ksuuk, kas sel telefonil 4g sagedused eesti mõistes mitte absoluutselt mööda pole? Ainult 7. sagedusala ehk 2600MHz... _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Nii, saadetis aadressilt http://www.tvc-mall.com/ jõudis nüüd postkontorisse (vähemalt trackingu järgi).
Saatja oli NLpost, mis lubas 10-15 tööpäevaga tellimuse täita.
Kogemus:
27. nov hommikul tellimus tehtud.
05. dets sai post paki kätte
07. dets läks pakk maalt välja
13. dets jõudis pakk Hollandisse
15. dets õhtul Tallinnas
16. dets päeval postkontoris.
Reaalselt 19 kalendripäeva, ehk mahub nende lubatud ajavahemikku küll.
Niih, mul on Oukitel K4000 käes ja esmamuljed on ülihead. Telefon on väga-väga kiire, käes tundub premium (metallraam on paks ja seega külm kätte võttes ), valjuhääldi on ülikõva ja kõik mobiil-id'd, otg jmt kraam toimib.
Nädalakese-paar olen kasutanud, siis kriban revjüü ka.
On lahendust sellisele asjale? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
1 proge oli veel, millega telo saastast puhastada, tekitab ruumi juurde. Aga krt ei mäleta nime, ise kasutasin s2-ga
Edit:
see
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei lase jah
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Üldiselt mänge ja lihtsamaid progresid peaks laskma muuseas _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vabandan, et paiskasin eetrisse valeinfot - kontrollisin, Red Rice hakkas Eesti poole tulema 02.12.2013 -> heh, 4 aasta möödumist peab veel ootama!
Katsun edaspidi olla täpsem.
Mis siis tähendab, et mu Xiaomi kogemus mahub 2 aastasse ja on valdavalt positiivne.
Viimasel ajal kipuvad kuidagi vähesisukad need sõnumid siin olema. Saan aru küll, et ootaja aeg on pikk, aga küllaltki tüütu lugeda mingeid träkingu kopipastasid, oma müügikuulutuste reklaame, "kohesaanendaletelefonihäpihäpijeeee", "koheteenreviewkuiwiicin".
Sain täna enda Xiaomi Note 3 32GB kätte, tellisin siis läbi DHLi. Tellimuse tegin 09.12.2015 ja teele pandi 11.12.2015. Hetkel olen seda näppinud mingi 45 min ja tuleb tunnistada, et MIUI 7 on tõsiselt äge skin nii nagu räägitakse. Hetkel tundub see 195€(+20€ tarne) mille ma kulutasin tõsiselt hea tehinguna.
Soovitagw mõnda väga hea kaameraga hiinlast alla 200 euri
Spoiler
Hinda küsi tema käest _________________ This message was sent from space using stargate
Soovitagw mõnda väga hea kaameraga hiinlast alla 200 euri
Pole olemas sellist. Meizu metal ja redmi note 3 omavad vast parimat alla 200 ja need kaamerad on ka ainult OK, väga kaugel galaxy s6 tasemest nt. Mi4c omab ka head kaamerat aga 200 eest saaksid äkki 2gb mudeli.
Millal keegi ometi 4.5-4.7" tipp-rauaga telefoniga välja tuleb? 5" on ikka grammikene labidas.
Nonii, meie soove on loodetavasti Meizu poolt kuulda võetud ja lähiajal peaks välja tulema Meizu Pro 5 Mini, mille tähtsaimad parameetrid oleks järgnevad:
- 4.7" 1080x1920 AMOLED + Gorilla Glass 3
- metall-unibody, värvivariantideks hall, kuldne, hõbedane ja must-hõbedane
- Mediatek Helio X20 deca-core SoC (=nt. Antutu kusagile 70.000 kanti)
- Eesti 2G-, 3G- ja 4G-sagedused (v.a. 800 MHz)
- Mali-T880 MP4
- 3/32GB ja 4/64GB variandid
- microSD 128 GB tugi
- 16 MP + 5 MP kaamerad
- GPS+GLONASS
- sõrmejäljeandur
- 3050 mAh
Mõnes netipoes on see juba üles riputatud vastavate parameetritega. Loodetavasti tulebki reaalselt selline telefon! Hetkel endal tellitud prooviks Meizu M2 Mini ja kui ühenupusüsteemiga Flyme Androidiga sõbraks saan, saab vast see Pro 5 Mini ka soetatud.
