|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
jägaja
HV Guru

|
26.11.2015 21:44:04
|
|
|
loox, ma nagu saangi aru,et telekanalid ainult töötavadki, ruuterist sõltumata.
Igasugu muud lisad LG äpis ilma Intenota ei tööta. Või mida selle Live streami all mõeldakse?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.11.2015 21:45:50
|
|
|
Mul on mingi 2010a samsung, telekas cec seadeid ei ole.
Lülitad digiboksi tööle, läheb telekas ka tööle, lülitad digiboksi välja, läheb telekas ka kinni. Ideaalne.
Aga vahest avastad, et mõned kümmned sekid hiljem telekas uuesti tööle läinud. Digiboks kinni.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
26.11.2015 22:13:44
|
|
|
| Mulle jääb arusaamatuks, miks te seda digiboksi kogu aeg kinni tahate pressida? Ok, adsl ühenduse otsas arusaadav, kuid mujal, ka vdsl otsas tundub suht kasutu tegevusena. Mul endal on küll db kogu aeg sees, sest pidevalt jääb salvestuse vaatamine pooleli ja siis on hiljem hea kohe samast kohast jätkata, ei pea menüüdes enam ringi tuulama. Tegelikult tekkis endal praegu huvi, et kui digiboks on kuskil salvestuste menüüs, kas siis taustal mingi striim jookseb ka?
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.11.2015 22:22:28
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Elioni boks on minu tehnikakola seas esimene, millel HDMI CEC tõrgub. Kogu ülejäänud mudru, vahet pole, millise tootja oma ja nimega, toimib. |
Sama siin. Mul on 6 CEC toega seadet teleri küljes, kõik on erinevate tootjate omad ja kõik toimib veatult (ka ARC Yamaha RX-A2030 külge). Kõike seda kasutan ühe puldiga (teleri omaga) ja seadmed lülitavad ennast ise sisse kui sisendi valin. Ainuke seade mis minu kodus HDMI-CECi ei toeta on Elioni digibox. Ai krt valetan, Wii U ka ei toeta, aga see ei keera vähemalt ülejäänud asja sinna samusele.
Indrekp: ühenda elioni digibox lahti ja ilmselt hakkab sul ka ülejäänud CEC tööle ja siis lõpeta standardi maha tegemine
HDMI-CECi suurim eelis minu jaoks on selle kiirus. Logitechi universaalpuldid ei saa ligilähedale ka sellele ja selle pärast olen ka neist loobunud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.11.2015 22:26:42
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| HDMI-CECi suurim eelis minu jaoks on selle kiirus. Logitechi universaalpuldid ei saa ligilähedale ka sellele ja selle pärast olen ka neist loobunud. |
Nõus, aga mul pole hetkel valikut...ja töökorras FHD telerit niisama väljavisata oleks natuke naljakas.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
26.11.2015 23:21:08
|
|
|
| Elioni boks on minu tehnikakola seas esimene, millel HDMI CEC tõrgub. Kogu ülejäänud mudru, vahet pole, millise tootja oma ja nimega, toimib. |
Minul on see HDMI-CEC ka siiamaani kõigi seadmete vahel toiminud. Pole vahet, kuidas tootja seda nimetanud on. Heal lapsel pidigi mitu nime olema
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
26.11.2015 23:34:15
|
|
|
DamienDK, polegi vaja digiboksi välja lükata, aga see raadiopult on jube mugav, ei pea teleka poole sihtima ega midagi, või keera ennast koos puldiga teki sisse kookonisse kui tahad
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
27.11.2015 00:08:22
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
DamienDK, polegi vaja digiboksi välja lükata, aga see raadiopult on jube mugav, ei pea teleka poole sihtima ega midagi, või keera ennast koos puldiga teki sisse kookonisse kui tahad  |
Kes see üldse oli kes leiutas infrapunakiirtega puldi Kohe oleks pidanud raadiopuldi leiutama
