|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas möödasõidul ületad kiirust? |
| Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
| Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
| Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
| Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
| Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
| Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
| Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
| Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
| Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 273 |
|
| autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
09.12.2015 16:39:14
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
Kas üldse ei osata enam sõita? Iga päev mingi raskem laks...  |
Või ei osata kõndida?
| Magic kirjutas: |
Päeval väga küsitav...ehk kiirus pigem.
Pimedal joostakse ikka väga suvalt ette...kapuuts peas ja mobla ees üle tee... |
Kui seal siuke kaader ringi kulgeb, siis ma ei imesta ka päevasel ajal millegi üle...
Täna sealt samast ristmikust mõne meetri mööda sõitnuna...
Spoiler 
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
09.12.2015 17:05:05
|
|
|
| See õnnetus tundub muidugi muude tagamaade tõttu juhtunud olevat, aga muidu selline ilm, nagu täna ning ka eelnevatel päevadel, teeb liiklusolud suht raskeks. Koguaeg tuleb mingit uduvihma, klaas koguaeg märg, ega jalakäijad ei tee ka midagi, et ennast nähtavamaks teha ning paratamatult juhtub selle tõttu õnnetusi. Vaadates, kuidas mustad kogud sitasti valgustatud teedel üle jooksevad, siis loodan lihtsalt, et üks minu kapotile kunagi ei maandu. Väga tihti on nendeks ka pensionärid, kes mõtlevad, et jooksevad kiirelt üle, aga reaalsuses komberdavad keset sõiduteed ja jäävadki ette.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
09.12.2015 17:37:17
|
|
|
Just lugesin seda
Liiklusseadust muuta - bemmijuhid vastutavad automaatselt kõigi nende läheduses toimunud liiklusõnnetuste eest. Kui õnnetuses bemm ei osale võetakse kepsu järgi lähim bemmijuht liistule.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.12.2015 17:40:01
|
|
|
http://tallinncity.postimees.ee/3429747/peatumismarguannet-eiranud-juht-soitis-jalakaija-surnuks
| tsitaat: |
| Kesklinna jaoskonna patrullpolitseinikud kontrollisid õnnetuse toimumise kohas piirkiirusest kinnipidamist ning sama sõiduki juhile anti peatumismärguanne, sest ta ületas kiirust. Juht eiras seda ning põhjustas seejärel mõnisada meetrit eemal avarii, edastas Põhja prefektuuri pressiesindaja. |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
09.12.2015 17:42:40
|
|
|
Peale õnnetust panid tüübid veel autost plehku ka. On ikka ajukääbikuid siin...
Kahju, et mõistust raha eest osta ei saa. Küll aga saab autot osta ja mõne meelest kompenseerib see aju puudujääki.
viimati muutis Valvejoodik 09.12.2015 17:50:53, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
09.12.2015 17:52:48
|
|
|
| markedmen kirjutas: |
| See õnnetus tundub muidugi muude tagamaade tõttu juhtunud olevat, aga muidu selline ilm, nagu täna ning ka eelnevatel päevadel, teeb liiklusolud suht raskeks. Koguaeg tuleb mingit uduvihma, klaas koguaeg märg, ega jalakäijad ei tee ka midagi, et ennast nähtavamaks teha ning paratamatult juhtub selle tõttu õnnetusi. Vaadates, kuidas mustad kogud sitasti valgustatud teedel üle jooksevad, siis loodan lihtsalt, et üks minu kapotile kunagi ei maandu. Väga tihti on nendeks ka pensionärid, kes mõtlevad, et jooksevad kiirelt üle, aga reaalsuses komberdavad keset sõiduteed ja jäävadki ette. |
Kahjuks pean minagi tõdema, et vähemalt korra päevas pean ma tegema äkkpidurduse just sellepärast, et ilma helkurita jalakäija ilmub teele..
