sundüürnikud said soodustingimustel laenu eluaseme ostmiseks ja oli ka muid lahendusi. kui sa nimetad sundüürnikeks neid kes korterit üürivad mitte ei oma siis sa pisut liialdad. _________________
Aga ma ei imestaks kui täna kusagil üks suurem pauk koos laipadega korraldatakse _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis see aasta siia puutub? Küsi ema käest, kui ei tea, kes või mis on sundüürnik.
HDvurle kirjutas:
oeh häbi on olla eestlane
Võta passipõletajate järjekorda, et näidata tõelist põlastust selle vastu, et julm saatus sundis eestlasena sündima.
meh? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Tujurikkujas oli ilus lugu lõpetuseks.. Benton laulis, et neegri koht on aafrikas ja keerati mõnusalt kõik jälle tolerastijaks ära.
Aga noh, eks kõik kes neid mugavuspagulasi ei soovi ongi ju räiged homo/russo jne foobid ja alaarenenud isendid
Tujurikkujas oli ilus lugu lõpetuseks.. Benton laulis, et neegri koht on aafrikas ja keerati mõnusalt kõik jälle tolerastijaks ära.
Aga noh, eks kõik kes neid mugavuspagulasi ei soovi ongi ju räiged homo/russo jne foobid ja alaarenenud isendid
Muig. Kui 2013 vahetus 2014 vastu siis esimesel tööpäeval muljetati kohvinurgas "Tujurikkujat". Üks paduäärmuslik keskerakonnavalija oli pahur, et: "Maeiteaginüüd - seekord olid Avandi ja Sepp ikka täitsa lamedad ja magedad."
viimati muutis Dirty Harry 01.01.2016 01:54:09, muudetud 1 kord
Peaks kohe 1944 ka lõpuks ära vaatama. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
väga ülikõva _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa võid ju vastu sisiseda ja avada inimeste silmad ning rääkida kuidas asi tegelikult on. kommentaarium on vaba võid oma vastuväited esitada ja pärast kurta kuidas keegi sind ei kuula. _________________
sa võid ju vastu sisiseda ja avada inimeste silmad ning rääkida kuidas asi tegelikult on. kommentaarium on vaba võid oma vastuväited esitada ja pärast kurta kuidas keegi sind ei kuula.
Seda teeb juba 90% sealsest kommenteerijatest. Ainuke seltskond, kes kedagi ei kuula, on meie "kõrgemal" olevad otsustajad. Kui sa seda ei näe, siis on tegemist juba diagnoosiga. _________________
sa võid ju vastu sisiseda ja avada inimeste silmad ning rääkida kuidas asi tegelikult on. kommentaarium on vaba võid oma vastuväited esitada ja pärast kurta kuidas keegi sind ei kuula.
Seda teeb juba 90% sealsest kommenteerijatest. Ainuke seltskond, kes kedagi ei kuula, on meie "kõrgemal" olevad otsustajad. Kui sa seda ei näe, siis on tegemist juba diagnoosiga.
tuleta meelde lugu albikära antsust. nood nõuandjad andsid ka head nõu aga mis sellest tuli? _________________
Sa kommentaare ka lugesid tollel uudislool? Tundub, et mitte.
Milllal muuseas meie "peaminister" ja "president" rahva ees vabandavad oma augustis välja karjutud avalduste eest?
Sa kommentaare ka lugesid tollel uudislool? Tundub, et mitte.
Milllal muuseas meie "peaminister" ja "president" rahva ees vabandavad oma augustis välja karjutud avalduste eest?
pole seal midagi uut. meenutab vene delfit aga delfi eesti pool pidas kauem vastu.
miks president ja peaminister jutumärkides? _________________
Sest praegune president kui persoon on tühi koht, kelle aastalõpuintervjuu ja uusaastatervitus olid lihtsalt sõnade veeretamine kohustuste kaelast saamiseks ja meie lugupeetud peaminister on kõrvade tagant alles märg ning ilmselgelt tuulelipp Autorollo meeste jaoks?