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.11.2015 01:25:55
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
Kes see üldse oli kes leiutas infrapunakiirtega puldi Kohe oleks pidanud raadiopuldi leiutama  |
Mõlemad leiutas vene talupoeg Popov üleeelmisel sajandil.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
27.11.2015 05:48:38
|
|
|
| Lülitan Arrise puldist välja, lülitub telekas ka välja. Lülitan Arrise puldist sisse, lülitud telekas ka sisse. Toimib.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
27.11.2015 07:09:24
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Igasugu muud lisad LG äpis ilma Intenota ei tööta. Või mida selle Live streami all mõeldakse? |
Ma saan teemast nii aru (endal veel LG-d ei ole), et mitte-Inteno ruuteri ja LG äpiga võiks telekanaleid vaadata küll, kui "ärimehed" kogu äppi ära ei blokeeriks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.11.2015 09:01:31
|
|
|
| loox kirjutas: |
| jägaja kirjutas: |
Igasugu muud lisad LG äpis ilma Intenota ei tööta. Või mida selle Live streami all mõeldakse? |
Ma saan teemast nii aru (endal veel LG-d ei ole), et mitte-Inteno ruuteri ja LG äpiga võiks telekanaleid vaadata küll, kui "ärimehed" kogu äppi ära ei blokeeriks. |
Oled asjadest õigesti aru saanud. Kui ärimehed seda teinud poleks ja oleks live tv lubanud, räägiksime siin sellest, miks thomson ktv, salvestusi ja filmiriiulit jne. läbi ei lase. Teema oleks ju ikkagi sama, miks ärimehed thomsonile uut softi ei treinud.
LG töötab iga ruuteriga, LG nutitv äpp töötab AINULT Telekomi kaablivõrgus ja Inteno ruuteriga. Ei ole poolikult töötavat äppi vaja nagu Samsungi kliendid räägivad. Kes tuleks esimesena tasuta uut ruuterit nõudma kui LG äpp töötaks thomsoni live striimiga ja muud teeenused ei töötaks, käsi püsti? [jõuad LG osta, jõuad ka ruuteri hankida]
Teema on ammendatud
Sama siin. Mul on 6 CEC toega seadet teleri küljes, kõik on erinevate tootjate omad ja kõik toimib veatult (ka ARC Yamaha RX-A2030 külge). Kõike seda kasutan ühe puldiga (teleri omaga) ja seadmed lülitavad ennast ise sisse kui sisendi valin. Ainuke seade mis minu kodus HDMI-CECi ei toeta on Elioni digibox. Ai krt valetan, Wii U ka ei toeta, aga see ei keera vähemalt ülejäänud asja sinna samusele.
Indrekp: ühenda elioni digibox lahti ja ilmselt hakkab sul ka ülejäänud CEC tööle ja siis lõpeta standardi maha tegemine
HDMI-CECi suurim eelis minu jaoks on selle kiirus. Logitechi universaalpuldid ei saa ligilähedale ka sellele ja selle pärast olen ka neist loobunud. |
Arrise CEC ei tõrgu, see on tehtud Arrise poolt ühepoolsena, andmaks käsku telerit sisse välja lülitada, see teeb ka siis sellest ebastandardse CECi nagu ma aru saan.
Kui Arris teeb toimiva kreatv tarkvara milles on täisväärtuslik CEC, pole Telekomil ilmselt probleem see kenasti boksitele peale lasta.
Teema ammendatud.
Mis puudutab minu kodust CECi siis töötab see enamvähem vaid Samsungi ja Yamaha vahel ARC helitagastuseks. Ei toimi Intel NUC KODI, AppleTV ja Arrisega.
Seega toimib vaid Harmony pult ja üsna mugavalt võib ühe nupuvajutusega erinevaid seadmeid ekraanile manada.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.11.2015 10:54:10
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| [jõuad LG osta, jõuad ka ruuteri hankida] |
Ostaks kohe, kui Telekom ainult pakuks mingit mõistlikku ruuterit, mingi kindla featuresetiga,
mitte nii et müüme ruuteri ja siis hakkame featuure maha nudima ning sina istu siis oma ostetud karbiga.
