Parandus - pigem kuni 12km.
Siit käivad A380 iga päev üle pagan teab kui mitu korda, aga mul pole sellise zoomiga fotokat, millega neist pilti teha annaks.
Siis pead statiivi kah hankima...
Ma kusjuures polnud tookord üldse kindel (tegin selle käest), et pildile üldse midagi arusaaadavat jääb, väike värin ja pilt mokas sellise zoomi juures.
Peaaks pulli pärast proovima ISS`i pildile saada, kuud olen juba pildistanud... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
pärnu rannas on näha, kui läänest itta suunduvad lennukid saaremaal sõrve sääre lähedalt eesti lennuinfopiirkonda sisenevad, kaugus umbes 150 km (kui jäljed taga on, muidugi). mõni päev tagasi kui sõitsin kaunases töölt korterisse, olid poola kohal olevad tuttavad ringikujulised jäljed näha, kaugus samuti u. 150 km.
Kõva sõna jah. See rakett enam ei lenda. Asi saab nii üksipulgi läbi uuritud (mikromeeter, mikromeetri kaupa) ja siis muuseumisse. Nüüd järgmine saavutus oleks esimese astme maandumist korrata ja siis see refurbishida ja uuesti üles saata uue payloadiga. Kui sellega ka hakkama saavad, milles ma enam kui kindel olen, siis on see korralik kabelimats ülejäänud kosmosetöötstuses tegelevatele firmadele/riikidele. Samas, Space X tegevus sunnib kindlasti ülejäänud osapooli väga väga kõvasti ajusid krudistama, mis omakorda uute lahendusteni viib
Musk lubas järgmise aasta alguses natukene rohkem avaldada Marsi lennu kava tagamaid. Jääb põnevusega ootama. _________________ ..||..
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ses suhtes olen natuke Spacex-is pettunud, et nad avaldavad nii vähe pilte/videoid oma tegevustest.
Sellest ajaloolisest maandumisest ainult 2 videot (Live ja väike kopteri klipp) ja seda ka ilma helita. Või olen ma lihtsalt kärsitu ja rohkem on tulemas?
NASA on selles osas kõvasti üle: starti näidatakse kohe uuesti ~10 erineva nurga alt.
Kaamera KOOS HELIGA SRB maandumisel jne. SRB ära toomine, sukeldumine kaameratega jne.
Cmon kasvõi 1 gopro kaamera panna maandumisplatsile ja filmida koos heliga on liiga palju küsitud?
Platsi valgustus oleks kah vähe võimsam võind olla.
Ilma helita raketivideosi teha on ikka väga halb otsus IMHO
Pakun, et maine ja support oleks kõvasti parem kui tuleks palju ägedaid videosid.
Ses suhtes olen natuke Spacex-is pettunud, et nad avaldavad nii vähe pilte/videoid oma tegevustest.
Sellest ajaloolisest maandumisest ainult 2 videot (Live ja väike kopteri klipp) ja seda ka ilma helita. Või olen ma lihtsalt kärsitu ja rohkem on tulemas?
NASA on selles osas kõvasti üle: starti näidatakse kohe uuesti ~10 erineva nurga alt.
Kaamera KOOS HELIGA SRB maandumisel jne. SRB ära toomine, sukeldumine kaameratega jne.
Cmon kasvõi 1 gopro kaamera panna maandumisplatsile ja filmida koos heliga on liiga palju küsitud?
Platsi valgustus oleks kah vähe võimsam võind olla.
Ilma helita raketivideosi teha on ikka väga halb otsus IMHO
Pakun, et maine ja support oleks kõvasti parem kui tuleks palju ägedaid videosid.
