Täitsa hea treiler oli. Neiu muidugi 5+ seal. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Minu jaoks on neiu...Tüdruk. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Enamikel meist sõidaks katus ära kui peaks sellisega võimalus tekkima. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
comic-coni seltskonna jaoks ongi ta liiga pikka kasvu. koomiksites peaks wolverine mingi 160cm olema. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Big Hero 6 - Päris hea multikas. Ilus animatsioon ja puha (lugu ise oli üsna igav). Mingist hetkest hakkas mulle väga tunduma, et ahvitakse Marveli-värki ning pärast guugeldades sain teada, et seos oligi taotuslik (+ isegi post-credits stseenis oli Stan Lee). Mulle aga marvelkino üsna meeldib, seega see ei häirinud.
Tuli tuju taas mingit head Prantsusmaa filmi vaadata. Oskab keegi midagi soovitada (olen üht-teist ka aastate jooksul näinud, aga ehk aitab õiges suunas otsima hakata) ?
Veidi mugavam mirror, kuniks toimib veel: https://vid.me/lvBw _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Enamus karvadest ajas selle peale ennast püsti. Väga väga hea võib see tulla _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Uus Independence Day ju hall ja nii generic looking kui üldse võimalik. Will Smith'i ei raatsinud palgata, seega tõsteti peategelaseks tema sidekick?
Järjekordne klassika, mis ennast nüüd liiga tõsiselt võtab.
Uus Independence Day ju hall ja nii generic looking kui üldse võimalik. Will Smith'i ei raatsinud palgata, seega tõsteti peategelaseks tema sidekick?
Järjekordne klassika, mis ennast nüüd liiga tõsiselt võtab.
Minu meelest võib sellest üsna hea film tulla. Ala 2012, Jurassic Park.
Erilise riske nad selle filmiga ei saa võtta, kuna eelarve on suht suur.
Kindlasti on filmi väike romanss sisse ehitatud, naljakas kõrval tegelane ja lõpus päästab peategelane maakera on kavalusega.
Lisaks direktor on Roland Emmerich, kes on katastroof filmide ekspert.
suht ok aktsioon suvel tulemas
Vb saab selleks ajaks ka Rakvere kino valmis _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Total Lifetime Grosses
Domestic: $60,522,097 24.8%
+ Foreign: $183,321,030 75.2%
_________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa tahad seda nii kangesti öelda, ütle siis _________________ This message was sent from space using stargate
sellisel juhul on need numbrid ju üldse mõttetud. Ainult käivet saab teada
Samas kusagil peab mingi tõde olema, muidu milleks neid üldse avaldada _________________ This message was sent from space using stargate
Rusikareegel näeb ette, et 100-150 milline film peab teenima oma eelarve tagasi minimaalselt kaks korda, et film oleks nullis. Kõik üle selle ehk 200 millised tentpole filmid peavad teenima tagasi up to 3x oma eelarve, et jõuda nulli sõltuvalt kogu-eelarvest (Spectre vajas ~600 miljonit tulu, et jõuda nulli ja ilmselt jääb see film ~900 miljoni peale globaalselt, mis tähendab et tegu on Sony jaoks reaalse pettumusega kuna filmi eelarve oli 250 miljonit ja teist samapalju reklaami otsa). Jutt pole kasumist, vaid nullist.
Ehkki välisturg on muutunud de facto liidriks rahateenimimises, on siiski ka domestic endiselt tähtis. Hiinast saab näiteks Hollywoodi suurstuudio sõltuvalt lepingust up to 25% endale ehk kui film teenib 100 miljonit Hiina näitamistega, saab stuudio sellest 25 miljonit. Lisaks saab Hiinas näidata stuudio ainult käputäie filme, mistõttu sinna saadetaksegi ainult suvised megahitid.
Ehkki välisturg on muutunud de facto liidriks rahateenimimises, on siiski ka domestic endiselt tähtis. Hiinast saab näiteks Hollywoodi suurstuudio sõltuvalt lepingust up to 25% endale ehk kui film teenib 100 miljonit Hiina näitamistega, saab stuudio sellest 25 miljonit. Lisaks saab Hiinas näidata stuudio ainult käputäie filme, mistõttu sinna saadetaksegi ainult suvised megahitid.
Sellega seoses tuli kohe üks kirjutis meelde, kus viimase Transformerite näitel selgitati selle turu (absurdset) mõju product placementile. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.