Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 395, 396, 397  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2015 11:23:30 vasta tsitaadiga

ksuuk, ja see ongi kõik, generic android teema all üks arutlus. Kontrastina kõrvale Mi4C, kus on lausa eraldi foorumiosa, eraldi alateemadega, erinevate asjade arutamiseks.
Kiirelt seda teemat sirvides jääb mulje, et see Bluboo on liiga toores, soft ja raud, esineb erinevaid probleeme mittefunktsioneerivate osadega.

Hm, Sony M4 tundub ka 224€ (Eestis!) eest roogitav räim...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2015 11:33:05 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
ksuuk, ja see ongi kõik, generic android teema all üks arutlus. Kontrastina kõrvale Mi4C, kus on lausa eraldi foorumiosa, eraldi alateemadega, erinevate asjade arutamiseks.
Kiirelt seda teemat sirvides jääb mulje, et see Bluboo on liiga toores, soft ja raud, esineb erinevaid probleeme mittefunktsioneerivate osadega.

Jah, uus asi veel. Aga samas see kahe sim ja ühe mälukaardi sahtel on huvitav, muud omadused ka talutavad va see MTK, hind kah enamvähem. Eks aeg näitab, mis sellest mudelist saab.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 24.11.2015 17:21:09 vasta tsitaadiga

Ehk praegu ostmiseks liiga ebakindel valik, aga gearbestis on M2 1. detsembrini 99 eurot. Kui midagi mõistilikumat silma ei hakka võtan tolle ära.
Loodan, et sellele ka multitaskmine sobib.

EDIT: https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/3jv3n1/purchase_warning_gearbest/

Tundub, et see Gearbest on põhjusega kõige odavam koht, juba teine infokild mida ma leian, et ostetud telefonid pole päris puhtad.
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 26.11.2015 11:04:31 vasta tsitaadiga

Kuna Meizu topib MX5-ga kaasa tavalaadija sai tellitud BLUBOO X550 laadija. http://www.coolicool.com/original-usb-quick-charger-for-bluboo-x550-smartphone-g-41028

Eile sain kätte ja täna tegin esimese katsetuse - tundub, et toimib icon_smile.gif väike test.
9:10 - 20%
9:25 - 43%
9:30 - 49%
9:43 - 65%
9:50 - 73%
10:00 - 85%

Ilmselt igapäevaselt kasutama ei hakka, küpsetab aku päris kuumaks alguses, kuid vajadusel olemas ja esimese sahmaka lööb ikka päris kiirelt sisse. Niipalju kui lugenud olen siis töötabki nii, et alguses täie võimsusega ja mida rohkem aku täis saab seda aeglasemalt.

RandomHero
HV veteran
RandomHero

sõnum 26.11.2015 12:00:52 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd paar nädalat hiinakat kasutanud - minu valik langes Lenovo Vibe Shot'i peale. Sain siitsamast foorumist väga hea hinnaga, tutikalt kuskile 350 USD kanti. Ekraan on lihtsalt hämmastavalt hea. Korpus on eriti mõnusast ja kõrgklassi tundega metallist ja klaasist. Aku on ka ulmeline - 4 päeva veab muretult läbi. Ainsateks muretsemist tekitavateks kohtateks on kontaktid - USB juhe ja kõrvaklapi pesa tunduvad üsna lõdvad. Kõrvaklappide kadumise elaks veel üle, aga kui laadimispesa peaks tuksi minema, oleks küll üsna kurb olla. Umbes 2 minutit vajas harjumist, et pole rakenduste ikooni ega menüüd, vaid kõik on esilehtedel. Ehk siis ikooni vajutamise asemel tuleb lihtsalt paremale lapata korraks. Kõik hiinlaste huvitavad rakendused tõstsin lihtsalt ühe kausta kokku ehk silma alt ära.

