Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
19.12.2015 15:01:04
|
|
|
logisin eile korra online'i sisse... mis see uus clani vms. süsteem oli, kus teed end mingiks pealikuks ala jms.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
19.12.2015 16:59:40
|
|
|
parm, ok, selle VIP teemaga seotud, selge... ise kulutasin miljonid kunagi ära ja testida seda ei saanud, sellepärast ei avastanud ka teemat..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
19.12.2015 19:44:59
|
|
|
Tüütu, et cutscene skippida ei saa MP-s.
Võiks ju olla, et kui kõik playerid taovad space-i näiteks, et siis skipib..
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
egertuts
HV kasutaja
|
19.12.2015 19:55:39
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
Tüütu, et cutscene skippida ei saa MP-s.
Võiks ju olla, et kui kõik playerid taovad space-i näiteks, et siis skipib.. |
minuteada ainult host saab skippida.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
2 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcmarta
HV kasutaja

|
20.12.2015 11:03:03
|
|
|
Siis ainult saab skippida kui kõik on eelnevalt seda missiooni teinud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
20.12.2015 16:28:02
|
|
|
Lõpu cutscene'e ei saa nii või naa skipida. Suht nõme.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.12.2015 16:46:17
|
|
|
Ühesõnaga nagu äsja just selgus siis GTA V ei salvestagi pilve kuhugi üksikmängu vahesalvestusi?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
20.12.2015 17:06:26
|
|
|
tundub nii, endal läks ka päris hea progressiga savegame untsu tänu formatile, sest olin kindel, et see mäng salvestab pilve... tobe variant suht
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
1 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.12.2015 17:43:09
|
|
|
est4ever kirjutas: |
tundub nii, endal läks ka päris hea progressiga savegame untsu tänu formatile, sest olin kindel, et see mäng salvestab pilve... tobe variant suht |
Sama lugu. EKsitas mind see kuramuse telefonis salvestamine. Millegi pärast eeldasin ja arvasin, et koik läheb pilve. Tegin ka hommikul just formati kuid enne seda kopeerisin kausta ka minu dokumentide alt eeldades, et see sisaldab salvestatud faile kui miski untsu läheb... Kurja nullist ei viitsi küll enam alustada. Tuleb kellegi salvestus otsida.... samas rikub see mängu võlu natuke, et päris ikka pole enda läbitud ja tehtud.
PS! Sain siiski õnneks asja käima ei tea mis ei meeldinud mängule esimesel korral kuid uurisin netist ja kolasin natuke ringi ning tutvusin asjadega ja selgus, et oiged failid siiski olemas ja koik hakkas toimima kenasti
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
21.12.2015 21:02:35
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
21.12.2015 21:30:18
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
Spoiler 
|
+1
Mul on viimasel ajal koguaeg ühendamisega mingi kamm. Tahan friendside sessionisse joinida - saadab pikalt ja siis enam tagasi ei ühendu online ja läheb single playerisse.
Mitmeid kordi on üleüldse pilt jäänudki pilvedesse hõljuma ja ainus võimalus on jõuga olnud ctrl-alt-del asi kinni panna.
Tegelt tahaks endiselt mängida, kuid täitsa ajuvabalt tihti on jama. Probleem ehk ka sellest, et ma soovin prime-time ajal mängida ehk õhtul 6-st alates.
Võta nüüd kinni kas hakkas jama w10 installiga või on ikka mänguga jamad. Ruuteris portide suunamised nii Steami kui GTA5 jaoks endiselt olemas ja toimivad.
Suuremad sedalaadi probleemid tekkisid siis kui halloween sale oli mis tõi ikka ropult rahvast online juurde.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
21.12.2015 22:31:24
|
|
|
Ennast häirib pmst aint see ku ihakkad joinima kuhugi ja viskab teate, et session on täis, kas soovid oodata või quit, paned quit ja ta hakkab jälle end tagasi loadima.. jätku siis senikauaks taustale see eelmine sess avatuks vms.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
21.12.2015 23:26:42
|
|
|
Ma täheldan seda siis kui laadimisega kalab ja mängu sisenedes on tõsine lääg = keegi modder / cheater tegutseb.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
21.12.2015 23:30:06
|
|
|
Sellest võiks tõesti ENNE ühinemist teada, et grupp on täis. Milleks siukest jama vaja on
GTA Online'i ei kutsuta asjata Pilvesimulaatoriks
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
22.12.2015 06:22:46
|
|
|
Tegelikult on see ikka kuradi nõme kui mõni mängija arvab, et tal on koik asjad lahti. Jumal teab kui kaua mänginud siis tuleb sellise mängija kallal kõva meest mängima kes esimest korda praktiliselt mängib seda ja kukub esinema oma kuradi oskuste ning relvadega.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
22.12.2015 09:59:28
|
|
|
Nõme on siis, kui on mingi elitistist ragequitija, kes sul näo täis sõimab ja siis uttu tõmbab.
