Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 677, 678, 679 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p6kk
HV kasutaja

sõnum 12.12.2015 01:04:58 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
p6kk kirjutas:
Jube mis nerfi on T71 saanud. Ta on vist täiesti camo vabaks tehtud. Ühtegi spoti missiooni ei ole suutnud enam ära teha, kohe avastatakse mind ära kuigi mul meestel kõik camo skillid peal, camonet peal, tank lisaks värvitud. Nõme on see wargamingu poliitika, teha mingi tank hästi heaks ja siis totaalne nerf peale nii et mängidagi enam ei kannata.

Spoiler Spoiler Spoiler

Sa pole t71 mänginudki ju, isegi ühtegi gunmarki pole peal, mida sa oskad reaalselt kaasarääkida peale oma tobedate piltide postitamise?
Enne T71 HD mudeli mängutoomist ma tegin kõik LT missioonid (kahe esimese tanki missioonid) kiitusega ära ja nüüd ei saa enam üldse mängida. 3000 dämmi mängus teha oli väga kerge, nüüd on keskmine dämm 1500 kuna mingit camo pole.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 12.12.2015 01:10:06 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Yankuonu kirjutas:
p6kk kirjutas:
Jube mis nerfi on T71 saanud. Ta on vist täiesti camo vabaks tehtud. Ühtegi spoti missiooni ei ole suutnud enam ära teha, kohe avastatakse mind ära kuigi mul meestel kõik camo skillid peal, camonet peal, tank lisaks värvitud. Nõme on see wargamingu poliitika, teha mingi tank hästi heaks ja siis totaalne nerf peale nii et mängidagi enam ei kannata.

Spoiler Spoiler Spoiler

Sa pole t71 mänginudki ju, isegi ühtegi gunmarki pole peal, mida sa oskad reaalselt kaasarääkida peale oma tobedate piltide postitamise?
Enne T71 HD mudeli mängutoomist ma tegin kõik LT missioonid (kahe esimese tanki missioonid) kiitusega ära ja nüüd ei saa enam üldse mängida. 3000 dämmi mängus teha oli väga kerge, nüüd on keskmine dämm 1500 kuna mingit camo pole.

http://www.noobmeter.com/player/eu/Lohend/501900261/
Paraku see, et kasutajanimesid ära võetakse või järgi tehakse ei ole "Yankuonu"-na minuga WoT-is tegemist icon_smile.gif

viimati muutis Yankuonu 12.12.2015 01:12:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 12.12.2015 01:16:46 vasta tsitaadiga

Miks sa seda postitad, kui ma räägin T71 tankist? Oled sa mänginu selle tankiga üldse või mängisid 3 aastat tagasi?
T71 läheb müüki jah, sellega ei saa enam mängida.

Ma tean et sa oled lohend ja vaatasin su teenistuskäiku ja sinu masinat T71 ja seal oli ainult natuke üle saja mängu kirjas selle masinaga.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 12.12.2015 01:19:33 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Miks sa seda postitad, kui ma räägin T71 tankist? Oled sa mänginu selle tankiga üldse või mängisid 3 aastat tagasi?
T71 läheb müüki jah, sellega ei saa enam mängida.

Ma tean et sa oled lohend ja vaatasin su teenistuskäiku ja sinu masinat T71 ja seal oli ainult natuke üle saja mängu kirjas selle masinaga.

Ikka mängin, täitsa fun tank endiselt. Kuna kogun tanke siis enamus on alles ja sõidan nendega ikka kord kuus vähemalt lahingu või kaks.
Sinu auks tegin isegi täna ringi icon_smile.gif

p6kk
HV kasutaja

sõnum 12.12.2015 01:35:50 vasta tsitaadiga

Ringi rallimiseks see tank sobib nagu iga tank, vahet pole kas tegid hea tulemuse või tegid halva. Kui sa mängid pole selle masinaga, siis sa tunneta nerfi.
200m pealt spottis IS6 mind ära, uskumatu, istusin põõsas, kedagi ei tulistanud.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 12.12.2015 01:36:25 vasta tsitaadiga

