Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1423, 1424, 1425 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.12.2015 21:50:27 vasta tsitaadiga

Kas Arrisega tuleb kaasa ainult see numbriteta pult või saab selle numbritega variandi kah valida?
Kommentaarid: 732 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 553
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JazZ
HV kasutaja

sõnum 22.12.2015 22:11:46 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ, OK, suutsid ära rääkida, Samsungi äpp on sama aga kasutab igal teleril erinevaid playereid ja funktsioone. Ilmselt ma ei tea kuidas see rakendus erinevalt nendel Samsungitel töötab aga pole ka minu asi.
JazZ kirjutas:
Mina tahtsin lihtsalt öelda et Samsungi puhul ei ole asi nii keeruline kui siin väidetakse.

Ole mees ja mine löö jalg Elioni ukse vahele, lahenda Samsungi mured ja ma usun, et sulle makstakse vääriliselt. Kui sa väidad, et viga on ainult Telekomi poolne siis peaks ju lihtne olema.

Mis küsimus see on kas järgmise aasta LG teleritel on üldse äpp? Kas järgmine aasta tuleb lund või ei tule? Kes seda teab.
Ma räägin, et tehniliselt ja loogiliselt võiks 2016 äpp vabalt olla kui teleri tarkvaraline upgrade on nagu ala win8 vs. win8.1, loodetavasti ei tehta win8 to win3.11 ning samuti ei lähe telerite riistvara lahjemaks.
Samas never say never, äkki proovivad järgmine aasta triikrauale (piilips) äppi teha.

Jõulurahu sõnanokkijad.

Pleier on ka sama tegelt. Samsungil on 4 plaierit (+iptv player), aga ainult üks nendest neljast toetab krüpti (avplayer), seega pole variante eriti. Muuseas, ka kõik teised populaarsed video äpid kasutavad sama avplayer'it.

Ma ei väidagi et Sa peaksid teadma kuidas see äpp töötab või miks ta ei tööta. Mind ärritas lihtsalt see et Sa siin korduvalt oled seletanud kui keeruline Samsungi peal kõik on (erinevatel mudelitel erinevad äpid jms jutt) ja kui tore kõik LG peal on. Kui Sa ei tea, siis pole nagu mõtet sellist jama ajada.

Ma ei saa javascriptist suurt midagi aru, seega Elionis minust abi ei oleks ja ma ei arva ka et viga on progejate poolel. Ma olen üsna veendunud et seal on pädevad progejad (kes iganes seda Elioni äppi kirjutavad, sisseostetud teenus?). Samamoodi olen ma veendunud et Elion'i äpi saaks Tizen'i peale üsna lihtsalt, aga seda ei soovita mingil muul põhjusel. Pakuks et see on äriline otsus jälle (solvumine)?

Philipsile ei saa Elion äppi teha, siis saaks seda ju iga Android TV karbi peal kasutada ja selline asi oleks lubamatu.

Toredat jõuluaega Sullegi! Ja teistele ka!
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 22.12.2015 22:35:33 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kas Arrisega tuleb kaasa ainult see numbriteta pult või saab selle numbritega variandi kah valida?
ise saad valida, et kumba kaasa soovid.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.12.2015 23:13:14 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
indrekp kirjutas:
[...]
Küsimus on selles, et mina pole teile jala peale astunud, teie astute ise siia vahele kui mina kellelegi midagi vastan.
[...]

icon_eek.gif

No mis sa tsiteerid ühte rida, ei lõiganud läbi või?

Kasutaja küsimus, minu vastus, ja siis tuleb mingi hoopis kolmas hädapasun, indrekp süüdistab klienti ja seda ja toda. Naljakas on aga vahel ei saa mainimata jätta, ilmselt siin teemas on see kohane.

... kas siin on midagi lõigata? Ego peab mehel olema nagu mammutil, et selliseid lauseid loopida ...

indrpo
HV Guru

sõnum 23.12.2015 10:15:56 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Samamoodi olen ma veendunud et Elion'i äpi saaks Tizen'i peale üsna lihtsalt, aga seda ei soovita mingil muul põhjusel. Pakuks et see on äriline otsus jälle (solvumine)?

Võibolla küll, ma ise mõtlesin, kas Telekomil oleks vaja veel ühte seeriat mis ei tööta nii nagu peab? See teema läheks siis Samsungi äpiga veel pikemaks icon_biggrin.gif
Võibolla kui kõik vanadel teleritel ilusti jooksma hakkab, tehakse Samsungis nupuvajutus ja ongi Tizenil tagantjärgi rakendus olemas, see on puhtalt minu luulu.

