Ma ei ole kunagi preworkouti ega afterworkouti tarbinud. Pole siiamani midagi ära lõhkunud
No sa ei küki ka ju.
Preworkout - red bull + banaanind on õige parem.
Olen preworkouti kasutanud, mida fitshop müüb. Kui õhtul trenni minna 19 paikus, siis magamisega on pärast tõelised probleemid.
See nullib Gainzid ära.
Ilma toiduta veel parem. Igasugune toit kõhus vähendab või nullib ära preworkouti mõju. Tühja kõhu peale ikka võtta. Süskarite laadimine tuleb tunde enne või eelmisel päeval teha, vastavalt treeningu ajast.
Preworkouti otseselt vaja ei lähe. Kuid selle tarvitamine annab natuke juurde. Korralik surin on sees. Peale kahe tunnist trenni tekiv väike väsimus, siis preworkoutiga seda ei teki. Tahaks veel tund aega saalis veeta.
Kui proteiini kott otsa saab, eks tellin välismaalt preworkouti ja lisaks BCAA. Fitshopis on jah suht kirved hinnad. Vahest on seal soodukaid.
Ma ei käi jõusaalis, selleks et suuri muskleid aretamas. Lihtsalt on hobi.
Arvestades, et ma Siimuga sama pikk, aga ta hulga jässakam minust, siis ma kardan, et tal pole väga enam suuremaid suurusi enam võtta. Slim fit on 83kg treenimata keha peal umbes sama. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
viimati muutis ranel 30.12.2015 18:26:41, muudetud 1 kord
Arvestades, et ma Siimuga sama pikk, aga ta hulga jässakam minust, siis ma kardan, et tal pole väga enam suuremaid suurusi enam võtta. Slim fit on 83kg treenimata keha peal umbes sama.
Siin paistab siiski kunstlik probleem tekitatud olevat.
Võtke endale näiteks suurus 60 triiksärk ja asi ants.
Ma ei hakka ju endale selga ajama keskkooliaegset nr 50 triiksärki ja siis imestama et nööbid lendavad eest ära.
gainz tõesti..
Ma hetkel ~100kg (183cm) ja see sark on XL. Paljud tootjad, mis just meeldivad, yle XL ei tee voi siis kui teevad, pole neid vabalt saada.
Ainult slimfit saan kanda, kuna tavalise loikega sark istub seljas nagu lotendav kartulikott.
Ma voin ju olgadest paraja sargi osta, aga mis ma selle lotendava keskkohaga peale hakkan. Krae ka liiga suur.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NWPKNV6
Sama asi pykstega - ostad reitest parajad, aga keskkoht on suur, paned voo peale, siis on kortsus koik lol.
Preworkouti otseselt vaja ei lähe. Kuid selle tarvitamine annab natuke juurde. Korralik surin on sees. Peale kahe tunnist trenni tekiv väike väsimus, siis preworkoutiga seda ei teki. Tahaks veel tund aega saalis veeta.
Kui proteiini kott otsa saab, eks tellin välismaalt preworkouti ja lisaks BCAA. Fitshopis on jah suht kirved hinnad. Vahest on seal soodukaid.
1) 2-tunnine jõusaalitrenn on liiga pikk, peaks olema lühem ja intensiivsem.
2) ilma konkreetsemate eesmärkideta, nö. lihtsalt hobi korral ei ole mõtet üldse mingeid lisandeid osta ja tarbida.
Ma hetkel ~100kg (183cm) ja see sark on XL. Paljud tootjad, mis just meeldivad, yle XL ei tee voi siis kui teevad, pole neid vabalt saada.
Ainult slimfit saan kanda, kuna tavalise loikega sark istub seljas nagu lotendav kartulikott.
Ma voin ju olgadest paraja sargi osta, aga mis ma selle lotendava keskkohaga peale hakkan. Krae ka liiga suur.
Sama asi pykstega - ostad reitest parajad, aga keskkoht on suur, paned voo peale, siis on kortsus koik lol.
