Ole hea ja pane sinna palun üks b ka ning tehniliselt võttes võiks sõna "lähiümbruses" ees olla sõna "selle" -> Värske forellimari Tallinnas ja lähiümBruses koju kätte -> http://kalamari.eu/
Volkswagen avaldas lootust, et tarkvarauuendus ja toruke ei mõjuta autode sõiduomadusi ega kütusekulu, aga garanteerida nad seda ei saa.
tsitaat:
Tehnilised parandused näivad olevat niivõrd lihtsad, et toimepandud pettus tundub selle taustal veelgi müstilisem.
No tõesti ei tea, mida nad mõtlesid, kui hakkasid petma _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
See prillidega düüd seal volksu reklaamis on ispetsiaalselt valitud ilmselt kümnete ja kümnete taoliste lipsumeeste hulgast, kuna tal on selline nägu, et no mis sa sellise õnnetusehunnikuga ikka peale hakkad. Noomid ja saadad minema. Sellisel tasemel ei juhtu midagi juhuslikult
Volkswagen avaldas lootust, et tarkvarauuendus ja toruke ei mõjuta autode sõiduomadusi ega kütusekulu, aga garanteerida nad seda ei saa.
Kui nemad seda garanteerida ei saa siis kes saab? Nad peaksid ometi ju olema teinud teste sellega ja sealt peaks muutused välja tulema.
Aga noh sellise sõnastuse peale võib vist eeldada, et sõiduomadused ja kütusekulu muutuvad. Sest muidu oleksid nad rõõmsalt välja reklaaminud, et näe ei muutu. _________________ There is no place like 127.0.0.1
soovitan panna 2 sellist turojuppi või 1 pikem versioon
peaks neile maili saatma, ise nad selle peale niikuinii ei tule _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei saa sellest VW skandaalist üldse hästi aru. Kui võtta 1L kogus kütust ning see ära põletada kas siis tekkivad co2 ja nox kogused võivad erinevate tegurite tõttu tõesti olulisel määral varieeruda? Seni olen aru saanud kütusekulu ja co2 vahel peaks küllaltki selge korrelatsioon olema...
iFlop, ega ei varieerugi. co2 eritus on üsna otseses seoses kütusekuluga. nox on natukene keerulisem kuna seda hinnatakse keskkonnaohtlikumaks (ja selle eritus on diiselmootoritel oluliselt suurem kui bensiinimootoritel). nox neutraliseerimiseks on kasutusel mitmed lahendused aga nende efektiivseks tegemine on kallis ja kohati mõjutab mootori efektiivsust. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
koostöös softiuuendusega, miks mitte? mootorist välja tulev jõud ja kütusekulu saavad ilmselt ka pihta, aga see on vw jaoks eraldi probleem _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
koostöös softiuuendusega, miks mitte? mootorist välja tulev jõud ja kütusekulu saavad ilmselt ka pihta, aga see on vw jaoks eraldi probleem
No ma seda mõtlengi, et see ei saa ju läbi minna. Samas sisuliselt ju võimatu tõestada...pead siis enne dyno peal käima.
Kusjuures mul see mõte ongi. Samas, ega dyno tasuta pole. Kui see oleks hiljem mingi oluline tõendusmaterjal, et VW-i käest midagi nõuda, siis käiks dynos ära küll.
koostöös softiuuendusega, miks mitte? mootorist välja tulev jõud ja kütusekulu saavad ilmselt ka pihta, aga see on vw jaoks eraldi probleem
No ma seda mõtlengi, et see ei saa ju läbi minna. Samas sisuliselt ju võimatu tõestada...pead siis enne dyno peal käima.
Kusjuures mul see mõte ongi. Samas, ega dyno tasuta pole. Kui see oleks hiljem mingi oluline tõendusmaterjal, et VW-i käest midagi nõuda, siis käiks dynos ära küll.
Siin 1.4 TSI Passat ja täpselt sama mõte, kuna sosistavad ju bensukate kohta ka.
Kus üldse usaldusväärne dyno Eestis oleks? Ma mingi aeg tagasi lasin audifoorumeid jms läbi, aga ei leidnud midagi tarka.
Samas tuli tehasest välja jupp aega peale selle skandaali puhkemist, seega äkki juba ära nüristatud?
On siin kellelgi Mariine Autoga ning Subarutega kogemust?
Kiibitsen Tartu esindusest 2011a Outbacki. Üks omanik, hooldused Mariines (hooldusraamat) jms jutud.
Kiibitsen Tartu esindusest 2011a Outbacki. Üks omanik, hooldused Mariines (hooldusraamat) jms jutud.
