Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
26.12.2015 12:19:07
kõvaketas katki |
|
|
tere
kas siin foorumis on keegi kes tegeleb hdd-dega?
bios aegajalt näitab siis jälle pole. sama linux ja rescue variantidega.
usb sillaga kui leiab siis tahab formaati. igakord ei leiagi.
ehk leida doonor kuskilt elektroonika jaoks?
WD5000LPVX 2.5"
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.12.2015 12:28:30
|
|
|
mida sa tahad? andmeid taastada? käima saada? see asi ei käi enam maxtorite ajast nii, et viskad natuke sarnase elektroonika peale ja elu lilleaed.
kui seitsme aasta raamatupidamine peal on siis toivos või tahanteada. käima saamise seisukohast on odavam osta töötav samaväärne ketas kui elektroonikat otsida ja siis teenusena ümber lappimine võtta näiteks max27 käest..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
26.12.2015 12:33:52
|
|
|
laurx kirjutas: |
mida sa tahad? andmeid taastada? käima saada? see asi ei käi enam maxtorite ajast nii, et viskad natuke sarnase elektroonika peale ja elu lilleaed.
kui seitsme aasta raamatupidamine peal on siis toivos või tahanteada. käima saamise seisukohast on odavam osta töötav samaväärne ketas kui elektroonikat otsida ja siis teenusena ümber lappimine võtta näiteks max27 käest.. |
eesmärk andmed kätte saada. pole kunagi ise sellega tegelenud. (katkistelt ketastelt)
kui on vaja kustutatud andmeid taastada või mis iganes siis saan hakkama. aga hetkel tegu füüsiliselt igakord mittetöötava isendiga. ja minu jõud siia peale ei hakka.
teeb sellist kriiksuvat häält. aegajalt.
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
27.12.2015 14:23:36
|
|
|
Ketas käib kaabliga otse emaplaati, USB rikub vahelt. Ärakadumine on ohtlik aga taastatav(ise pole proovinud). Teeksin nii, et määraksin BIOS-is lugemise kiiruse madalamaks(kui on IDE) ja prooviksin ketta elektroonika hoida jahedama(ventilaator alla puhuma). Selle järel samasuur ketas ja kloonimine HD Clone.
Kriiksumine viitab füüsilisele probleemile ja lähenevale surmale ning siin elektroonika vahetamine ei aita. Pärast taastad vigast partitsiooni kloonitud ketta põhjal, mitte ei piina seda algset.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.12.2015 14:48:54
|
|
|
seagated teevad vahel sellise kriuksule sarnaneva heli. wd de puhul pole tähele pannud. tekib korraks ja enamasti ajal kui kettalt midagi ei loeta. usb jullad on saadanast. otse plaadis taastad. ma olen pannud ketta alumist külge pidi massiivse asja peale, mis teda jahutab + vendi.. korra sai ühe kuumaks mineva kivi peale pudelikork jahutuseks kleebitud, mis võimaldas andmed kopeerida.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
27.12.2015 16:10:25
|
|
|
mina olen väiksemaid kettaid(alla 160GB) siiamaani kõik usb pealt andmetaastust teinud. ei ole nagu märganud et rikub midagi Stellar phoenix on sellega siiani hakkama saanud ja saab ka edaspidi.
tavaliselt ma teengi kettast raw peegli ja tegelen sellega. hetkel on probleem ,et minu jõud ei käi üle sest ma ei näe teda kuskil. proovin seda väiksema kiiruse varianti ehk sellest on tolku. sai ka toivosega suheldud kuid arvan et klient loobub kui hinda kuuleb.
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
27.12.2015 16:46:04
|
|
|
tsitaat: |
sai ka toivosega suheldud kuid arvan et klient loobub kui hinda kuuleb.
|
Üllataval kombel tegi mul ordi töö ära poole odavamalt kui toivose pakkumine.
Mul siis oli wd black surnud kettakontraga. (mootori draiver pime)
https://www.ordi.ee/EPood/BrowseDocuments.aspx?DocID=355
Sain kõik andmed välisel kettal.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
27.12.2015 21:05:28
|
|
|
Niipalju kui mina olen meelde jätnud, siis USB kontroller ikkagi moonutab(proovib ise) lugemist aga programmid soovivad rohkemate õigustega ligipääsu. Näiteks SMART infot läbi USB kätte ei saa. Küsija on ka nagu tuulelipp, et alguses nägi ketast, nüüd on füüsiline viga ja nähtamatus. Alguses ei olnud taastanud, nüüd toimetab juba RAW ketastega ehk taastab. Proovi ketast jahedamal temperatuuril lugeda, siin mõned on kasutanud talvist külma ilma(muidugi mitte miinusesse) ja saanud tulemusi.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
28.12.2015 07:30:31
|
|
|
montez kirjutas: |
Niipalju kui mina olen meelde jätnud, siis USB kontroller ikkagi moonutab(proovib ise) lugemist aga programmid soovivad rohkemate õigustega ligipääsu. Näiteks SMART infot läbi USB kätte ei saa. Küsija on ka nagu tuulelipp, et alguses nägi ketast, nüüd on füüsiline viga ja nähtamatus. Alguses ei olnud taastanud, nüüd toimetab juba RAW ketastega ehk taastab. Proovi ketast jahedamal temperatuuril lugeda, siin mõned on kasutanud talvist külma ilma(muidugi mitte miinusesse) ja saanud tulemusi. |
USB kontrollerid ei ole vennad, mõni laseb rohkem ATA käske läbi, mõni vähem. Ühe vana Jmicron-i omaga olen SMART-i ka näinud. Aga diagnostikaprogrammid nõuavad jah üldiselt suuremat läbipaistvust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
28.12.2015 17:07:51
|
|
|
Lauaarvuti olemasolul ei näe ma küll mingit mõtet usb karbiga jännata. Raske siis üks Sata hotswapiks määrata ja live'is juhe sappa pista?
