Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Aasta nutitelefon 2015 on? |
Apple iPhone 6s (Plus) |
|
20% |
[ 55 ] |
Samsung Galaxy S6 |
|
8% |
[ 22 ] |
Samsung Galaxy S6 Edge (+) |
|
18% |
[ 50 ] |
Sony Xperia Z3+ |
|
0% |
[ 1 ] |
Sony Xperia Z5 |
|
3% |
[ 9 ] |
Sony Xperia Z5 Compact |
|
11% |
[ 31 ] |
LG Nexus 5X |
|
3% |
[ 10 ] |
LG G4 |
|
6% |
[ 17 ] |
Huawei P8 |
|
1% |
[ 3 ] |
Huawei Mate S |
|
0% |
[ 0 ] |
HTC One (M9) |
|
1% |
[ 5 ] |
OnePlus X |
|
4% |
[ 12 ] |
OnePlus 2 |
|
4% |
[ 13 ] |
Motorola Moto G (3rd gen) |
|
2% |
[ 8 ] |
Huawei P8 Lite |
|
0% |
[ 1 ] |
Huawei Honor 7 |
|
1% |
[ 3 ] |
Microsoft Lumia 950 / 950 XL |
|
10% |
[ 28 ] |
Huawei Nexus 6P |
|
1% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 273 |
|
autor |
|
NPedro
HV kasutaja
|
18.12.2015 15:11:00
|
|
|
Ühehäälselt valiti see "hiina junn" eesti telefoniks ?
KA siis kui te seda tegite, on see 14 vs rahvas ... et ehk siis naelapea pihta: DEMOKRAATIA, arvamusliidrid, kes esindavad rahva arvamust
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
18.12.2015 15:13:57
|
|
|
NPedro, rahune nüüd maha
Ja hääletus oli vägagi tasavägine
Ja mis rahvaga võrdlemisest sa räägid, tegemist pole riikliku tähtsusega referendumiga, vaid tehnoloogiaportaalide/ajakirjade esindajate hinnanguga.
Kirjutasin juba ülevalpool natuke telgitagustest.
|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.12.2015 22:04:29
|
|
|
Hea telefon on. Mis ikka kurta (va. et oli juttu Z5 puhul sõrmejäljesensori kokkujooksmisest, siis üleeile jooksis OP2 sensor samamoodi kokku. Hommikul ei reageerinud lugeja ja telefoni restardid ei aidanud. Kuidagi sain ikka tööle, peale logimismustri meeldetuletamist )
See aga, et siin arvatakse, nagu poleks antud telefon omistatud tiitlit väärt. Eks see on täpselt samamoodi väitja hinnangutes kinni, nagu ka parima telefoni valija hinnagud plusse ja miinuseid vaagides jõudsid just sellisele järeldusele, nagu jõuti.
See hinnang on sama, mis siin oli uudisena, nagu Z5 kaamera oleks maailma parim. Seepeale paljud lihtsalt LOL
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.12.2015 04:00:57
|
|
|
Mina, kes ma neid parandama pean ei soovita Xperia telefone kellelegi. Nii sitalt tehtud lihtsalt.
Ekraan ja tagakaas on kinni ainult kitsa ääresoleva liimiribaga, mis tihti lahti tuleb ja vetruma hakkab.
Vähemalt OnePlus One on ehituselt kvalitetsem, olgugi, et tegu "Hiina käkiga". OnePlus 2-ga kogemus puudub.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
19.12.2015 04:01:44
|
|
|
ja Xperia varuosad ekraanide näol on jubedad, jootmis kvaliteet pistikutel kehva, z1 omadel üle jootma et ghosttouchist lahti saada
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hitman
HV vaatleja
|
20.12.2015 15:35:32
|
|
|
Vähemalt võitis inimliku hinnaga väga hea telefon. Edu kõigile kiunujatele 😁
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
20.12.2015 19:18:51
|
|
|
Asi pole kiunumises, aga "võitis" telefon, mida Eestis ei müüda ja garantii teema on maailma kõige vaevalisem ilmastikunähtus üldse.
Eesti "aasta auto" võiks sarnaste parameetritega valida, 4 lux klassi hiina junni mikra hinnaga läbi interneti tellituna Eestis
No ei võta minu mõistus seda lahti, ei võta.