Lihtsam on ikka vinguda ja tanke süüdistada oma sitas mängus icon_biggrin.gif
WoT-i mängjaskond on nii suur, et kõik "silent" nerfid otsitakse välja ja on veebis ilusasti kirjas. Ei saa nad salaja midagi muuta.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.12.2015 01:45:57 vasta tsitaadiga

Lol. P6kk sul on ikka ysna tõsine probleem. Kui sellises vanuses on aastate kaupa selline hala mingi mängu kohta siis on see ikka ysna hale. Iga jumala päev sa siin nutad nagu mingi plika. Ehk on aeg midagi ette võtta? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 12.12.2015 01:54:44 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Lol. P6kk sul on ikka ysna tõsine probleem. Kui sellises vanuses on aastate kaupa selline hala mingi mängu kohta siis on see ikka ysna hale. Iga jumala päev sa siin nutad nagu mingi plika. Ehk on aeg midagi ette võtta? icon_rolleyes.gif

Oleme ju koos mänginud ja mäletan küll kuidas sa mind mängus pidevalt noobiks sõimasid ja üldse räuskasid. Vaata ikka peeglisse eks thumbs_up.gif
Ja sinu mängutulemused jäid alati ülisittadeks minu kõrval ja alati olin mina süüdi kui ma sind päästma ei tormanud. Naljamees vamobola30 konto pole küll suuremat asi.

Kuidas ma t71 siis halvasti mängin? 320 mängu ja 60%WR, gunmark oli lausa 90% täis kuni nende spoti missioondega on 77% peale kukkunud.

Lohend: t71 nerfist on terve nett juttu täis.

viimati muutis p6kk 12.12.2015 02:27:16, muudetud 3 korda
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.12.2015 01:54:45 vasta tsitaadiga

ot:
p6kk vist kandis siin varem "vipu" nime ja tolle jutu järgi olin ma pikka aega veendunud, et tegemist on tütarlapsega.
Cosmo juttu tuli pidevalt. icon_lol.gif
rSTO
HV vaatleja

sõnum 12.12.2015 03:58:52 vasta tsitaadiga

Aru ma ei saa miks Erickut nii palju maha teete. Mees on endale asjad selgeks teinud ning üritab ka teid järgi aidata. Vastu saab vaid haukumist. Tal on ju igasugune õigus olla oma saavutuste üle uhke ning seda ka avalikult väljendada. Praegu tekib täpselt selline vaatepilt nagu vaesed räägivad rikkaid taga ja arvavad, et ta niikuinii varastas oma rikkuse kokku. Reaalne elu on ikkagi tahtes õppida ning areneda. Muidugi on ka sündinud rikkaid keda võib Woti näol kujutada kui sündinud geeniuseid. Ja oma lemmiktankiga statside üles ajamine pole ka nii hull teema. Kui inimene on oma kõrge wn reitingu pilliga lahingus siis ta ju ongi täpselt nii ohtlik kui reiting seda väidab. Kui on mingi kehvema pilliga siis tähendab see seda, et tal on potentsiaali olla ohtlik kui kõik tingimused antud pillile on täidetud.
Ja teistele vingatsitele, RNG faktor on ikkagi mängus olemas mis tekitabki selle rigged game tunde vahepeal. Ise olen sellest lahti saanud ja lõppude lõpuks suudan korralikult areneda selles kaoses. Kuigi vaadates näiteks Noobmeteri graafikuid siis areng on toimunud pidevalt, algusest peale stabiilselt kuid aeglaselt kõverad tõusevad icon_biggrin.gif kordagi pole seda EKG efekti tekkinud.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 12.12.2015 10:57:39 vasta tsitaadiga

P6kk. Ehk ma paar korda räuskasingi. Seda ma ju räägingi et ehk oleks aeg asja kergemalt võtta. See on ju mäng siiski millest ju ei sõltu midagi. Mis sa arvad, keda see wot konto tulemus kotib? Mitte kedagi ju tegelt. Ehk aint ericut kotib icon_lol.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 12.12.2015 12:32:16 vasta tsitaadiga

