Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
12.12.2015 10:04:05
|
|
|
Hinnad leptakse ju tootja või edasimüüjaga kokku, loomulikult ka vahendustasu. Kõik uued filmid on alguses kallimad ja hiljem hind langeb. Puhas tavaline filmbisnes.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
12.12.2015 12:29:14
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Hinnad leptakse ju tootja või edasimüüjaga kokku, loomulikult ka vahendustasu. Kõik uued filmid on alguses kallimad ja hiljem hind langeb. Puhas tavaline filmbisnes. |
Jah Ameerika hit filmid saab kokkuleppel 3€ anda, aga Eesti omad ikka kallimad. Se ka aru saadav, kuna turg väiksem. Vahet pole küsida võib aga mina ei maksa videolaenutuse eest rohkem kui kino. On kindlasti inimesi kes seda teevad, aga minu jaoks on see piir mida kunagi ei ületa.
Üks küsimus veel SVT'ga seoses, miks SVT pole järelvaadatav? Rootsi riik keelab seda? Ma väga loodan, et see lihtsalt mingi viga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
12.12.2015 14:12:08
|
|
|
Kas keegi kasutab IPTV over WIFI?
Plaanin uue teleka ostu ning sooviks tuua IPTV esimeselt korruselt ka kolmandale (teine vaatajakoht).
Selleks on 2 lahendust- osta CONAX moodul ja vaadata zuumtv'd (mis oleks iseenesest palju kallim lahendus, kuid see-eest töökindlam)
või
luua wifi-sild mis kannab Elioni IPTV'd üle. Siin oleks mugavuskohaks see, et saab saateid ka järelvaadata, raadiot kuulata jne. Lisaks on see ka odavam, sest kuumaks jääks samaks. 2 ruuterit maksavad ligikaudu sama palju või vähem kui CONAX moodul.
Kaablit pole nõus vedama ning aastatega eksperimenteerides olen hetkel jõudnud nii kaugele, et kuna siia tuppa oli ka Internetti vaja, siis kõige töökindlamaks lahenduseks on WiFi sild. See töötab hetkel väga hästi ning arvutis töötab Internet nagu kulda, pole probleemi mängudes jne.
Teoreetiliselt oleks võimalik samade ruuteritega ehitada ka IPTV sild, kuid kuna minu ruuterid ei toeta tarkvaralist portide eraldamist, siis tuleks osta 2 uut ruuterit ning sild nendest ehitada.
Seega 1 sild tegeleks vaid IPTV edastamisega ning teine vaid Interneti edastamisega. Arvestades, et Interneti sild töötab probleemivabalt juba pikka aega, ei näe probleeme IPTV silla sinna kõrvale ehitamises.
On kellelgi mingeid poolt või vastuväiteid sellisele lahendusele?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
12.12.2015 14:19:52
|
|
|
warkriss, üle vooluvõrgu ei kannataks edastada?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
12.12.2015 14:24:51
|
|
|
Ei tulnudki esimese hooga mõttesse, see on vist tõesti hea lahendus, ei pea ise leiutama hakkama, vaid töötab out-of-the-box (loodetavasti).
Kas ~35€ eest saab midagi normaalset?
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
12.12.2015 14:40:27
|
|
|
Selge, eks proovin siis neid, tänan.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
12.12.2015 19:04:41
|
|
|
warkriss kirjutas: |
Kas keegi kasutab IPTV over WIFI? |
Mina kasutan. Kusjuures erinevaid variante.
Algul proovisin Comtrendi vooluvõrguadapteritega, resulaat väga vigane. Ruuter on ülemisel korrusel ja ei õnnestunud teleri juures ühtegi sama faasi pistikupesa leida. Teise korruse teler on küll läbi vooluvõrguadapteri, aga mitte Comtrendi, vaid Western Digital Livewire. Töötab esimesest kiiremini ja probleemivabamalt.
Allkorrusel on sillaks D-Link DAP 1522 bridge. Töötab ilusti.