Mis heli sa stardiplatsil saada tahad? Seal detsibellid löövad mikri lihtsalt lukku. Kärina asemel on mõistlikum vaikus. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Tõesti ehtne AMATÖÖRVIDEO. Mis oleks võinud jääda tegemata. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
viimati muutis HDvurle 25.12.2015 12:38:45, muudetud 1 kord
Ja tulemuseks on pildi ja heli nihe. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Ma just sellepärast selle video siia linkisin, et sellel on heli olemas ja tunduvalt pikemalt näeb pidurdusprotsessi ka - esialgu on näha kõrgel hõredas atmosfääris rakettmootoritega pidurdamist (70km kuni u 40km kõrguseni), siis on hulk aega lihtsalt õhutakistusega pidurdamist ilma mootorite abita (ülehelikiirusel), kui midagi näha ega kuulda pole ja lõpuks uuesti mootoritega pidurdamine. Tundub et viimast pidurdust alustati ülehelikiirusel - pauk ja edasi ühtlane mürin.
Falcon 9 pidurdamise esimesest osast kuni 40 km kõrgusel mootorite seiskamiseni on veidi üle aasta vana NASA infrapuna-video, ka väga lahe:
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Roskosmos saadeti laiali.
Link _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
Ometigi mingid uued vaated. Ilma muusikata võiks olla, saaks kõlarid põhja panna ja raketi powerit kuulda maandumisel.
Pühapeäval 20:42:18 (Eesti aeg) juba tuleb uus start ja maandumine, seekord parvele, kuna vanem versioon (viimast korda lendab), mille õnnestumine on kahtlasem.
Ma vaatasin ise ka mis jama on, et nii vahetab. Sest kui posti muutmise koha avan, on õige link. Kahtlustasin mingit pahalast oma arvutis, aga nagu näha siis polegi ainult enda probleem väga veider
Scientists have found strong new evidence for a ninth planet in our solar system -- a strange body far more massive than Earth lurking at a mind-boggling distance from the sun, according to a new study.
nii on jah, päikesesüsteemist on arvatavalt leitud ca 10x maa suurune (massi järgi) uus planeet..matemaatiliste arvutuste ja arvutisimulatsioonide põhjal.. ja teeb tiiru ümber päikese vast 10000+ aastaga
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1453309187537.html
FREE ARTICLE
EVIDENCE FOR A DISTANT GIANT PLANET IN THE SOLAR SYSTEM.
Konstantin Batygin and Michael E. Brown
nii on jah, päikesesüsteemist on arvatavalt leitud ca 10x maa suurune (massi järgi) uus planeet..matemaatiliste arvutuste ja arvutisimulatsioonide põhjal.. ja teeb tiiru ümber päikese vast 10000+ aastaga
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1453309187537.html
FREE ARTICLE
EVIDENCE FOR A DISTANT GIANT PLANET IN THE SOLAR SYSTEM.
Konstantin Batygin and Michael E. Brown
Huvitav, kas see on samuti lapik ja kas see asub seespool kuplit vôi väljaspool? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
6. SUMMARY
To date, the distinctive orbital alignment observed within the scattered disk population of the Kuiper Belt remains largely unexplained.
Accordingly, the primary purpose of this study has been to identify a physical mechanism that can generate
and maintain the peculiar clustering of orbital elements in the remote outskirts of the solar system.
Here, we have proposed that the process of resonant coupling with a distant, planetary
mass companion can explain the available data, and have outlined an observational test that can validate or refute our hypothesis.
----
soomlased juba pakuvad, et see ongi see planeet nimega Nibiru
https://www.google.ee/search?q=nibiru&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=g_KfVsX0G8uGywOt8ZD4BQ
Et Nibiru mängu tuleb, selle peale oleks võinud kihla vedada mütsi või alukate ärasöömise peale. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Seal on palju parem ja realistlikum teema: Kui palju raha on raisatud katsetele tuua Matt Damon tagasi kõiksugu kaugetest kohtadest?
Et poisid, lõpetage jama ja ärge saatke teda enam kuhugi, kust ta ise tagasi ei saa tuldud. Saatke vahelduseks keegi teine. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Njh Spacex lükkab oma launche aina edasi ja vaikib. Pole need asjad vist seal ikka päris korras neil.
Praegu tundub, et kipub asi minema neil sinna Shuttle teed.
Falcon Heavy oli plaanitud 2016 Aprill, nüüd sept. Pakun, et 2017 ehk kui hästi läheb
Pojeng jõuab nii äkki oma kapsliga ette ja võidab inimeste toimetamise ISS-i võitluse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.