Ostan telefoni, ootan kuu aega, garantii aegne rike, saadan Hiina tagasi, kuu aega, seal parandatakse/otsustatakse kuu aega, saadetakse tagasi kuu aega. Paypal paneb näkku, ootan kuu aega, telefon tee peal kuskile ära kaob on täitsa piix jne jne jne
Sorry mehed aga sellist telefoni nimetada Eesti aasta telefoniks ... Peab ikka enda peale peris tige olema, kui selliselt telefoni osta.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.12.2015 19:50:55
|
|
|
Kes garantiid tahab see saab osta alati kallima "päristelefoni". Kes ei plaani garantiivahet joosta (st kes ei häälesta end sellele, et telefon läheb kohe katki ja on vaja tootjale tagasi saata) see saab natuke kokku hoida telefoni ostes. Mul on kogu fototehnika ostetud kasutatuna, hinnavahe uue tehnikaga on tihti kahekordne. Jah, kui läheb katki siis on keeruline olukord - aga seetõttu tulebki osta asju, millel on hea taust ning väike garantiivajadus.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.12.2015 02:24:14
|
|
|
Kui hull see Nexuse akuprobleem on ja milles seisneb?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
21.12.2015 08:52:04
|
|
|
Arvutimaailma esindajal olevat olnud mingi testieksemplar, mille aku pidas väga kehvasti.
Ka välismaa testides on Nexus 5X akut maha tehtud. Ju siis Marshmellow on veel toores või on mingid iseäralikud Nexus riistvaraprobleemid.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
21.12.2015 08:56:48
|
|
|
Marshmallow't küll pidamatuses süüdistada ei saa, Z3C peab sellega väga hästi isegi ilma stamina modeta.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
21.12.2015 09:43:03
|
|
|
oota aga...oneplus 2 ei ole neist enamus kasutada saanud ja jäi hääletusse aga mingi muu nikerdis võeti välja? way to go
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hitman
HV vaatleja
|
21.12.2015 23:46:59
|
|
|
NPedro kirjutas: |
Ostan telefoni, ootan kuu aega, garantii aegne rike, saadan Hiina tagasi, kuu aega, seal parandatakse/otsustatakse kuu aega, saadetakse tagasi kuu aega. Paypal paneb näkku, ootan kuu aega, telefon tee peal kuskile ära kaob on täitsa piix jne jne jne  |
Täpselt samasuguse kadalipu (loe: kuudepikkuse ootamise ja klienditeenindusega jagelemise) olen juba üle elanud ja seda kodumaise Elisaga. Sh*t happens ja mõni asi lihtsalt ongi loodud nii minema. Vähemalt ise ei näe enam mõtet hirmus elada ja pead vaevata sellega, mis kõik juhtuda võib.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
22.12.2015 01:59:11
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Kes garantiid tahab see saab osta alati kallima "päristelefoni". Kes ei plaani garantiivahet joosta (st kes ei häälesta end sellele, et telefon läheb kohe katki ja on vaja tootjale tagasi saata) see saab natuke kokku hoida telefoni ostes. Mul on kogu fototehnika ostetud kasutatuna, hinnavahe uue tehnikaga on tihti kahekordne. Jah, kui läheb katki siis on keeruline olukord - aga seetõttu tulebki osta asju, millel on hea taust ning väike garantiivajadus. |
Igati loogiline ja minu arusaamadega kooskõlas seletus, AGA ...
Telefööne tehaksegi garantii remondi jaoks täna ju ... JA odavam hind tulebki just sinu poolt lahti seletatud teemas, enamus inimesi EI VIITSI odava "maailma parima" asja puhul seda kuude pikkust kadalippu läbida, ostavad kohapeal varuosi, lasevad parandada ja toidavad varuosade maailma ...
See peaks minu silmis olema aga nr 1 prioriteet, kätte saadavus, klienditugi, garantii. "Võitja telefonil" on kõik suurt NULL
Ja seepärast ei saanudki ma TARKADE Eesti tehnikagurude otsusest aru, miks selline valik.
Nagu ise ka aru saate, et sellised arvamused toodavad ullikesi, kes ostavadki selliste arvamuslugude põhiselt telefoni ja REAALSELT ka satuvad hätta oma maailma parima EESTI AASTA telefoniga ?
Mu Ericcson GH688 ja Nokia 6110 panevad garantiitta tänaseni
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
03.01.2016 14:44:50
|
|
|
Valitakse ju siiski aasta TELEFONI, mitte aasta telefoni, millel on parim järelteenindus. Jah, klienditugi, garantii jms on tõesti väga oluline, aga praegusel ajal pole inimeste jaoks enam mingi mure internetist kaupa tellida ja vajadusel ka tagasi saata. Ja olgem ausad, ega see kohalik järelteenindus ka palju parem pole, eriti kui sa viidki telefoni mobiilioperaatorile tagasi.
Fakt on aga see, et OP2 on väga korralik ja hea telefon väga hea hinnaga, kusjuures kvaliteedis järeleandmisi tehtud ei ole. Mida ma loodan näha, on see, et ka teised Hiina tootjad (Xiaomi, Meizu) jõuaksid Aasiast väljapoole. See paneks ka suured tootjad veidi rohkem pingutama.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
McRicco
HV vaatleja

|
15.03.2016 18:37:01
|
|
|
NPedro kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Kes garantiid tahab see saab osta alati kallima "päristelefoni". Kes ei plaani garantiivahet joosta (st kes ei häälesta end sellele, et telefon läheb kohe katki ja on vaja tootjale tagasi saata) see saab natuke kokku hoida telefoni ostes. Mul on kogu fototehnika ostetud kasutatuna, hinnavahe uue tehnikaga on tihti kahekordne. Jah, kui läheb katki siis on keeruline olukord - aga seetõttu tulebki osta asju, millel on hea taust ning väike garantiivajadus. |
Igati loogiline ja minu arusaamadega kooskõlas seletus, AGA ...
Telefööne tehaksegi garantii remondi jaoks täna ju ... JA odavam hind tulebki just sinu poolt lahti seletatud teemas, enamus inimesi EI VIITSI odava "maailma parima" asja puhul seda kuude pikkust kadalippu läbida, ostavad kohapeal varuosi, lasevad parandada ja toidavad varuosade maailma ...
See peaks minu silmis olema aga nr 1 prioriteet, kätte saadavus, klienditugi, garantii. "Võitja telefonil" on kõik suurt NULL
Ja seepärast ei saanudki ma TARKADE Eesti tehnikagurude otsusest aru, miks selline valik.
Nagu ise ka aru saate, et sellised arvamused toodavad ullikesi, kes ostavadki selliste arvamuslugude põhiselt telefoni ja REAALSELT ka satuvad hätta oma maailma parima EESTI AASTA telefoniga ?
Mu Ericcson GH688 ja Nokia 6110 panevad garantiitta tänaseni  |
Said oma FAFATAMISEGA ühele poole? ilmselgelt on sul tänapäeva ühiskonnast väärarusaam kui kõrvutad värskeid nutitelefone kiviaja eeriku või kummikutelefoniga...no shit, mersu W124 käis ka vanaisalt lapselapsele, SO WHAT??? ...nüüd on tarbimisühiskond ja tehnikat ei ehitatagi enam kestvaks ja vingelt aastateks toimivat...see ei ole lihtsalt otstarbekas...moblad ei peagi üle 2 aasta vastu, enamus on siis moraalselt vananenud ja tihti jäävad uuenevale opsüstemide võidujooksule lihtsalt jalgu...samas on kõige selle juures jäädud hinnatundlikuks kui üks asi on pea sama hea ja teisalt poole odavam siis mingit põhjust ei ole et ma peaks ostma kallima(muidugi lolle leidub kes nt apple ja samsa tippmudeli hinnad kinni maksavad)...nagunii on see mittemakstav teinepool tuntumail brändil ainult nimi mille me kinni maksame...võib vastu vaielda aga nii on...garantiiasjus ootad ikka nagu loll, vali mis telefon tahab, sitamatel on mõistlik raha välja võtta kiirelt kui midagi garantiiajal korduvalt jubima hakkab...seega ongi hea ja palju soodsam telefon saanud parimaks valikuks eelmisel aastal...see kuuaega ootamine siia ja sinnapidi on nonsense, ega sa DX.COMist patareisid ei telli, tuleb palju kiiremini...kõlas sul see hala rohkem titekisana kellel tsupatsups on käest ära võetud.
_________________ -<McR>- |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
15.03.2016 20:24:34
|
|
|
Ja see sisutühi häma oli nüüd põhjuseks miks 3 kuud vakka olnud terma üles kaevata? Mõnel on üsna igav...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |