Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 23:42:38
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Suvalise EMT esindusega on telefoniteel, kontaktiloomine vist võimatu? Koduleht näitab, et telefon on kohapeal, üks üldinfost väidab, et seal on lausa 3 ning 2 väidavad, et ei ole midagi - kõik uurivad programme, kohalikele ei helista keegi. Levi pole?  |
Mida seal ikka helistada? Laoseis muutub reaalajas. Lisaks on muud grupitöö vahendid ja elav järjekord. Soovid telefoni, siis lase ära tellida või telli ise e-poest!
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
26.11.2015 10:10:35
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Suvalise EMT esindusega on telefoniteel, kontaktiloomine vist võimatu? Koduleht näitab, et telefon on kohapeal, üks üldinfost väidab, et seal on lausa 3 ning 2 väidavad, et ei ole midagi - kõik uurivad programme, kohalikele ei helista keegi. Levi pole?  |
Mida seal ikka helistada? Laoseis muutub reaalajas. Lisaks on muud grupitöö vahendid ja elav järjekord. Soovid telefoni, siis lase ära tellida või telli ise e-poest! |
e-poes ei ole müügiks; samas seesama e-pood väidab, et esinduses on kohapeal -
tsitaat: |
"Laoseisu andmed viimati uuendatud: 26.11.2015 09:06" |
kuid otse esindusega kontakti ei ole võimalik saada.
Ma ei hakka igaksjuhuks, teise linna sellepärast sõitma. Tellin mujalt.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.11.2015 13:06:24
|
|
|
Mida seal ikka helistada? Laoseis muutub reaalajas. Lisaks on muud grupitöö vahendid ja elav järjekord. Soovid telefoni, siis lase ära tellida või telli ise e-poest! |
Ma ei hakka igaksjuhuks, teise linna sellepärast sõitma. Tellin mujalt.  |
Oli üsna raske vist 123-le helistada ja telefon ära tellida või veebis teenindajaga suhelda? Elate mingisugustes vanaaegsetes kommetes kinni.
Epoe telefon olemas.
Samas klient ostab sealt, kust mugavam.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
26.11.2015 13:12:24
|
|
|
Ma ei hakka igaksjuhuks, teise linna sellepärast sõitma. Tellin mujalt.  |
Lase sellel samal 123-l esindusse edastada teavitus ja sinu broneeritakse või saadetakse lausa arve telefoni jaoks. Järgi lähed siis kui aega saad.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
26.11.2015 14:48:24
|
|
|
Tere,
Vaja abi sellise juhtumi puhul, kus inimesel on lepingud nii EMT-s ja Tele2-s kaks erinevat numbrit. Hetkel kasutatakse dual sim toega telefoni, sooviks kolida ühe SIM kaardi peale, samas et kaks numbrit jääks alles. Seega mõtlesin, et asja saaks lahendada suunamise abiga. Suunaks kõik kõned ühele kaardile ja asi lahendatud.
Seega paar küsimust:
- Suunamine sama operatoori puhul on tasuta ? Juhul kui Tele2-lt suunata EMT peale tuleb eraldi tasu ?
- Suunamine tehakse kõnekeskuse tasemel, et poleks vaja eraldi telefoni sees hoida ?
- Võimalike lahendusi veel ?
Aitäh
_________________ Piilu siia, progreja!
Vajad abi Node.JS-ga ?
Võta ühendust ! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
26.11.2015 15:07:24
|
|
|
Tundub väga asjalik teenus Elisa poolt, teistel operaatoritel tundub et sellist teenust ei ole . Võimaluse korral tahaks ainult Tele2-e numbri üleviia.
_________________ Piilu siia, progreja!
Vajad abi Node.JS-ga ?
Võta ühendust ! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
26.11.2015 15:08:34
|
|
|
Teised suunamised ja kõned ikka vastavalt lepinguliselt tasustatud või siis tasuta.
lihtsam kolida teine nr EMT ringi ja võtta sealt ühine pakett, et eraldi arvet sealt ei tuleks
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.11.2015 15:14:46
|
|
|
EMT-il on samuti võimalus kasutada virtuaalnumbreid, et siduda ühe konkreetse sim kaardiga.
