praegune kellaaeg 19.06.2025 13:17:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pluto
HV kasutaja
|
02.01.2016 10:25:47
Realtek int heli peksab segast, kas USB helikaart aitab? |
|
|
Reatlek on pikemat aega omadega sassis, plingib digital output ja kõlarite vahel, digitalis siis häält ei tule, juhet näppides viskab jälle kõlarite peale ja/või siis viskab infoakent paarisekundiste vahedega, et avastas et miskit lisati arvutile. Juhtub, et saab nädala probleemivabalt kasutada siis aga jälle jama majas. Olen ka Realteki softi välja visanud, vead ei kadunud.
Olen sarnast probleemi ka googeldanud, aga kindlat vasturohtu pole. Ega ma ei välista, et hoopis helipesa rikkis (kasutan stereokõlareid).
Küsimus, et kui ma ostan ~10€ USB helikaardi, siis kas see läheb int helist täiesti mööda, st int kaardi vead ja jamad ei kandu üle? Ning kas need ~10€ kaardid on märgatav tagasiminek int Realtekiga võrreldes? Peaks rohkem panustama? Plaat 3a vana vist.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
02.01.2016 10:33:41
|
|
|
pluto, USB helikaart on ikka täiesti iseseisev asi...
Kahjuks on mu kristallkuul pühademelus kuhugile kadunud, seega ei oska öelda millist 10€ helikaarti sa silmas pead, et selle kvaliteeti kommenteerida...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
pluto
HV kasutaja
|
02.01.2016 15:49:11
|
|
|
http://arvutitark.ee/est/Otsing?q=HELIKAART
Siit valikust esimesed 7
samas on mul arvutis sees ju ruumi, et ega ei pea olema USB kaart, et kas see 4world kaart oleks parem
esimene nimega toode, ehk creative on 25€. Samas nii palju ei tahaks maksta, sest olen heli suhtes vähenõudlik või pigem kuulmisvea tõttu suht tundetu. Kui helikvaliteet kõrvale jätta, siis olen aru saanud, et segavaks faktoriks võib olla susin/sisin/kahin, seda nagu ei tahaks.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|