EDIT: Ostke 2005a Corolla ära
2.5 bensukas neelab korralikult kütet. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Mul põgus kogemus Mariinega, ostsin järelturult XV (mitte Mariine platsilt), ajalugu oli autol Mariines ja räägiti ilusti, sõbralikult ja põhjalikult lood ära auto kohta.
Korraline hooldus sujus imehästi, sest maksma ei pidanud (Subarul 3 esimest hooldust tasuta).
Garantiikorras kurtsin aku üle (start-stop süsteem), selles osas nad esialgu ikka püüdsid puu taha saata ja mängisid veits lolli, aga kui ma jonni ei jätnud, siis lõpuks vahetati nädal enne garantii lõppu aku ka välja.
EDIT: Ostke 2005a Corolla ära
2.5 bensukas neelab korralikult kütet.
Hiljaaegu lugesin subaru foorumit just outbacki kohapealt ja sealt jäi mulje, et diisli ja bensuka kütusekulu on suht samasse auku, mis on veits imelik, teistel markidel on diislid reeglina tuntavalt säästlikumad samas ka kallimad soetada. Outback ei tundu eriline säästupill olevat, samas kui 8-9 liitrit sajale hakkama saaks, ei tunduks väga hull.
ranel, Tartu Mariines käisin kunagi, kui mul Impreza GT oli. Teenindus hea, mehhaanikud head. Midagi halba pole öelda. 2012a. oli siis. Äkki midagi muutund nüüd. ei tea.
ranel, Tartu Mariines käisin kunagi, kui mul Impreza GT oli. Teenindus hea, mehhaanikud head. Midagi halba pole öelda. 2012a. oli siis. Äkki midagi muutund nüüd. ei tea.
Mariine autost ma ei tea midagi. Aga Tartu silberautosse ma vabatahtlikult jalga ei tõstaks.
Tööl ülemusel on outback ja sai millalgi arutatud, 12-13 sajale on talvine kulu. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Nullisin huvipärast keskmise ära ja vaatasin palju siis tavalise töölkäigu(Kolga-Tallinn(Mustamäe)-Kolga) keskmine tuleb.
Käiguga ei pidurda ja muidu ka ei ökuta.
Tartu silberisse ei tasu tõesti minna, sai selle aasta suvel joon alla tõmmatud. Rattapoldid unustati sõiduauto valuveljel korralikult kinni keerata ning tööbussil suudeti esisilla kolina peale teha 1500 euro eest remonti (amordid, tugilaagrid jne. jne) kuid kolin jäi, hiljem teises töökojas selgus, et õõtsa mingi mutter oli lahti st. 5 min tööd ja 7 eurot.
Nullisin huvipärast keskmise ära ja vaatasin palju siis tavalise töölkäigu(Kolga-Tallinn(Mustamäe)-Kolga) keskmine tuleb.
Käiguga ei pidurda ja muidu ka ei ökuta.
Spoiler
Opel? Mis mark? specid? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mariine autost ma ei tea midagi. Aga Tartu silberautosse ma vabatahtlikult jalga ei tõstaks.
Tööl ülemusel on outback ja sai millalgi arutatud, 12-13 sajale on talvine kulu.
Kergema jalaga saab 9...11 vahel kenasti Tln's hakkama. 12...13 tuleb siis kui ainult kesklinnas foori-tagant foori taha sõita.
Mul on 2012/2013 OB.
Eks ta selline veidi robustne sõiduk ole. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Foori tagant foori taha, eriti talvel, pole ka mu 1,6 Corollaga 11+l/100km mingi probleem saada...
bladerunner, robustne küll, aga kuidas muidu rahul oled? Mingid tüüpvead, mida võiks teada?
Ei oska nagu midagi kosta... Aasta alles sõidetud kah (ostsin 2a vanusena). Varsti saabki garantii läbi, peaks enne hoolduse ära tegema.
Ebamugavustest, siis lähitule Xenonid on suht nõrgad, raadio on ca 90ndatest, tagaluuk teeb imelikku kriuksuvat heli aegajalt (Mariine jutu järgi suht tüüpiline).
Vedrustus on kah veidi omapärane, asfaldi ebatasasused korjab kergesti üles.
Aga muidu sõita on mõnus, vaade avar, minekut ka minu jaoks piisavalt (pole kiirete autode fänn).
Sees ruumi ka omajagu. Igav peresõiduk ütleks enamus selle kohta.
Meil oli ka varem muide 2006 Corolla Wagon 1.6. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.