Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.12.2015 13:56:03 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
duffy1234, Trinity DELTA pole ju "nööbid", vaid tavalised IEM-d.

Mis iganes see 'noortepärane' väljend on, aga duffy123 mõtles õigeid asju.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
duffy1234
HV vaatleja

sõnum 24.12.2015 15:48:46 vasta tsitaadiga

Tõesti sai natuke segi aetud icon_smile.gif."nööpide" kohapealt on headfi-s laineid löönud ve monk (venture electronics), mis maksavad ainult 5$. Ise väga sellised kõrvaklappe ei kasuta, sest kõrvad hakkavad valutama.
Muidu psych0 soovitan vaadata trinity audio hyperioneid (eriti kui sul on väiksed kõrvad). Pidid olema samuti väga hea heliga klapid, kui ma ei eksi siis pidid olema ühed maailma väiksemad in earid, mis tehtud on. Miks praegu nende tooted otsas on, on sellepärast, et nad tahavad uuendatud versioonid varsti müüki panna ja black friday ajal müüsid enamus kõrvaklappe maha ja peale selle tegelevad nad praegu sportkõrvaklappide valmistamisega. Ise soovitaks rohkem mikrofonivaba versiooni, mida praegu saadaval pole. Vähem segajaid, mis rikuks või mõjutaks heli ja parem juhe (kvaliteetsem,kestvam ). Hyperionitel pole erinevaid filtreid mida saaks vahetada. Kui sul on suuremad kõrvad siis pidid hyperionid kergesti kõrvast ära tulema (kuskilt lugesin). Äkki sa leiad head-fi kõrvaklappide müügi foorumist endale trinity deltad (võibolla keegi ostis mitu paari kõrvaklappe soodsa hinnaga aga jäi mõni üle).

Nagu paar lehte tagasi kirjutatud kellegi kommentaar, et 100€ ringis on ka väga head klapid ckr9(ltd) ja fidue a73-d. Pole nii kvaliteetsed in earid aga samuti väga hea heliga.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 25.12.2015 14:35:33 vasta tsitaadiga

duffy1234 kirjutas:
Tõesti sai natuke segi aetud icon_smile.gif."nööpide" kohapealt on headfi-s laineid löönud ve monk (venture electronics), mis maksavad ainult 5$. Ise väga sellised kõrvaklappe ei kasuta, sest kõrvad hakkavad valutama.
Muidu psych0 soovitan vaadata trinity audio hyperioneid (eriti kui sul on väiksed kõrvad). Pidid olema samuti väga hea heliga klapid, kui ma ei eksi siis pidid olema ühed maailma väiksemad in earid, mis tehtud on. Miks praegu nende tooted otsas on, on sellepärast, et nad tahavad uuendatud versioonid varsti müüki panna ja black friday ajal müüsid enamus kõrvaklappe maha ja peale selle tegelevad nad praegu sportkõrvaklappide valmistamisega. Ise soovitaks rohkem mikrofonivaba versiooni, mida praegu saadaval pole. Vähem segajaid, mis rikuks või mõjutaks heli ja parem juhe (kvaliteetsem,kestvam ). Hyperionitel pole erinevaid filtreid mida saaks vahetada. Kui sul on suuremad kõrvad siis pidid hyperionid kergesti kõrvast ära tulema (kuskilt lugesin). Äkki sa leiad head-fi kõrvaklappide müügi foorumist endale trinity deltad (võibolla keegi ostis mitu paari kõrvaklappe soodsa hinnaga aga jäi mõni üle).

Nagu paar lehte tagasi kirjutatud kellegi kommentaar, et 100€ ringis on ka väga head klapid ckr9(ltd) ja fidue a73-d. Pole nii kvaliteetsed in earid aga samuti väga hea heliga.

Tänan, hoian silma peal. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
duffy1234
HV vaatleja

sõnum 29.12.2015 14:31:39 vasta tsitaadiga

Sain lõpuks trinity deltad kätte. Esmamulje on väga positiivne! 2 pilti sai tehtud (teist ei lase imguri uploadida) http://imgur.com/a/QBznf
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 29.12.2015 15:46:01 vasta tsitaadiga

duffy1234, suuruselimiit ilmselt jääb ette, tee väiksemaks
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 29.12.2015 16:47:50 vasta tsitaadiga

Eile õhtul ei saanud und ning sai seetõttu Sony MH1 modimine lõpuni viidud.