See tuletab meelde aega kunagi, kui raha üldse polnud ja lasin mägirattaga, millel oli kärn peal, 25km päevas koju. Ma liikusin vändates tatra orust alla ka aeglasemalt, kui profiratturid väntamata Kuu aja lõpuks oli reaalne probleem, et sääremari oli nii suur, et teksasid osta ei saanud, mis vöökohast kott poleks Lihtsalt jäi sääremarja juures kinni _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
2) ilma konkreetsemate eesmärkideta, nö. lihtsalt hobi korral ei ole mõtet üldse mingeid lisandeid osta ja tarbida.
Oleneb mitu trenni on nadalas. Kui koigest 2-3 fullbody trenni, siis 2h ei ole pikk.
Kontakt kirjutas:
SKG kirjutas:
Keegi reaalselt on nõus sellist särki kandma?
Kui keha pole korralik, siis see sark pole kena jah, eriti veel kui ollekas ees.
Oleneb mitu trenni on nadalas. Kui koigest 2-3 fullbody trenni, siis 2h ei ole pikk.
Kontakt kirjutas:
SKG kirjutas:
Keegi reaalselt on nõus sellist särki kandma?
Kui keha pole korralik, siis see sark pole kena jah, eriti veel kui ollekas ees.
Kui koos aeroobsega, siis küll, puhtalt jõuharjutusi ei kujutaks väga ette 2 tundi, see oleks võimalik vaid pikkade seeriate- ning harjutustevaheliste pausidega. Samas kui pausid väga pikad on, siis see oleks mu silmis viga.
Särkidega sama teema. XL mis varem läksid lahedalt nüüd kaenla alt pigistavad ja L mis ka läks normaalselt selga see käriseb kui käed ette sirutan.
Seejuures kaalu pole eriti juurde tulnud. Siin pildil 1kuu trenni algusest ja siis 1 aasta.
Spoiler
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Vasak on siis trenni algusest 1 kuu ning parempoolne 1 aasta hiljem nagu aru saan?
vastupidi, gainsid pole sellised mis 18aastasel oleks aga midagi vast ikka. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Õhtul tund enne sulgemist sai veel üks ülakeha trenn tehtud. Selg & rind. Loodetavasti homme jõuan veel ühe treeningu ära mahutada peale tööd ja enne aastavahetusepidu.
Täna tulid pea kõigis harjutustes rekordid, mentaalselt mõjub selline asi ülihästi..
Trennikaaslasel tihe töögraafik ja jõusaali lahtiolekuajad ei klapi kohe üldse. Seega viimased korrad olen üksi käinud - uuest aastast back in business.
Viimati käisin jõusaalis treenimas 4 aastat tagasi. Treenisin u. 3 aastat, alustasin täiesti nullist 29-aastaselt, ei osanud ise ühtegi harjutust teha esimesel korral (välja arvatud mõned harjutused hantlitega, kodus olin veidike hanteid liigutanud varem). Mõnda aega kasutasin ka toitumiskava, kuid tundus veidi tülikas ja mitte hädavajalik nii täpselt söömist reguleerida.
Treening oli selline vahepealne, mingil ajal lihaste kasvatamisele orienteeritud ja kasutasin kulturismile orienteeritud treeningkava, mingil perioodil jällegi pidasin jõunumbrite kasvatamist tähtsamaks ja kasutasin jõutõstmise kava. Olid mõned numbrilised eesmärgid, näiteks: lamades surumine 150 kg, kükk ja jõutõmme 200 kg, õlavarre ümbermõõt 45 cm. Lihtsalt sellised ümmargused numbrid, mis tundusid ka võimalikud kätte saada olema (kas tegelikult oleks, ei tea, ilmselt surumise ja õlavarrega oleks kõige keerulisem olnud). Reaalselt jõudsin: lamades surumine 127,5 kg, kükk ja jõutõmme 160 kg, õlavarre ümbermõõt 41,5 cm (ei olnud muidugi mingi kulturisti vorm, kuid rasv just ei rippunud ka). Pikkus 183 cm, kaal oli vahemikus 86-105 kg (alustades 96, siis algul tahtsin maha võtta ja võtsin 86-ni, kuid siis otsustasin juurde võtta ja kasvas 105-ni. Kindlasti 105 kg kaaluvana oli rasva vähem kui alustades 96 kg kaaludes).
Peale treenimise lõpetamist on mõningaid "huvitavaid" asju juhtunud. Näiteks last tõstes tõstsin selja paigast ära. Teiseks: veidi üle aasta tagasi sangpommi rebides sai küünarvarre sirutajalihase kõõlus viga, vist kerge rebestus vms, algul ei saanud öösiti hästi magadagi, hiljem on pareks läinud, kuid tunda annab siiani.
Olen mõelnud, et äkki hakata tasapisi uuesti treenima, kuid ei ole selles päris kindel veel, mõtlen seda asja veel, eks tulemus selgub.
Algus ja keha mõõtmed sarnased mulle.
200kg naturaalina puhta tehnikaga sügavalt kükkida oleks kõva saavutus... Raw kükk. Samaaegselt six packi omades.
Jajah.. "toitumisspetsialist. Eestis jagataksegi neid pabereid väga kergekäeliselt. Mingi tasuline erakoolitus ja oledki seesamune... :/ Mul tuttav ka, aga teadmised toitumisest on tegelikult puudulikud.
"Eesti tipp füsioterapeut Indrek Tustit" siis. No eks igaüks saab ise seda klippi vaadata. 39nda minuti peal algab minu lingil. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Tegelikult ju ei peagi kaalu langetamise eesmärgil trenni tegema, kaal sõltub siiski sellest kui palju, kui tihti ja mida sööd ja milline sealjures on üldine füüsiline aktiivsus ehk kokkuvõttes sisse söödud kalorite hulk ei tohi olla suurem kui keha poolt kulutatud energia hulk. Küll aga treenimine aitab kiirendada seda protsessi.
Tegelikult ju ei peagi kaalu langetamise eesmärgil trenni tegema, kaal sõltub siiski sellest kui palju, kui tihti ja mida sööd ja milline sealjures on üldine füüsiline aktiivsus ehk kokkuvõttes sisse söödud kalorite hulk ei tohi olla suurem kui keha poolt kulutatud energia hulk. Küll aga treenimine aitab kiirendada seda protsessi.
Raakimata koigist muudest positiivsetest mojudest tervisele. Pluss lihasmassi sailitamine kaalulangetamisel jne jne.
Why Everyone Should Lift: The Health & Quality Of Life Benefits Are Enormous!
Mina, ega ükski mõistusega inimene, ei loe lihase arvelt kaalukaotust kaalu langetamiseks. Ja kui lihtsalt söömine koomale tõmmata siis kaob kindlasti ka lihasmassi arvestatavalt, või ei? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mina, ega ükski mõistusega inimene, ei loe lihase arvelt kaalukaotust kaalu langetamiseks. Ja kui lihtsalt söömine koomale tõmmata siis kaob kindlasti ka lihasmassi arvestatavalt, või ei?
Loomulikult kaob.
Sel tyybil tahelepanuvajadus, sellest ka sellised avaldused. See ka muidugi imelik, et ta mainis, et ei peaks iga paev 5h trenni tegema... ja siis ei jaa pere ega laste jaoks aega vms.
Mina, ega ükski mõistusega inimene, ei loe lihase arvelt kaalukaotust kaalu langetamiseks. Ja kui lihtsalt söömine koomale tõmmata siis kaob kindlasti ka lihasmassi arvestatavalt, või ei?
Kõik pole nii must-valge. Oletame, et ma kaalusin näiteks 75 kg ja mõne aasta pärast 95 kg. Lihaskasvu soodustavat trenni ei teinud. Loogiline oleks arvata, et see lisandunud 20 kg oli põhiliselt rasv. Kui nüüd tahan uuesti 75 kg kaaluda ja võtan 20 kg kaalust vähemaks (ilma trennita), siis ega nüüd 75 kg-sena lihast vähem ei ole kui varem sama kaalu juures.