JazZ kirjutas:
Philipsile ei saa Elion äppi teha, siis saaks seda ju iga Android TV karbi peal kasutada ja selline asi oleks lubamatu.

Põhimõtteliselt Sony ja Philipsi androidi peal minuTV äpp töötab, sisu küll pisut lahjem aga võib tarbida.
See oli aga puhtalt hüpoteetiline arvamus, ei usu mina, et Telekom suudab järjepidevalt erinevatele teleritele nutiTV äppi supportida, need on seni Samsungi ja LG puhul olnud koostööprojektid.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 10:52:24 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Seega ma EI VÕTA pppd, mulle suhu pandud sõnu omaks, et ma viitan alati probleemidele kliendi osas.

Meeldetuletuseks:
pppd kirjutas:
Siia komplekti käib ka indrekp, kes ilmselt järgmises-ülejärgmises postituses jälle rõõmsa naiivsusega seletab, kuidas sealtpoolt kõik on korras, kõik jamad on kas kliendi või kellegi kolmanda süü ...

Vaata.. ühel hetkel enam mind kui Elioni klienti suurt ei huvita eriti et Elion Samsungiga koostööd korralikult toimima ei saanud ja Samsungil tuhat erinevat softiversiooni ja sada playerit ja 10 ikaldust on. Samamoodi ei huvita mind eriti, mis täpselt sellel Intenol sees valesti on ja kelle süül, et see wifi kogu aeg maha viskab. Ega ka see, miks salvestav Amino ikka pekki läks. Mina mäletan seda et kõik need mittetöötavad asjad said ostetud Elioni poest, Elioni soovitusel, tsekk anti ka Elioni rekvisiitidega. Ehk siis minu silmis on nende asjadega toimuvate jamade eest vastutav Elion.

Aga aitab küll sellest vingust, vähem möla, pikem samm. Elion on tegelikult täiesti tore firma, kui mõningatest kliendikommunikatsiooni apsudest üle olla.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 11:58:16 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
See oli aga puhtalt hüpoteetiline arvamus, ei usu mina, et Telekom suudab järjepidevalt erinevatele teleritele nutiTV äppi supportida, need on seni Samsungi ja LG puhul olnud koostööprojektid.

Siit kerkib jälle üles vajadus töötada välja standardid IPTV jaoks, mida peaksid järgima nii teleritootjad kui ka teenusepakkujad. Nii et kui teleril on märge IPTV siis peab saama Elioni teenust kasutada. Punkt. Kas täielikult või osaliselt, see on iseküsimus. Mitte aga nii et osta ainult meie vidinaid, siis töötab... Näib et on juba liiga pikalt isevoolu teed mindud ja nüüd on seda valdkonda raske raamidesse panna.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.12.2015 12:10:02 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ kirjutas:
Samamoodi olen ma veendunud et Elion'i äpi saaks Tizen'i peale üsna lihtsalt, aga seda ei soovita mingil muul põhjusel. Pakuks et see on äriline otsus jälle (solvumine)?

Võibolla küll, ma ise mõtlesin, kas Telekomil oleks vaja veel ühte seeriat mis ei tööta nii nagu peab? See teema läheks siis Samsungi äpiga veel pikemaks icon_biggrin.gif
Võibolla kui kõik vanadel teleritel ilusti jooksma hakkab, tehakse Samsungis nupuvajutus ja ongi Tizenil tagantjärgi rakendus olemas, see on puhtalt minu luulu.

JazZ kirjutas:

Põhimõtteliselt Sony ja Philipsi androidi peal minuTV äpp töötab, sisu küll pisut lahjem aga võib tarbida.

Ma olen siit nagu lugenud, et Samsungi salvestuste probleem on lahendatud? Kas ma olen valesti aru saanud? Ma pean tunnistama et ma pole seda viimasel ajal väga kasutanud, seega mina ei tea kas on.
Kuna mu teleris on nüüd Tizen, siis olen sunnitud nüüd digiboksi kasutama. Ja praeguseks olen jõudnud selleni et kasutaks pigem salvestuste probleemiga äppi kui digiboxi. Digiboksi menüü on aeglane ja mitte sujuv. HDMI-CEC ei toimi. Kohutavalt ebamugav on salvestuste vaatamiseks teist pulti kasutada ja ma olen selle tõttu peaaegu loobunud Elion'i kasutamisest (teised pere liikmed veel kasutavad).