Millega pole lõpuks enam peale telerivaatamise midagi mõistlikku peale hakata, sest isegi enam interneti jagamiseks ei kõlba...
Hetkel näeb see asi välja küll nii, nagu ostaks endale hamburgerit ja hiljem võetakse sealt kotlet lihtsalt vahelt välja...optimeerimine...
Ja hoiaks veel jumal ainult selle eest, et sa ise julged kodus Hamburgerit teha, selle välistamiseks naelutame su ukse kinni, et sa tooretki kätte ei saaks.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fate
HV kasutaja

|
27.11.2015 12:34:26
|
|
|
Vähe teisel teemal - Samsungi nutiäpp (digiboksi pole, Inteno ruuter, kõik soft updated)
Kas see normaalne, et ca 25% kordadel, kui kordust vaadates ja "See saade on reklaamivaba", siis 16x kiirusel kerides hangub äpp täielikult reklaamikohas? Ainus lahendus, kuidas bypassida on telekas kinni panna ja uuesti avada.
On kellelgi teisel esinenud ka seda probleemi?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
27.11.2015 13:01:27
|
|
|
Mis aasta teler?
| Fate kirjutas: |
Vähe teisel teemal - Samsungi nutiäpp (digiboksi pole, Inteno ruuter, kõik soft updated)
Kas see normaalne, et ca 25% kordadel, kui kordust vaadates ja "See saade on reklaamivaba", siis 16x kiirusel kerides hangub äpp täielikult reklaamikohas? Ainus lahendus, kuidas bypassida on telekas kinni panna ja uuesti avada.
On kellelgi teisel esinenud ka seda probleemi? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.11.2015 13:31:04
|
|
|
Fate, aasta ei oma tähgsust, see salvestuste probleem on nii kaua vindunud, et saab öelda, jah, see paraku ongi normaalne.
Igaks juhuks kontrolli, et su teleril on ikka viimane firmware ja elioni äpp.
Vöib-olla, et vahepeal korda tehtud, kuid su teler pole sellega veel kurssi viidud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fate
HV kasutaja

|
27.11.2015 14:08:39
|
|
|
| 2014 H6400
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
27.11.2015 17:49:03
|
|
|
Ma saan teemast nii aru (endal veel LG-d ei ole), et mitte-Inteno ruuteri ja LG äpiga võiks telekanaleid vaadata küll, kui "ärimehed" kogu äppi ära ei blokeeriks. |
Oled asjadest õigesti aru saanud. Kui ärimehed seda teinud poleks ja oleks live tv lubanud, räägiksime siin sellest, miks thomson ktv, salvestusi ja filmiriiulit jne. läbi ei lase. Teema oleks ju ikkagi sama, miks ärimehed thomsonile uut softi ei treinud. |
OK, järgmine äriline küsimus. Kas seda blokeeringut mingi papi eest maha ei saa võtta? See oleks nagu parem lahendus, kui Inteno karp tarbetult lauasahtlis vedelemas, ohtlikke jäätmeid tekiks ka vähem. Siis oleks ka ametlikult kirjas, et sellel liinil LG äpi kaebusi vastu ei võeta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.11.2015 20:09:42
|
|
|
Oled asjadest õigesti aru saanud. Kui ärimehed seda teinud poleks ja oleks live tv lubanud, räägiksime siin sellest, miks thomson ktv, salvestusi ja filmiriiulit jne. läbi ei lase. Teema oleks ju ikkagi sama, miks ärimehed thomsonile uut softi ei treinud. |
OK, järgmine äriline küsimus. Kas seda blokeeringut mingi papi eest maha ei saa võtta? See oleks nagu parem lahendus, kui Inteno karp tarbetult lauasahtlis vedelemas, ohtlikke jäätmeid tekiks ka vähem. Siis oleks ka ametlikult kirjas, et sellel liinil LG äpi kaebusi vastu ei võeta. |
Eips, telekomil pole mingit huvi pakkuda selliseid erilahendusi kuna iga muudatus toodetes, teenustes, skeemides võib hiljem valusamalt kätte maksta.