Loodetavasti saab siis täie rauaga selle eest, et eest minema sõitis ja põhjustas seda, mida kardetakse iga kord, kui tagaajamine hakkab.
| sooty kirjutas: |
Just lugesin seda
Liiklusseadust muuta - bemmijuhid vastutavad automaatselt kõigi nende läheduses toimunud liiklusõnnetuste eest. Kui õnnetuses bemm ei osale võetakse kepsu järgi lähim bemmijuht liistule. |
Kui süüdlast pole, tuleb süüdlane määrata
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.12.2015 17:54:10
|
|
|
Loodetavasti saavad nii et tolmab, mitte jälle mingi palkame head advokaadid ja kahetseme sügavalt ja pärast on kõik teised süüdi selles, et nad olemas olid. Ja tegelikult hoopis politsei hirmutas vaesekesed oma märguandega ära, sest äkki olid hoopis röövlid (sõle ju ohtlik kant kindlasti) ja selle pärast sõitiski otsa vanurile, kes kindlasti oli vales kohas ja taustavärvi riietes ja blablah - 1.5 kuud tingimisi.
Aga uudise puhul torkas silma, et "sõiduauto BMW roolis olnud sõidukijuht sõitis otsa". Kui nüüd liigne sõnakordus välja arvata, siis ma näen küll esimest korda, et ei räägitagi sellest, kuidas üks või teine auto põhjustas avarii, vaid räägitakse ikka juhist.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
09.12.2015 17:57:28
|
|
|
| Nagunii saab pool aastat 5 aastase katseajaga ju. Nagu meil riigis kombeks. Sõidad/tapad inimese ära, saad tingimisi. Poest varastad leiba saad 10 pluss aastat.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
09.12.2015 18:01:15
|
|
|
| Mis sellest Georgist üldse saanud on, kes keskturu juures trammipeatusesse maandus?
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
09.12.2015 18:12:31
|
|
|
| Mis sellest Georgist üldse saanud on, kes keskturu juures trammipeatusesse maandus? |
Ma arvan, et tiksub paldiski mnt 52, seewaldi territooriumil õllepudel käes ja kogub ÜKT tunde...
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
09.12.2015 18:15:16
|
|
|
| Arvad? Kuuldavasti oli tegu ju mingi rikka ärimehe pojaga (Kobin?). Ilmselt otsustati, et trammipeatus oli vales kohas ja tegelikult põles hoopis teisele autole punane tuli.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
09.12.2015 18:18:52
|
|
|
| Arvad? Kuuldavasti oli tegu ju mingi rikka ärimehe pojaga (Kobin?). Ilmselt otsustati, et trammipeatus oli vales kohas ja tegelikult põles hoopis teisele autole punane tuli. |
Jah, arvan. Sellepärast määratlengi asukogana paldiski mnt ja eeldan, et õllepudel käes on.
"Midagi" tuleb ju teha...
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.12.2015 18:23:11
|
|
|
komberdav on hea variant, kiiremal sammul õhtul 15m eemalt pimedast teele sammudes ei pruugi märgata. Valgustus ikka kehv, sest tihti see valgusplönn näitab vaid teele jõudmist mitte, et kust tuleb.
Kõik see loogika on puudulik - peaks ju ennetama, sest siis võtab juht kiiruse maha kui tõesti keegi jookseb. Meil on selleni jõutud üksikutes kohtades kus rattur teele lennanud või tõesti joostakse pidevalt või on seal lihtsalt valgustusega vedanud st. kõrval näiteks kõnnitee valgustuse post. Lisaks eeldatakse, et inimesed kasutavad helkurit...
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
09.12.2015 19:09:56
|
|
|
Ma tõmban pimedas udukameestele (lähituli+udutuli selge ilmaga) täistulesid, mõni tõmbab täistuled vastu ja ilmselt on vihast sinine seal roolis. Keegi pole kurikaga järgi sõitnud veel
Ükspäev just mõtlesin et peaks miskid 100W pirnid udukatesse panema, saaks neid vastavas olukorras sisse lülitada
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.12.2015 19:14:55
|
|
|
| HA kirjutas: |
| Ükspäev just mõtlesin et peaks miskid 100W pirnid udukatesse panema, saaks neid vastavas olukorras sisse lülitada |
Hangi siis kohe suurem tulekustuti kah...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
09.12.2015 19:18:32
|
|
|
| hästi mõnusad on veel need fantoomautod, kes ilma tuledeta sõidavad. praegu pimedas tuli mustamäel jälle üks selline vastu
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
09.12.2015 19:36:35
|
|
|
| markedmen kirjutas: |
| hästi mõnusad on veel need fantoomautod, kes ilma tuledeta sõidavad. praegu pimedas tuli mustamäel jälle üks selline vastu |
Jah sellistest ma aru ei saa. Kas nad ise aru ei saa, et nagu ühtegi tuld ei põle. Armatuuri omad peaks ka kustus olema siis ju ?