Räägid äkki lähemalt MinuTV toimimisest Android TV peal? Selle juhtimiseks on vaja siis hiirt kasutada või kuidas? Salvestusi saab vaadata? Kui saaks, siis ilmselt ostaks kohe mingi Android TV karbi...
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.12.2015 15:59:19 vasta tsitaadiga

pppd, Nõus, kõik need kirjeldatud probleemid on Elion omaks võtnud ja ka kõik lahendused leidnud ning pakkunud. Siit ka näha, et klient polegi nendes asjades kunagi süüdi olnud.
Olgem nõus sellega, et kui ON kliendi võrgu süü, siis on seda ka õigus öelda või peaksin enda juttu tsenseerima?
Nõustun ka viimase lausega. Pühadeks päkapiku mütsid pähe ja lahendame mured viisakalt, ka need mis on kliendi osas.

-parun-, Nõus, IPTV võiks saada mingi standard rakenduse, iseküsimus on, kas kõik erinevad IPTV teenuse pakkujad saavad ka omalt poolt võrgu standarditesse viia. Kõik tahavad ju ka erilisi lisateenuseid pakkuda ja tuim äpp mis telekanalite IPTV striime serverib ei ole meie kui klientide hulgas enam aktraktiivne. Võimalik, et ka filmiriiulid ja kordustv teenused saab kuidagi standarditesse pressida aga nii kujunduslikku lastenurka enam mitte.

JazZ, minuTV töötab ju android seadmetel, kui telekas saab selle äpi lisada, siis töötab see samal põhimõttel. Ise pole kasutada saanud, kuid väidetavalt on isegi menüü ekraanil õigetpidi kohe ees, mitte nagu telefonis kord üht või teistpidi. Nutiteleritel saab ju klaviatuuriga sisse logida, ei tea kas airmouse ka on aga lahe oleks kasutajate katsetustest kuulda, ehk on kellelgi android ekraanil.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 16:36:17 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
-parun-, Nõus, IPTV võiks saada mingi standard rakenduse, iseküsimus on, kas kõik erinevad IPTV teenuse pakkujad saavad ka omalt poolt võrgu standarditesse viia. Kõik tahavad ju ka erilisi lisateenuseid pakkuda ja tuim äpp mis telekanalite IPTV striime serverib ei ole meie kui klientide hulgas enam aktraktiivne. Võimalik, et ka filmiriiulid ja kordustv teenused saab kuidagi standarditesse pressida aga nii kujunduslikku lastenurka enam mitte.

Jah ma just seda mõtlengi, et striimide näitamine peaks olema igas televiisoris standardne funktsionaalsus, sõltumata seal sees töötavast operatsioonisüsteemist. Umbes samamoodi nagu Starmani võrgus saab DVB-C standardis teleprogramme vaadata. Kui klient soovib enamat, siis oleks tal võimalik kasutada digiboksi või äppi, kui see tema teleri jaoks olemas on. Vabadus valida™... Praegu pakub teenusepakkuja sunniviisiliselt oma lahendust öeldes et "meie teame, mis teie jaoks kõige parem on ja sellepärast see nii ongi" icon_smile.gif
tagasi üles
kris003
HV vaatleja

sõnum 23.12.2015 17:27:39 küsimus vasta tsitaadiga

Tere, selline küsimus kas U6072 Samsungi teleril ka nutitv äpp on või pean eraldi digiboksi ostma?
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 17:34:24 Re: küsimus vasta tsitaadiga

kris003 kirjutas:
Tere, selline küsimus kas U6072 Samsungi teleril ka nutitv äpp on või pean eraldi digiboksi ostma?

See on nähtavasti 2015. aasta JU seeria Tizeniga teler. Digiboks vajalik.
tagasi üles
kris003
HV vaatleja

sõnum 23.12.2015 17:39:03 Re: küsimus vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
kris003 kirjutas:

Jah on küll sellest seeriast. Suured tänud. Aga kas sellele seeriale ei tule ka tulevikus app-i?
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 17:43:26 Re: küsimus vasta tsitaadiga

kris003 kirjutas:
-parun- kirjutas:
kris003 kirjutas:

Jah on küll sellest seeriast. Suured tänud. Aga kas sellele seeriale ei tule ka tulevikus app-i?

Elioni inimesed ütlevad et pole plaanis sellele seeriale äppi teha. Seega pole eriti lootust icon_sad.gif
tagasi üles
kris003
HV vaatleja

sõnum 23.12.2015 17:52:03 Re: küsimus vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
kris003 kirjutas:
-parun- kirjutas:
kris003 kirjutas:

Elioni inimesed ütlevad et pole plaanis sellele seeriale äppi teha. Seega pole eriti lootust icon_sad.gif

Selge. Kahju küll, eks siis tuleb digiboks soetada.
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 23.12.2015 18:28:41 vasta tsitaadiga

Elion 100MB/100MB ühendus ning ei saa Interno DG301A ruuterile ligi 192.168.1.1 aadressiga.
Reseti tegin samuti ära.
2 kuud tagasi õnnestus nime ja kanalit wifil muuta.
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.12.2015 18:44:35 vasta tsitaadiga