Lenovo softi saan siiani ainult ülivõrdes kiita. Ühe korra on aparaat vist crashinud, aga võib-olla poos aparaat ennast taskus kõrvaklapijuhtmega üles (jäi lock nuppu all hoidma). Võrreldes puhta androidi või kasvõi samsungiga, on kogu aeg meeldiv tunne, et lõppkasutajast on hoolitud ja UI'd on enne väljapaiskamist isegi inimeste peal katsetatud. Ja seda on kogu disainis tunda - lock nupp on näiteks vasakus käes hoides (90% ajast) sõrmusesõrme all. Minu jaoks uus, aga erakordselt mugav asukoht. Pärast iPhone 4 kasutamist tahaks küll, et nupud kõrgemad ja reljeefsemad oleks, aga see libedate nuppude teema on tänapäeval ju standard.

Eile lendas telefon tänu ukseummistajatest vanamuttidele täie hooga asfaldile. Õnneks olin seda ette aimanud ja eelmisel õhtul silikoonkesta ümber pannud. Silikooni nurgas on nüüd kena täke sees, telefon pääses ühegi kriimuta.

4G on kergelt veider. Olen oma korteris niigi leviprobleemidega maadelnud, Tele2 tuli maha kanda. Elisa võrgus sai Samsung Galaxy Core 4G kätte, samas Lenovo püsib Edge peal. Aga seda probleemi olen ainult kodus märganud, mujal on 4G ilusti olemas.

Mirage
HV veteran

sõnum 27.11.2015 09:33:55 vasta tsitaadiga

RandomHero kirjutas:
4G on kergelt veider. Olen oma korteris niigi leviprobleemidega maadelnud, Tele2 tuli maha kanda. Elisa võrgus sai Samsung Galaxy Core 4G kätte, samas Lenovo püsib Edge peal. Aga seda probleemi olen ainult kodus märganud, mujal on 4G ilusti olemas.

Puusalt tulistan, aga äkki on see see 800mhz puudumise teema?

tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 27.11.2015 09:45:20 vasta tsitaadiga

Mirage kirjutas:
Puusalt tulistan, aga äkki on see see 800mhz puudumise teema?

Mu arust peaks Vibe Shot'l see täitsa olemas olema. icon_cool.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.11.2015 11:07:11 vasta tsitaadiga

Sai siis tvc-mall.com- ist tellitud Meizu M2 blue charm. Eks ole näha kuidas NL post oma tööd teeb, kas tuleb 10 või 25 päevaga.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 28.11.2015 19:42:52 vasta tsitaadiga

Mi4C käes, kiired esmamuljed:
*võrreldes Jiayu S3'ga ikka mõnusalt väike. Suuruselt üpris lähedal Redmi 2'le, kuigi ekraan 0.3" suurem. Käes hoida väga hea, kuigi veidi libe.
*väga kvaliteetne, tugev ühtlane tükk ja ehituskvaliteedile pole midagi ette heita.
*ekraan tundub samuti väga hea, värvid kirkamad kui S3 peal.
*aku kohta ei oska veel midagi öelda, aga laeb väga kiirelt. USB type C võib osutuda tüütuks, kuna ei saa laialt levinud kaablitega laadida.
*MIUI kas meeldib või ei. Mulle meeldib, kuid arvestama peab sellega, et Gapps tuleb ise installida. Gearbesti mudel tuli mingi kräpiga, seega esimese asjana tegin puhta flashi.
*kaamera tundub väga kiire, kuid pildikvaliteeti ei hakka veel hindama. Hämar tuba ei anna vast kõige paremat ülevaadet.

Ma veel mõtlen mis ma oma Jiayuga teen, võib-olla annan sõbrale, kuid võib-olla läheb müüki. Iseenesest samuti väga hea telefon, aga mu väikeste käte jaoks on Mi4c ikka palju mugavam thumbs_up.gif

jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 30.11.2015 09:47:50 vasta tsitaadiga

Küsiks siin Meizu M2 note omanikelt aku kohta.
Ostsin naisele ka antud telefoni ja minuarust aku tühjeneb ikka väga kiiresti.Nimelt õhtul enne uinumist aku 90%, wifi, andmeside jne. kõik väljas.Hommikul peale äratust aku 65%.
Mina leian, et see ei ole normaalne.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
DJope
HV veteran
DJope

sõnum 30.11.2015 12:20:17 vasta tsitaadiga

jeanman, see pole normaalne mitte ühegi telefoni puhul! Ju siis mingi protsess ketrab taustal?
Kas oled mingit originaalsofti ka eemaldanud, kui jah siis mida?
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 141
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 30.11.2015 13:41:33 vasta tsitaadiga

DJope kirjutas:
jeanman, see pole normaalne mitte ühegi telefoni puhul! Ju siis mingi protsess ketrab taustal?
Kas oled mingit originaalsofti ka eemaldanud, kui jah siis mida?

Eemaldanud pole miskit, on nii nagu ma ta klickist sain.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
SvenSavu
HV vaatleja

sõnum 30.11.2015 14:26:18 vasta tsitaadiga

kellelgi on arvamusi/kommentaare uuest Xiaomi Note 3-mest?

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html

On keegi sellelt müüjalt ostnud ning kasutanud DHL'i shipping meetodit? Ning kui kasutada DHL'i kas siis tõesti ei tule käibekat juurde maksta?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2015 14:33:11 vasta tsitaadiga

SvenSavu kirjutas:
kellelgi on arvamusi/kommentaare uuest Xiaomi Note 3-mest?

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/32547144072.html

On keegi sellelt müüjalt ostnud ning kasutanud DHL'i shipping meetodit? Ning kui kasutada DHL'i kas siis tõesti ei tule käibekat juurde maksta?

Tegemist on telefoniga mis just välja tuli.. Kui tahad esmamuljeid pead hiina foorumeid läbi lappama. Muidu täitsa tore aparaat, sai sõbrale tellitud. Aku pärast on hea ost, muidu redmi note 2 väga sarnane ja palju odavam. Ja tolle müüjaga ei tule jah makse juurde kui võtad dhl expressi (ennemgi küsitud muidu siin teemas)
Kommentaarid: 231 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 30.11.2015 15:28:51 vasta tsitaadiga

Selle masian puhul tasuks kannatada. icon_idea.gif
Because Xiaomi Company Locked the Bootloader of Redmi Note 3, so we can't install multi-languages rom and google play store for you at the first time, now, we can do just wait for xiaomi unlock the bootloader (we think the time it's before Dec 5th), if you can accept the phone without multi-languages and google play store (Now,official rom only chinese and english language, without google play store), we can ship out within 72Hours, if you need other language, pls understand and patiently wait for it.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 30.11.2015 21:39:30 vasta tsitaadiga

E: vale teema
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2015 22:45:20 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
*võrreldes Jiayu S3'ga ikka mõnusalt väike. Suuruselt üpris lähedal Redmi 2'le, kuigi ekraan 0.3" suurem. Käes hoida väga hea, kuigi veidi libe.
*väga kvaliteetne, tugev ühtlane tükk ja ehituskvaliteedile pole midagi ette heita.
*aku kohta ei oska veel midagi öelda, aga laeb väga kiirelt. USB type C võib osutuda tüütuks, kuna ei saa laialt levinud kaablitega laadida.
*MIUI kas meeldib või ei. Mulle meeldib, kuid arvestama peab sellega, et Gapps tuleb ise installida. Gearbesti mudel tuli mingi kräpiga, seega esimese asjana tegin puhta flashi.
*kaamera tundub väga kiire, kuid pildikvaliteeti ei hakka veel hindama. Hämar tuba ei anna vast kõige paremat ülevaadet.

Ma veel mõtlen mis ma oma Jiayuga teen, võib-olla annan sõbrale, kuid võib-olla läheb müüki. Iseenesest samuti väga hea telefon, aga mu väikeste käte jaoks on Mi4c ikka palju mugavam thumbs_up.gif

Kuidas 4G -ga lood on ? icon_razz.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 74
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 01.12.2015 00:24:32 vasta tsitaadiga

walkman kirjutas:

Kuidas 4G -ga lood on ? icon_razz.gif

Kasutan hetkel Elisa 3G internetti, ei oska öelda.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 01.12.2015 12:48:59 vasta tsitaadiga

Elisa keeras kõigile ju 4g ka külge.
Ise omanud viimasel ajal 2 hiinlast. Ja Pärnus ilma 800mhz oli enamuse aja 3g peal.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2015 13:51:39 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Elisa keeras kõigile ju 4g ka külge.
Ise omanud viimasel ajal 2 hiinlast. Ja Pärnus ilma 800mhz oli enamuse aja 3g peal.

Jama krt. Ise ka Pärnust.
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 01.12.2015 19:17:55 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:

Minu jaoks oleks tegemist ideaalse telefoniga, kui vaid see 800 sagedus ka küljes oleks. Tahaks uut telefoni ikka full 4G suppordiga, krdi Xiaomi ma ütlen.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 01.12.2015 21:22:07 vasta tsitaadiga

Meizu M2 Mini ka käes. Kiidusõnad Aliexpressi müüjale Shenzen Chigon Technology, kes saatis telefoni väga kiirelt ja väga-väga korralikult pakituna. Lisaks oli kaasas veel ümbris ja 2 ekraanikilet. Näiteks Gearbest ei pannud midagi kaasa ja telefoni karp oli lihtsalt DPD kilekotti visatud ilma igasuguse pehmenduseta.

Telefonist ka: 100€ kohta VÄGA korralik pill. Jällegi, kvaliteet täiesti arvestatav, mitte miski ei nagise ega loksu. Küljenupud on küll veidi odava välimusega, aga mitte midagi hullu. Tagumine plastik arvatavasti väga kriimustamist ei kannata küll. Ekraan on aga üllatavalt hea, vaatenurgad igati korralikud ja heledusega ka probleeme pole. Kuna telefon läheb kingituseks, siis ei hakka ise äppe peale installima, aga kiirel kontrollimisel jooksis kõik väga sujuvalt. Seega 100€ eest telefoni küll ja veel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
walkman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2015 23:06:07 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:
krist2an kirjutas:

Minu jaoks oleks tegemist ideaalse telefoniga, kui vaid see 800 sagedus ka küljes oleks. Tahaks uut telefoni ikka full 4G suppordiga, krdi Xiaomi ma ütlen.

Äkki Mi5 tuleb 800 toega. beer_yum.gif
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 02.12.2015 00:03:03 vasta tsitaadiga

Deklareerisin just Oukitel K4000 ära. Kätte saab ja veidi kasutatud, tuleb üks revjüü. icon_cool.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 103
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.12.2015 13:26:02 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
Kuna Meizu topib MX5-ga kaasa tavalaadija sai tellitud BLUBOO X550 laadija. http://www.coolicool.com/original-usb-quick-charger-for-bluboo-x550-smartphone-g-41028

Eile sain kätte ja täna tegin esimese katsetuse - tundub, et toimib icon_smile.gif väike test.
9:10 - 20%
9:25 - 43%
9:30 - 49%
9:43 - 65%
9:50 - 73%
10:00 - 85%

Ilmselt igapäevaselt kasutama ei hakka, küpsetab aku päris kuumaks alguses, kuid vajadusel olemas ja esimese sahmaka lööb ikka päris kiirelt sisse. Niipalju kui lugenud olen siis töötabki nii, et alguses täie võimsusega ja mida rohkem aku täis saab seda aeglasemalt.

Kaua kohalejõudmine aega võttis? Ja kas Teie kaudu võiks paluda ühe tellimise veel?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 395, 396, 397  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.