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
09.12.2015 19:43:28
|
|
|
Purjus äkki. Ja ega linnas aru ei saa ka alati kui automaatselt põlema ei hakka.
Kohalikud teavad Lihula mnt ringi & Kaubasadama teed, seal tuli sadama poolt üks selline rakett pimedas. Kaugtulede järgi näeb rekkad ära, aga see asi ei paistnud absoluutselt välja.
Spoiler 
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
09.12.2015 19:46:11
|
|
|
| Nüüdseks siis selgunud, et bemm põgenes politsei eest. Mitte, et see midagi muudaks.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
09.12.2015 20:11:55
|
|
|
Kiiruse ületamine + peatumise märguande eiramine + hooletusest põhjustatud surmajuhtum + sündmuskohalt põgenemine. Kui siit nüüd minimaalselt 2 aastat reaalset vangistust ei tule siis...
_________________ ei toeta õigekirja |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
09.12.2015 20:39:52
|
|
|
| elka kirjutas: |
| Kiiruse ületamine + peatumise märguande eiramine + hooletusest põhjustatud surmajuhtum + sündmuskohalt põgenemine. Kui siit nüüd minimaalselt 2 aastat reaalset vangistust ei tule siis... |
Siis mis?
Karistus on otseses seoses rahakoti paksusest ja tutvustest riigitüürijate hulgas.
Suva rullnokk ei sõida 20k maksva bemmiga kah.
Arvan et ei tule siit eriti midagi. Tuulutatakse veidi rahakotti ja asjad joones jälle.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
09.12.2015 20:53:59
|
|
|
Ma tõmban pimedas udukameestele (lähituli+udutuli selge ilmaga) täistulesid, mõni tõmbab täistuled vastu ja ilmselt on vihast sinine seal roolis. Keegi pole kurikaga järgi sõitnud veel
Ükspäev just mõtlesin et peaks miskid 100W pirnid udukatesse panema, saaks neid vastavas olukorras sisse lülitada |
Ma ei imestaks, kui mulle oled vilgutanud. Tulin ükskord metsateelt Tartu-Võru maanteele Põlvamaal, kui udukad+lähituled olid sees. Ei jõudnud hoogugi üles saada, kui mingi tegelane lükkas lähituledelt täistulede peale. Tavaliselt lükkan peale kiirendust udukad välja. Mõtlesin siis, et mis selle inimese vigastus on, aga ju siis ma tean vastust
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
09.12.2015 21:21:32
|
|
|
Meenutab seda laulu:
See on Tallinn, pealinn, peatee
lennujaamast sõidan kesklinna
jätan täis tuled peale.
linn on sombune ja hall, andeks anna.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.12.2015 21:34:38
|
|
|
Purjus äkki. Ja ega linnas aru ei saa ka alati kui automaatselt põlema ei hakka.
Kohalikud teavad Lihula mnt ringi & Kaubasadama teed, seal tuli sadama poolt üks selline rakett pimedas. Kaugtulede järgi näeb rekkad ära, aga see asi ei paistnud absoluutselt välja.