_________________ ...---... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
12.12.2015 20:02:21
|
|
|
Tundub et kanalivahetus on aeglaseks muutunud. Kanal vahetub rohkem kui 3 sekundit pärast nupuvajutust. Varem oli justkui kiirem. LG äpp ja optika. Võrgus nagu asi pole. Ping elioni serverisse 8 ms.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.12.2015 21:35:27
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Tundub et kanalivahetus on aeglaseks muutunud. Kanal vahetub rohkem kui 3 sekundit pärast nupuvajutust. Varem oli justkui kiirem. LG äpp ja optika. Võrgus nagu asi pole. Ping elioni serverisse 8 ms. |
Sinu võrgus pole arvatavasti asi. IPTV klaster on suure tõenäosusega suurema koormuse all. Mul avaneb telekava 5-6 sekundit. Kanalivahetus võtab sama aja.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
13.12.2015 10:12:08
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
-parun- kirjutas: |
Tundub et kanalivahetus on aeglaseks muutunud. Kanal vahetub rohkem kui 3 sekundit pärast nupuvajutust. Varem oli justkui kiirem. LG äpp ja optika. Võrgus nagu asi pole. Ping elioni serverisse 8 ms. |
Sinu võrgus pole arvatavasti asi. IPTV klaster on suure tõenäosusega suurema koormuse all. Mul avaneb telekava 5-6 sekundit. Kanalivahetus võtab sama aja. |
Telekava ja salvestuste avanemine käib mul samuti pallitamise ja mõtlemisega. Kanalivahetus see-eest toimib veatult.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
13.12.2015 15:25:02
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Üksi vaatad, tuleb ka siis odavam kui kino parkimine, sõit ja popkorn arvesse võtta, pere või sõpradega vaatad, kordi odavam.
Hinna üle pole telekomil midagi argumenteerida, paistab, et eesti filmitootjad on hea nõksu rahateenimiseks avastanud. Kino, digitaalne videolaenutus ja alles siis kunagi dvd vms. Nii nagu maailmas ikka, aga toetagem eesti filmitööstust. |
Kus kukkus targutama.
Bussiga lähed, etsi rohelise kaardiga !
Ja kodus sõpradega vaadates teeb Elion söögid joogid välja ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.12.2015 15:29:14
|
|
|
Peale seda viasati filmi/spordikanalite tellimist mõne päeva eest, ei tööta enam salvestuste kerimine normaalselt, või peaks ütlema, et ei töötagi nagu. Mingit sujuvat kerimist ei toimu, jääb 4-8 kordse kiiruse peal juba kinni.
Hüppab suvalisse kohta.
uusnuti-motorolad.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
shushlik
HV vaatleja
|
13.12.2015 15:40:09
|
|
|
jägaja kirjutas: |
.....ei tööta enam salvestuste kerimine normaalselt, või peaks ütlema, et ei töötagi nagu. Mingit sujuvat kerimist ei toimu, jääb 4-8 kordse kiiruse peal juba kinni.
Hüppab suvalisse kohta.
uusnuti-motorolad. |
Kerimine on tuksi jah keeratud, jälle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.12.2015 20:30:53
|
|
|
shushlik, täna pole viitsinud suurt midagi peale telerivaatamise teha.
Igatahes paistab, et Elionil mitmed salvestused lihtsalt vigased. Seetõttu kerimine ka ei toimi.
Proovisin nüüd mitmeid kordi teatud salvestusi kerida ja need ei töötagi normaalselt @ETV.
Paistab, et peale ETV HD salvestuse võimekuse tekkimist on nüüd kerimine vigane. ETV2 siis samuti ilmselt.
Kanal2 proovitud salvestused igatahes toimivad.
Elionipoolne kamm.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
13.12.2015 20:44:29
|
|
|
Väike tähelepanek antud seadmega.
Soetasin ka endale selle, vahetasin Ruckuse vastu välja. Ühendus on stabiilsem kui eelneva seadmega. Sai siis hiljem soetatud juurde üks lisa telekas ehk lisa vaataja koht ning kuna korter ehitatud nii, et igasugune kaabeldus ei tule kõna allagi sai soetatud juurde üks Zyxel lisa komplekt. Panin siis tööle nagu ikka aga mis siis toimus - mõlemad Arris digiboksid läksid momentaanselt lolliks, ainuke abi oli hard reset teha. Lihtsalt ei läinud nad koos tööle, nii kui ühe võtsin tagant ära siis ühel telekal tuli pilt tagasi ja kõik korras ning nii kui lülitasin teise sisse hakkas sama jama peale - pilt jooksis kokku. Siis lihtsalt mõtlesin, et proovin midagi mida poleks arvanud, et töötab. Võtsin selle ühe seadme ära mis oli ruuteri taha ühendatud ja jätsin alles teise seadme mis oli digiboksiga ühendatud ja asi töötab ja laitmatult, lihtsalt siis üks seade jääb üle ehk üks seade jagab signaali kahe vastuvõtjaga. Ma ei tea kas see nii peakski olema või mitte...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
13.12.2015 20:47:17
|
|
|
Ramm kirjutas: |
Väike tähelepanek antud seadmega.