Mina pakkusin siia lihtsalt ühe viisi kuidas need üksikud oma ruuteri ja LG televiisoriga aretajad saaks sellest piirangust mööda minna.
Samas, ma võin öelda, et olen siin rohkem teie paadis ja kui selgub, et midagi on võimalik selles osas muuta, siis annan teada. Võib ju jällegi nii olla, et täna räägin üht ja homme teist.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
27.11.2015 22:36:54
|
|
|
Miks Tallinna TV Elioni võrgus krüpteeritud on, kuigi tegemist on vabalevi kanaliga? Mitte et ma sellest häiritud oleksin aga lihtsalt huvitav anomaalia
LG äpiga on viimastel päevadel paar korda juhtunud nii, et pilt jääb iseenesest seisma. Samal ajal kui pilt telekas seisis, kontrollisin et arvutisse striim ilusasti jookseb. Seisva pildi kaotamiseks peab korraks programmi vahetama. Seetõttu järeldan, et mingi kamm peab olema tekkinud selle äpiga.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
27.11.2015 23:39:46
|
|
|
Seda pildi hangumist juhtub ka Samsungi peal. Jeje, mul on mitte standardne ruuter. Aaga näed LG ja Inteno teeb sama pulli. Varem seda ei olnud. Tekkis peale miskit update - korra kaks kuus... Peaks vist vahelduseks Samsat uuendama
_________________ All there is to do - recon... |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
28.11.2015 00:10:18
|
|
|
http://i.imgur.com/0JnqOCp.jpg
Kumb ta siis nüüd on, tasuta või tasuline? Suur number ütleb, et 0 euri, väike number, et arve suureneb 7 euri jagu.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.11.2015 00:13:57
|
|
|
Sul vana nuti hetkel?
Kui jah, siis uus nuti on kallim ja hd kanalid tasuta 300 neti puhul
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
28.11.2015 00:20:59
|
|
|
| Uus nuti on ja 300 nett on ka. Teadsin nagu ka, et HD kanalid tasuta, aga too suurem number lihtsalt äratas kahtlust veits.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.11.2015 00:51:01
|
|
|
| woo456 kirjutas: |
http://i.imgur.com/0JnqOCp.jpg
Kumb ta siis nüüd on, tasuta või tasuline? Suur number ütleb, et 0 euri, väike number, et arve suureneb 7 euri jagu. |
Kõik õige, arve suurenebki. Õnneks on arvel 300M ja 500M neti kasutajatel sama HD kanalite rida ka miinusega mis uuesti arve väiksemaks teeb.
Tõsi, tellimiskeskkonnas võib see segadust tekitada... on neid igasuguseid kampaaniaid vaja, siis peab ju hulga keskkondi upgradema, et numbrid õiged oleks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
29.11.2015 16:34:06
|
|
|
Kasutan LG äppi juba juunikuust alates. Viimasel ajal on ilmnenud mitmed veidrused, mida varem ei ole olnud:
1. Kui on pandud meeldetuletus, siis lülitub telekas vastavale programmile ja oops - must ekraan! Vajutan noolenuppu ja siis vaata/ok - ei midagi... Pärast mõningast edasist nuppudega sebimist lööb pildi ette.