See on siiski hea, kui teadjamad tegelased räägivad noobidele, kuidas kõige parem/efektiivsem asja teha on
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.12.2015 10:14:15
|
|
|
Kus neid heiste üldse teha, nädalavahetusel käisin proovimas. Igasuguseid kohti oli, aga kõik oli mingi tiim vs tiim
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
22.12.2015 10:18:06
|
|
|
hõikaks siin ka välja siis, et plaanis on 2 või 3 jaanuar proovida criminal mastermind challenge ära teha.
hetkel pundis indumen. sirius4k ehk McVolli, ja üks ingliskeelt kõnelev kodanik biskr3m. vaja oleks neljandat kes reaalselt jagab mida teha on vaja ja omab varustust/kogemust ning kellel oleks reaalselt aega järjest teha seda.
märksõnad siis, kõik heistid koos setupitega järjest läbi teha sama tiimiga, surma ei tohi kordagi saada!!! failida võib. soovituslik on 120+ level kuna siis peaks kõik relvad ja muu mant lahti olema, heavy armor kostüüm salvestatud jne jne youtubes ja netis üldiselt palju soovitusi selle kohta.
endal kahjuks veel natuke puudu aga saab hakkama, 94lvl alles.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
22.12.2015 10:22:26
|
|
|
jeeees.. 10m+ kuluks igati ära praegu.
jeesus188, sa oled see jeewsus tegelane või ?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.12.2015 10:26:05
|
|
|
Ei ole. Mul mingi väga imelik kasutaja seal. Ei kujuta isegi ette, kust ma selle sain. Mingi gta2 aegadest vist küljes, ise ma seda sinna küll ei toppinud
STom993
Krt muuta ka vist ei saa või ma ei leia kohta kus seda teha, profiili all on kirjas
tsitaat: |
Nickname is not editable |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jeewsus
HV vaatleja
|
22.12.2015 10:48:24
|
|
|
indumen kirjutas: |
hõikaks siin ka välja siis, et plaanis on 2 või 3 jaanuar proovida criminal mastermind challenge ära teha.
hetkel pundis indumen. sirius4k ehk McVolli, ja üks ingliskeelt kõnelev kodanik biskr3m. vaja oleks neljandat kes reaalselt jagab mida teha on vaja ja omab varustust/kogemust ning kellel oleks reaalselt aega järjest teha seda.
märksõnad siis, kõik heistid koos setupitega järjest läbi teha sama tiimiga, surma ei tohi kordagi saada!!! failida võib. soovituslik on 120+ level kuna siis peaks kõik relvad ja muu mant lahti olema, heavy armor kostüüm salvestatud jne jne youtubes ja netis üldiselt palju soovitusi selle kohta.
endal kahjuks veel natuke puudu aga saab hakkama, 94lvl alles. |
Ma isegi liituks teiega ehk, aga ma kardan, et ma ei jõua selle levelini selle ajaga. Kuna hetkel vist äkki alles lvl 27. Muidu võiks proovida küll. Ehk teinekord. Edu teile igatahes.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
22.12.2015 10:59:49
|
|
|
Count me in! Kuigi level 84 vist. Aga armor olemas. Peaks hakkama saama
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu
viimati muutis Invention 22.12.2015 11:00:26, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
22.12.2015 11:09:26
|
|
|
Soovituslik ei tähenda veel, et kohustuslik oleks
Kui natukenegi kõrvad lahti hoida ja kuulata soovitusi jooskvalt, käru ei keera ning päris hullu ei pane ja peale ei lenda palja rinnaga, kohe kuuli saama, pole miskit võimatut, üritan ka mikri sebida endale selleks ajaks.
Üritan ehk pühade ajal niiöelda trenni ka teha, senimaani pigem ainult viimast heisti grindinud, need vahepealsed samuti omajagu tegemist.
Invention kirjutas: |
Count me in! |
üritame veel täpsustada et mis ajavööndis biskr3m elab sest ilmselt peab selle jamaga hommikul alustama
kõvasti kasuks tuleb mingi hotkey selle armori rakendamiseks kuna mul gamer klaverit pole siis leidsin mingi vana proge mis laseb "media nupud" ja vist isegi ülemised F nupud ringi registreerida Skeys on asja nimi.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
22.12.2015 11:38:51
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Nõme on siis, kui on mingi elitistist ragequitija, kes sul näo täis sõimab ja siis uttu tõmbab.
See on siiski hea, kui teadjamad tegelased räägivad noobidele, kuidas kõige parem/efektiivsem asja teha on  |
Said must valesti aru pidasin silmas seda, et tuli ja kukkus tapma oma supper hävitajaga. See on loomulikult tore kui keegi juhendab ja jagab näpunäiteid.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|