Sest praegune president kui persoon on tühi koht, kelle aastalõpuintervjuu ja uusaastatervitus olid lihtsalt sõnade veeretamine kohustuste kaelast saamiseks ja meie lugupeetud peaminister on kõrvade tagant alles märg ning ilmselgelt tuulelipp Autorollo meeste jaoks?
Peaks olema või? Mina ei ole see, kellele "enamik rahvast" usaldas riigijuhtimise. Mina pole see, kes saab räiget palka ning kellel on nõunike ja nõuandjate armee selja taga, et härra saaks oma tööd teha to the best of his ability.
Peaks olema või? Mina ei ole see, kellele "enamik rahvast" usaldas riigijuhtimise. Mina pole see, kes saab räiget palka ning kellel on nõunike ja nõuandjate armee selja taga, et härra saaks oma tööd teha to the best of his ability.
miks ei peaks olema siis ettepanekuid? rahul sa ei ole ju. valimas ikka käisid? _________________
Õnneks on inimesi, kes riigi ja laste tuleviku suhtes muret tunnevad.
Suuremosa tunduvad jah sellised hollatralla ja las minna. Täiesti masendav.
Ja naljast on asi kaugel. _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Get a life, f 31. detsember. Sellise suhtumisega peaks sind toompea ees iga päev nägema _________________ This message was sent from space using stargate
kui peavoolimeedia ei sobi siis publiku sotsiaalmeediast leitud jutukese põhjal saab ikka midagi arvata.
Arvata mida, täpsemalt? Mind kohe täitsa huvitaks, mis on see "töö ära tegemine", millest räägiti? Kui mõnel härral on on luulud, mille kohaselt pandi nüüd rassistid ja vihkajad ning KKK-auliikmed ehk enamik eestlasi "paika", siis on mul talle üks jutt rääkida
Sooty on ehe näide täiesti rikkis isikust. Meie, kristlikud maad, ei kaasa islamit oma Jõuludesse? Midahekki?? Sootysuguste tõttu me langemegi, ise, oma mõrvareid toites ja kattes. Räägin Euroopast üldse, mitte ainult Eestist. _________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes
Sooty on ehe näide täiesti rikkis isikust. Meie, kristlikud maad, ei kaasa islamit oma Jõuludesse? Midahekki?? Sootysuguste tõttu me langemegi, ise, oma mõrvareid toites ja kattes. Räägin Euroopast üldse, mitte ainult Eestist.
Mulle j2i selline mulje, et tegu oli pigem kolmanda raskusastme tasemel sarkasmiga. V6in muidugi eksida, sis on facepalm vajalik... _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Get a life, f 31. detsember. Sellise suhtumisega peaks sind toompea ees iga päev nägema
Küsimus on pigem teemas, mis on juba pea aasta otsa väga terav olnud. Tujurikkuja lugu mind väga ei häirinud (samas teades nii Avandi kui ka muu laulva "eliidi" väljaütlemisi sel teemal, siis kindlasti ei ajanud see mind naerma), häiris aga jälle meie poliitikute ja lgp peaministri pilastav säuts rahva kohta, kes on rõhuvas enamuses suuremahulise neegri impordi osas.
tsitaat:
tuleta meelde lugu albikära antsust. nood nõuandjad andsid ka head nõu aga mis sellest tuli?
Jah, 90% ei ole rahul nüüd, teistpidi oleks see 10%. Kuidas pidi enamus on? Või arvad sa oma rahvusest sama viletsalt, kui J.V. Jannsen? _________________
Ajalehe Bild andmetel on pagulased asunud tegelema narkootikumide ja relvade vahendajatena. Samuti on nad osalised pisikuritegudes nagu varastatud telefonide müük. Politseile on antud käsk sellest vaikida, et mitte anda võimalust äärmusparempoolsetele "meeleoludele".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.