2. Järelvaatamise puhul on pärast kerimist tulnud ette olukordi et heli enam pole. Kerin veel veidi ja siis on heli tagasi.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
30.11.2015 01:04:54
|
|
|
Minutv android apist ei suuda leida sarja põrgu ratastel 2 hooaega. Samas brauseri kaudu leiab üles aga ei saa vaadata, kuna saadab kohe play poodi appi laadima Elioni mehed mis toimub?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.11.2015 01:29:14
|
|
|
| tsitaat: |
Vastates küsimusele, mida klientidel Telekomilt tema juhtimisel oodata on, vastas Strömberg, et oodata tasuks jätkuvat innovatsiooniliidriks olemist
|
shit
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.11.2015 01:38:26
|
|
|
| erkin kirjutas: |
Minutv android apist ei suuda leida sarja põrgu ratastel 2 hooaega. Samas brauseri kaudu leiab üles aga ei saa vaadata, kuna saadab kohe play poodi appi laadima Elioni mehed mis toimub? |
Litsents vaatamisõiguste peale läbi saanud. Tagasi saab niipea, kui tellitakse.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
30.11.2015 18:49:20
|
|
|
| Oskab keegi selgitada, et mis teema on ETV ja ETV2 subtiitritega. Nimelt need saated, mis tulevad kordusena ja saatekavas märgitud sulgudes, et subtiitritega. Proovisin Samsungi uue nuti äpiga kõiki variante, kuid tulutult. Kuna sealt ei võlunud midagi välja, siis proovisin ka vabalevist. Ikka ei midagi. Mingi üldine jama?
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
30.11.2015 19:02:30
|
|
|
| ivar80 kirjutas: |
| Oskab keegi selgitada, et mis teema on ETV ja ETV2 subtiitritega. Nimelt need saated, mis tulevad kordusena ja saatekavas märgitud sulgudes, et subtiitritega. Proovisin Samsungi uue nuti äpiga kõiki variante, kuid tulutult. Kuna sealt ei võlunud midagi välja, siis proovisin ka vabalevist. Ikka ei midagi. Mingi üldine jama? |
Samsungi uue äpiga? Ma miskit maha maganud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.11.2015 19:37:08
|
|
|
| Oskab keegi selgitada, et mis teema on ETV ja ETV2 subtiitritega. Nimelt need saated, mis tulevad kordusena ja saatekavas märgitud sulgudes, et subtiitritega. Proovisin Samsungi uue nuti äpiga kõiki variante, kuid tulutult. Kuna sealt ei võlunud midagi välja, siis proovisin ka vabalevist. Ikka ei midagi. Mingi üldine jama? |
Minu info on küll 2 kuud vana, kuid probleemne ta teatud seeriatel tõesti. Minu mäletamist mööda aitas variant, et lülitad subtiitrid välja, lähed salvestusest välja, lülitad ETV peal subtiitrid uuesti sisse ja hakkad salvestust vaatama.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
30.11.2015 20:27:55
|
|
|
| Samsungi uue äpiga? Ma miskit maha maganud? |
Läksid sõnad väheke kehvas järjestuses. Pidasin silmas Uut nutit, Samsungi äpiga (ka vana nuti on ju samsungi äpiga võimalik, kugi menüü on uus )
| Pailaps kirjutas: |
| Minu info on küll 2 kuud vana, kuid probleemne ta teatud seeriatel tõesti. Minu mäletamist mööda aitas variant, et lülitad subtiitrid välja, lähed salvestusest välja, lülitad ETV peal subtiitrid uuesti sisse ja hakkad salvestust vaatama. |
Pidasin silmas LIVE saadet, mida näidatakse kordusena. Täna näiteks oli ETV's kell 14:20 "Kahekõne (subtiitritega)*". Ja mida ei olnud olid subtiitrid. Mitte mingi trikiga polnud. Proovisin nüüd veel kordus TV'st ka sama saadet käima panna ja no ma ei tea - pole midagi ju. Mitte et mul endal oleks vaja aga üks naabritädi on jubedalt hädas. Ta sisuliselt ainult neid saateid vaatabki, sest kuulmine on kehv.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.11.2015 20:36:31
|
|
|
Läksid sõnad väheke kehvas järjestuses. Pidasin silmas Uut nutit, Samsungi äpiga (ka vana nuti on ju samsungi äpiga võimalik, kugi menüü on uus )
| Minu info on küll 2 kuud vana, kuid probleemne ta teatud seeriatel tõesti. Minu mäletamist mööda aitas variant, et lülitad subtiitrid välja, lähed salvestusest välja, lülitad ETV peal subtiitrid uuesti sisse ja hakkad salvestust vaatama. |
Pidasin silmas LIVE saadet, mida näidatakse kordusena. Täna näiteks oli ETV's kell 14:20 "Kahekõne (subtiitritega)*". Ja mida ei olnud olid subtiitrid. Mitte mingi trikiga polnud. Proovisin nüüd veel kordus TV'st ka sama saadet käima panna ja no ma ei tea - pole midagi ju. Mitte et mul endal oleks vaja aga üks naabritädi on jubedalt hädas. Ta sisuliselt ainult neid saateid vaatabki, sest kuulmine on kehv. |
Minu teada teemaga tegeldi, võiks Elioni infoliinilt üle küsida, kas korda tehtud. Juhul, kui jah, siis naabritädi aidata Elioni äppi uuendada.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
30.11.2015 21:16:09
|
|
|
Pidasin silmas LIVE saadet, mida näidatakse kordusena. Täna näiteks oli ETV's kell 14:20 "Kahekõne (subtiitritega)*". Ja mida ei olnud olid subtiitrid. Mitte mingi trikiga polnud. Proovisin nüüd veel kordus TV'st ka sama saadet käima panna ja no ma ei tea - pole midagi ju. Mitte et mul endal oleks vaja aga üks naabritädi on jubedalt hädas. Ta sisuliselt ainult neid saateid vaatabki, sest kuulmine on kehv. |
Minu teada teemaga tegeldi, võiks Elioni infoliinilt üle küsida, kas korda tehtud. Juhul, kui jah, siis naabritädi aidata Elioni äppi uuendada. |
Antud keissi puhul pole Elionil miskit teha. ETV ei pannud subtiitreid kaasa... Kui isegi boksita vabalevi puhul see üle kontrolliti, siis pole teist varianti. ETV poole pöördumine annab rohkem kui helistamine Elioni.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inczp
HV kasutaja
|
01.12.2015 08:47:18
|
|
|
| Starmanis oli eile subtiiter saadaval (Kahekõnele), lihtsalt juhuslikult näppisin selle ajal subtiitri- ja heliseadeid. Otse ekraanil jah ei olnud, aga neil on miski kõvakuulmisega inimestele mõeldud tiitrivalik ning valides selle kargasid ilusti ekraanile. Kehvasti nägijaile on võimalik valida ka see, et kõnesüntesaator loeb tiitrid ette (ETV2 peal muideks ei toimi, kuigi valikus on). See täiesti üllatas mind, sest suht inimlikult luges ette, pisikesed välte ja hääldusvead, nagu soomlane loeks, aga siiski arusaadav ja kuulatav.. Tulid meelde millegipärast eestikeelse pealelugemisega VHS-d, mis 80date lõpp 90date algus levisid, sarnane diktsioon.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.12.2015 10:45:20
|
|
|
| Vaegkuuljate subtiitrid tuleb valida jah. Seda infot on päris palju erinevates kanalites ka jagatud.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
01.12.2015 15:06:06
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| Vaegkuuljate subtiitrid tuleb valida jah. Seda infot on päris palju erinevates kanalites ka jagatud. |
Sa vist ei lugenud seda kohta, et ma sättisin neid sadat moodi aga ei tulnud kusagilt.
Asi peaks ju toimima ka kordus-TV või salvestuse puhul. Viitsib keegi proovida, et kas saab näiteks eilsele ETV Kahekõne kordusele vaegkuuljate subtiitrid peale?
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.12.2015 21:45:01
|
|
|
| ivar80, just proovisin. Mul nö kordusTv. Panin saate tööle...OK...vaegkuuljate subtiitrid ja subtiitrid hakkasid kohe tööle. Kui soovid võin videosse võtta.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
01.12.2015 23:20:48
|
|
|
MinuTV rakenduse arendajatele võiks selline asi huvi pakkuda: link
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
02.12.2015 20:41:14
|
|
|
Enne kui uute platvormide kallale MinuTV-ga minna võiks olemasoleva kvaliteetselt valmis teha. 30 minuti jooksul crashis iOS-i peal app 4 korda täna. Proovi siis midagi vaadata...