Proovi läbi elioni koduka. Kanalit sai viimati muuta küll sealt
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 23.12.2015 18:46:37 vasta tsitaadiga

Kurja ma juba resetisin ruuteri ära. Ligi on vaja saada, et nimi ja parool muuta + kanal siis.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.12.2015 19:10:47 vasta tsitaadiga

Muud võrguseadmed korja ära. Apple inimesena võib sul airport vms järgi olla ja hoopis konflikti tekitada. Mul tekkis ainult aimdus. Rahulikku jõuluaega.
Alari A.
HV Guru

sõnum 23.12.2015 19:28:20 vasta tsitaadiga

Kõik seadmed väljas. Samuti digibox.
Kaabel LANi pessa, WiFI off ja halligi icon_sad.gif

viimati muutis Alari A. 23.12.2015 19:33:47, muudetud 1 kord
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 23.12.2015 19:30:17 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
...äkki lähemalt MinuTV toimimisest Android TV peal? Selle juhtimiseks on vaja siis hiirt kasutada või kuidas? Salvestusi saab vaadata? Kui saaks, siis ilmselt ostaks kohe mingi Android TV karbi...

Installisin MinuTV uuema äpi prooviks MyGica 520e karbile. Android 4.2.2. Salvestusi ei proovinud aga kõik muu töötab, kuigi navigeerimine on parajalt ebamugav. Filmiriiuli filmide subtiitrid on küll jube pisikesed selle äpiga.
Võibolla uuema androidiga on mõnusam. Samas vanem äpp olevat hulga mugavam olnud aga seda vist enam ei saa.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.12.2015 19:35:42 vasta tsitaadiga

Alari A. kirjutas:
Kõik seadmed väljas. Samuti digibox.
Kaabel LANi pessa, WiFI off ja halligi icon_sad.gif

Uuenda ruuteri soft kõigepealt ära. Algatada saad enda iseteenindusest.

Alari A.
HV Guru

sõnum 23.12.2015 19:56:41 vasta tsitaadiga

Pailaps, nii lihtne oligi icon_smile.gif
Läbi iseteeninduse sain kõik tehtud.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.12.2015 21:15:49 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Betamax kirjutas:
ise saad valida, et kumba kaasa soovid.

E-pood pakub ainult seda numbriteta varianti Arrisega kaasa. Eks tuleb esindusse lamenti lööma minna.
Kommentaarid: 732 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 553
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2015 21:18:39 vasta tsitaadiga

warkriss kirjutas:
Kas keegi kasutab IPTV over WIFI?
Spoiler Spoiler Spoiler

Hetkel siis uus teler käes ja mõtlesin mitte kohe poodi tormata, vaid esialgu toimivat lahendust (wifi silda) proovida, kuna 1 kasutaja kirjutas mulle, et temal töötab. Ja muide vaid 1 silla kaudu, seega samal sillal töötab paralleelselt nii IPTV kui ka Internet.

Alustuseks olgu öeldud, et mõlemal ruuteritel millel sild põhineb on kasutusel dd-wrt tarkvara.

Niisiis- lülitasin Elioni appiga LG teleka võrku ning töötas NutiTV mitte-IPTV osa (järelvaatamine, raadiod jne).
Teisel sammul lubasin ruuteri tulemüürist läbi Multicasti.
Seejärel hakkas tööle ka digiTV, kuid kui mõni teine seade sama ruuteriga ühendus, siis hakkasid pihta anomaaliad (telekas ruudutas, seadmetel oli nett koomas).

Seejärel lubasin ruuterite sätetes ka IGMP snoopingu.

Nüüd asi töötab peaaegu nii nagu ma tahan. Saab kasutada üle silla seadmetel Internetti ja samal ajal ka NutiTV'd vaadata.
On vaid 1 probleem- kui liiklus saab täis, siis IPTV ei saa QoS'is eelisjärjekorda. Näiteks kui panen arvutis käima speedtesti, siis see jookseb tuimalt maksimaalse QoS lubatud kiiruseni ning NutiTV hangub speedtesti ajaks.

Proovisin ise asja lahendada sellega, et lisasin teleka MACi QoS kõige kõrgemasse prioriteeti, kuid see kahjuks tulemust ei andud.

Tegu pole küll suure probleemiga, kuid äge oleks, kui saaks asja ideaalselt tööle.
Seega kas kellelgi on mingeid mõtteid, mis seadeid veel näppida? Või oskab keegi anda NutiTV kasutatava IP-vahemiku, et saaks selle kaudu QoS eelisjärjekorda?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1423, 1424, 1425 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.