Mul endal helisevad kaks numbrit ühtemoodi tasku ja vajadusel veel kolleegile. Kõnering.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aaerrtee
HV vaatleja
|
26.11.2015 21:01:41
|
|
|
Äkki keegi oskab vastata veel tänase õhtu jooksul:
tahaksin osta WiFi võrgus istumiseks Elioni e-poest tahvelarvuti järelmaksuga. Seal mingi kampaania praegu - intress 0, lepingutasu 0. Ostukorvi visates ja kalkulatsioone vaadates tundub kõik väga selge ja konkreetne, aga üks rida: kuumaksuvaba EMT Internet 0.00€ on juurde tekkinud. Kuna ma Elioni-EMT teenuseid ise ei kasuta kuskil, kas seal on ikkagi mingi konks juures, et seadme kättesaamiseks pean ikka sõlmima mingi lepingu, et oleksin ikka nende hingekirjas kohustusliku tasuga? Huvitaks ainult seadme soetamine ja päeva pealt välja osta ei tahaks kohe.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
26.11.2015 21:09:12
|
|
|
Oli üsna raske vist 123-le helistada ja telefon ära tellida või veebis teenindajaga suhelda? Elate mingisugustes vanaaegsetes kommetes kinni.
Epoe telefon olemas...
. |
Vanaaegsed kombed on need, et vaatan netist - telefon on olemas, palun ära bronnida ... siis öeldakse, et 2-3 päeva läheb vastamisega aega. Seejärel ise üle helistades, väidetakse, et seda polegi üldse olemas - kuigi enne ja peale kõnet (ja ka hetkel), näitab netipood selle olemasolu esinduses. Üsna raske on neil tõesti - sellepärast tundsingi huvi, et nende elu kergemaks teha ning 10 erinevat tädi mitte koormata - otse poodi helistada. Aga seda võimalust pole ning nagunii on klient loll - eksole.
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.11.2015 23:05:10
|
|
|
Aaerrtee kirjutas: |
tahaksin osta WiFi võrgus istumiseks Elioni e-poest tahvelarvuti järelmaksuga. Seal mingi kampaania praegu - intress 0, lepingutasu 0. Ostukorvi visates ja kalkulatsioone vaadates tundub kõik väga selge ja konkreetne, aga üks rida: kuumaksuvaba EMT Internet 0.00€ on juurde tekkinud. Kuna ma Elioni-EMT teenuseid ise ei kasuta kuskil, kas seal on ikkagi mingi konks juures, et seadme kättesaamiseks pean ikka sõlmima mingi lepingu, et oleksin ikka nende hingekirjas kohustusliku tasuga? Huvitaks ainult seadme soetamine ja päeva pealt välja osta ei tahaks kohe. |
Tegemist on kuumaksuvaba interneti tootega. 50G tasuta 4G internetti, et saaksid tahvliga kohe internetti. Lepingut ei ole.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
27.11.2015 09:42:42
|
|
|
Vanaaegsed kombed on need, et vaatan netist - telefon on olemas, palun ära bronnida ... siis öeldakse, et 2-3 päeva läheb vastamisega aega. Seejärel ise üle helistades, väidetakse, et seda polegi üldse olemas - kuigi enne ja peale kõnet (ja ka hetkel), näitab netipood selle olemasolu esinduses. Üsna raske on neil tõesti - sellepärast tundsingi huvi, et nende elu kergemaks teha ning 10 erinevat tädi mitte koormata - otse poodi helistada. Aga seda võimalust pole ning nagunii on klient loll - eksole. |
Kuna poes arvatavasti koormus niigi suur siis see number on peale kokku kolimist maha võetud. Elioni aegadel sai veel helistada sinna, oli rahulikum.
Nüüd vast oled ise tunda saanud järjekordi nii kohapeal kui telefoni teel.
