Londoni oma oli tegelikult üpris rutiinne õppus erafirma poolt ja seda ei jõutud isegi alustada, kui mingid toslemid end õhku lasid metroos. Masendav kokkusattumus lihtsalt.
www.globalresearch.ca/7-7-mock-terror-drill-what-relationship-to-the-real-time-terror-attacks/821
Aasta varem oli Madriidi pommirünnak. Samuti rongidega seotud, samuti mitu samaaegset plahvatust erinevates kohtades. Londoni terroristid kasutasid samalaadset sihtmärki.
Mõnel oleks vaja küll _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Tolerantsus on ju samuti täiesti olemas, probleemile pakutakse permanentne lahendus... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Täna nägin Prismas, et Telegramm ilmub ka paberkujul lameda maa teooria, vaktsineerimine jms teemad jäid kohe suurelt silma. Päris jube ikka. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Paneks ka ühe vandenõuteooria siia. Sest loomulikult saab see olla ainult jõledate natside haige väljamõeldis. Aktuaalses Kaameras pole ka selle kohta vist midagi old.
Seega vaatame ja naerame lollide vihkajate sonimise peale.
Või kuis?
Link _________________ Only the Central Computer knows the truth
Ainult esimeses maailmas saab naisi ahistada ja vägistada. Aafrikas või mujal, eriti Saudi Araabia & co ei toimu selliseid jubedaid asju. Või vähemalt ei huvita see ühtegi tõsiseltvõetavat aktivisti.
Oi, toimub küll ikka, aga süüdlased, st naised keda vägistati, saavad karmilt kuid õiglaselt karistatud - kividega surnuks jne. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ainult esimeses maailmas saab naisi ahistada ja vägistada. Aafrikas või mujal, eriti Saudi Araabia & co ei toimu selliseid jubedaid asju. Või vähemalt ei huvita see ühtegi tõsiseltvõetavat aktivisti.
Minu lingitud videos oli juttu mitte niivõrd ahistamisest ja vägistamisest, kuivõrd inimröövidest ja orjakaubandusest, mille ohvriteks on valged, kurjategijateks aga teiste rasside esindajad. Mida igasugu neegrid omavahel teevad, ei peagi meie mure olema. _________________ Only the Central Computer knows the truth
mis sellest teemast arvate? http://www.history.com/shows/hunting-hitler
ma olen pessimistlik:
1. oleks asjal vähegi põhja all siis mossad oleks mehe üles leidnud ja kõikidele juutidele suveniirideks teinud.
2. sellele mehele kes pääses kolpa uurima moskvasse ei pruugitud näidata seda õiget. mine sa lääne agenti tea tahavad veel kloonida. _________________
mis sellest teemast arvate? http://www.history.com/shows/hunting-hitler
ma olen pessimistlik:
1. oleks asjal vähegi põhja all siis mossad oleks mehe üles leidnud ja kõikidele juutidele suveniirideks teinud.
2. sellele mehele kes pääses kolpa uurima moskvasse ei pruugitud näidata seda õiget. mine sa lääne agenti tea tahavad veel kloonida.
Vaatasin 3 osa ära. Vaatamiste saamiseks tehtud. _________________ Lae pildid -> pilt.io
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.