Kui oled kaabli ära ostnud, siis pead enne ühendamist kaabli otsast ära võtma plastiknupud ja kodukino tagant pesalt plastkatte. Tv on juba nii uus, et sellel läheb pesa kate ise eest ära.
Toslink audio optiline kaabel peaks olema asja täpne nimi.
Vaata tehnika asetuse järgi kui pikka vaja on ning arvesta, et seda ei tasu niipalju murda/väänata kui tavalist kaablit.
Kas sellise süsteemiga-teleka optikast ressiiverisse saab teleka puldiga helitugevust reguleerida või siis jääb helitugevuse reguleerimiseks ressiivri pult? _________________ Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Kas sellise süsteemiga-teleka optikast ressiiverisse saab teleka puldiga helitugevust reguleerida või siis jääb helitugevuse reguleerimiseks ressiivri pult?
Mina kasutan sellise lahenduse puhul digiboksi pulti jooksvaks helitugevuse reguleerimiseks (ressiiveri helitase on keeratud sellisele tasemele, et digiboksi puldiga opereerides jääks piisav mänguruum).
Kui ressiiverit kasutan siis telekas on hääletuks lülitatud.
Kas sellise süsteemiga-teleka optikast ressiiverisse saab teleka puldiga helitugevust reguleerida või siis jääb helitugevuse reguleerimiseks ressiivri pult?
Mina kasutan sellise lahenduse puhul digiboksi pulti jooksvaks helitugevuse reguleerimiseks (ressiiveri helitase on keeratud sellisele tasemele, et digiboksi puldiga opereerides jääks piisav mänguruum).
Kui ressiiverit kasutan siis telekas on hääletuks lülitatud.
Mul on jälle täpselt vastupidi, kuna võimendi püüab mu lemmikseades kompenseerida kehva sisendit. Seega kui digiboksist heli maha keerata, hakkab võimendi seda "taastama" ja pingutab madala otsa väga valjuks, mis aga heli vaikseks keerates just enim häirima jääb.
Enda eelistusest tulenev ebamugavus küll, aga mul on digiboksist heli põhjas ja vaiksemaks-valjemaks timmin võmendi helitugevusega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.