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
29.12.2015 13:34:16
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
Lauaarvuti olemasolul ei näe ma küll mingit mõtet usb karbiga jännata. Raske siis üks Sata hotswapiks määrata ja live'is juhe sappa pista? |
kas peab ikka kõik puust ja punaseks tegema, et ei esitataks üleliigseid küsimusi. ma teisi programme ei tea seega toon näite stellari kujul.
kliendil on kadunud mingi dokument või pilt. oleneb ketta suurusest. (VÄIKSEMAD KETTAD TEEN KOHAPEAL USBGA- LÄPAKAS ON KAASAS.) SUUREMAD KETTAD VÕTAN KOJU.
stellarile ütlen et otsi .doc faile või pilte ja piltide puhul määran suuruse, et thumbinale ei võtaks. kuni 160 gigased kettad on usb ja stellariga kliendi juures talutavad. aega läheb ca 20 minutit. ja saan juba tagasi sõita ning kliendil andmed käes.
see ,et sina ei näe mõtet jännata on sinu mure. ei ole vaja mingit lampi teksti minu teemadesse
. hetkel on probleem ju füüsiliselt katkises kettas mitte minu usb sillas kurat küll.....
edit1 arvasin et see lause ::::bios aegajalt näitab siis jälle pole. sama linux ja rescue variantidega.:::::
reedab et on ka sata otsas proovitud kuid ilmselt mitte, edaspidi katsun meeles pidada et kui punaseks ei värvi siis aru ei saada.
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
03.01.2016 23:38:47
|
|
|
pruuli555 kirjutas: |
ThedEviL kirjutas: |
Lauaarvuti olemasolul ei näe ma küll mingit mõtet usb karbiga jännata. Raske siis üks Sata hotswapiks määrata ja live'is juhe sappa pista? |
kas peab ikka kõik puust ja punaseks tegema, et ei esitataks üleliigseid küsimusi. ma teisi programme ei tea seega toon näite stellari kujul.
kliendil on kadunud mingi dokument või pilt. oleneb ketta suurusest. (VÄIKSEMAD KETTAD TEEN KOHAPEAL USBGA- LÄPAKAS ON KAASAS.) SUUREMAD KETTAD VÕTAN KOJU.
stellarile ütlen et otsi .doc faile või pilte ja piltide puhul määran suuruse, et thumbinale ei võtaks. kuni 160 gigased kettad on usb ja stellariga kliendi juures talutavad. aega läheb ca 20 minutit. ja saan juba tagasi sõita ning kliendil andmed käes.
see ,et sina ei näe mõtet jännata on sinu mure. ei ole vaja mingit lampi teksti minu teemadesse
. hetkel on probleem ju füüsiliselt katkises kettas mitte minu usb sillas kurat küll.....
edit1 arvasin et see lause ::::bios aegajalt näitab siis jälle pole. sama linux ja rescue variantidega.:::::
reedab et on ka sata otsas proovitud kuid ilmselt mitte, edaspidi katsun meeles pidada et kui punaseks ei värvi siis aru ei saada. |
https://en.wikipedia.org/wiki/Alprazolam
Ja väike õigekirja skilli farmimine lisaks, siis võibolla saab juba aru, mida sa öelda tahad.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.01.2016 11:53:34
|
|
|
viga on kettas, mitte lugevas masinas. lugev masin ei valeta: ta ei näe seda ketast enamasti.
ma saan aru, et sa pakud teenust. kas klient ka teab, et sa siin käid "abi otsimas?" kui sa kommiraha selle taaste eest välja lubasid, oledki kuse sees. eriti kuse sees oled siis kui vajalike andmetega ketta oma rumalusega ära hävitad. enne selliste asjade sonkimist kaalu VÄGA HOOLEGA kas oskad teha, kas sa saad allhankena sisse osta nii, et ise ei hävi või kas klient on keerulisema probleemi korral valmis vajaminevat sponsoreerima mingite titepiltide või mp3 ede pärast. ~200t töötundi vana DV2000 elule saamiseks pole mõtet raisata. selle aja kulutamisel muul viisil võib oluliselt suuremat tulu tuua.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
04.01.2016 14:09:23
|
|
|
kahjuks jäävad kliendil andmed saamata kuna pole sellist rahasummat välja käia. mõtles et kogub mõnda aega ja siis saadame selle kuskile.
ma olen andmetaastust teinud juba ca 4-5 aastat. lihtsalt minu esimene füüsiliselt täiesti surnud ketas. .
kolksuvatelt ja krigisevatelt olen siiani andmed kätte saanud. Ma ei võta kunagi raha ette, ega luba kindlalt .et andmed saavad taastatuks.
praeguseks teema suletuks. küsisin ainult kontakte kes tegelevad katkiste ketastega aga nagu HV-s kombeks on teema sisu ja lõpp alati midagi muud kui see mida tegelikult tahetakse.
lihtsalt vastake konkreetselt küsimusele.
Head uut aastat teile kõigile.
|
   |
50 |
|
tagasi üles |