Endal 96 aasta Audi 1.9TDI. Kütusetuli põlema läheb, siis max 50km julgeb sõita, siis juba mõtled, et ehk jääb iga hetk seisma nüüd.
Samas 2x on juhtunud, et olen paagi tühjaks sõitnud, üks kord ca 200m enne tanklat. Tee mis tahad, aga käima ei saand muud moodi, kas lükates või teie auto järel tõmmates.
Võtmest käivitamine on küll lootusetu üritus, vähemalt neil kahel korral, pump ei tõmba üles kütet lihtsalt. Enne saab aku tühjaks.
No isegi spetsialistid ütlesid ju, et oversteer on parem, kui understeer. Ei näe seda puud, mis sind tapab, sõidad stiilsemalt teelt välja. Ainult plussid minuarust.
No isegi spetsialistid ütlesid ju, et oversteer on parem, kui understeer. Ei näe seda puud, mis sind tapab, sõidad stiilsemalt teelt välja. Ainult plussid minuarust.
Mõlemad on jubedad asjad, kui tekivad tahtmatult. Kunagi jäärajal tagaveolisega suutsin sierraga nii lume alla matta, et esiklaasist välja ei näinud ja mingi kõrgema koha otsa maandusin. Lihtsalt masin läheb oma teed. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Astra 1.7CDTI, tuli põlema läheb, on 12 liitrit veel paagis. Ja sellega kärutab 200+km lõdvalt ära. Kui mööda maanteed kütta, siis ilmselt isegi 300 _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Lähen müün oma esiveolise maha ja ostan tagaveolise. HV foorumis öeldi, et on parem
Mul üks müüa.
CTR kirjutas:
eks STi pealt HMD'e peale on raske üle minna ja kisub midagi asjalikumat tagasi ikka..
Eks suts sedasi on jah. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Endal 96 aasta Audi 1.9TDI. Kütusetuli põlema läheb, siis max 50km julgeb sõita, siis juba mõtled, et ehk jääb iga hetk seisma nüüd.
Samas 2x on juhtunud, et olen paagi tühjaks sõitnud, üks kord ca 200m enne tanklat. Tee mis tahad, aga käima ei saand muud moodi, kas lükates või teie auto järel tõmmates.
Võtmest käivitamine on küll lootusetu üritus, vähemalt neil kahel korral, pump ei tõmba üles kütet lihtsalt. Enne saab aku tühjaks.
Mul sama mootoriga Seat,samamoodi tõmmates sain ainult käima, kui küte otsas.enam pole alla veerand paagi taset lasknud,pole seda jama vaja. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Täna sai saatuse tahtel Peugeot 207 ja Zafiraga sõidetud - nu on ikka taburetid
sõitsin ükspäev sõbra A6ga, krt selline tunne nagu põrandal istuks _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
jumal aita pemmijuhti, keda sunniti konnaõgijate käkerdise ja tampooniga sõitma.. see oli tõesti saatus. tuleb õhtul kraanikaussi kallata, et enam sellist alandust juhtuma ei saaks. jomal hoidku selle eest, et naine või armuke juhtumisi nägi või pealt vaatas. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Need ongi taburetid.
Kogemata uuema shkooda rapidi rooli sattunud. Peale 50 km on tagument valus. Maanteemüra on jõhker. Kõik krdi plastik. 17a vana 5ne bemm on selle jura kõrval ikka luksus. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
te võrdlete võrreldamatut. škoda rapid on odav tarbesõiduk, mis on odav selle pärast ,et ta on odav tarbesõiduk. 17 aastat vana viiene pemm oli 17 aastat tagasi ülikallis luxusauto, mitte tarbesõiduk. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Olen ühe e36 molekulideks teinud, ja seal oli ikka jõhkralt mürasummutust sees.
Oli kunagi 1976a. viiene bmw. Sel läks summuti keskelt pooleks. Väljas oli lärm jõhker, salongis oli suht okei. Lihtsalt mootoritöö oli kuuldav, aga kenasti sai ka raadiot kuulata.
Täna sai saatuse tahtel Peugeot 207 ja Zafiraga sõidetud - nu on ikka taburetid
208 baashind on suts alla 10k, 5 seeria bmw baashind on suts alla 50k.
kui sa enda omaga võrdled, siis 5ste alpinade hind peaks suts alla 100k olema. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
E36 küll mingit erilist müra isolatsiooni pole. Olen neid 3-4 tükki seibideks ja tagasi tõmmanud. E34 näiteks oluliselt parem. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
36 on jah suht õhuke... Samas mugavam ikka kui mingi pesukott. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Hästi ei teagi, miks keegi valib näiteks sama raha eest uue Skoda kui on võimalik võtta stiilsem, mugavam, parem varustusega 2 aastat vanem Passat.