Olid mõned numbrilised eesmärgid, näiteks: lamades surumine 150 kg, kükk ja jõutõmme 200 kg, õlavarre ümbermõõt 45 cm. Lihtsalt sellised ümmargused numbrid, mis tundusid ka võimalikud kätte saada olema (kas tegelikult oleks, ei tea, ilmselt surumise ja õlavarrega oleks kõige keerulisem olnud). Reaalselt jõudsin: lamades surumine 127,5 kg, kükk ja jõutõmme 160 kg, õlavarre ümbermõõt 41,5 cm
Eesmärgid on vajalikud, et motiveerivalt trennis edasi käia.
Mingi hetk, u. aastake tagasi, elasin "vana rasva" peal, raskusi ei suurendanud, trennikava oli rutiinselt sama. Suvel hakkasin kasutama preworkouti (Frenzy) ja kogu trenni olemus muutus. Raskusi on tulnud kõvasti juurde ja ka mott on kõrgem, käin keskmiselt 5-7x nädalas trennis.
Mis numbritesse puutub, siis ise olen suhteliselt väike "poiss", 173 pikk ning ~70kg. Kükk 130kg, lamades surumine 105kg (see nõrk külg) ja jõutõmme 160kg. Need siis kordustega x3. Samas on ka eesmärk mitte ülisuureks end süüa, vaid omadagi korraliku proportsioonis keha koos 6-packi (mul siis 8 ) ning kuna jooksmine on lemmik kardio liik, hoida end sellises vormis, kus suudan joosta kilomeetri alla 3 minuit. _________________
Mis numbritesse puutub, siis ise olen suhteliselt väike "poiss", 173 pikk ning ~70kg. Kükk 130kg, lamades surumine 105kg (see nõrk külg) ja jõutõmme 160kg. Need siis kordustega x3. Samas on ka eesmärk mitte ülisuureks end süüa, vaid omadagi korraliku proportsioonis keha koos 6-packi (mul siis 8 ) ning kuna jooksmine on lemmik kardio liik, hoida end sellises vormis, kus suudan joosta kilomeetri alla 3 minuit.
Päris huvitav, mul suht samad mõõdud ja samad eesmärgid. Jõunumbrid küll seni kehvemad. Tahaks ka jooksmist ja jõutrenni ühendada kuigi kohati tunduvad need vastuollu minevat. Suurem lihasmass ei tule keskmaajooksule eriti kasuks.
kuidas see jooksutreening pulsi on mõjutanud teil? palju niisama istudes pulss on?
mulle tundub, et jõutreening on mulle selles mõttes halvasti mõjunud, et puhke asendis on pulss liiga kõrge. 75-80
varasemalt oli nagu 65 aga ma pole ka päris kindel. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Mul koguaeg pulsiga probleem olnud, sörkjooksuga 10km keskmine tavaliselt 175 kandis, peak on 185-190. Kui tahaks 150ga joosta, mida peetakse normaalseks trennipulsiks, siis peaksin käima. Rahulikult istudes 66-72.
Ma ei ole osanud seda jõutreeninguga seostada. Kolme kardioloogi juures käinud, koormustestid tehtud, kõik pidi normis olema, aga nad vaatavad seda ka "tavainimesest" lähtudes, mitte kui sportlast. Spordiarsti juures pole käinud.
lindi peal joostes 10km/h siis mul 140 nii palju kui olen mõõtnud. kardio võimekust on see aidanud ainult niipalju, et mul hing kinni ei jää jooksmisega aga puhke aja pulss on kõrge. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Ostsin endale proovimiseks 10g AMP Citrate ja 10g DMBA-d. Uuriks siis SKG käest, kui palju oleks mõistlik enne trenni tarvitada ja kui kiiresti mõjuma hakkavad. Soovituslik kogus oli 1.5-3g, aga esmasel korral isegi veel vähem. Kuna mõõtelusikat polnud, siis kallasin tsipa vee sisse ja manustasin u 5min enne trenni. Mida aeg edasi, seda rohkem oli mingit mõju tunda. Ei oskagi kirjeldada seda, tuju läks paremaks nagu oleks laksu all olnud või just paar jooki teinud Iseasi, kui kasulik selline seisund nüüd trennitegemisele on Kui 50min oli manustamisest möödas, siis oli justkui tipphetk, aga erilist pumpi siiski ei andnud. Ootasin enamat, vb võtsin liiga vähe
150-300mg vast ikka.
mina üle 100 eriti korraga ei võtaks.
Jep, nii oli kirjas, aga kiiruga arvasin, et 300mg on 3g, kuigi tegelikult on 0.3g. Selle koguse ületasin ma küll tunduvalt, võis jääda 1-2g vahele. A noh, seda enam on põhjust pettunud olla, 0.2g kaupa ei näe pointi sellel. Homme oleks topelt võtnud tänasest kogusest
Ostsin endale proovimiseks 10g AMP Citrate ja 10g DMBA-d. Uuriks siis SKG käest, kui palju oleks mõistlik enne trenni tarvitada ja kui kiiresti mõjuma hakkavad. Soovituslik kogus oli 1.5-3g, aga esmasel korral isegi veel vähem. Kuna mõõtelusikat polnud, siis kallasin tsipa vee sisse ja manustasin u 5min enne trenni. Mida aeg edasi, seda rohkem oli mingit mõju tunda. Ei oskagi kirjeldada seda, tuju läks paremaks nagu oleks laksu all olnud või just paar jooki teinud Iseasi, kui kasulik selline seisund nüüd trennitegemisele on Kui 50min oli manustamisest möödas, siis oli justkui tipphetk, aga erilist pumpi siiski ei andnud. Ootasin enamat, vb võtsin liiga vähe
Ma nüüd ei tea, mida sa ootasid, aga pumpa ta ju ei annagi. AMP Citrate on puhtalt fokuseerimise, keskendumise jaoks. To get into the zone. Narvisysteemi stimulant. Sa void seda stackida koos mingi muu preworkoutiga, mis pump effekti annab.
1.5-3g ara vota, arvan, et see voib olla juba ohtlik.
Seda voetakse ikka milligrammides. 200mg olen ise arvestanud, moju on piisavalt tuntav. 300mg max.
Minul suurendab oluliselt tootahet, eriti annab tunda, seeriate lopus kui vasind olen, samas peas kaib "fuck it" ja peenestan lihast edasi, kuskilt tuleb lisajoud korraga. Mojub selgelt motivatsioonile ja pushima end yle teatud piiride, kust ilma antud aineta yle ei laheks.
Kuulge lugupeetud narkomaanid, kas mingit sellist head ainet ka on, et teen laksu sisse ja siis jõunäitajad suurenevad 2x koheselt? Nagu Hulk vms. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
AC iseenesest ei tekita midagi, lihtsalt võimendab. Niisama paljalt seda tarbides väga efekti polnud, samas kasutades combona mõnes teises pre-workout pulbris, töötab väga hästi.
Ise olen kasutanud Frenzyt, töötab nagu loom. Pole üle ühe kopsiku veel pannud, sellest täitsa piisab. 15 minutit enne trenni koos veega sisse ning 2-3h garanteeritud "looma tööd" jõukas. Samas tellisin ka Venom 2.0, no ei sobi üldse, mingit efekti polnud, maitse oli elupask.
Olen isegi mõelnud, et enne klubi tiiru panna tiba kangem doos sisse Alkot väga ei joo, samas selline asi oleks täitsa huvitav. _________________
Miukene see frenzy on ja kust seda osta saab? Pushiks ka üle 6 aasta üle igasuguste piiride nagu loom. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Driven Sports Frenzy oli jah alguses hea kui valja tuli, kuna seal oli miskit "huvitavat" sees, mis sildil ei kajastunud, aga minu teada lopetati tolle tootmine ara kurja FDA tottu nagu ikka.
AMP on ka USAs juba keelatud..
Kunagi sai ka paar purki Frenzy-t tagavaraks ostetud, enne kui tootmine lopetati.
Haha
tsitaat:
"Take 3-4 scoops and experience tunnel vision, extreme focus and a feeling of well being! I can workout for hours and hours on this," one said.
Another said: "Frenzy gives an insane energy pump ... full on goosebump rushes."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.