Kellel huvi siis võib kiidulaulu lugeda siit: http://www.head-fi.org/t/632892/review-sony-mh1-the-best-kept-secret
Lühidalt: MH1 on väga hea heliga klapid mida kimbutab ilmselt üks kohutavamaid kaableid (lisaks veel mingi vähekasutatav 3,5mm standard).

Algne plaan oli kiskuda klapid ilusti tükkideks, vahetada juhe parema vastu ja kogu krempel tagasi kokku lappida. Ilmselt õigete tööriistade ja töövõtete pudumise tõttu see päris ei õnnestunud ning klappide tagumine kummist/plastmassist osa sai täitsa ära lõhutud. Selline äprdumine ajas meele mustaks ja klapid lendasid sahtlisse (kuni eilseni). Kuna elemendid õnnestus tervelt kätte saada siis oli vaja ainult uued tagumikud valmistada ja uued juhtmed külge joota. Kahjuks mul kodus eriti tööriistu pole, siis tuli kasutada olemasolevaid ning 3D printida uued tagumikud. Mõninga katsetamise sain IMO soliidsed tagumikud valmis.
Esialgu ei hakanud tagumikku õhutuse auke printima ja otsustasin need vajadusel hiljem puurida. Kinnised tagumikud genereerisid üksjagu bassisema pildi ja surusid kesksageduse alla võrreldes orginaalidega. Järgmiseks puurisin klappidele 1,5mm õhutusaugu, mis võttis bassi vähemaks aga tõi jällegi kõrged ja kesksageduse liialt esile. Lõpuks sai aretatud augu ette väike tükike majapidamissvammi, mis tasakaalustas bassid ja kesksageduse ilusti ära.

Helist:
Võrreldes algse versiooniga on (mid)bassi vähendatud ning suurendatud kõrgete ja kesksageduste osakaalu. Piston 4-ga võrreldes on bass jõulisem, kuid ei hakka kumisema ega härima, samuti pole MH1 kesksagedustes häirivat auku, kuid kõrged on neil enamvähem sama detailsed. Üldine helipilt on MH1-l suhteliselt soe, mida on meeldiv kuulata ega väsita liialt kõrvu. Kuigi soundstage pole kõige laiem on instrumentide eraldatus väga hea.

Hind:
Klapid leidsin Kermetist 12€ + 3€ post, kaabel Aliexpressist u 8€, ülejäänud nodi oli kodus olemas.

Pildid:
Spoiler Spoiler Spoiler

Nagu viimaselt pildilt näha (võrdlus ED9-ga) on tegemist väga väikeste ja kergete klappidega, mida on väga mugav kanda.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.01.2016 09:35:23 vasta tsitaadiga

Laurman, väga ilus töö icon_wink.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2016 10:20:08 vasta tsitaadiga

lihtsalt huvitav teema aga kas teema pealkiri pisut mööda ei ole. Või noh minu arust pole need kõrvaklapid millest tee siin pidevalt jahute. Need rohkem kõrva tropid/nööbid, klapid käivad ikka kõrva peale. Lihtsalt väike tähenärimine.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 03.01.2016 17:46:09 vasta tsitaadiga

arny kirjutas:
lihtsalt huvitav teema aga kas teema pealkiri pisut mööda ei ole. Või noh minu arust pole need kõrvaklapid millest tee siin pidevalt jahute. Need rohkem kõrva tropid/nööbid, klapid käivad ikka kõrva peale. Lihtsalt väike tähenärimine.

Küll kohutava tõlkega (originaali leiab vast igaüks ise):
https://et.m.wikipedia.org/wiki/Kõrvaklapid

EDIT:
Otsin tütrele klappe ja momendil silma jäänud AKG k430, mida Euronics pakub 35€ eest:
https://www.euronics.ee/t/32668/korvaklapid/korvaklapid-akg/k430wht
Kunagi omasin k450 mudelit, millega olin väga rahul - k430 heli ei pidavat nii hea olema + mitte eemaldatav juhe + helitugevuse nupp tundub ebapraktiline olevat?
On keegi siinsetest kasutanud neid või oskab midagi alternatiiviks pakkuda?
Kindla peale minek oleks Y40, kuid jäävad eelarvest paraku välja:
https://www.euronics.ee/t/61127/korvaklapid/korvaklapid-y-40-akg/y40yel
P.S välimuselt meeldivad tütrele ka need, kuid heli ei oska kommenteerida:
https://www.euronics.ee/t/55983/korvaklapid/korvaklapid-citiscape-fixie-philips/shl5300rd-00

tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 04.01.2016 20:08:39 vasta tsitaadiga

