikaardidrivereid. TUndub, et need ei suuda magamast ärgata.
Võid event viewerist vaadata, mis peale ärkamist toimub.
Alternatiivina võid kohe erinevaid drivereid proovida (või kruttida võimalikke settinguid olemasolevatel)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.01.2016 13:51:41
|
|
|
Õnneks saab Pro versioonil ise seda aega sättida.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
tattoomees
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.01.2016 20:53:30
|
|
|
| Kellel insider preview fast ring peal on, siis mis viimane update selle kaudu on? 11082 olete saanud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
06.01.2016 20:55:21
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| Kellel insider preview fast ring peal on, siis mis viimane update selle kaudu on? 11082 olete saanud? |
See on jah viimane, mis mul testmasin endale saanud on.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.01.2016 21:01:59
|
|
|
| Mul seda ei paku, aga leidsin iso ja proovin sellega peale siis saada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
09.01.2016 13:48:35
|
|
|
Peale viimast automaatset uuendust jookseb arvuti kokku juhuslikel hetkedel. Eriti olen seda täheldanud videode käima panmisel.
Arvutiks Lenovo T510 ja originaal Windows 10 Version 1511 (OS Build 10586.36)
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.01.2016 22:03:30
|
|
|
| K3891 kirjutas: |
Peale viimast automaatset uuendust jookseb arvuti kokku juhuslikel hetkedel. Eriti olen seda täheldanud videode käima panmisel.
Arvutiks Lenovo T510 ja originaal Windows 10 Version 1511 (OS Build 10586.36) |
Parim ja kiireim lahendus on uus puhas W10 paigaldus teha, kas see olemas-olev Windows 10 sai sinna uuenduse käigus või tegid hiljem puhta paigalduse ka.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
10.01.2016 10:42:04
|
|
|
Mul töötab kõik ideaalselt ainult suva hetkedel lülitab pildi välja.(monitori ekraan must sekund umbes). Vahest teeb seda ühe korra päevas, vahest paar korda järjest väikse vahega. Event viiver ei näita midagi. Ei tea kas amd drivud kalavad või on miski muu setung vale?
Täna ei saanud mingi aeg firefoxiga HinnaVaatlusesse. Mingi watchdog denied bla bla error tuli ette. Imelik on see, et mul polegi miskit watchdogi ja pole kunagi olnudki omateada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
10.01.2016 11:06:17
|
|
|
siis on ok, ma juba googeldasin asju....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jaanus-
HV kasutaja

|
10.01.2016 23:11:00
|
|
|
| mõni ikka ei taipa kontrollida, kas leht ise äkki oli maas, commandist pingides ju näha, et lehe ühendus aegus
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|