hippokrates, väga kõva! Viisakas aku + 4,7" amoled peaks väga kena kestvuse ka andma. Kurb muidugi, et täiesti täis-pauk pole. (800MHz 4G) _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Kuna poisi Lenovo hakkab väsimuse märke ilmutama, siis sai tellitud talle Doogee F5. Kas siit kellelgi F5 olemas ja oskab ka omalt poolt sellest asjast midagi rääkida, mida kõrva taha panna. Juutuubi klippe olen veidi vahtinud ja üldiselt ei laideta.
kahtlane _________________ This message was sent from space using stargate
See on kll äge, et aku mahtuvuse number suureneb koguaeg hiinlastel. Ent aku tööaeg ikka ei kipu pikenema võrdeliselt.
kui aus olla, siis kipub nii olema jah _________________ This message was sent from space using stargate
l2bukast, on nii või? Mis peaks siis tööaja ja aku suuruse korrelatsioon olema? 5350mah - 4 päeva ja 4000mah - 3 päeva tugevat kasutamist ei ole okei, nagu aru saan? _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
l2bukast, on nii või? Mis peaks siis tööaja ja aku suuruse korrelatsioon olema? 5350mah - 4 päeva ja 4000mah - 3 päeva tugevat kasutamist ei ole okei, nagu aru saan?
Kui kunagi tulid Nokia Communicatorid, siis oli mitmel kasutajal kaks telefoni, Communicator tööajal ja väike Nokia mobla õhtuajal.
Ehk pole ühte ja head. Tänapäeval, kui aku peab päeva vastu, tavakodanikule sellest piisab.
jnt, 4000mAh ei kesta tugevat kasutamist kolm päeva ju. On see aku 3000 või 4000 või 2500, õhtuks on ikka tühi tugeva kasutamise juures.
Ega see akumahtuvus pole tõesti nii ühene, nagu ka auto kütusepaak ei anna veel aimu ökonoomsusest. Loeb pigem see, mis kapoti all peidus ja millises kasutuses aparaat on.
olafsand, mille põhjal räägid? Ma räägin oma reaalsest kasutusest... Niisama oskab igaüks lahmida.
hippokrates, telefonideks olid Elephone P5000 ja nüüd Oukitel K4000. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Reaalne kasutamine on tohutult individuaalne ja seda võrrelda ei ole eriti võimalik.
Nii on
Kes tahab võrrelda miskit või tarka juttu öelda võiks tuua GSMarena mõne ülevaate testidega võrdluse, et sellel nii, minul samad näitajad nii.
Siis saab tegeliku pildi.
Absoluutselt. Pole mu silmad ka veel telefoni näinud, mis ei vajaks ööseks laadima panekut. Mind hämmastab juba see, kui telefon päeva jooksul lisalaadimiseta hakkama saab.
Ma muidugi kasutan telefoni sihtotstarbeliselt ka.
Ei näe nagu pointi osta omale ilgelt hea rauaga jms telefon, et kõik viled kinni keerata ja sellega aint helistada ja pärast kuskil foorumis kelkida, et tema saab 4p aku ooteaega. _________________ 58017968
vortex, +1. Gsmarena Endurance rating on just minule (-2h), täpselt niipalju kestab telefon minu käes mis seal märgitud. Kõikide telefonidega on olnud nii ja ei peaks nende testis veel kahtlema. Hetkel kasutan telefoni mis minu käes käib 3p umbes. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
l2bukast, SilQ,
Mul kasutusel esimene Droid mis kestab üle ühe ööepäeva ja seda suhtkoht igast asendist.
