Help, Kui tahan dragon valley 2015 mappi mängida siis käseb mul mingi "Legacy Operations Expansion pack required" lisa osta.
Aga mul on juba premm ja mingit legacy packi ma kusagil ei näe? Mis teha?
Help, Kui tahan dragon valley 2015 mappi mängida siis käseb mul mingi "Legacy Operations Expansion pack required" lisa osta.
Aga mul on juba premm ja mingit legacy packi ma kusagil ei näe? Mis teha?
Ava oma Origin ning sealt battlefieldi alt saad osta lisasid. See lisa on täpselt 0 euroga müügis. Seejärel installid ära, logid vajadusel korraks originist välja, sisse tagasi ning ongi olemas. Ka see öise kaardi teema oli samamoodi. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
eile istusin mingi laeva peal kuulipildujana, laeva kapten ka mässas samal ajal, lasin jet vendi alla kes pidevalt pommitasid laevu oma lock-on asjadega, sõimati ka "noob boat camper" iks
Rometl6, ei, sisevaatest lendamine vähe keerulisem+minimapi puudumine.
See teeb ainult teiste lennukite jahtimise raskemaks, kuid neil on endal ka raskem.
Paate, koptereid ja lippude juures ringi jooksvaid tegelasi näeb ikka.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.