Teinekord proovi epoe halduriga(Live Chat) kontakti saada, kui laos reaalselt olemas ning saadaval(pole broneeritud, lao viga vms.) siis saavad sulle ostukorvi lingi saata, tellid ära.
Või las 123/meili inimesed võtavad ise esindusega ühendust ja küsivad otse, saad vastuse samal päeval.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aaerrtee
HV vaatleja
|
27.11.2015 20:57:24
|
|
|
Aaerrtee kirjutas: |
tahaksin osta WiFi võrgus istumiseks Elioni e-poest tahvelarvuti järelmaksuga. Seal mingi kampaania praegu - intress 0, lepingutasu 0. Ostukorvi visates ja kalkulatsioone vaadates tundub kõik väga selge ja konkreetne, aga üks rida: kuumaksuvaba EMT Internet 0.00€ on juurde tekkinud. Kuna ma Elioni-EMT teenuseid ise ei kasuta kuskil, kas seal on ikkagi mingi konks juures, et seadme kättesaamiseks pean ikka sõlmima mingi lepingu, et oleksin ikka nende hingekirjas kohustusliku tasuga? Huvitaks ainult seadme soetamine ja päeva pealt välja osta ei tahaks kohe. |
Tegemist on kuumaksuvaba interneti tootega. 50G tasuta 4G internetti, et saaksid tahvliga kohe internetti. Lepingut ei ole. |
Aitüma! Hommikul Teie vastuse järgi tellisingi e-poest ära ja oligi täpselt nii - seade juba käes ning WiFis juba toimetab.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
28.11.2015 19:33:50
|
|
|
Dominus kirjutas: |
Vanaaegsed kombed on need, et vaatan netist - telefon on olemas, palun ära bronnida ... siis öeldakse, et 2-3 päeva läheb vastamisega aega. Seejärel ise üle helistades, väidetakse, et seda polegi üldse olemas - kuigi enne ja peale kõnet (ja ka hetkel), näitab netipood selle olemasolu esinduses. Üsna raske on neil tõesti - sellepärast tundsingi huvi, et nende elu kergemaks teha ning 10 erinevat tädi mitte koormata - otse poodi helistada. Aga seda võimalust pole ning nagunii on klient loll - eksole. |
Kuna poes arvatavasti koormus niigi suur siis see number on peale kokku kolimist maha võetud. Elioni aegadel sai veel helistada sinna, oli rahulikum.
Nüüd vast oled ise tunda saanud järjekordi nii kohapeal kui telefoni teel.
Teinekord proovi epoe halduriga(Live Chat) kontakti saada, kui laos reaalselt olemas ning saadaval(pole broneeritud, lao viga vms.) siis saavad sulle ostukorvi lingi saata, tellid ära.
Või las 123/meili inimesed võtavad ise esindusega ühendust ja küsivad otse, saad vastuse samal päeval. |
Et lugu rippuma ei jääks, siis kokkuvõte: jäi teepeale EMT esindus, astusin läbi, küsisin ~viies kord, et kuidas on - selgus, et pood oli tegelikult juba 2 nädalat tagasi kinni pandud ning netiinfo, oli lihtsalt "kala".
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
30.11.2015 17:56:55
|
|
|
http://kiip.ee/mida-kujutab-endast-eesti-telekomi-uus-teenus-alati-uus/
Saan ma nüüd õigesti aru - võtan omale iphone 6s 16gb ja maksan selle eest 12 kuud kuutasu 39,90 ehk siis aasta jooksul kokku 478,80. Siis kui 12 kuud läbi on siis ma pean selle telefoni tagastama ja saan võtta uue. Kui ma nüüd ei tagasta siis pean ikkagi maksma mingi jääkväärtuse? Seda osa nagu ei ole seletatud. Mina saan aru et 12 kuu pärast pean kindlasti tagastama ja võtma uue. Selle loogika järgi peaks ikka päris idioot olema et seda teenust tellida ju. Selle sama aifooni ma saaksin aasta pärast veel päris hea klotsi eest maha ärida ja nt raha uue telefoni sissemakseks kasutada...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.11.2015 18:01:07
|
|
|
täpselt nii
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 18:07:04
|
|
|
Ei tasu nüüd mõelda nii palju.
