Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
11.11.2015 20:22:06
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
miks me ei või spekuleerida ?  |
Sellepärast, et enne tuleb lootus ja ootus ning siis tuleb pettumus või üllatus
Teema ise pole nagu spekuleerimise teema, võibolla vabas mikrofonis on mingi tulevikuteema olemas aga täna on siin EMT teema mis peaks sisaldama täna müügis olevaid tooteid teenuseid ja täna eksisteerivaid probleeme ja küsimusi.
See, et 5 aasta pärast on 8G Gigabit pakettidega ei ole täna teema ja sogab vett ja nii ei leia otsija vajalikku sisu siit ülesse.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jake28
HV vaatleja
|
11.11.2015 20:50:25
|
|
|
küsimus siis selline..kas kuidagi on voimalik kombineerida emt internet ja elioni internet kodu ruuteriga??
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.11.2015 20:56:48
|
|
|
jake28 kirjutas: |
küsimus siis selline..kas kuidagi on voimalik kombineerida emt internet ja elioni internet kodu ruuteriga?? |
teoreetiliselt ja praktiliselt siis isegi jah.
Üks kasutaja kellele ei piisanud 12/1 ühendusest kombineeris Elioni IPTV üle ADSL liini ja 4G EMT interneti üle EMT ruuteri, sidus selle LAN kaablist Elioni Thomsoni WAN pesaga ja juhtus nii, et läbi Elioni ruuteri sai Samsungi TV kätte nii neti kui pildi.
Nüüdseks on kasutaja muidugi õnneks saanud VDSLi 20/5 kiirustega ja saab ühe ühendusega hakkama.
Kui mõtled ka sellist lahendust, et näiteks Inteno ADSL/VDSL + EMT 4G netipulk, siis teoreetiliselt jällegi töötab, ühendust on vaja manuaalselt juhtida ja määrata.
Mõlemad on service provaiderite poolt not supported lahendused.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
addynol
HV kasutaja
|
11.11.2015 21:13:55
|
|
|
Küsisin telekomi klienditeenindusest, kas telekom saab kuidagi vastu tulla, kui klient soovib vahetada mobiilse interneti kaabli ühenduse vastu, firma on ju sama ja üleminek mobiiliühenduselt kaabli peale peaks mõlemale osapoolele kasulik olema. Vastus oli kindel ei.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
11.11.2015 21:57:01
|
|
|
addynol kirjutas: |
Küsisin telekomi klienditeenindusest, kas telekom saab kuidagi vastu tulla, kui klient soovib vahetada mobiilse interneti kaabli ühenduse vastu, firma on ju sama ja üleminek mobiiliühenduselt kaabli peale peaks mõlemale osapoolele kasulik olema. Vastus oli kindel ei. |
Lõpetad mobiilselepingu ära ja teed siis kaabliühendusega?
Kui just täht. kohustusi praegu peal ei ole, siis niipidi kindlasti saab.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.11.2015 22:41:34
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Teema ise pole nagu spekuleerimise teema, võibolla vabas mikrofonis on mingi tulevikuteema olemas aga täna on siin EMT teema mis peaks sisaldama täna müügis olevaid tooteid teenuseid ja täna eksisteerivaid probleeme ja küsimusi.
See, et 5 aasta pärast on 8G Gigabit pakettidega ei ole täna teema ja sogab vett ja nii ei leia otsija vajalikku sisu siit ülesse. |
Vaidleks vastu. See teema siin ei ole EMT avalik infokanal. Hetkel pakutavate toodete ja teenuste kohta on kõige mõistlikum ikka EMT kodulehelt infot hankida või kui sealt ei leia, siis infoliinist küsida. Foorumis võibki arutada, mis oli, mis on, mis võiks olla, mis võibolla kunagi tuleb, mis konkurentidel paremini/kehvemini on jne.
