Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
24.11.2015 11:23:30
|
|
|
ksuuk, ja see ongi kõik, generic android teema all üks arutlus. Kontrastina kõrvale Mi4C, kus on lausa eraldi foorumiosa, eraldi alateemadega, erinevate asjade arutamiseks.
Kiirelt seda teemat sirvides jääb mulje, et see Bluboo on liiga toores, soft ja raud, esineb erinevaid probleeme mittefunktsioneerivate osadega.
Hm, Sony M4 tundub ka 224€ (Eestis!) eest roogitav räim...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
24.11.2015 11:33:05
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
ksuuk, ja see ongi kõik, generic android teema all üks arutlus. Kontrastina kõrvale Mi4C, kus on lausa eraldi foorumiosa, eraldi alateemadega, erinevate asjade arutamiseks.
Kiirelt seda teemat sirvides jääb mulje, et see Bluboo on liiga toores, soft ja raud, esineb erinevaid probleeme mittefunktsioneerivate osadega.
|
Jah, uus asi veel. Aga samas see kahe sim ja ühe mälukaardi sahtel on huvitav, muud omadused ka talutavad va see MTK, hind kah enamvähem. Eks aeg näitab, mis sellest mudelist saab.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
24.11.2015 17:21:09
|
|
|
Ehk praegu ostmiseks liiga ebakindel valik, aga gearbestis on M2 1. detsembrini 99 eurot. Kui midagi mõistilikumat silma ei hakka võtan tolle ära.
Loodan, et sellele ka multitaskmine sobib.
EDIT: https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/3jv3n1/purchase_warning_gearbest/
Tundub, et see Gearbest on põhjusega kõige odavam koht, juba teine infokild mida ma leian, et ostetud telefonid pole päris puhtad.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
26.11.2015 11:04:31
|
|
|
Kuna Meizu topib MX5-ga kaasa tavalaadija sai tellitud BLUBOO X550 laadija. http://www.coolicool.com/original-usb-quick-charger-for-bluboo-x550-smartphone-g-41028
Eile sain kätte ja täna tegin esimese katsetuse - tundub, et toimib väike test.
9:10 - 20%
9:25 - 43%
9:30 - 49%
9:43 - 65%
9:50 - 73%
10:00 - 85%
Ilmselt igapäevaselt kasutama ei hakka, küpsetab aku päris kuumaks alguses, kuid vajadusel olemas ja esimese sahmaka lööb ikka päris kiirelt sisse. Niipalju kui lugenud olen siis töötabki nii, et alguses täie võimsusega ja mida rohkem aku täis saab seda aeglasemalt.
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
26.11.2015 12:00:52
|
|
|
Olen ka nüüd paar nädalat hiinakat kasutanud - minu valik langes Lenovo Vibe Shot'i peale. Sain siitsamast foorumist väga hea hinnaga, tutikalt kuskile 350 USD kanti. Ekraan on lihtsalt hämmastavalt hea. Korpus on eriti mõnusast ja kõrgklassi tundega metallist ja klaasist. Aku on ka ulmeline - 4 päeva veab muretult läbi. Ainsateks muretsemist tekitavateks kohtateks on kontaktid - USB juhe ja kõrvaklapi pesa tunduvad üsna lõdvad. Kõrvaklappide kadumise elaks veel üle, aga kui laadimispesa peaks tuksi minema, oleks küll üsna kurb olla. Umbes 2 minutit vajas harjumist, et pole rakenduste ikooni ega menüüd, vaid kõik on esilehtedel. Ehk siis ikooni vajutamise asemel tuleb lihtsalt paremale lapata korraks. Kõik hiinlaste huvitavad rakendused tõstsin lihtsalt ühe kausta kokku ehk silma alt ära.
Lenovo softi saan siiani ainult ülivõrdes kiita. Ühe korra on aparaat vist crashinud, aga võib-olla poos aparaat ennast taskus kõrvaklapijuhtmega üles (jäi lock nuppu all hoidma). Võrreldes puhta androidi või kasvõi samsungiga, on kogu aeg meeldiv tunne, et lõppkasutajast on hoolitud ja UI'd on enne väljapaiskamist isegi inimeste peal katsetatud. Ja seda on kogu disainis tunda - lock nupp on näiteks vasakus käes hoides (90% ajast) sõrmusesõrme all. Minu jaoks uus, aga erakordselt mugav asukoht. Pärast iPhone 4 kasutamist tahaks küll, et nupud kõrgemad ja reljeefsemad oleks, aga see libedate nuppude teema on tänapäeval ju standard.
Eile lendas telefon tänu ukseummistajatest vanamuttidele täie hooga asfaldile. Õnneks olin seda ette aimanud ja eelmisel õhtul silikoonkesta ümber pannud. Silikooni nurgas on nüüd kena täke sees, telefon pääses ühegi kriimuta.
4G on kergelt veider. Olen oma korteris niigi leviprobleemidega maadelnud, Tele2 tuli maha kanda. Elisa võrgus sai Samsung Galaxy Core 4G kätte, samas Lenovo püsib Edge peal. Aga seda probleemi olen ainult kodus märganud, mujal on 4G ilusti olemas.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
27.11.2015 09:33:55
|
|
|
RandomHero kirjutas: |
4G on kergelt veider. Olen oma korteris niigi leviprobleemidega maadelnud, Tele2 tuli maha kanda. Elisa võrgus sai Samsung Galaxy Core 4G kätte, samas Lenovo püsib Edge peal. Aga seda probleemi olen ainult kodus märganud, mujal on 4G ilusti olemas. |
Puusalt tulistan, aga äkki on see see 800mhz puudumise teema?
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
27.11.2015 09:45:20
|
|
|
Mirage kirjutas: |
Puusalt tulistan, aga äkki on see see 800mhz puudumise teema? |
Mu arust peaks Vibe Shot'l see täitsa olemas olema.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
27.11.2015 11:07:11
|
|
|
Sai siis tvc-mall.com- ist tellitud Meizu M2 blue charm. Eks ole näha kuidas NL post oma tööd teeb, kas tuleb 10 või 25 päevaga.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
28.11.2015 19:42:52
|
|
|
Mi4C käes, kiired esmamuljed:
*võrreldes Jiayu S3'ga ikka mõnusalt väike. Suuruselt üpris lähedal Redmi 2'le, kuigi ekraan 0.3" suurem. Käes hoida väga hea, kuigi veidi libe.
*väga kvaliteetne, tugev ühtlane tükk ja ehituskvaliteedile pole midagi ette heita.
*ekraan tundub samuti väga hea, värvid kirkamad kui S3 peal.
*aku kohta ei oska veel midagi öelda, aga laeb väga kiirelt. USB type C võib osutuda tüütuks, kuna ei saa laialt levinud kaablitega laadida.
*MIUI kas meeldib või ei. Mulle meeldib, kuid arvestama peab sellega, et Gapps tuleb ise installida. Gearbesti mudel tuli mingi kräpiga, seega esimese asjana tegin puhta flashi.
*kaamera tundub väga kiire, kuid pildikvaliteeti ei hakka veel hindama. Hämar tuba ei anna vast kõige paremat ülevaadet.
Ma veel mõtlen mis ma oma Jiayuga teen, võib-olla annan sõbrale, kuid võib-olla läheb müüki. Iseenesest samuti väga hea telefon, aga mu väikeste käte jaoks on Mi4c ikka palju mugavam
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 09:47:50
|
|
|
Küsiks siin Meizu M2 note omanikelt aku kohta.
Ostsin naisele ka antud telefoni ja minuarust aku tühjeneb ikka väga kiiresti.Nimelt õhtul enne uinumist aku 90%, wifi, andmeside jne. kõik väljas.Hommikul peale äratust aku 65%.
Mina leian, et see ei ole normaalne.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
30.11.2015 12:20:17
|
|
|
jeanman, see pole normaalne mitte ühegi telefoni puhul! Ju siis mingi protsess ketrab taustal?
Kas oled mingit originaalsofti ka eemaldanud, kui jah siis mida?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 13:41:33
|
|
|
DJope kirjutas: |
jeanman, see pole normaalne mitte ühegi telefoni puhul! Ju siis mingi protsess ketrab taustal?
Kas oled mingit originaalsofti ka eemaldanud, kui jah siis mida? |
Eemaldanud pole miskit, on nii nagu ma ta klickist sain.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
SvenSavu
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
30.11.2015 14:33:11
|
|
|
Tegemist on telefoniga mis just välja tuli.. Kui tahad esmamuljeid pead hiina foorumeid läbi lappama. Muidu täitsa tore aparaat, sai sõbrale tellitud. Aku pärast on hea ost, muidu redmi note 2 väga sarnane ja palju odavam. Ja tolle müüjaga ei tule jah makse juurde kui võtad dhl expressi (ennemgi küsitud muidu siin teemas)
|
|
Kommentaarid: 231 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.11.2015 15:28:51
|
|
|
Selle masian puhul tasuks kannatada.
Because Xiaomi Company Locked the Bootloader of Redmi Note 3, so we can't install multi-languages rom and google play store for you at the first time, now, we can do just wait for xiaomi unlock the bootloader (we think the time it's before Dec 5th), if you can accept the phone without multi-languages and google play store (Now,official rom only chinese and english language, without google play store), we can ship out within 72Hours, if you need other language, pls understand and patiently wait for it.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.11.2015 21:39:30
|
|
|
E: vale teema
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
30.11.2015 22:45:20
|
|
|
krist2an kirjutas: |
*võrreldes Jiayu S3'ga ikka mõnusalt väike. Suuruselt üpris lähedal Redmi 2'le, kuigi ekraan 0.3" suurem. Käes hoida väga hea, kuigi veidi libe.
*väga kvaliteetne, tugev ühtlane tükk ja ehituskvaliteedile pole midagi ette heita.
*aku kohta ei oska veel midagi öelda, aga laeb väga kiirelt. USB type C võib osutuda tüütuks, kuna ei saa laialt levinud kaablitega laadida.
*MIUI kas meeldib või ei. Mulle meeldib, kuid arvestama peab sellega, et Gapps tuleb ise installida. Gearbesti mudel tuli mingi kräpiga, seega esimese asjana tegin puhta flashi.
*kaamera tundub väga kiire, kuid pildikvaliteeti ei hakka veel hindama. Hämar tuba ei anna vast kõige paremat ülevaadet.
Ma veel mõtlen mis ma oma Jiayuga teen, võib-olla annan sõbrale, kuid võib-olla läheb müüki. Iseenesest samuti väga hea telefon, aga mu väikeste käte jaoks on Mi4c ikka palju mugavam  |
Kuidas 4G -ga lood on ?
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
01.12.2015 00:24:32
|
|
|
walkman kirjutas: |
Kuidas 4G -ga lood on ?  |
Kasutan hetkel Elisa 3G internetti, ei oska öelda.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
01.12.2015 12:48:59
|
|
|
Elisa keeras kõigile ju 4g ka külge.
Ise omanud viimasel ajal 2 hiinlast. Ja Pärnus ilma 800mhz oli enamuse aja 3g peal.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
01.12.2015 13:51:39
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Elisa keeras kõigile ju 4g ka külge.
Ise omanud viimasel ajal 2 hiinlast. Ja Pärnus ilma 800mhz oli enamuse aja 3g peal. |
Jama krt. Ise ka Pärnust.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
01.12.2015 19:17:55
|
|
|
Ma veel mõtlen mis ma oma Jiayuga teen, võib-olla annan sõbrale, kuid võib-olla läheb müüki. Iseenesest samuti väga hea telefon, aga mu väikeste käte jaoks on Mi4c ikka palju mugavam  |
Minu jaoks oleks tegemist ideaalse telefoniga, kui vaid see 800 sagedus ka küljes oleks. Tahaks uut telefoni ikka full 4G suppordiga, krdi Xiaomi ma ütlen.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
01.12.2015 21:22:07
|
|
|
Meizu M2 Mini ka käes. Kiidusõnad Aliexpressi müüjale Shenzen Chigon Technology, kes saatis telefoni väga kiirelt ja väga-väga korralikult pakituna. Lisaks oli kaasas veel ümbris ja 2 ekraanikilet. Näiteks Gearbest ei pannud midagi kaasa ja telefoni karp oli lihtsalt DPD kilekotti visatud ilma igasuguse pehmenduseta.
Telefonist ka: 100€ kohta VÄGA korralik pill. Jällegi, kvaliteet täiesti arvestatav, mitte miski ei nagise ega loksu. Küljenupud on küll veidi odava välimusega, aga mitte midagi hullu. Tagumine plastik arvatavasti väga kriimustamist ei kannata küll. Ekraan on aga üllatavalt hea, vaatenurgad igati korralikud ja heledusega ka probleeme pole. Kuna telefon läheb kingituseks, siis ei hakka ise äppe peale installima, aga kiirel kontrollimisel jooksis kõik väga sujuvalt. Seega 100€ eest telefoni küll ja veel
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
01.12.2015 23:06:07
|
|
|
pyrex kirjutas: |
Minu jaoks oleks tegemist ideaalse telefoniga, kui vaid see 800 sagedus ka küljes oleks. Tahaks uut telefoni ikka full 4G suppordiga, krdi Xiaomi ma ütlen. |
Äkki Mi5 tuleb 800 toega.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
02.12.2015 13:26:02
|
|
|
John Smith kirjutas: |
Kuna Meizu topib MX5-ga kaasa tavalaadija sai tellitud BLUBOO X550 laadija. http://www.coolicool.com/original-usb-quick-charger-for-bluboo-x550-smartphone-g-41028
Eile sain kätte ja täna tegin esimese katsetuse - tundub, et toimib väike test.
9:10 - 20%
9:25 - 43%
9:30 - 49%
9:43 - 65%
9:50 - 73%
10:00 - 85%
Ilmselt igapäevaselt kasutama ei hakka, küpsetab aku päris kuumaks alguses, kuid vajadusel olemas ja esimese sahmaka lööb ikka päris kiirelt sisse. Niipalju kui lugenud olen siis töötabki nii, et alguses täie võimsusega ja mida rohkem aku täis saab seda aeglasemalt. |
Kaua kohalejõudmine aega võttis? Ja kas Teie kaudu võiks paluda ühe tellimise veel?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|