Pisut harjumatu on õhtul tuttu minna, kui ei ole vaja torule saba taha panna
Masin siis Note 4
l2bukast, taaskord, sa lahmid niisama. Oled kasvõi ühte normaalse akuga telefoni proovinud? Pole mõtet siin läbustada, kui endal kogemusi pole selliste telefonidega!
Mul on absoluutselt kõik viled 24/7 sees, netist loen uudiseid iga päev ~2h, kõikvõimalikud asjad sünkroniseerivad (kontaktid, kalendrid, e-mailid), "automate" app'iga lokatsioonipõhiselt pannakse hääletuks automaatselt jmt, kõnesid on päevas 20-30min.
Õhtul laadima pannes on enamasti 80%+ akust alles, mõnikord on ka 7X%. (Mulle meeldib hommikul 100% akuga uksest välja minna)
Seega veelkord, kui sa ei tea, millest sa räägid, ole parem vakka, kui et tühja koha pealt lihtsalt vigised. (kasutaja nimi on sul päris tabav...) Aga noh, nagu öeldakse, siis lollus ei anna häbeneda. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
l2bukast, taaskord, sa lahmid niisama. Oled kasvõi ühte normaalse akuga telefoni proovinud? Pole mõtet siin läbustada, kui endal kogemusi pole selliste telefonidega!
Mul on absoluutselt kõik viled 24/7 sees, netist loen uudiseid iga päev ~2h, kõikvõimalikud asjad sünkroniseerivad (kontaktid, kalendrid, e-mailid), "automate" app'iga lokatsioonipõhiselt pannakse hääletuks automaatselt jmt, kõnesid on päevas 20-30min.
Õhtul laadima pannes on enamasti 80%+ akust alles, mõnikord on ka 7X%. (Mulle meeldib hommikul 100% akuga uksest välja minna)
Seega veelkord, kui sa ei tea, millest sa räägid, ole parem vakka, kui et tühja koha pealt lihtsalt vigised. (kasutaja nimi on sul päris tabav...) Aga noh, nagu öeldakse, siis lollus ei anna häbeneda.
Jonnu, ei tasu isiklikult võtta asja. Vb tõesti on Sulle sattunud mingid anomaalsetelt väikeste energia tarvetega telefonid, ega ma ei väidagi, et see pole võimalik. Ma räägin lihtsalt suurest enamusest, kes peavad oma telefone õhtul laadima panema. Good for U, kui Sa ei pea.
Aga aitab OT.
Head vana aasta lõppu ja paremat uut . _________________ 58017968
Seega veelkord, kui sa ei tea, millest sa räägid, ole parem vakka, kui et tühja koha pealt lihtsalt vigised. (kasutaja nimi on sul päris tabav...) Aga noh, nagu öeldakse, siis lollus ei anna häbeneda.
Kui argumendid otsa saavad, minnakse isiklikuks. l2bukast räägib oma kogemusest ja Sina räägid oma kogemusest. Neid ei pea võrdlema ega hukka mõistma.
Mul igapäevaselt kasutuses Jiayu G4S, mille 3000 mAh aku + 4.7" ekraan + MTK6592 kiibistik annab kokku päris vastupidava koosluse. Öösel alati laadimas, sest siis päeval hea kindel tunne kuna järgmise päeva vajadused on etteennustamatud. Sünkimas suht tavalised asjad nagu FB, Chrome, Drive, Dropbox, Messenger, Facebook, Whatsapp jne. Kaks simmi kasutuses (kusjuures see voolutarvet ei peaks ja ka ei näi mõjutavat). Peamine kasutus veebilehitsemine, Waze. Kõige tõhusama päeval puhul on tulnud krööm üle 6 tundi screen-on-time'i ja siis oli aku laadima pannes 10% peal. Peal CyanogenMod 12.1 (Lollipop 5.1.1), mingeid voolusäästmisäppe pole kasutanud.
Ja minu poolt hääd aastavahetus kõikidele hiinakasõpradele. Las edaspidi lihtsalt asjad-temaatikad vaidlevad, jätkem persoonid ja egod välja. Peace!
l2bukast, sa ei vastanud jätkuvalt sellele ühele ja ainsale küsimusele, mis mu tekstis oli... _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
l2bukast, sa ei vastanud jätkuvalt sellele ühele ja ainsale küsimusele, mis mu tekstis oli...