Lihtsalt niisama siin type 59 jutu jätkuks- Armored warfarel tuli just välja klipp, milles teatatakse, et talvel saavad kõik mängijad omale kingiks legendaarse tanki, millest paljud unistavad kuid vähesed omavad. (lisaks muud vihjed wotile). Videos paistabki masin, mis näeb väga 59 moodi välja thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 12.12.2015 14:24:10 vasta tsitaadiga

rSTO kirjutas:
Aru ma ei saa miks Erickut nii palju maha teete. Mees on endale asjad selgeks teinud ning üritab ka teid järgi aidata. Vastu saab vaid haukumist. Tal on ju igasugune õigus olla oma saavutuste üle uhke ning seda ka avalikult väljendada. Praegu tekib täpselt selline vaatepilt nagu vaesed räägivad rikkaid taga ja arvavad, et ta niikuinii varastas oma rikkuse kokku. Reaalne elu on ikkagi tahtes õppida ning areneda. Muidugi on ka sündinud rikkaid keda võib Woti näol kujutada kui sündinud geeniuseid. Ja oma lemmiktankiga statside üles ajamine pole ka nii hull teema. Kui inimene on oma kõrge wn reitingu pilliga lahingus siis ta ju ongi täpselt nii ohtlik kui reiting seda väidab. Kui on mingi kehvema pilliga siis tähendab see seda, et tal on potentsiaali olla ohtlik kui kõik tingimused antud pillile on täidetud.
Ja teistele vingatsitele, RNG faktor on ikkagi mängus olemas mis tekitabki selle rigged game tunde vahepeal. Ise olen sellest lahti saanud ja lõppude lõpuks suudan korralikult areneda selles kaoses. Kuigi vaadates näiteks Noobmeteri graafikuid siis areng on toimunud pidevalt, algusest peale stabiilselt kuid aeglaselt kõverad tõusevad icon_biggrin.gif kordagi pole seda EKG efekti tekkinud.

Eestlased ju! icon_biggrin.gif
Erick on tõesti hea mängija ja palju vaeva näinud nii enda kui ka meie harimisega. Siin pole midagi vaieldagi. Taolist vingumist on ju igasugused foorumid täis. Eesti rahvuse eripära.

RNG...jah, suuresti tänu sellele, olen mõned kuud tagasi Ericku Type95 Harkovi mapil ära killinud T34`ga. Lihtsalt mul oli parem positsioon, T34 torni armor ja rohkem joppamist. See ei tee minust veel paremat mängijat kui Erick.
Samuti olen tema juhendist häid nippe leidnud, kuigi osa nendest mis tõstaksid oluliselt WIN8, ei sobi mulle, kuna võtavad selle for fun momendi ära. Ma tõesti mängin seda rohkem lõbu kui statside pärast. Peaasi, et tulemused tasapisi tõuseks, mul pole kiiret kuhugi. Pealegi on see mu poja konto ja selles mitmeid tuhandeid lahinguid on tal tehtud 11-13 aastasena, mis teeb statside tõstmise aeglasemaks. Aga nagu ma mainisin, siis see polegi minu jaoks eesmärk, kuna mängingi kui aega saab ja seda aega on viimasel ajal nii kuradi vähe.
Rohkem rahulikku meelt ja kindlat kätt seltsimehed!

sakinaga
HV Guru

sõnum 12.12.2015 23:19:44 vasta tsitaadiga

Minu jaoks hakkas antipaatia tema WN8 põhisest lahterdamisest, kus öeldi mulle muid näitajaid vaatamata, et kahel erineval relval/turretil ma vahet ei tee. Ja eks see on ka mujalt läbi kõlanud, kus ainukene oluline number on WN8 ja teiste arvamust peetakse kehvemaks puhtalt seetõttu, et tema WN8 on kehvem.
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2015 16:24:52 vasta tsitaadiga

maatriks, sulle võiks kirjutada siia pika traktaadi selle kohta, kuidas teatud asju sa alles hakkadki tajuma ja suudad ka efektiivselt kasutada alates teatud oskuste tasemest. Ma ei tea kas see jõudis sulle toona kohale, aga küsimus pole selles, et sa ei oska võrrelda neid numbreid paberil vms, vaid kuidas see väike erinevus nt su ingame tulemustes peegelduks. Mida kõrgem WN8, seda paremini suudetakse isegi pisikesest eelisest maksimaalne välja pigistada, ja sry, aga mingi WN8 1500 kandis olev mängija pole veel oma microga selles kohas, kus ta suudaks seda efektiivselt teha.