Keegi KZ ZN1 on ka proovinud? Kuna KZ suht teemas siin olnud, siis äkki keegi teab ka juba midagi rääkida icon_smile.gif

link
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 09.01.2016 17:37:44 vasta tsitaadiga

Olen oma DT770 Pro välja vahetamas ning otsin alternatiive ~200€.
Võiks olla kinnised ja kuna kasutan puhtalt mängimiseks, siis kipuvad tunde järjest peas olema.
Toidab neid Creative SB Z

E:Wireless mudelit otsin nüüdseks.

viimati muutis Diesel 18.01.2016 20:21:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
heiki07
HV vaatleja

sõnum 10.01.2016 16:58:52 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Mul endal ka millalgi plaanis osta uued juhtmevaba klapid ilma mikrita. Silma on jäänud mingid kaks tk. Ühed on AKG 50 euro ja teine oli Sony mingid.
Ei taha bt-ga klappe, sest 10m jääb väheks ja ma pole kindel selles läbi poole meetrise seina minemisest BT-ga.
Need AKG omad on 100m raadiosagedusega. Seda pole nii palju mul ka vaja, aga lihtsalt teada, et tuleb läbi seina.
Praegused klapid tulevad üle laua ja kui tahan läbi teleka midagi mängida, siis jääb mingi meetri jagu juhtmest puudu.
Samas jälle kui laua alt võtaks juhtme, siis jääks see jalgu ja pikkemas perspektiivis lõhuks nii juhtme ära, mis mu klappidel pidigi jama olema.
Panasonics ja Philips ka miskid variandid olemas.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/446129/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/192274/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/160612/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/456993/

Kas sa lopes39 ostsid omale klapid ära? Otsin samuti omale juhtmevabasid klappe ja sinu valikute hinnaklass sobiks väga hästi. Aga mida sealt võtta?
Või oskab keegi teine juhtmevabasid klappe soovitada. Kasutust leiaksid eelkõige filmide vaatamiseks telekast.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2016 21:07:30 vasta tsitaadiga

heiki07, Ei ostnud veel. Mul lagunes arvutitool laiali ja pidin uue ostma. Nüüd lükkus see pisut edasi.
Jysk-i Mark kontoritool pidas poolteist aastat vastu ja siis tõmbas seljatoe istmekülje kinnitused tüüblitega välja.

Aga no sa võid ülaltpoolt lugeda seda hala kui saastad need RF klapid peaksid olema.
Aga ma ostan endale need Sony MDR-RF811RK ära millalgi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2016 21:12:44 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
heiki07, Ei ostnud veel. Mul lagunes arvutitool laiali ja pidin uue ostma. Nüüd lükkus see pisut edasi.
Jysk-i Mark kontoritool pidas poolteist aastat vastu ja siis tõmbas seljatoe istmekülje kinnitused tüüblitega välja.

Aga no sa võid ülaltpoolt lugeda seda hala kui saastad need RF klapid peaksid olema.
see jyski pask on raharaiskamine, pead ühe korraliku dauphini ostma, see kestab ka 250kg mehe alla astaid icon_lol.gif
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2016 21:53:34 vasta tsitaadiga

Ega jah enne seda nahk tooli oli mul mingi võrkriidega seljatoega jyski oma millel käetoed läksid katki pidevalt icon_biggrin.gif
Samas ma kaalun ainult 75kg ja peaks nagu toolid vastu pidama. Ostsin seekord Aatriumi-st, kuigi vaevalt seal erilist vahet on neil alla 100 euro toolidel.
Mingi Clinton tooli mis on 25 euro odavam versioon toolist Atlanta. Ei saagi aru mis neil vahet on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
heiki07
HV vaatleja

sõnum 11.01.2016 00:55:24 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Kui RF-i laidetakse ju siis ikka on mingi tõepõhi alla.
Aga mida nendest arvata:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/480772/
Kuidas ma saan telekast heli nendesse klappidesse? Kas on olemas mingid BT saatjad olemas, mida saab ühendada telekaga?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 11.01.2016 01:13:32 vasta tsitaadiga

http://www.howtogeek.com/219326/how-to-add-bluetooth-headphones-to-your-hdtv/
google - "bluetooth transmitter for tv"

marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 11.01.2016 01:28:22 vasta tsitaadiga

heiki07 kirjutas:
...
Kui RF-i laidetakse ju siis ikka on mingi tõepõhi alla.
Aga mida nendest arvata:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/480772/
Kuidas ma saan telekast heli nendesse klappidesse? Kas on olemas mingid BT saatjad olemas, mida saab ühendada telekaga?

Mul olid/on mingid Philipsi RF ~65€ klapid. Telekakuulamiseks täiesti pädevad, samuti puid sai laotud (saatja 20m) - toimivad.
Samas võrrelduna 20 või 120€ juhtmega klappidega - sound on kräpp - sahinad sees, tuhm vokaal, jõuetu bass.
Kui võimalik siis tasuks mingi juhtme ja pikenduse vairant ehitada - odavama raha eest, parem kvaliteet. Samas pikendus peaks korralik olema - korralikud üleminekud ning kaabel.

tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 11.01.2016 09:53:15 vasta tsitaadiga

Puid nigel laduda kui kaabel jalus icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 11.01.2016 13:04:22 vasta tsitaadiga

Kunagi sai ligi võetud telekakuulamiseks Sony MDR-DS6500. Paberil ja müüa jutus tundusid igati vägevad 7.1 heliga ja digitaalse 2.4Ghz heliedastusega.
Kodus selgus, et hea levi oli ainus positiivne omadus nende klappide juures, heli seisukohalt pole mul veel nii halbu kõrvapealseid klappe olnud (Koss PortaPro on kollektsioonis kõige odavam aga palju parema heliga). Klapid on rasked ja kohmakad, mistõttu aku vasutpidavus on jäänud testimata, sest neid ei kannata nii kaua peas hoida.
See oli esimene ot viimane kord, kui ma poes ennem ostmist klappe ei kuula.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 11.01.2016 15:53:20 vasta tsitaadiga

Korra juba käisin siin mõnda aega tagasi välja, et on olemas ka selline suurepärane lahendus juhtmega klappidele millel eemaldatav kaabel - Voxoa/BTunes VXB Bluetooth 4.0 apt-X adapter: http://www.head-fi.org/t/784505/review-of-voxoa-btunes-vxb-bluetooth-4-0-apt-x-adapter-don-t-just-cut-your-headphones-wire-get-rid-of-it

Odav ja siiani kiidetud lahendus kuna jätab omatavate klappide heli ka väidetavalt suht samaks (kvaliteetseks). Endale ei ole veel jõudnud muretseda aga ilmselt plaanis.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 12.01.2016 16:33:34 vasta tsitaadiga

http://shop.pillipood.ee/327817/0/readmore/188782/

Superlux HD 681 punaste rõngastega klappe on müüa kellelgi? Prillipoel vist pole koha peal kohe olemas, kui vaadata tarnet 2-4nädalat.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 12.01.2016 16:44:18 vasta tsitaadiga

Nitrosnail, http://telli.kynk.eu/ ? Järgmine tellimus tundub et läheb teele järgmine nädal.
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 13.01.2016 22:58:31 vasta tsitaadiga

Nitrosnail, nah.. Aga ma muidu panin tähele, et Aliexpressis on müügil SuperLux HD 681B.
Sealt tuleb küll tükk aega kohale, aga ise ma tellisin just äsja omale selle isendi.

Siin kohal küsiks, et kas keegi on üldse seda isendit proovinud? Olen kuskil siin lugenud tavaliste SuperLux HD 681 kohta, mitte küll SuperLux HD 681B kohta. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 14.01.2016 00:36:46 vasta tsitaadiga

https://www.indiegogo.com/projects/revols#/
"Revols are the world’s first Quick Custom-Fit Wireless Earphones that mold to the unique shape of your ears in exactly 60 seconds. The coolest part? The entire molding process is controlled by YOU using our companion app on your phone! These revolutionary earphones are designed to provide you with the perfect fit, delivering the unparalleled comfort and sound you’ve been searching for. "

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.