Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  GoPro ja teiste analoogiliste kaamerate arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mario.
HV Guru

sõnum 06.12.2015 15:32:13 vasta tsitaadiga

Kõik töötavad.

Vali kriteeriumi järgi:
- ekraan jah/ei
- gyro jah/ei
- akukestvus
Ja/või kui soovid 2k

Xiaomi on dirt-cheap ja bang for buck, aga kadreerimiseks on vaja nutikat e set-up olenevalt soovist võtab aega. App on hea.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.12.2015 15:43:53 vasta tsitaadiga

kui võtta eesmärgiks võimalikult hea 1080p pilt, akukestvus, kasutusmugavus (vist ekraan siis), siis mida valida?
germo123
HV kasutaja
germo123

sõnum 06.12.2015 16:22:40 vasta tsitaadiga

ütleme nii...et tahaks saada võimalikult hea 1080p pildi ja aku. Seejuures mõõtmetelt peaks jääma gopro kanti ikka. Ekraan pole oluline kui on hea äpp..

Aga kui võrrelda neid kahte kaamerat... http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_243426.html ja http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_148259.html?wid=3 siis kumba oleks mõttekas valida....hinnavahe tuleb mingi 20euri umbes. 4k hetkel oluline eriti pole mulle....piisab heast 1080p pildist... Ei oska ise otsustada
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 06.12.2015 19:31:46 vasta tsitaadiga

http://www.prokaamera.ee/kaamerad/gopro-hero ? See ei sobiks ?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 06.12.2015 22:42:54 vasta tsitaadiga

Selle raha eest saab asjaliku hiinlase.
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 06.12.2015 23:32:43 vasta tsitaadiga

germo123 kirjutas:
ütleme nii...et tahaks saada võimalikult hea 1080p pildi ja aku. Seejuures mõõtmetelt peaks jääma gopro kanti ikka. Ekraan pole oluline kui on hea äpp..

Aga kui võrrelda neid kahte kaamerat... http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_243426.html ja http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_148259.html?wid=3 siis kumba oleks mõttekas valida....hinnavahe tuleb mingi 20euri umbes. 4k hetkel oluline eriti pole mulle....piisab heast 1080p pildist... Ei oska ise otsustada

SJ5000x on ikka parem - Gyro, reguleeritav vaatenurk ning kasutuskõlbuliku kvaliteediga 8x aeglustus on peamised eelised SJ5000+ ees.
Muide, SJ5000x oli hiljuti Banggoodsis müügil 110 € hinnaga.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Rauno1800
HV kasutaja
Rauno1800

sõnum 07.12.2015 15:36:41 vasta tsitaadiga

germo123 kirjutas:

Ei soovitaks kumbagi, alla GoPro pole mõtet võtta icon_biggrin.gif usu mind
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.12.2015 17:58:54 vasta tsitaadiga

lol
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 07.12.2015 18:53:06 vasta tsitaadiga

Seda arvan mina ka. Olen omanud ja näppinud erinevaid hiinakaid ning probleeme on küllalt olnud. GoPro aga kestab ja on kvaliteetne nagu peab. thumbs_up.gif
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 12.12.2015 13:48:18 vasta tsitaadiga

Hero4 Sessioniga ka kellelgi kogemust? Helikvaliteet on oluliselt parem, võrreldes veekindla kestaga Hero3/3+ jms kaameratega?
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
germo123
HV kasutaja
germo123

sõnum 13.12.2015 23:10:45 vasta tsitaadiga

Täpselt sama küsimus....võrrelge ming nö klassikalise goproga. Aku pidavus kvaliteet kasutusmugavus jne.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2015 11:44:14 vasta tsitaadiga

Mul on GoPro Hero 3-ga mure. Tõmbasin rakenduse, sidusin kaameraga ära, saan vaadata kaamera pilti läbi telefoni ja panna GoPro lindistama. Küll aga ei teki mitte ühtegi faili meedia kausta. Proovisin nii pilte kui videosid teha, aga ei midagi. Proovitud nii iOS kui Android seadmega ( Mõlemad uuemad mudelid ). Tegin mälukaardi tühjaks, nii nagu GoPro lehel oli õpetatud, kuid sellest abi ei olnud: https://gopro.com/support/articles/unable-to-view-camera-media-in-the-gopro-app

Oskab keegi välja pakkuda idee, kuidas saaksin mure lahendada?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 29.12.2015 12:18:13 vasta tsitaadiga

meediakausta? telefoni või kaamerat mõtled?

ja kas sa proovid vaadata faile telefoni kaudu või viskasid kaamera kaabliga arvutile järgi?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2015 14:27:06 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:

ja kas sa proovid vaadata faile telefoni kaudu või viskasid kaamera kaabliga arvutile järgi?

Telefoni meedia kausta. Kui Pro arvutile järgi panen, on faili mälukaardilt kätte saadavad. Miks need ei sünki telefoni, jääb mulle arusaamatuks.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 29.12.2015 14:57:40 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Leinö kirjutas:

Telefoni meedia kausta. Kui Pro arvutile järgi panen, on faili mälukaardilt kätte saadavad. Miks need ei sünki telefoni, jääb mulle arusaamatuks.

Veel on veits arusaamatu. Kas sa tahad, et fail kopitakse kaamerast telefoni või tahad sa kaameras olevat faili telefonist vaadata?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
2ndalpha
HV kasutaja
2ndalpha

sõnum 29.12.2015 16:45:53 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Leinö kirjutas:

Ega need Su arvutisse ka ei süngi ju. Nad on saadaval kaamera mälukaardilt.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2015 21:15:20 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
R3negadeX kirjutas:
Leinö kirjutas:

Veel on veits arusaamatu. Kas sa tahad, et fail kopitakse kaamerast telefoni või tahad sa kaameras olevat faili telefonist vaadata?

Esialgu tahaks neid faile telefonis näha aga mõttes oli lootus, et saan neid ka telefoni kopeerida. Kas viimast ei saa teha?
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 29.12.2015 23:06:04 vasta tsitaadiga

Saab, nii ükshaaval, kui ka kõik korraga.
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 29.12.2015 23:07:26 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Esialgu tahaks neid faile telefonis näha aga mõttes oli lootus, et saan neid ka telefoni kopeerida. Kas viimast ei saa teha?

Mul GoPro-dega kogemus puudub, kuid SJCAMi erinevate kaameratega ikka juhtub, et kiires firmware ja rakenduse arendamise tuhinas ühilduvus ja bugide puudumine korralikult testimata jääb ning mõne firmware või äpi uuenduse korral osa ette nähtud funktsionaalsusest toimimast lakkab (ka see - telefon ühendub kaameraga ja suudab seda juhtida, kuid faile ei näita - olukord on nähtud). Tavaliselt laheneb see mõne järgmise uuendusega, eriti kui veast kaameratootjale teada anda.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 31.12.2015 10:26:35 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
Mul on GoPro Hero 3-ga mure. Tõmbasin rakenduse, sidusin kaameraga ära, saan vaadata kaamera pilti läbi telefoni ja panna GoPro lindistama. Küll aga ei teki mitte ühtegi faili meedia kausta. Proovisin nii pilte kui videosid teha, aga ei midagi. Proovitud nii iOS kui Android seadmega ( Mõlemad uuemad mudelid ). Tegin mälukaardi tühjaks, nii nagu GoPro lehel oli õpetatud, kuid sellest abi ei olnud: https://gopro.com/support/articles/unable-to-view-camera-media-in-the-gopro-app

Oskab keegi välja pakkuda idee, kuidas saaksin mure lahendada?

Neid faile saa saad goprol läbi appi oma telefonis vaadata mis sul parasjagu kaamera mälukaardil on ja neid ka oma telefoni alla laadida,otse telefoni ei salvesta ta sul midagi.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 31.12.2015 18:44:31 vasta tsitaadiga

Sain toimima, oligi update vaja peale panna. Saab läbi telefoni meedia kausta vaadata, failid sinna tekivad ning saab telefoni laadida.
tagasi üles
enigma
Kreisi kasutaja
enigma

sõnum 28.01.2016 02:04:09 vasta tsitaadiga

Rauno1800 kirjutas:
germo123 kirjutas:

Ei soovitaks kumbagi, alla GoPro pole mõtet võtta icon_biggrin.gif usu mind

GOPRO on raskelt üle hinnatud kaamera.500 euri küsitakse mingi klotsi eest?Hallo,halloo päriselt ka maksate sellist raha?
GoPro video kvaliteet jääb Sony action kaameratele alla.GoPro ei saa isegi valgebalansiga hakkama.Youtubes on test videosid palju.
Sellise käkerdise eest võib maksta 200 eur max ja mitte 500 euri.
Selline asi kui kaamera disain GoProl üldse puudub.Disani pole kunagi olnud.
Kui tahad korraliku action kaamerat võta Sony.
Tahad säästa võta SJCAM
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 28.01.2016 08:19:29 vasta tsitaadiga

go prol on rohkem lisavarustust, pilt on päeval nagu postkaart (gimbaliga filmitust ei räägigi), RAW fail stuudioga üle lasta, on rske nuriseda. Pimedas ja hämaras on kõik need kaamerad jamad.

go pro 4 black on 530 euri ei pea ju seda ostma kui 4k 30fpsi vaja pole

hinnad läksid lakke kuna dollar ja euro pmst võrdsed. ostsin 2014 november blacki 470 poest.
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 28.01.2016 08:27:41 vasta tsitaadiga

Just tuttavale otsime seiklus kaamerat madalamast hinna tasemest ja ikka ja jälle me jõuame gopro-ni nende odavatega tundub paras jebi olevat.
Seni enda 4 Blackiga 0 probleemi olnud võimekas,tugev kaamera ja korralikud kinnitused.
Kuna tegeleme kardi spordiga siis olen juhtund nägema kuidas odav hiinakas kardi küljest irdus ja uhke kaarega metsavahele rullus,põhjuseks murdunud kinnitused mis hiljemal inspekteerimisel oli pehme plastik,gopro kinnitustega pole seda kunagi juhtunud loomulikult ei jäänud kaamerast ja kestast ka midagi järgi.
Ilmselt ma pole ka nii rikas et odavat asja osta mida ma kasutan väga tihti.

Minu poolt nende toodangule thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif kuigi jah hind on kallis aga minu silmis seda iga senti väärt.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
r1v0
HV vaatleja

sõnum 28.01.2016 10:56:25 vasta tsitaadiga

Reeglina sobivad kõik gopro mountid odavamatele kaameratele ilma probleemideta külge. See on minu mõistuse järgi loogiline, et odav mount/stand/kinnitus on odavalt toodetud ja pikalt vastu ei pea, seepärast kasutangi kalliste kinnituste otsas odavaid kaameraid icon_smile.gif (olen kinnitanud nii lennuki külge kui romuralli auto külge)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  GoPro ja teiste analoogiliste kaamerate arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.