Hetkel kasutan 3000mAh Asus Zenfone 2, 4gb rami ja 2,3GHz inteli prosega.
Olen kasutanud elephone p8000, 4200mAh akuga ja Umi Ironit 3350mAh akuga. Kõik on normaalse kasutamise juures õhtuks laadijat vajanud. Ei tegele mängimisega, tavakasutus: messenger, meilid, facebook süngis, dropbox jne. Vahel gps, vahel muusika. Midagi ülemõistuse pole. Ent mitu päeva ühe laadimisega ikka ei saa. Mingeid vilesid selle jaoks kinni ei hakka keerama ja end piirama. Muidu kaoks nagu mõte üldse nutikat kasutada. _________________ 58017968
l2bukast, mind kohe hakkab täitsa huvitama, mis sul seal tagataustal veel siis käib. Sest kõik, mida kasutad, kasutan ma ka. (dropbox'i asemel kasutan copy't, mis sama asi pm)
Ega sul juhuslikult skype'i ka peal pole? _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
l2bukast, mind kohe hakkab täitsa huvitama, mis sul seal tagataustal veel siis käib. Sest kõik, mida kasutad, kasutan ma ka. (dropbox'i asemel kasutan copy't, mis sama asi pm)
Ega sul juhuslikult skype'i ka peal pole?
Skype ei kasuta. Messenger ja chrome on 2 suurimat tarbijat. Aga need on ilmselt ju kõigil.
Vat ma tõesti ei tea. Isegi saaks heameelega teada, kui mina midagi väga valesti teen. Ma oleks väga õnnelik kui saaks telefoni mitu päeva ilma laadimata kasutada. Aga siiani pole veel küll leidnud seda.
Äkki peaks ka cyanogeni proovima. Mul kõik olnud stock romidega. _________________ 58017968
Ega sul juhuslikult skype'i ka peal pole?
Skype ei kasuta. Messenger ja chrome on 2 suurimat tarbijat. Aga need on ilmselt ju kõigil.
Vat ma tõesti ei tea. Isegi saaks heameelega teada, kui mina midagi väga valesti teen. Ma oleks väga õnnelik kui saaks telefoni mitu päeva ilma laadimata kasutada. Aga siiani pole veel küll leidnud seda.
Äkki peaks ka cyanogeni proovima. Mul kõik olnud stock romidega.
Greenify/Leandroid, mõni teine browser abiks äkki?
l2bukast, mul siiani kõik stock'idega olnud (s.h. Elephone P5000) ja on nagu okei olnud. (P5000 õhtul laadima pannes oli ka 7X-8X% alles akut) Cyanogen oleks muidugi tore, saab palju asju seadistada, seal hulgas process handler'it (?, see, mis manageerib prose ja kuidas prose jaotatakse appide vahel) ja see võib väga suure vahe sisse tuua.
Samas jätkuvalt on kummaline, kuna meil mõlemal on olnud Elephone'id (Ja mul oli isegi vanem, aeglasem ja näljasem) ning sul on ikka nii kehvad tulemused... _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
l2bukast, mul siiani kõik stock'idega olnud (s.h. Elephone P5000) ja on nagu okei olnud. (P5000 õhtul laadima pannes oli ka 7X-8X% alles akut) Cyanogen oleks muidugi tore, saab palju asju seadistada, seal hulgas process handler'it (?, see, mis manageerib prose ja kuidas prose jaotatakse appide vahel) ja see võib väga suure vahe sisse tuua.
Samas jätkuvalt on kummaline, kuna meil mõlemal on olnud Elephone'id (Ja mul oli isegi vanem, aeglasem ja näljasem) ning sul on ikka nii kehvad tulemused...
On suur erinevus aku jaoks päev otsa olla wifi või 3/4G küljes, viimase puhul sõltub ka operaatorist ja tugijaama kaugusest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.