Progejad (ja kvaliteedikontroll, kui see olemas on) tuleks ära kastreerida selle ****a kokkukeeramise eest.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
02.12.2015 21:21:23
|
|
|
Ei tea kas MinuTv jääb ka elu lõpuni beetaks nagu seda oli Orkut
| can860 kirjutas: |
Enne kui uute platvormide kallale MinuTV-ga minna võiks olemasoleva kvaliteetselt valmis teha. 30 minuti jooksul crashis iOS-i peal app 4 korda täna. Proovi siis midagi vaadata...
Progejad (ja kvaliteedikontroll, kui see olemas on) tuleks ära kastreerida selle ****a kokkukeeramise eest.  |
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
02.12.2015 22:05:59
|
|
|
| erkin kirjutas: |
Ei tea kas MinuTv jääb ka elu lõpuni beetaks nagu seda oli Orkut |
Näiteks gmail oli aastaid beeta kuigi toimis nii, et keegi ei saanud aru, miks seal ikka beeta märk juures oli.
Need minutv-d on beetad kommertskasutuses ilma beetamärkideta.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
02.12.2015 22:48:00
|
|
|
| can860 kirjutas: |
Progejad (ja kvaliteedikontroll, kui see olemas on) tuleks ära kastreerida selle ****a kokkukeeramise eest.  |
Võid ennast sellega lohutada, et Androidi peal on veel hullem. Iga kord kui ma selle äpi avan, tekib küsimus kuidas sellist jama müüa kannatab...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
02.12.2015 23:03:40
|
|
|
Noh, mu lohutus on see, et ma vähemalt ei maksa selle eest otseselt - salvestusteenusega on 1 MinuTV ekraan endiselt tasuta.
Kui selle eest mult iga kuu 5€ küsitaks, siis oleks ma ammu maksmise lõpetanud.
Idee on nagu hea ja toimiv, võiks teostus ka olla. Oleks kõik rahul
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
02.12.2015 23:34:48
|
|
|
Ei tea miks MinuTv ei võiks näidata Tv3 ja Tv6 näiteks elioni internetivõrgus nagu StvGo näitab stv võrgus Juba see annaks sellele teenusele lisaväärtust juurde. Olen suvest saadik kasutanud ja ega televisiooni elamuse poolt ei tunne küll, et elu mõnusam oleks. Pigem on ikka nii, et kui üle pika aja äpi avad ja loodad sealt leida mida tahaks vaadata siis ega abi on vähe
Õnneks on salvestamise hinna sees, muidu 5€ eraldi(suur raha ju pole) maksma lihtsalt ei kutsu.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
03.12.2015 08:30:29
|
|
|
hommikul teler käima enne tööle minekut, korrapealt tule lilla plärakas ette "nutitv värskendamine... oota veits" siis kaob üldse pilt eest, tigipoksil saba seinast, saba tagasi, lilla pilt riisade täppidega ees, tuleb tv pilt tagasi... aru küll pole saada, et miskit värskemaks oleks läind... hmm... või see ongi nüüd mingi elioni uus spordiprogramm nagu vikerraadios käib see hommikuvõimlemine???
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
03.12.2015 09:14:21
|
|
|
Arris: telekas käima, viimati vaadatud kanali pilt ees, boks ei reageeri ühelegi nupuvajutusele. Ekraani üleval nurgas väike must ruut, kus paaniliselt vahetuvad numbrid 1 ja 11. Saba seinast ja seina tagasi, siis hakkas tööle.
Filmzone subtiitrid endiselt nu**ivad.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
03.12.2015 12:32:02
|
|
|
[quote="can860"]Noh, mu lohutus on see, et ma vähemalt ei maksa selle eest otseselt - salvestusteenusega on 1 MinuTV ekraan endiselt tasuta.
Kui selle eest mult iga kuu 5€ küsitaks, siis oleks ma ammu maksmise lõpetanud.
Salvestusteenusega tasuta, ma ei leidnud kusagilt sellist teadet, et MinuTV oleks siis tasuta?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|