Ma ei räägi seda tühjalt kohalt, vaid enda kogemusest, ma olen ju olnud ise ka WN8 1500 peal, ja tean enamvähem, millise WN8 järgu juures ma mida õppisin või suutsin.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 13.12.2015 17:21:27 vasta tsitaadiga

Sul on loomulikult õigus oma arvamusele.
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2015 20:43:12 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:

Asi pole ju arvamuses. WN8 kui kombinatsioon mängus tehtud dämmist, killidest, spottidest, decapist, võiduprotsendist jne näitab suht adekvaatselt iga mängija arengutaseme ära. Kui sul oleks sama hea micro kui uunikumidel või superuunikumidel siis vähemalt su jooksev WN8 ju näitaks seda.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 13.12.2015 21:26:09 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
maatriks kirjutas:

Asi pole ju arvamuses. WN8 kui kombinatsioon mängus tehtud dämmist, killidest, spottidest, decapist, võiduprotsendist jne näitab suht adekvaatselt iga mängija arengutaseme ära. Kui sul oleks sama hea micro kui uunikumidel või superuunikumidel siis vähemalt su jooksev WN8 ju näitaks seda.
Ma pole väitnud, et mul on sama hea micro kui uunikumidel või superuunikumidel.
p6kk
HV kasutaja

sõnum 13.12.2015 22:42:16 vasta tsitaadiga

erick: aga samas näiteks see quickbaby julgeb mängida artyga ja lausa iga masinaga, aga sul on põhimasinad medikad. see mäng ongi medikate mäng, sellest on kõik arusaanud. ma olen maatriksiga nõus, wn8 on fetish ja kui see artimeetika seal muutub, siis muutuvad ka mängutulemused. sama nagu meie suusataja šmigun, võitis kunagi medali ja nüüd aastaid hiljem artimeetiga võttes äkki pani dopingut. erick, kahtlemata oled sa väga hea mängija, aga wn8 pole siiski mõõdupuu. võtame arty ja ma teen sinust kindlasti parema tulemuse kuna mul kogemused lihtsalt suuremad. suva see rng, loeb tulemus. artyga pole võimalik mänge võita, pole võimalik teha head wn8 kuna wn8 looja pole ise huvitunud artyst. wn8 võib vabalt sedasi ümber progeda et arty tulemused tooks suure plussi tulemustesse. üldiselt see wn8 haipimine kihistab inimesi, nagu rikkad mõnitavad vaeseid kuigi nende rikkus võib ühel hetkel otsa saada ja kõik on lihtsurelikud.

kuna wn8 pole tegelikult konkurentsi, siis saabki mängida ainult wn8 looja taktikepi järgi. ja ma jään igavesti selle juurde - ma olen väga vähe näinud randomis unicume kes oleks teinud väga hea tulemuse. üldiselt on nad esimesed kes surevad 0 damagega. väga hea mängija on see kes valdab abs kõiki masinaid siin mängus väga hästi.

kr6ll: vabandust mu sõnavõtu pärast, mul oli sitt päev thumbs_up.gif see mäng vist ongi mu elu.