Enamikud Skodad näevad juba seest välja nii 20 sajand, et õõäõäõäõõääõäõä. Aga ilmselt siis on neil midagi, mis kliente köidab.
Hästi ei teagi, miks keegi valib näiteks sama raha eest uue Skoda kui on võimalik võtta stiilsem, mugavam, parem varustusega 2 aastat vanem Passat.
Enamikud Skodad näevad juba seest välja nii 20 sajand, et õõäõäõäõõääõäõä. Aga ilmselt siis on neil midagi, mis kliente köidab.
Samuti naljakas kuidas reklaamitakse ikka veel uusi Skodasid sõnadega lisavarustes: '' metallikvärv '' '' valuveljed '' . Nagu wtf see pole lisavarustus ju.
Samuti naljakas kuidas reklaamitakse ikka veel uusi Skodasid sõnadega lisavarustes: '' metallikvärv '' '' valuveljed '' . Nagu wtf see pole lisavarustus ju.
Ma 17 lehte tagasi juba võtsin samal teemal sõna, aga ega see arutelu kuskile ei jõudnudki. Inimesed peavad 40k eurist skodat väga heaks ostuks
Uue Superbi teemal:
mario20031 kirjutas:
Anti kirjutas:
siinsed autosõbrad võiksid üle saada sellest iganenud arusaamast, et kõik väikeautod on mingid täielikud peldikud. Nii oli võib-olla 15a tagasi. Minge istuge mõnda uude norm varustusega väikeautosse sisse ja proovige vahelduseks.
Olgem ausad 10-20a vana korralik bmw on oluliselt mugavam sõita kui mõni jaapani säästukas. Mingi aeg sai proovitud sõita suht tutika (spoileris pilt pilt) superbiga
Spoiler
Letihinnaks antud autol oli 38316€ ning varustuse nimekiri järgmine
Spoiler
Salongi sisemüra ja sõidumugavus ei kannatanud kriitikat. Võib-olla oli asi 19" veljes, kuid normaalsed autod sõidavad ka 19" veljega hästi. Superbis on küll rohkem ruumi, kuid kardan, et mõne vana BMW'ga ei kannataks 40k eurine skoda võrdlust
Arvestades millised "kuni 5a vanad" autod liiguvad kuni 40k € turul , siis ma enne vist sööks tina, kui ostaks skoda. Sellest, et 40k euri eest skodaga veel mootorit ei saa, sellest ma ei hakka parem rääkimagi - see maksab lisa
Uue Passati teemal:
mario20031 kirjutas:
Veidi VAG'i teemal.
300km täna uue Passatiga Highline varustustasemega sõidetud. Mõned tähelepanekud:
* Mootoriks oli võrril 1.4T 110kW - dsg toimetab normaalselt, aga möödasõitude tegemisel jääb mootor liiga lahjaks.
* Keskmise kiirusega 130km/h sõites kütusekulu kompuutri järgi 7l/100km, kuid see ei kompenseeri seda, et mul salongi ja rehvimürast kõrvad siiani uugavad.
Ei saa 40k € eest uut skodat ega 35k € eest normaalset volkswagenit
viimati muutis mario20031 22.11.2015 02:30:45, muudetud 1 kord
Eks seda näebki/kohtabki tihti, et kõrvutatakse spekse (a'la 4x elektriaknad ja katuseluuk on mõlemal mudelil, järelikult sama hea mugavus/varustustase).
Aga noh, mis seda ikka heietada
Kui mürast ja mootorist rääkida võtku ikka aluseks baas... ta enda loogikaga ajas teab kus (nagu arvuteid võrreldi vaid prose järgi...nüüd laod mõttetust varustusest hinda ja siis kukud miskid 18K vs ~35-40K auto baasi võrdlema )
Ei tea kust selline loogika tuleb...
Winterwind kirjutas:
Panka röövima ja ikka naelad ostma. Läga sees ei kannata nende kasutatud Nokian R-idega absull sõita
Palju mustrit?
Ma ei ole enda valikutega kuhugi jõudnud... raske.
Issand jumal. Mine rehvivahetuspunkti ja küsi rehve. Sealt osatakse alati midagi soovitada vastavalt hinnaklassile. Selles osas olen alati tuttava juures vahetamas käinud ja kuna tegeleb ka myygiga, siis on alati normaalsed rehvid sealt ka saanud... pole pidanud tundide ja päevade kaupa mingeid teste lahendama netis selle tarbeks.
tsitaat:
Ma ei ole enda valikutega kuhugi jõudnud... raske.
Hetkel all lamellid vist aastast 2009... muster on korralik aga vist korralik plastmass... lörttsisopases Narva maantee teises reas sõites auto ainult näitas kollast hüüumärki ja üle 80 väga ei läinud... õnneks sain tilkurist mööda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.