Sellega seoses tuli kohe üks kirjutis meelde, kus viimase Transformerite näitel selgitati selle turu (absurdset) mõju product placementile.
True that. Tõeliselt suured hitid võivad Hiinas teha 200+ miljonit ning selletõttu otsitakse aina rohkem Hiina koostööpartnereid, kes kannaks osa produktsioonieelarvest saades vastu õigused kohalikule kassale. Ehk see seletab, miks on Hollywoodi toodangus aina rohkem Hiinat ja hiinlasi näha.
Lisaks direktor on Roland Emmerich, kes on katastroof filmide ekspert.
No pun there, ehk mees on tõesti katastroof, kui filmide eksperdid ritta panna.
Independence Day'st absurdsemat ja pateetilisemat annab otsida. (NB! pateetiline eesti keeles on hoopis midagi muud kui pathetic inglise keeles, kui kellelgi see segi minema peaks kippuma) _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Star trek on alati olnud selline omapärane:D Star Trek IV näiteks, kus nad pidid rändama ajas tagasi, et toimetada vaalad tulevikku, et nad päästaks Maa. JJ jõuab ikka neid filme treida
Vaatasin Musta Alpinisti ära, ausalt öeldes suhteliselt "meh" film. Alguses olid kaadrid hüplevad, näitas tuleviku, mineviku, oleviku, läks tükk aega enne kui suutsin lahti mõtestada. Siis vahepeal olid kaadrid, mis jäid poolikuks ja pidi jälle ise mõtlema, et mis nende kaadritega öelda taheti. Paljud asjad jäidki lahti seletamata ja mõned kaadrid ei tekitanud absoluutselt "tõestisündinud" loo seost. Kes näinud on, kuidas teile tundus?
lol, arvestades Harrison Fordi reaktsiooni tähesõdalaste esilinastusele, siis see oli küll ämber film
Terevisioonis näitas väikest intervjuud pärast linastust _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, HF ongi selline. Vaata suvalist tema intervjuud. Sellest nüüd välja lugeda, et film tuleb kehva? Nomaitea...
Pigem kardan isiklikult seda, et film tuleb OK nagu viimased JJ.A Star Trek-i filmid on olnud, aga kuna SW haip on nii kõva, siis pettumus võib tulla puhtalt sellest, et film pole ulmeliselt hea vaid lihtsalt ok. Mina olen ennast igatahes nii meelestanud, et tuleb ok film ja Laupäeval kaen ära IMAX-s _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
jeesus188, HF ongi selline. Vaata suvalist tema intervjuud. Sellest nüüd välja lugeda, et film tuleb kehva? Nomaitea...
Pigem kardan isiklikult seda, et film tuleb OK nagu viimased JJ.A Star Trek-i filmid on olnud, aga kuna SW haip on nii kõva, siis pettumus võib tulla puhtalt sellest, et film pole ulmeliselt hea vaid lihtsalt ok. Mina olen ennast igatahes nii meelestanud, et tuleb ok film ja Laupäeval kaen ära IMAX-s
Loomulikult tuleb ok film, suht naljana mõeldud ju.... lol, peaks mingit aimu andma
tsitaat:
CC Plaza 17.12.12 kell 23.40.
Ise ei läheks ka relva ähvardusel
no olgem ausad, ma ka ei viitsiks sellisel kellaajal minna _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kes plaanib jõuda SW linastustusele saamaks rikkumata elamust, tasuks täna õhtul juba end internetist lahti ära ühendada. Peale eilseid esilinastusi on kõik kohad spoilereid täis
Kes plaanib jõuda SW linastustusele saamaks rikkumata elamust, tasuks täna õhtul juba end internetist lahti ära ühendada. Peale eilseid esilinastusi on kõik kohad spoilereid täis
ma ei tea kus lehtedel sa käid, aga ma pole veel kohanud _________________ This message was sent from space using stargate
American Ultra- arvasin ,et tegu pigem komöödiaga,aga polnud,ei oskagi seisukohta võtta a vaadatav igatahes _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Inception- kunagi käisin kinos vaatamas,eriti ei mäletanud sellest midagi enam,seepärast vaatasin uuesti.Tuleks vist kohe uuesti vaadata,et päris hästi aru saaks,mis seal toimub.Päris hea film _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Fännid võivad ka vastupidi just 1-e panna, kuna vanasti oli kõik parem ja nüüd on nende lapsepõlv ära rikutud.
Veidi laiemalt rääkides, tegelikult enamik inimesi lähevad filmi vaatama teades täpselt, mida nad näha tahavad. Saades midagi muud läheb enamikel silme eest punaseks, vähesed paistavad hindavat originaalsust või lihtsalt väikest üllatusmomenti.
fännid ei pane 1-e vahet pole kuidas film on välja kukkunud
panevad ikka, mina küll panen kui saast on.
aga ma ei usu ka, et saast tuleb, disney'l on liiga palju tõestada + frantsiisi ostmis kulud vaja tasa teha, niiet esimene film mis nad teevad, peab kindlasti hea olema, muidu kaob kogu SW brändi ostmise mõte _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Mis puutub reitingeid siis seda ei tasu alguses eriti tõsiselt võtta. Assta pärast kui asjad on maha rahunenud ja inimesed objektiivsemad saab parema pildi.
olgem ausad, mõlemad kellaajad on sellised, kuhu eriti ei viitsiks minna _________________ This message was sent from space using stargate
Mis puutub reitingeid siis seda ei tasu alguses eriti tõsiselt võtta. Assta pärast kui asjad on maha rahunenud ja inimesed objektiivsemad saab parema pildi.
Saab ka lihtsamini, täna juba kell 10:15 saalis
Ma lähen homme kell 10:15
Pilet juba ostetud eelmine kuu. Suht ideaalne koht kah minu meelest.
jeesus188 kirjutas:
olgem ausad, mõlemad kellaajad on sellised, kuhu eriti ei viitsiks minna
Kui tööl pead passima siis jah. Mina ei pea laupäeval.
lopes39 kirjutas:
Ma lähen seda vaatama alles järgmine aasta. Ma ei viitsi puupüsti täis saalis rasva sisse hingata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.