Soetasin ka endale selle, vahetasin Ruckuse vastu välja. Ühendus on stabiilsem kui eelneva seadmega. Sai siis hiljem soetatud juurde üks lisa telekas ehk lisa vaataja koht ning kuna korter ehitatud nii, et igasugune kaabeldus ei tule kõna allagi sai soetatud juurde üks Zyxel lisa komplekt. Panin siis tööle nagu ikka aga mis siis toimus - mõlemad Arris digiboksid läksid momentaanselt lolliks, ainuke abi oli hard reset teha. Lihtsalt ei läinud nad koos tööle, nii kui ühe võtsin tagant ära siis ühel telekal tuli pilt tagasi ja kõik korras ning nii kui lülitasin teise sisse hakkas sama jama peale - pilt jooksis kokku. Siis lihtsalt mõtlesin, et proovin midagi mida poleks arvanud, et töötab. Võtsin selle ühe seadme ära mis oli ruuteri taha ühendatud ja jätsin alles teise seadme mis oli digiboksiga ühendatud ja asi töötab ja laitmatult, lihtsalt siis üks seade jääb üle ehk üks seade jagab signaali kahe vastuvõtjaga. Ma ei tea kas see nii peakski olema või mitte... |
Nii peabki olema, üks saatja ja kaks vastuvõtjat.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.12.2015 20:51:57
|
|
|
Neid võrguadaptereid tuleks enne proovida konkreetses kohas. Praegu väga palju levima hakanud odavamad saasta led lambid võivad tekitada selliseid häireid, et pmst mingit liiklust ei toimu. Samamoodi igasugune muu prügielektroonika.
Osta veebipoest siis võimalik 14 päeva jooksul tagasi saata kui ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.12.2015 09:25:36
|
|
|
Ramm, nii comtrendidega kui zyxelitega jms plc'dega saadki neid sildu lisada yhele tugijaamale, topelt saatjaid saad küll võrku panna kuid see poleks optimaalne ja selleks peaksid seadmed ees oleva nupu abil krüpteeritud ühendusele viima (zyxel).
Võid kasutada ka ühte tugijaama ja kolme klienti, sul kaks tvd on, kui kolmandat ei saa, pane siis kasvõi kusagil netti jagama. Faas peab kindlasti ühine olema, muidu võib iga lisaseade kõik kokku lasta.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
14.12.2015 11:26:41
|
|
|
Miskipärast Thompsoni ruuter restardib üle päeva või 2 primetime ajal, kas elion teeb luunjas uuendusi?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
14.12.2015 12:22:51
|
|
|
ahto42 kirjutas: |
Miskipärast Thompsoni ruuter restardib üle päeva või 2 primetime ajal, kas elion teeb luunjas uuendusi? |
Me juu ei tea, võta Telekomiga ühendust. Pigem hakkab thomsoni impulsstoiteplokk otsi andma.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.12.2015 12:26:48
|
|
|
Võiks alustada ruuteri resetist ja pistikupesa kontrollist.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
14.12.2015 21:58:53
|
|
|
Täna helistati toest tagasi seoses SVT kanalite kavaga. Öeldi, et nemad kasutavad kava.ee teenust.
Mina küll seal kava.ee lehel SVT kanaleid ei leidnud. Aga noh pole minu asi kust Telekom oma kava võtab, kella ajad peaks ikka nemad korda ajama.
Mina ei hakka ju kava.ee'le kirjutama või helistama, et Telekom vist kasutab teie kava ja see on tund aega vale. Seda peaks ikka Telekom tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
inczp
HV kasutaja
|
14.12.2015 23:03:34
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Täna helistati toest tagasi seoses SVT kanalite kavaga. Öeldi, et nemad kasutavad kava.ee teenust.
Mina küll seal kava.ee lehel SVT kanaleid ei leidnud. Aga noh pole minu asi kust Telekom oma kava võtab, kella ajad peaks ikka nemad korda ajama.
Mina ei hakka ju kava.ee'le kirjutama või helistama, et Telekom vist kasutab teie kava ja see on tund aega vale. Seda peaks ikka Telekom tegema. |
Minu arust pole SVT vale kava mitte esimene möödalaskmine, ka Travel (HD) kanali kava on samuti tund, suvel vist isegi 2h nihkes olnud ja mitte ainult Elionil vaid sama oli ka Starmanis. Viimati suvel märkasin seda, praegu tundub korras olevat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
16.12.2015 22:00:14
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Mina ei hakka ju kava.ee'le kirjutama või helistama, et Telekom vist kasutab teie kava ja see on tund aega vale. Seda peaks ikka Telekom tegema. |
Täna kui koju jõudsin märkasin, et keegi on kava aegasi muutnu, aga valele poole
Toon näite: SVT 1 pealt algab täna õhtul Rootsi aja järgi kell 18:00 uudiste saade Rapport. Eesti aeg on tund aega ees, ühesõnaga peaks Rapport algama Eesti aja järgi kell 19:00. Digipoksi kava järgi algab see kell 17:00.
Eile oli kava tund aega vale, täna kaks tundi. Armjan kas saad vastutavatele isikutele edasi öelda, et Rootsi aeg en tund aega taga mitte ees.
EDIT: Täna kolmapäeval on kava paika saadud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|