mario20031, on sul õnnestunud ka see statementi loomine? Tavalised Eesti inimesed ei saa enamjaolt üldse aru, mis kell kellelgi käe peal on. On see 100€ või 10000€ maksev. Tavaliselt keegi aru ei saa.
Oleneb ringkonnast - ega 85% inimestest ei saagi aru, kuid eks on ka kaasentusiaste. Sa oma järgmise postiga ütlesid tegelikult seda mis mul ütlemata jäi, kuid nõustun sellega 90%. Eks suuresti ole asi ikkagi enda enesetundes
XR kirjutas:
Siin tulebki see vahe välja. Ikka enda jaoks on see tunne, et käe peal on hea kell. Umbes nagu see, et miks naised kallist aluspesu kannavad. Mehed nagunii aru ei saa, kui kallis see on. kellelegi teisele statementi loomiseks käekell küll ei ole.
Anti kirjutas:
Kui oled kellaentusiast (nimetame seda antud juhul hobiks) ja kell on midagi enamat, kui aksessuaar või tarbeese siis pole mõtet argumenteerida teemal kallis-odav-mõttetu-mõistlik.
See on vist ausalt öeldes esimene postitus sinult, millega ma pean nõustuma.
Brändi järgi inimest lahterdada on muidugi eriti geniaalne
Mul on Diesel kell, sest mulle meeldib. Vähe on tootjaid, kes mõistlikus hinnaklassis pakuvad suurt kella. Antud juhul oli mõeldav ca 60mm diameetriga kell, kuna kämmal suur.
Brändi järgi inimest lahterdada on muidugi eriti geniaalne
Mul on Diesel kell, sest mulle meeldib. Vähe on tootjaid, kes mõistlikus hinnaklassis pakuvad suurt kella. Antud juhul oli mõeldav ca 60mm diameetriga kell, kuna kämmal suur.
Millist kella sa selles kellaplokis reaalselt vaatad? Või ei ühtki ja ongi puhtalt ehteasi (mulle ei meeldi eriti moevõõrsõna "aksessuaar")?
Sa ei osta ju maali selleks, et sinna markeriga vuntsid peale joonistada. Neid Aegaoni sarnaseid leiab Aliexpressist päris palju (ehk siis suuri skeleton kellasid).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.