Päris huvitav üllatus LG poolt, isiklikult ei oleks sellise klassi seadet enne uut aastat küll oodanud puuduseid on ikka väga vähe samas eristub taotluslikult, äkki on leidnud edu valemi, netis natuke surfates võib näha, et on juba enne väljatulekut korraliku fännibaasi loonud, loodan et vastab reaalsuses ka ootustele.
LG V10 tuleb müügile sel kuul Koreas ning seejärel USAs, Hiinas ja põhiturgudel Aasias, Ladina Ameerikas ja Kesk-Idas. Eestisse see nutitelefon müügile ei jõua.
Euroopat pole mainitud, seega ei pruugi ta meie regioonis täielikult funktsionaalne olla (ma arvan.)
Kuna üle väga-väga pika aja üks telefon, mis suutis kuidagi lapsemeelset "ma pean selle saama" erutust tekitada (viimati oli see nexus 5, mis paraku hakkab juba natuke vanaks jääma), siis tegi euroopa turu ignoreerimine küll natuke murelikuks. Põgusalt olen aga ikka aeg-ajalt googeldanud ala "LG V10 europe" ja viimasel ajal tundub, et on siiski euroopat ka erinevates artiklites mainitud (näiteks siin)
Mina küll ei leidnud sellist mudelit mis Elisa ja Emt 800mhz 4g sagedust toetaks..üks mudel (H901 ) toetab aga sellel 900mhz 3g sagedus jälle puudu..
Aga esimeses kvartalis peaks ka euroopa variant müügile jõudma, millel kõik sagedused ilusti olemas ! _________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8
Kuidas nende 4G sagedustega nüüd siis ikkagi on? Mingist postimehe artiklist loen välja, et kõik operaatorid kasutavad eestis 4G jaoks 800 MHz, 1800 MHz, 2600 MHz sagedusi. Clickis müüdav LGH960 toetab ainult kahte viimast. Tekitab see 800mhz puudumine tavakasutaja jaoks siis mingeid probleeme? 800mhz oli just see sagedus mis maakohtades pidi hästi läbi metsa ja kiviseinte minema?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.