Spoiler 
|
Peab ikka eriti kiirelt tulema...kuigi mullegi sõideti seal ette ja ei ületanud kiirust. Pärnus ongi norm liiklusega see ümbersõit...mujal harjumatu
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
09.12.2015 21:35:13
|
|
|
| ranel kirjutas: |
Ükspäev just mõtlesin et peaks miskid 100W pirnid udukatesse panema, saaks neid vastavas olukorras sisse lülitada |
Ma ei imestaks, kui mulle oled vilgutanud. Tulin ükskord metsateelt Tartu-Võru maanteele Põlvamaal, kui udukad+lähituled olid sees. Ei jõudnud hoogugi üles saada, kui mingi tegelane lükkas lähituledelt täistulede peale. Tavaliselt lükkan peale kiirendust udukad välja. Mõtlesin siis, et mis selle inimese vigastus on, aga ju siis ma tean vastust  |
See on ju võimatu et reaalselt midagi pimestas. Ise oled oma tulesid vaatand?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
09.12.2015 21:43:44
|
|
|
kiirendusel tõstab lisaks esiosa veel natuke üles kah.
viimane asi, mida ma sulaojale ja tagasi sõites olen täheldanud on see, et tulekuma järgi on võimalik aru saada sellest, kas künka tagant või kurvi tagant tuleb keegi. mina teen nii, et vahetan enne ära ja korraks tõmban täistuled peale kui silmisidet veel pole, oleks võimalik aru saada, mis tuledega ma tulen. ja siis tuleb teiselt poolt nitraat üle mäe ja vahetab alles siis kui ma talle uuesti tulesid näitan.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
09.12.2015 21:44:17
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
| ranel kirjutas: |
Ma ei imestaks, kui mulle oled vilgutanud. Tulin ükskord metsateelt Tartu-Võru maanteele Põlvamaal, kui udukad+lähituled olid sees. Ei jõudnud hoogugi üles saada, kui mingi tegelane lükkas lähituledelt täistulede peale. Tavaliselt lükkan peale kiirendust udukad välja. Mõtlesin siis, et mis selle inimese vigastus on, aga ju siis ma tean vastust  |
See on ju võimatu et reaalselt midagi pimestas. Ise oled oma tulesid vaatand? |
Tehnoülevaatus kontrollis. Olevat OK olnud ...
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
09.12.2015 21:47:13
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Spoiler 
|
Peab ikka eriti kiirelt tulema...kuigi mullegi sõideti seal ette ja ei ületanud kiirust. Pärnus ongi norm liiklusega see ümbersõit...mujal harjumatu  |
Seal suht lauge kurv. Mõlemal pool teed on võsa, ega ennem ei näegi autot, kui ta kurvist väljas on. Rekkaga pimedas sõidetakse seal kaugtuledega ja need näeb juba kaugelt ära.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
09.12.2015 22:04:50
|
|
|
| Pätu kirjutas: |
Seal suht lauge kurv. Mõlemal pool teed on võsa, ega ennem ei näegi autot, kui ta kurvist väljas on. Rekkaga pimedas sõidetakse seal kaugtuledega ja need näeb juba kaugelt ära. |
Üks tark tegi kunagi seal oma autost pilte - auto risti teepeal ja üllatusmoment oli olemas, aga pidama sain. Vend veel vaatas sellise näoga, et mida sa segad fotosessiooni.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
09.12.2015 22:17:28
|
|
|
Eile sattus kah üks Põlvamaa metsade vahelt välja karanu teele, andsin märku, et nüüd oleks aeg udutuled kustu lasta... Ei tea, ei saand aru, näitas vastu, et tal ka kaugtuled töötavad..
Spoiler 
Valges näitab kaamera hästi ära, kuidas udutuled näkku säravad isegi päevasel ajal. Kutt oma Saabile miskid vähe kangemad pirnid vist tuuninud. Audi lähituled väga vagusi võrreldes Saabiga.
Spoiler 
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
09.12.2015 22:21:17
|
|
|
| Invaauto?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
09.12.2015 22:25:01
|
|
|
Hea kaubanduskeskuse ukse ette parkida
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
09.12.2015 22:26:50
|
|
|
| osad "kõvad kunnid " ju panevad hiina xenonid udukatesse, et popim olla (ainult et ei tea kelle seas - sr äkki)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
09.12.2015 23:08:49
|
|
|
Spoiler 
Ühel pool udutuli, teisel pool parktuli - vähemalt midagi
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.12.2015 00:04:59
|
|
|
Sõitsin mõne minuti õhtul linnavahel. Ilma tuledeta autosid oli näha kaks See on mingi uus popp sõiduviis?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
10.12.2015 00:07:08
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
Eile sattus kah üks Põlvamaa metsade vahelt välja karanu teele, andsin märku, et nüüd oleks aeg udutuled kustu lasta... Ei tea, ei saand aru, näitas vastu, et tal ka kaugtuled töötavad..
Spoiler 
|
Sellele ka mõtlete, et nende udukameeste seljataga sõidavad korralikud inimesed? Milleks neid pimestada? Ise juhtusin pühapäeval ühe sellise taha sõitma, sõitis 80km/h, mööda ei saanud kuna tuldi vastu ja pimedad kurvid. Siis tuli ka keegi vastu kes kukkus hirmsasti vilgutama.
Ise olen varem oma udukatega vilgutanud, et võta maha.
Viimasel ajal on tagatule udukad ka silma jäänud, katsu sellise taga sõita. Mõni pole korraliku udu näinud ja siis topivad kuskil keset kolonni tagumised udukad ka sisse.
https://www.politsei.ee/et/nouanded/liiklus/liiklusliin.dot
Liiklusliin 612 3000
Peaks seda mõnikord kasutama.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
10.12.2015 00:26:44
|
|
|
| Helistad politseisse, et tagumine udutuli põleb?
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
10.12.2015 00:31:30
|
|
|
| omg kirjutas: |
| osad "kõvad kunnid " ju panevad hiina xenonid udukatesse, et popim olla (ainult et ei tea kelle seas - sr äkki) |
Aasta-paar tagasi jäid pidevalt meeletu eredate siniste udukatega silma õhtuti, aga praegu küll ei ole nii palju olnud, et eraldi kohe meenuks mõni. Fad möödas õnneks vist.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
112233
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
10.12.2015 00:38:55
|
|
|
politsei edastab liiklejale hoiatuse telefoni teel
hooletu liikleja vastab kõnele
politsei trahvib handsfree mittekasutamise eest
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
10.12.2015 01:32:23
|
|
|
| Mart352 kirjutas: |
| Sellele ka mõtlete, et nende udukameeste seljataga sõidavad korralikud inimesed? Milleks neid pimestada? Ise juhtusin pühapäeval ühe sellise taha sõitma, sõitis 80km/h, mööda ei saanud kuna tuldi vastu ja pimedad kurvid. Siis tuli ka keegi vastu kes kukkus hirmsasti vilgutama. |
Kui keegi taga sõidab siis ikka nii ei tee...või siis vahetan varem lähituledele tagasi
Vahel on muidugi sattunud 2-3 samasugust udukajobu järjest
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
10.12.2015 03:00:29
|
|
|
| Mart352 kirjutas: |
| Sellele ka mõtlete, et nende udukameeste seljataga sõidavad korralikud inimesed? Milleks neid pimestada? Ise juhtusin pühapäeval ühe sellise taha sõitma, sõitis 80km/h, mööda ei saanud kuna tuldi vastu ja pimedad kurvid. Siis tuli ka keegi vastu kes kukkus hirmsasti vilgutama. |
Kui keegi taga sõidab siis ikka nii ei tee...või siis vahetan varem lähituledele tagasi
Vahel on muidugi sattunud 2-3 samasugust udukajobu järjest |
Ma olen lausa nii ülbe et kui korraliku inimese TAGA sõidab keegi kaugetega siis ma vilgutan nii et vaene korralik juht saab korraga kahelt poolt pimestatud. Reeglina see aitab sest tagumine lihtsalt on unustanud.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.12.2015 09:10:56
|
|
|
| Mulle ei anna see "karistamine" küll mingit head tunnet, et "oh nüüd sain tulebossile ära panna ja õhtul foorumis muljetada" kui liikleja tahab munn olla, siis las ta olla munn ja myragu oma tuledega kuidas tahab.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.12.2015 10:06:49
|
|
|
Järvevanal oli hommikul kena ummik.. Läbi tunneli sõitsin ~15min..
Peale tunnelit oli mingi veokas A6-lt esiratta küljest ära sõitnud
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
10.12.2015 10:47:21
|
|
|
Spoiler 
Tüüp ei tahtnud tehnikas ummikus sõita, pani mööda raudteed.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|