Ja oleme ausad, üles ei leia siit nagunii mitte s_ttagi kui mingit väga konkreetset märksõna ei tea.... või kui, siis ainult google otsinguga.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.11.2015 04:20:10
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mida ja mis kvaliteediga sa sealt vaatad? Zuum tv-ga tuleb vist ca 17 giga.... vähemalt enamasti näitab et striim on ca 2Mbit/s. Aga zuum tv pole muidugi HD  |
17GB 24h?
elioni kanalitel vist bitrate enamvähem sama.......ma ausalt ei tea
kasutaja Tomorrow on vist mõõtnud neid erinevaid. |
http://www.wolframalpha.com/input/?i=2+Mbit%2Fs+in+GB%2Fmonth
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.11.2015 08:58:13
|
|
|
napoleon kirjutas: |
See, et 5 aasta pärast on 8G Gigabit pakettidega ei ole täna teema ja sogab vett ja nii ei leia otsija vajalikku sisu siit ülesse. |
Vaidleks vastu. See teema siin ei ole EMT avalik infokanal. Hetkel pakutavate toodete ja teenuste kohta on kõige mõistlikum ikka EMT kodulehelt infot hankida või kui sealt ei leia, siis infoliinist küsida. Foorumis võibki arutada, mis oli, mis on, mis võiks olla, mis võibolla kunagi tuleb, mis konkurentidel paremini/kehvemini on jne.
Ja oleme ausad, üles ei leia siit nagunii mitte s_ttagi kui mingit väga konkreetset märksõna ei tea.... või kui, siis ainult google otsinguga. |
Siin võivad kasutajad ise eriarvamusele jääda, sest ma näen siin rohkem kasutajate küsimusi ja ootust tänastele teemadele ja probleemidele.
Aga see selleks, mind ka otseselt ei häiri kui siin tulevikku ennustatakse.
BTW: Tegelikult ei ole ju ka täna probleem Elioni Nutitv üle VPNi ja 4G kaudu käima ajada. Striimid 4-8M kanti.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.11.2015 09:10:41
|
|
|
no kui 8M, siis nats jääb puudu mahust
http://www.wolframalpha.com/input/?i=8+Mbit%2Fs+in+GB%2Fmonth
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.11.2015 15:11:15
|
|
|
BTW: Tegelikult ei ole ju ka täna probleem Elioni Nutitv üle VPNi ja 4G kaudu käima ajada. Striimid 4-8M kanti. |
Tehniliselt saab seda teha. AGA sellist teenust ei pakuta, mis tähendab et peab olema koht kuhu selle juhtmega nutitv tellida saaks, peab võtma piisava mahuga 4G paketi ja VPNi ise püsti panema.
Teisest küljest siiralt loodan, et teenust kus ametlikult üle 4G nutitv-d pakutakse ei tule. 3(.5)G aegadel Elisa müüs end sellega lõhki, et pakkus 50GB mahtu ~5€ eest ja mõni vahetas isegi oma juhtmega ühenduse elisa mobiilse vastu kuna mobiilne oli odavam. Natuke lapivad nad neid lõhkimüümise tagajärgi tänase päevani. Kui üle 4G nutitv-d pakkuda, siis on kas variant et EMT müüb ennast samuti lõhki või siis saab teenuse hind olema selline, et keegi seda eriti kasutama ei kipu.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
27.11.2015 15:48:45
|
|
|
Minu emti saagale vastati nii, et nende poolt on kõik korras ja mina peaks omale antenni paneme... seda vastati siis mulle paar nädalat tagasi. See et järsku on võrk või midagi ülekoormatut on järsku minu süü, jopt. A täna hakkas uus pull pihta, netipulk on juba kolm korda tänase õhtupooliku jooksul ühenduse maha visanud ja vilkuma hakanud... nii lihtsalt EI SAA rallit sõita. Vaatan siis mis nad mulle selle peale vastavad.
EDIT: Vastasid, et keegi teine pole midagi teatanud probleemidest, et äkki minu netipulgas asi. Tegid mingi resu ja nüüd pole pärast seda päeva ühendus jälle ära kukkunud. Nii et ma väga sügavalt kahtlen, et asi on siin minu riistvares, pigem ikka on neil seal mastides midagi mäda.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
01.12.2015 11:41:56
|
|
|
Proovisin eile torrentit diiliga. Ei tööta. Ongi nii, et emt piirab seda liiklust?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.12.2015 11:50:32
|
|
|
ewur, emt leping (mitte küll diil) ja telefonis utorrent töötab igatahes.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.12.2015 12:03:37
|
|
|
Renq kirjutas: |
Minu emti saagale vastati nii, et nende poolt on kõik korras ja mina peaks omale antenni paneme... seda vastati siis mulle paar nädalat tagasi. See et järsku on võrk või midagi ülekoormatut on järsku minu süü, jopt. A täna hakkas uus pull pihta, netipulk on juba kolm korda tänase õhtupooliku jooksul ühenduse maha visanud ja vilkuma hakanud... nii lihtsalt EI SAA rallit sõita. Vaatan siis mis nad mulle selle peale vastavad.
EDIT: Vastasid, et keegi teine pole midagi teatanud probleemidest, et äkki minu netipulgas asi. Tegid mingi resu ja nüüd pole pärast seda päeva ühendus jälle ära kukkunud. Nii et ma väga sügavalt kahtlen, et asi on siin minu riistvares, pigem ikka on neil seal mastides midagi mäda. |
SIM reset lükkab su kujundlikult öelduna korraks tugijaamast välja ja uuesti tagasi. Kui pulk sagedust ei lukusta õigel moel jäävad katkemised edasi toimuma. Esimene aitab juhul, kui mingi teenus aktiveerimata, kuid katkemise puhul on vähe tolku asjal.
Seega väliantenn või teine opekas.
Kahju suisa. STV Airi või Wavecomi traadita ühendust ei taha proovida? Need meenutavad rohkem püsiühendust. Samas oleks aeg Sul katsetada Telekomi traadita ühenduse paketti 5/1 või 20/5 kiiruste näol nagu eelmised foorumikasutajad näiteks "mega" välja hõiganud.
ewur kirjutas: |
Proovisin eile torrentit diiliga. Ei tööta. Ongi nii, et emt piirab seda liiklust? |
Telekom ei piira mingil moel toru, okei qosi tehakse, et prioriteete seada kõneside liiklusele, kuid muul juhul lase nii nagu torust tuleb.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.12.2015 13:00:18
|
|
|
Keegi oskab ehk natuke infot anda.
Maal mobiilne nett ja probleem on selles, et ei suuda kuidagi Ipadilt maile välja saata (sisse tulevad), kasutuses elioni @hot.ee Samas arvutis on outlook ja sealt pole mingeid probleeme välja saata kirju. Seaded tunduvad samad olema (sisse ja välja minev server)
pm kas need seaded sobivad ka ipadile? https://www.elion.ee/eraklient/abiinfo/mobiilseadmed/android Ma peast ei mäleta kas port oli sama või mitte või kas üldse määratud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
10.12.2015 13:27:34
|
|
|
jeesus188, proovi väljuvaks serveriks gprsmail.emt.ee
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.12.2015 13:54:33
|
|
|
ok, nädalavahetusel proovin ja annan teada
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
20.12.2015 12:19:20
|
|
|
Soomes Sonera tegi sama asja.
|
|
Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.12.2015 15:39:33
|
|
|
No keegi peab ju maksma ka, küllap meil tõstetakse hindu
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
20.12.2015 15:50:50
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
No keegi peab ju maksma ka, küllap meil tõstetakse hindu  |
just tõstetakse hindu.
nagu nt on Rootsis odavam omada pangakontot kui Eestis
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.12.2015 13:52:09
|
|
|
Ilmad on külmemaks läinud ja Tapal angaaris on nüüd enamvähem stabiilselt 4G nett, küll 1 pulk, aga olemas.
Alates kevadest istub rohkem 3G võrgus kui 4G.
tegin ühe testi ka, hetkel ei kurda
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
06.01.2016 11:23:08
|
|
|
Kas ma olen ainus, kellel viimased paar päeva juba internet Lääne-Virumaa kandis jupsib? Nii umbes 10 minutit on siis kaob täiesti ära nii et andmed ei liigu mitte kuhugi, siis vahepeal võib-olla natuke jälle liiguvad, aga üldiselt internetti polegi. Ruuteri levi pulgad on kõik jummala heas seisus jms, aga ikka kaob ära. Ruuterile restart teha siis töötab jälle natuke aega ja kaob taas.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2016 11:42:08
|
|
|
Tapal liigub okeilt. Aga anna emt teada. Sellist kammajaad on mul ennem olnud.
Kui helistad, siis öeldakse, et nende poolt kõik ok, aga imeväel hakkab kõik korralikult tööle järgmine päev
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver88
HV kasutaja
|
07.01.2016 08:32:29
|
|
|
Kas keegi oskab soovitada 4g ruuteri seadet, millega kodustes tingimustes internetti jagada?
EMT, Elisa enamik müüvad 4G ruutereid, kuid millist neist eelistada?
EMTist hetkel tehtud liitumine 4G paketile, kus kiirused on piiramatud.
Või on Eestist kuskilt mujalt odavam leida antud seade?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|