LIHTSALT TARBIGE !!!!
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
30.11.2015 20:53:54
|
|
|
globostrat kirjutas: |
Ei tasu nüüd mõelda nii palju.
LIHTSALT TARBIGE !!!!  |
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.11.2015 21:27:07
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
http://kiip.ee/mida-kujutab-endast-eesti-telekomi-uus-teenus-alati-uus/
Saan ma nüüd õigesti aru - võtan omale iphone 6s 16gb ja maksan selle eest 12 kuud kuutasu 39,90 ehk siis aasta jooksul kokku 478,80. Siis kui 12 kuud läbi on siis ma pean selle telefoni tagastama ja saan võtta uue. Kui ma nüüd ei tagasta siis pean ikkagi maksma mingi jääkväärtuse? Seda osa nagu ei ole seletatud. Mina saan aru et 12 kuu pärast pean kindlasti tagastama ja võtma uue. Selle loogika järgi peaks ikka päris idioot olema et seda teenust tellida ju. Selle sama aifooni ma saaksin aasta pärast veel päris hea klotsi eest maha ärida ja nt raha uue telefoni sissemakseks kasutada... |
Täpselt nii see on. Paraku on see sarnane autoliisingule. Võtad uue auto, uhad 5 aastat, viid esindusse tagasi ja võtad jälle uue. Tõsi esinduse jääkväärtus on autot tagastades väiksem kui oleksid võtnud laenu ja selle auto nö. ise oleksid välja ostnud ja nö suurema jääkväärtusega maha müünud. Natuke sebimist, jebimist ja ostja otsimist ning natuke rohkem ka raha taskus alles.
Samas on klientuuri kes sellise jamaga tegeleda ei viitsi ja see uue telefoni asjandus taskus on eestis kuidagi liiga haiglane hobi aga mis teha, peab ju naabrist parem alati olema ja sestap ka vastav teenus olemas. Tarbid telefoni ja teenust üheskoos ja koguaeg on uusim telefon taskus.
Õnneks jällegi ei ole sundpakett aga tahes tahtmata ei ole ka palju vahet.
Täna maksab 3 aastat vana iPhone 5 200€ mis tähendab, et oled 3 aastaga niikuinii ca 400€ telefonilt maha hõõrunud. Küsimus oleks, mis selle telefoni jääkväärtus Telekomi jaoks oleks... vast ongi 150€ ehk 50€ ostja otsimise ja postikulu vaev jääks Telekomi kanda. (võibolla lendab ka utiili, mine tea mis nendega tehakse)
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
30.11.2015 23:25:28
|
|
|
Ära häma. Tegu on jülle nishiteenusega millel pole laia turgu.
Ma ei viitsi seda arvutusliku värki sulle praegu lahti seletada aga sa saad ise ka aru et kasulikum on telefon osta ja pärast ise järelturul rahaks teha.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.11.2015 23:30:27
|
|
|
Lahe, et on tegelased kes isegi telefoni ostes juba motlevad kuida 3 aasta pärast see maha myya
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
30.11.2015 23:37:59
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Ära häma. Tegu on jülle nishiteenusega millel pole laia turgu.
Ma ei viitsi seda arvutusliku värki sulle praegu lahti seletada aga sa saad ise ka aru et kasulikum on telefon osta ja pärast ise järelturul rahaks teha. |
Ükski teenus ei sünni tühjast kohast. Ma pakun, et päris paljude jaoks on see oluliselt lihtsam kui ise midagi kuskil müüma hakata.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
30.11.2015 23:59:00
|
|
|
Spezz, täpselt. Kõik inimesed ei istu arvutifoorumis.
Pintsaklipslasele sobib hästi 1x aastas Telekomi esindust külastada ja viisaka naeratuse saatel telefon välja vahetada.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |