tra mul xbonet veel neljapäevani oodata vaja nii craven neid black friday packe, ei jaksa pc peal tegeleda enam , keegi siit foorumist muidu konsoolil ka tegutseb v kõik arvutil?
Nad võivad öelda mida tahes. Inimesed usuvad kah kohe.
see tõenäosus on kindlalt suurem, samas tõenäosus ei ole mingi /10st, vaid endiselt 1/50000 =1/25000
viimane teema oli eelmine nvahe, kus oli parem sanss reali või barca mängijaid saada
mõned pakid mis võtsin, siis kõrgeima tasemega pakid olid just real ja barca, sain veel james rodriguezi _________________ ☠
See pakinuss on ikka haige loto, mitu venda siin tavalisest 5k pakist võtnud Messi välja... see fifa ma pole veel mitte sittagi pakkidest saanud...
Aga eelmiste fifade peale on küll häid asju pakkidest saadud - MOTM Ibra, iMotm Messi, iMotm Neymar, TOTY Lahm, TOTY Luiz, TOTY Silva jne...
Aga noh hetkel rõõmus selle üle, et SIF Insigne sain 26k eest, IF Insigne oli siiamaani üks lemmik mängijaid see fifa... usun, et SIF on suht killer
BPLi LW'dest mu lemmik on Sanchez, aga Depay üldiselt ajab ka asja ära. Hazard ka muidugi hea, aga sellist hinda väärt ei ole kui saab 3x odavamalt Sancheze.
Homme hakkan sellist tiimi siis testima:
Tegelikult SIF Auba ja SIF Kruse juba täna paar mängu testisin ära, aga Reusi pole see fifa veel proovinud.
Tuli üks päris kena värav täna online seasonis. Mäng oli pikka aega 1-1 ja siis 90min lõin sellise värava Herrmanniga ja peale seda kohe Klosega lõin 3-1 ja magus võit käes.
Kvaliteet on kehva, aga midagi saab aru küll.
ShatApp, Klavan
Kui Raku peaks IFi saama siis luban, et rajan ka tiimi tema ümber. Aga tundub, et see aasta enam ta niiheas hoos ei ole, just nüüd kui IFe antakse korraga rohkem välja.
Aga jah, eile sai esmakordselt see fifa online div 1 tiitel ära võetud
Kuna F16 on nii lame sitt siis kolisin F14 peale tagasi.
No, maitse asi nagu öeldakse. Minu lemmik jalka mäng läbi aegade on ikka veel PES6, mida siiamaani aeg-ajalt mängin Samas praegune FIFA16 meeldib ka väga
Kõik räägivad et 16 nii räme saast, ei julgegi osta, tegelikult meeldis endalegi 15 rohkem, aga 16 kogemust vaid paarkümmend mängu. Siiski on ehk soovitusi, kumba FUTi mängima hakata, 15 või 16?
Skyline, Fut 15 ainuke eelis ilmselt hetkel see, et seal pole enam farmereid(kõik kolisid 16 peale üle). Seal market ilmselt täiesti surnud, juba enne 16 väljatulekut olid seal kõik korralikud mehed extinct, nüüd ilmselt ainult tutvuste ja foorumite kaudu leiab endale täkke. Teine asi kas PC peal seal üldse piisavalt vastaseid enam leiab.
FUT 16 miinus on farmerid, online division ühes ikka korralikult tuleb neid vastu. Muid miinuseid hetkel ei suuda välja mõelda, minu jaoks gameplay ja muud asjad on paremad kui viimased fifad. Gameplay küll pole väga noobfriendly, võtab korralikult aega et söötmine ja pallikontroll käppa saada.
Eks praegust fifat ikka parim mängida minu meelest, kogu see feeling on ka olemas ikka, et miljonid inimesed mängivad ja kui kedagi head packid siis on sellest tolku ka.
Tänud sisukate vastuste eest, tuleb ikka vägisi 16 peale kolida Just see gameplay pool hirmutas, meeste kiirused ja ball control, aga kui "harjutamine teeb meistriks" siis pole probleemi.
Tänud sisukate vastuste eest, tuleb ikka vägisi 16 peale kolida Just see gameplay pool hirmutas, meeste kiirused ja ball control, aga kui "harjutamine teeb meistriks" siis pole probleemi.
Ära tee seda viga. F16-l on omad veidrused + endisel handicap tänu millele ei saa teada mängijate tõelist taset. See vihastabki kõige rohkem. Fifa on selles mõttes loll mäng, et kui tahad FUT-is oma meeskonda arendada siis see nõuab palju päris raha, et osta neid lolle Pointse. Lõpuks on mäng nii kalliks läinud ja närvid läbi ja tuju sitt, et mõttetu ost. Ma nutan küll taga oma 32€ mille eest selle saasta ostsin. Järgmisi Fifasid kohe kindlasti ei osta enam.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.