viimati muutis p6kk 13.12.2015 22:44:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.12.2015 23:02:04 vasta tsitaadiga

maatriks, las ta jääb, tundub, et enamus aega räägime mööda üksteisest. icon_smile.gif Õnneks sa oled üks neist mängijatest, kes edenevad kenasti oma oskustes, võimalik et ühel heal päeval saad aru mida ma mõtlesin icon_razz1.gif

p6kk, ffs, mida sa mind lugema sunnid? icon_lol.gif

Sa ikka võiksid alustuseks tutvuda WN8 põhitõdedega. Sinu tulemusi võrreldakse teiste mängijate tulemustega samades tankides. Kui sa artyga ei scoudi just (WG API ei väljasta spotting dämmi, mis tähendab, et WN8 ei saa seda arvestada), siis on kõik õige ja aus. Sul on expected kogus kille ja dämmi, mida sa pead mängus tegema. Kui sa seda suudad, saad avg WN8 mingi 1400. Kui ületad seda oluliselt, saad parema WN8. Kui jääd alla, saad halvema.

Seda, millised need väärtused on, ei otsusta keegi "WN8 looja", vaid see sõltub otseselt kord kvartalis kogutavatest mängijate andmetest. Mängijate keskmine tase mingis tankis määrab selle oodatavad per game väärtused.

Tabelit võid vaadata siit: http://www.wnefficiency.net/wnexpected/

Mediumite kohta nii palju, et nende mängimine lihtsalt nõuab kõige rohkem oskusi ja pingutust. Kui reload on üle 8s, siis mu aju puhkab tanki mängides icon_razz.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.12.2015 05:10:57 vasta tsitaadiga

artyga on WN8 nii madal, sest pole vahet, kas mängib pro või clicker, RNG on ikkagi räme. Ehk siis avg damage üsna samasse auku päeva lõpuks (on muidugi üksikuid erandeid).
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.12.2015 15:03:11 vasta tsitaadiga

maatriks, täpselt nii thumbs_up.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 14.12.2015 15:45:37 vasta tsitaadiga

ei ole artyl RNG räme, saab pihta kenasti. lihtsalt artyl meestel peab BIA olema peal (camo on mõttetu) ja ratsioon. kõik arty masinad pole muidugi head. Kui RNGd poleks siis ei saaks tankidega mängida, sest artyd domineeriks jõhkralt. Kunagi ammu ju oli sedasi. Artyd tegid mängus puhta töö kui neid oli vähemalt 4 tükki.
Aga wn8 võiks arty tulemust tõsta +50% juurde ja artyga mäng ei teeks wn8 enam halvemaks.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 14.12.2015 15:53:33 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
ei ole artyl RNG räme, saab pihta kenasti. lihtsalt artyl meestel peab BIA olema peal (camo on mõttetu) ja ratsioon. kõik arty masinad pole muidugi head. Kui RNGd poleks siis ei saaks tankidega mängida, sest artyd domineeriks jõhkralt. Kunagi ammu ju oli sedasi. Artyd tegid mängus puhta töö kui neid oli vähemalt 4 tükki.
Aga wn8 võiks arty tulemust tõsta +50% juurde ja artyga mäng ei teeks wn8 enam halvemaks.

Sa ei paista ikka üldse aru saavat kuidas WN8 töötab. WN8l pole midagi viga, arty on skilless RNGfest lihtsalt, kuna sellega võib iga bot ulme mängu teha ning hea mängija saada olematu lahingu, kui lihtsalt pihta ei lase.
Seal pole mingit erilist ruumi skillile, enamus oleneb sellest, kas RNG laseb sul pihta või ei.

viimati muutis brokenarm 14.12.2015 15:56:51, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
dollarstar
HV vaatleja

sõnum 14.12.2015 15:54:37 vasta tsitaadiga

Õnneks või kahjuks WN8 väga ei koti kuna statsid nagunii tuksi keeratud ja uut kontot ei hakka tegema küll aga jälgin iga tanki enda statse mis motiveerib paremini mängima.
Aga jah minu jaoks on head tankistid need kes on erinevad tankid läbi mänginud ja teavad nende +- pooli ning kasutavad seda ära lisaks teevad tiimitööd ja jälgivad kaarti.
Kaks kollast võtavad vabalt uunikumi maha kui teevad koostööd nii,et kõigil on võimalus olemas icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 677, 678, 679 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.